Raiola: 'Kishna kan beter weggaan'

JipVR, 04-02-2015 om 07:13, 29077 views, Jinek |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mino Raiola hoopt dat zijn cliënt, Ricardo Kishna, vertrekt bij Ajax, dat heeft de omstreden zaakwaarnemer dinsdagnacht gezegd in het programma Jinek. 'Ik denk dat zijn karakter niet strookt met wat er nu bij Ajax wordt gevraagd. Bij Ajax wordt toch een beetje gevraagd om een beetje in de pas te lopen. Ricardo is toch een heel uitgesproken en sterke persoonlijkheid.'

Volgens Raiola zou zijn persoonlijkheid niet goed matchen bij de technische staf. 'Ik denk niet, van een afstandje gezien, dat trainer Frank de Boer en Kishna elkaar goed begrijpen. En dan wordt het een probleem. Ik denk dat het voor zijn ontwikkeling het beste is als hij weggaat bij Ajax. Hij zal echter die beslissing zelf moeten nemen. Dat bepaal ik niet. Ik ben geen dictator. Maar hij is nu niet honderd procent tevreden zoals het gaat bij Ajax.'

Eerder waren er in de media geruchten dat Raiola zijn pupil naar een andere club wilde brengen. Volgens Tuttosport had de zaakwaarnemer in januari met Juventus gesproken.

Bekijk de beelden van Raiola bij Jinek hier na 34.20

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
supporter sinds
Kishna laat het dan ook iedere week zien ... Echt wekelijks de uitblinker.. Wat een babbels hebben deze mensen. Gewoon mond houden en eerst twee jaar de pannen van het dak spelen! Daarna pas een keer praten over een andere club. Ik ben die zaakwaarnemers echt zat.. Volgevreten papzak
0 0
je
Quasim Bouy speelt de panne van het dak bij Panathinaikos.
0 0
Van Reenen
Ik ben het heel vaak oneens met die pizzabakker, maar nu begrijp ik het al een paar weken. FdB vindt Schöne beter en belangrijker dan El-Ghazi en Kishna op de vleugel. Welke maakt hem geen bal uit, want als je van je vrije trappen alleen van Lasse afhankelijk bent, klopt er iets niet!
Trouwens Schöne kan morgen rustig buiten het elftal gelaten worden want de druk is van de ketel. Het clubje aan de Maas heeft dankzij Vermeer verloren van en in Heerenveen. De groeibriljanten kunnen dus morgenavond beiden op de vleugels beginnen.
0 0
Pauw
Riola :) © F. de Boer
0 0
velezfrancesco
Ik stel voor dat Mino met zijn zuur verdiende centen een clubje koopt en daar al zijn spelers neerzet.
Nu beschikt Mino over aardig wat top-voetballers maar de enige 2 die echt wat gepresteerd hebben zijn Zlatan en Maxwell, de rest krijgt ie amper aan de praat.
Als je nog een clubnaam zoekt, atletico Narcismo, ik weet ook nog wel een goede trainer voor je, bij Chelsea zit er wel één die zich zelf ook heeeeel goed vind. Zal Balotelli ook wel goed onder functioneren.
Eikel!
0 0
ibrahendriks
Ja, en dan naar Chelsea of zo, en hij weer cashen. Het gaat niet alleen over of gelijk heeft of niet, maar ook over zijn motieven.
0 0
trainerdv
Hangt er van af wat zijn doel is.
Zoveel mogeklijk cashen tot je 25e en dan nog een paar jaartjes uitzitten -> vertrekken
Zo goed mogelijke opleiding en proberen ooit de top te bereiken en wel geloven dat het financieel goedkomt -> blijven
0 0
ST
Toch wel opvallend dat Frank de Boer gemiddeld een 3 heeft gekregen dit seizoen maar dat het overgrote deel hem wel wilt behouden. Kennelijk zijn we tevreden met een 3 momenteel. Ik pleit voor vernieuwing. 4 jaar bagger voetbal (de titels ten spijt) en de resultaten in een neerwaartse lijn zijn daar genoeg aanleiding voor.
0 0
3*stars*3
Sommige fans zijn zelfs zo ver heen, dat ze zelfs geen 2 flankspelers in de basis willen hebben omdat ''balans'' dan zoek is...

Ajax was altijd club die spelers heeft, die flair en lef tonen maar nu word er gekeken naar omschakeling en balverlies ipv, acties, assists, goals -_-
0 0
ST
Wij zitten eng vaak op 1 lijn qua denkwijze over het spelletje.
0 0
3*stars*3
Weet je wat het is?
Ik ben niet zo dat ik zeg wat mensen willen horen zoals een heleboel hier.
Voor sommigen is het not done om kritiek te hebben op Frank omdat we 4x kampioen zijn geworden en zelfde gold destijds voor kritiek op S.De Jong.
Meeste zijn gewoon meelopers hier...
0 0
paulurs
Het draait allemaal om het middenveld, daar is op dit moment geen balans en als het er lijkt te komen, vertrekt er iemand. We spelen een verkapt 4-4-2 waar schone fungeert als '10' en rechter vleugel.

Ik begrijp die keuze van Frank nu wel, maar ik hoop dat als Sinkgraven (of Andersen) op links goed gaat en Klaassen op rechts, dat hij Kishna en el Ghazi durft op te stellen!

Ik denk dat iedereen binnen Ajax uit kijkt naar het moment dat el Ghazi en Kishna samen kunnen spelen, maar ik begrijp dat het nu misschien niet verstandig is..

Ik hoop dat Kishna blijft, maar Frank zal veel met hem moeten praten, dit type speler kun je niet alleen vertellen wat hij moet doen, die moet je betrekken.. Moet hij wel zorgen dat hij nooit meer dat taliban baardje aantrekt, dan is hij niet serieus te nemen!
0 0
wladimir
Welkom in 2015! Er zijn speler die 17 km in een wedstrijd lopen. De verschillen worden steeds kleiner.
0 0
3*stars*3
Wat ik mee wil zeggen is dat Ajax niet van eigen kracht uitgaat en niet durft om met 2 flankspelers aan te treden.
Let eens op Lasse en kijk hoeveel km hij loopt, die gozer is luier als de dikke Mido man....
0 0
velezfrancesco
Na afloop vroeg Jinek aan allebei de kijkers wat ze van het programma vonden.
0 0
Ellende
Het is een nare vent maar hij heeft gelijk. Waarom spelen niet hij en El Ghazi.de mannen in vorm, mannen met een actie en onze toekomst.
Beetje vriendjespolitiek: Andersen, Boilesen en Schone hebben onbeperkt krediet.
0 0
jeugdgaatvoor
Die Raiola vind dat ABN Ambro elke jeugd team in Nederland moet sponsoren. Omdat het een staats bedrijf is, anders moeten de supporters van PSV, Feyenoord etc hun rekening opzeggen bij de ABN Ambro. Hoezo gaat voetbal te ver haahah. Rot toch op.
0 0
Mixmaster
Als ik Kishna was een bij een 0-1 achterstand zou de trainer Zimling brengen en mij op de bank houden, zou ik ook ernstig gaan twijfelen aan de verstandhouding. Kan me dit dus best voorstellen, ondanks dat het de pizza bakker is die ermee komt
0 0
jeugdgaatvoor
Ik geloof best dat Frank niet altijd sterk in communicatie is. Het is en blijft een voetbal wereld. En de meeste hebben niet allemaal een opleiding afgerond of gewerkt in een dynamische werkomgeving. Bedoel Overmars geeft Kishna een contract, maar zonder enige onderbouwing over zijn toekomst plannen. Wat ze met hem van plan zijn, wanneer ze hem willen neerzetten bij Jong Ajax en wanneer er eventuele kans is om mee te trainen enzovoort.

Ik volg het voetbal wereldje lang. Maar ik vind het echt een amateuristisch zooitje bij elkaar. Frank zegt ja we zoeken naar ervaring. Komt Overmars met een Sinkgraven aan. Dan denk ik echt waar gaat die communicatie dan mis? Het hele team heeft een leider nodig. Maar dan komen we op een jong talent die 40 Eredivisie wedstrijden heeft gespeeld waarvan er 10 goed.

Het zelfde geld waarom David Endt weg is, waarom moet hij weg? Net of die ene Smeets het zoveel beter kan. Wat die jongens als Kishna en de rest nodig hebben. Dat is een knuffel over hun bol en een aai. Het draait allemaal in de topsport onder vertrouwen. Zie Blind, van een jochie naar een vent gegroeid. Door enkel vertrouwen te uiten en het gevoel te geven dat hij het wel kan.

Je kan het gewoon simpelweg niet maken om Zimling de bovenkeuze te geven voor Kishna. Kishna is een jeugdproduct en speelt allang bij Ajax. Zimling is een passant en heeft niks extra's om dit Ajax verder te brengen. Ik zie niks van ervaring terug bij hem. Kishna is een speler die je altijd moet opstellen. Daar komt tenminste dreiging vandaan en die maakt tenminste nog niks iets. En dat is wat Ajax op dit moment nodig heeft. Een speler die gevaar brengt.

Het zelfde geldt voor Vermeer. Marc Overmars zegt, Vermeer je hebt het verdient man. Je mag weg voor een vriendenprijs van 1 miljoen euro. Hun dacht dat hij niet naar Feyenoord ging. Weer zo gedachten gang, laat dat eens zwart op wit zetten dan. Veel denken, maar niet zeker weten.
0 0
Mixmaster
Ik ben het volledig met je eens!
0 0
gras
+1
0 0
Maxwell_5
Aldus Denswil...
0 0
Mixmaster
..?
0 0
Blankenburg
Het keurslijf waar de Boer z'n spelers inperst, zit echt veel te strak. De Boer houdt niet van frivole spelers met acties. rondspelen in een bejaardentempo, dat vind ie leuk. Spelers als El Ghazi, Kishna, dat vind ie eigenlijk maar niks. Jongens met een eigen mening brrrr, jongens die zomaar spelers voorbij lopen met een onvoorspelbare actie brrrr, jongens die op doel schieten terwijl ze nog naar iemand anders hadden kunnen passen brrr. Nee dat vind onze trainer helemaal niks. En zo jaag je alle zorgvuldig opgeleide talenten vroeg de deur uit. De Boer lijkt inmiddels veel te veel op van Gaal. Die kon ook moeilijk met vedetten of aparte spelers om gaan, terwijl juist dat de spelers zijn die het verschil kunnen maken. Frank, ik ben je dankbaar voor alle titels maar het is een feit dat we elk jaar slechter gaan voetballen en daar ben jij verantwoordelijk voor.
0 0
AFCAbrl
Schandalig en hypocriet om dit zo naar buiten te brengen. Inpakken en wegwezen met alles en iedereen die bij die mafkees hoort, heeft niks te zoeken in Amsterdam.
0 0
Voetbal1900
Ik vind Kishna een goede speler hij begint alleen zijn acties te veel vanuit stilstand. Hij moet veel meer bewegen en in de loop aangespeeld worden, dan is hij veel lastiger te stoppen.
0 0
Balgobind
Eens met rioolwater. Dit Ajax moet in de pas lopen van de boer allemaal s hooljongetjes, Kishna is een excentriek persoon die handelt op intuïtie.
F de boer moet na dit seizoen zeker vertrekken net als netto, die onze club kapot heeft gesaneerd.
Op talent alleen kun je niet teren netto.
0 0
Ar-AFCA
Kapot gesaneerd?? Wat een mongool ben jij zeg!!!!!!
0 0
MickS
Hij zou dat karakter dan wel eens mogen laten zien op het veld. Hij was tegen groningen vrij onzichtbaar op een hele enkele individuele actie na.
0 0
Timothy020
Ik met eerlijk bekennen dat Rioolrat hier wel een punt heeft. In dit Ajax onder de Boer mogen de buitenspelers niet voor de volle 100% eigen acties ondernemen, maar geregeld in de pas lopen. Daarom stelt FDB ook liever Schone op, een gemankeerde 10 die als buitenspeler speelt ipv een zéér talentvolle buitenspeler als Kishna. Buiten dat, ik hoop dat hij tot 2020 bijtekent en nog een jaar of 3 knalt als buitenspeler!
0 0
Timothy020
Ik met eerlijk bekennen dat Rioolrat hier wel een punt heeft. In dit Ajax onder de Boer mogen de buitenspelers niet voor de volle 100% eigen acties ondernemen, maar geregeld in de pas lopen. Daarom stelt FDB ook liever Schone op, een gemankeerde 10 die als buitenspeler speelt ipv een zéér talentvolle buitenspeler als Kishna. Buiten dat, ik hoop dat hij tot 2020 bijtekent en nog een jaar of 3 knalt als buitenspeler!
0 0
A Cohen
Past geheel in het beeld hetgeen te lezen staat in het boek: "Ik Zlatan".
Altijd bezig met het droppen van bommetjes, onrust zaaien etc. etc.
Kishna is geen Zlatan, hij zal dus zelf uiteindelijk het kind van z'n gevulde "bank"rekening worden.
En....weggaan bij Ajax betekent dat er voor die "pizzabakker" weer euro's in het verschiet gaat komen.
Snap niet dat er nog spelers zijn die dit heerschap als zaakwaarnemer laten fungeren.
Denkt zgn in het belang van zijn cliënt/speler, maar denkt maar aan één ding en dat is GELD.
0 0
Robinjo1988
Kishna zei laatst dat hij nog jaren wil blijven dus ik hoop dat hij dat echt doet en niet naar die geldwolf met die plofkop luistert
0 0
johan2602
ik denk dat bij raiola zijn bankrekening aan het slinken is hij wil deze nu weer aanvullen
het lijkt wel of hij bepaald waar kishna speelt .
0 0
Daniii
Raiola beviel me best mee toen ik hem hoorde bij Jinek werd beetje positiever over hem, maar toen hij dit zei viel ik van me stoel af.
Kishna begint net lekker in z'n vel te raken bij Ajax en begint hij weer zo misselijk makend.
0 0
AJAX1996
Dat is het erge aan pizzabakker. Komt altijd vriendelijk over maar is gewoon een vetgemeste klootzak
0 0
vakp
Lekker weggaan en alleen spelers contracteren die niet met dit soort zaakwaarnemers contact hebben !!
0 0
Roy kishna
De waarheid komt altijd hard aan.
0 0
zwollie
Hoop maar dat ze kishna verkopen deze zomer, want dit gedonder blijf je houden met raiola en kishna
0 0
stefanzob
Snap niet dat Raiola dit een dag na het sluiten van de transfermarkt doet... Kishna komt zo in een lastig parket bij Ajax, en tussentijds is er geen oplossing mogelijk doordat de transfermarkt is gesloten. Dit is toch voor niemand goed! Of probeert hij zo de vraagprijs voor de zomer naar beneden te halen?
0 0
MichelAngelo66
Die Jinek zit daar altijd in een zo kort mogelijk rokkie geil te doen. Wat een waardeloos programma is dat. Paar keer kort naar gekeken, maar zonde van me tijd.
Wat deed die dikzak daar eigenlijk? Waarom nodigt, een zichzelf serieus nemende redactie van een zogenaamd "kwaliteitsprogramma", zo'n kerel uit? Alles wat die plofkop zegt heeft een reden.... z'n banksaldo.

Kishna is een talent met potentie, maar moet ook nog veel leren. Zo af en toe even op de bank is niks mis mee. Desondanks ben ik het wel eens met enkele hier dat de Boer rare beslissingen neemt als hij Zimling brengt voor "een verdwaalt schot" en Kishna op de bank laat zitten. Dan ben je niet lekker en zou ik als jong talent ook verschrikkelijk de pest in hebben.
0 0
Barra
Kishna is dus een man met karakter?? Omdat hij een paar tattoo's heeft en zijn shirtje uittrekt na het maken van een goal en een "bad boy" acteert te zijn? Als dat karakter is dan heb je er geen ruk aan. Kishna is een leuke speler, maar niet het super talent wat hem soms wordt toegeschreven, daar wachten we al jaren op totdat er weer een nieuwe van der Vaart/Sneijder doorbreekt. Ik heb wel mijn twijfels of de Boer daadwerkelijk met verschillende types even goed om kan gaan. Ik zie in hem nog niet een echte people manager,hierin kan ook de Boer stappen maken.
0 0
MankeNelis
Als Kishna de top wil bereiken dan moet hij zijn voeten laten spreken. Al dat gelul er omheen. Als die jongen top is speelt hij wekelijks. Kennelijk is het een momenten voetballer.
0 0
joodje!
Jinek stelde gister ook weer lekker kritische vragen hoor met haar zaadvragende ogen. Zo'n man krijgt ook altijd de gelegenheid om zn gal te spuiten zonder dat er een kritisch weerwoord komt
0 0
Leprechaun
Inderdaad. Te stuitend voor woorden. Een meer dan terechte vraag had kunnen zijn hoe het nu bijvoorbeeld met Bouy gaat. Maar nee hoor. Dit soort programma's hebben geen reet meer met journalistiek te maken. Het zijn podia geworden voor idioten die ongefundeerd hun onzin kunnen verkopen. Want dat verkoopt nou eenmaal.
0 0
stefanpetterson
Een mogelijke vraag mbt Kishna was, of hij bang is voor de concurrentie met Fisher. Een andere reden kan er toch niet zijn om te dreigen met vertrek als het transferwindow net gesloten is...
0 0
12ajax
jammer voor Kisha en Ajax, maar misschien beter dat hij weggaat en dat AJAX nooit meer zaken doet
met Raiola
0 0
Leprechaun
Ik word zo schijtziek van die reacties hier dat De Boer niet met moeilijke jongens om zou kunnen gaan. Ja, ik geloof inderdaad dat De Boer van spelers houdt die de gemaakte afspraken nakomen en zijn instructies zoveel mogelijk uitvoeren. Maar, laten we vooral de kritische noot op de juiste plek kraken: Kishna presteert gewoon geen zak. Op een geweldige invalbeurt tegen Heerenveen na, is hij niet in staat gebleken om een wedstrijd 90 (of 45) minuten goed te spelen. Daarnaast heb je met concurrentie te maken. Fischer komt eraan, El Ghazi is in mijn ogen al verder en we hebben natuurlijk nog Schone (die weliswaar uit vorm is). Zo'n jongen moet gewoon hard werken en een zaakwaarnemer die hem louter influistert dat hij nu al een superster is, helpt natuurlijk voor geen meter in dat proces.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Kishna een goede jongen. Maar ik vermoed dat hij een stuk beter af is zonder die Raiola. Hij moet zelfkritisch worden, hard werken, maar zijn bluf niet verliezen. Kijk naar El Ghazi. Dat is ook geen makkelijke jongen, heeft eveneens persoonlijkheid, maar die accepteert de weg der geleidelijkheid. Die beseft dat hijzelf degene is die een basisplaats moet afdwingen. Dit in tegenstelling tot Raiola die denkt dat hij zijn pupillen de basis in kan chanteren.

Om een lang verhaal kort te maken; laten we eens stoppen met De Boer als schuldige aan te wijzen. Die jongen moet gewoon zelf gaan presteren, keihard blijven werken en vooral een positieve attitude blijven houden!
0 0
BigDaddy84
Helemaal eens met deze post. Gelukkig zijn er nog mensen die niet meegaan met het 'De Boer' bashen. Ik geloof niet dat supporters zich beseffen dat Kishna en El Ghazi nog talenten zijn en nog veel moeten leren. Het is natuurlijk hartstikke leuk om vrijblijvend acties te maken, maar uiteindelijk gaat het om effectiviteit. Dus leren wanneer je een bal vasthoudt en kaatst, wanneer je via een één-twee de diepte zoekt en wanneer je een actie maakt. Deze keuzes moeten op ten duur op een natuurlijke manier gemaakt worden, maar dit is nog niet het geval. Het staat ook los van de verdedigende taken die ze mee krijgen, waarop overigens zowel El Ghazi als Kishna zich hebben ontwikkeld.

Ajax streeft ernaar om jonge spelers zo spoedig mogelijk volwassen te laten voetballen. Meer rendement door middel van de juiste keuzes en dus sneller naar een hoger niveau. Dat El Ghazi en Kishna nu midden in dat proces zitten zorgt ervoor dat het er nog niet helemaal uit komt. Zoiets heeft helaas tijd nodig. Geen reden dus voor Raiola om maar weer een speler naar het buitenland te lozen. Maar als Kishna dat zelf graag wilt ben ik hem liever kwijt dan rijk.
0 0
Leprechaun
Geen speld tussen te krijgen.
0 0
Robinjo1988
Je hebt helemaal gelijk imo. Tuurlijk heeft FdB het liefste jongens die afspraken nakomen maar dat heeft elke trainer lijkt me.

En dat gelul dat FdB Kishna niet moet slaat helemaal nergens op. Anders zou hij wel in het 2e spelen. Ik hoor FdB de laatste tijd ook regelmatig zeggen dat Kishna goed bezig is. En laatst zag je ze ook met elkaar dollen toen El Ghazi inviel voor Kishna en meteen scoorde. Dat doe je niet als je elkaar niet moet..
0 0
RH1900
En had je zijn gezicht tijdens die wissel gezien? Hij keek Frank amper aan, dat leek me niet alleen teleurstelling. En Kishna lachte als een boer met kiespijn na dat doelpunt, hij zal misschien best blij zijn geweest, maar er heerste een rare spanning als je het mij vraagt.

Kishna moet verlengen zoals ie heeft aangegeven, maar Ajax is zoals gewoonlijk te traag bij de spelers die je juist moet koesteren, Tete, Kishna en Andersen.

Verder Schone banken, wat ik al twee maanden roep en Kishna en El Ghazi op de flanken. Dit risicoloze voetbal met Schone levert ook niets op.
0 0
stefanpetterson
Helemaal met je eens!
0 0
AFCBas86
Als je als speler dit telkens leest denk je toch ook, tijd voor een nieuwe zaakwaarnemer....
0 0
stefanpetterson
Raiola gebruikt elke keer dezelfde trucs om zijn spelers bij clubs weg te krijgen. Ik herinner me de ruzie die mino maakte met koeman, toen vilhena commentaar kreeg van zijn toenmalige trainer over zijn instelling. Toen zou raiola ook wel ff vilhena naar een of andere topclub brengen. Vilhena was toen verstandig en gaf raiola de zak. Meneer raiola heeft last van hoogmoedswaanzin, hij heeft nl niets te vertellen bij ajax. En zeker niet in- of over de relatie tussen speler en trainer, of moet Frank de Boer eerst de opstelling voor leggen aan mino raiola? Nee, Kishna wees verstandig en zet net als vilhena deze profiteur aan de kant, als je goed genoeg bent kom je op termijn toch wel bij een topclub zonder deze maffioso.
0 0
AjaxD1986
Ja maar het verschil is dat Koeman ook geen lieverdje was vroeger en er ook meer begrip voor had. Dat had meer met inzet als karakter te maken. Zoiezo zenk ik dat spelers eerder luisteren naar een boze Koeman dan een boze brabbelende onverstaanbare Frank!
0 0
omisom
Tsja als je het er niet mee eens bent moet je gaan en lekker banken ergens in Italië, als hij de wedstrijden die hij speelt ook goed doet kan ik het wel begrijpen maar hij speelt net zo slecht als de anderen dus???? Hij lijkt een beetje een El Ham figuur en daar kan Frank absoluut niet mee omgaan net als met spelers die hun strepen verdient hebben.PS
AS waarom laten jullie toe dat er van die belachelijke verwensingen tegen personen worden gemaakt het niveau zakt wel heel diep op die manier.
0 0
JC
Raiola lult altijd maar wat. Feit is wel dat Frank Kishna vaker kan opstellen. Ik denk dat het spelen met klassieke buitenspelers zoals El Ghazi en Kishna meer variatie en verassing brengt dan het huidige gebrei en oeverloze getik.
0 0
WesleySonck
Als Kishna zelf niet weggaat, wordt hij wel weggestuurd, zogenaamd als signaal naar \"moeilijke\" jongens en zaakwaarnemers (zie Denswil)
0 0
Eriksen10
Raiola heeft hier gewoon gelijk. FdB kan niet met zulke gasten omgaan
0 0
Misc1990
Hoe graag ik hem zie blijven. Ik zou het best geloven als de Boer en Kishna elkaar niet liggen. Kishna is geen Veltman, Siem, of Davy Klaassen als je begrijpt wat ik bedoel.

Maar hopelijk kunnen we hem ruilen met Milan voor De Jong, als die z\'n contract met 1/2 jaar zou verlengen daar...

En als vervanger van Kishna en de vertrekkende Sigthorsson moet Ajax Oar en Necid transfervrij halen!
0 0
Aapje
raiola met ze mond houden en zelf ontslag nemen die grote woorden allemaal ga met pensioen ofzo
0 0
SjackBlack
Beleid aanpassen en geen spelers van Raiola of Haatrecht onder contract aub! Dit soort clowns verpesten de hele voetbalwereld.
0 0
Duif63
Tsja wat moet je er mee, ergens heeft Raiola wel gelijk. Als hij een keer mag spelen speelt Kishna meestal onder de maat maar hoe komt dat ? FdB durft nooit vol op de aanval te spelen, stopt naar mijn idee zijn spelers vol met opdrachten waardoor ze zich niet vrij voelen om te doen waar ze goed in zijn. De ontwikkeling van Kishna staat symbool voor de problemen van de laatste anderhalf jaar (want zo lang gaat het al niet goed). Als er geen beleidswijziging komt en er geïnvesteerd gaat worden in het elftal en FdB zijn spelers niet meer vrijheid geeft in het veld kan hij inderdaad beter vertrekken. Hoe jammer dat ook zou zijn voor een speler met zijn talent.
0 0
Jowen
Raiola zorgt alleen maar voor onrust.
0 0
Beretta
Tja, was onbegrijpelijk dat hij niet speelde tegen Vitesse. Tenzij er iets gebeurd is op de training, maar dat zal dan enigszins Raiola's uitspraken onderstrepen. De bad boys moet je soms de ruimte geven, dat betalen ze dubbel en dwars terug in de wedstrijden. Je moet ze zeker niet in een keurslijf stoppen, dat is sowieso de reden dat 'vrije geesten' zoals Boilesen, Andersen en Kishna niet helemaal tot hun recht komen op dit moment.

Frank is nog een relatief jonge trainer dus het is niet erg dat hij nog veel te leren heeft maar dit zal hij toch anders moeten gaan aanpakken. Het is jammer als je meest talentvolle spelers maar op 10 procent van hun potentieel presteren, zowel voor de club als voor hunzelf.

Ik hoop dat hij en El Ghazi in de basis staan morgen, je kan het echt niet maken om Schöne weer op te stellen, die speelt al weken dik ondermaats.
0 0
AFCA4L
Wat een vette dikke irritante pannenkoek die rioolrat.
0 0
zuidzuid
Als Kishna t er niet mee eens is...statement maken en van agent wisselen. Ziet iedereen t ook dat t niet van hem komt.
0 0
gras
Yep. Maar ik vrees dat Raiola dit niet zou hebben gezegd als hij niet zou weten dat Kishna hem hier niet op zou aanvallen in de media.

En we willen het niet horen, maar ik vrees dat er wel iets in zit. Onder de Boer is het grotendeels eenheidsworsten voetbal geworden en risico wordt grotendeels uitgebannen.

Maar goed, dan moet Kishna maar op zijn tanden bijten, want deze speeltijd krijgt hij niet meer in Italië. Daar moet je er dan al echt staan. Raiola blijft natuurlijk een egocentrische huftert.
0 0
hiddemegen
Raiola verschrikkelijke arrogante pizza bakker. Ga gewoon je geld tellen en hou je dikke vette smoel dicht
0 0
jeugdgaatvoor
Of Kishna zo speler is dat een blijvertje is. Die gaat toch snel weg.
0 0
jeugdgaatvoor
Ik had ook gegaan. Als je weet dat Zimling de voorkeur krijgt. Dan had ik sowieso direct vertrokken.
0 0
Afcabryan
Raiola dik varken hou je bek eens
0 0
Jipper94
Echt onzin
0 0
Toon meer reacties