[Update] Ook Kluivert biedt hulp aan

BvdPloeg, 24-01-2015 om 23:36, 74743 views, Twitter |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Klaas-Jan Huntelaar heeft snel gereageerd op de dramatische brand die het hele supportershome van Ajax vrijdagmorgen plat legde. De spits laat via Twitter weten dat hij twee shirts geeft aan de fans voor in het nieuwe home.

Huntelaar roept verder andere Ajacieden op om hetzelfde te doen. In het supportershome hing een indrukwekkende verzameling aan shirts, vlaggen, sjaals enz. en die zijn allemaal verloren gegaan. Huntelaar doet onder de noemer 'lopend vuurtje' daarom een oproep Zlatan Ibrahimovic, Rafael van der Vaart, Luis Suárez en Wesley Sneijder om ook in actie te komen.

Update 12.09 uur (23 januari 2015)
Urby Emanuelson en Hedwiges Maduro hebben gereageerd op de actie van Klaas Jan Huntelaar om shirts ter beschikking te stellen voor het nieuwe supportershome.

 

Update 13.11 uur (23 januari)
In navolging van Huntelaar, Emanuelson en Maduro heeft ook Johnny Heitinga aangegeven dat het supportershome shirts van hem krijgt. De verdediger vertelt via Twitter dat hij zondag aanwezig is bij de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Daarnaast roept hij andere Ajacieden op om mee te doen aan de actie, die vrijdagmorgen werd gestart door Klaas-Jan Huntelaar. 

Update 23.32 uur (24 januari)
Patrick Kluivert heeft in een filmpje op Facebook zijn hulp aangeboden bij de realisering van een nieuw supportershome. 'Bij deze wil ik de supporters even een hart onder de riem steken. En mochten jullie hulp nodig hebben met iets, laat het vooral weten. Zondag gaan we in ieder geval winnen. En onthoud: eens Ajacied, altijd Ajacied', aldus de oud-speler in zijn filmpje. Bekijk de hele video hier.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Klasse Patrick!!
0 0
YochananAFCA
Das mooi van Patje
0 0
ST
Wat zou ik hem graag bij Ajax terugzien.
0 0
jeugdgaatvoor
Bommen op Rotterdam!!
0 0
Jordys88
Kluivert , super tof man held
0 0
afca patrick
Gekkehuis op de tribune, niemand die ons stoppen kan!!
0 0
JoodTotMijnDood
Zou echt gek zijn als Zlatan het ook zou doen.
0 0
JordyAjacied
Kluivert held.
0 0
Yaeron
Nu Nigel nog.
0 0
paulurs
die mag als verassing ook zichzelf meenemen..
0 0
3*stars*3
Patrick, tof van hem!
Raar dat Ajax hem nooit een functie heeft aangeboden binnen de club, hijs de man die Ajax toch naar de 1e Champions League heeft geschoten en de laatste tot nu toe.

0 0
gras
Werd toch een beetje gezien als verlengstuk van van Gaal. Werd ook niet voor niets assistent van Louis, naast dat andere verlengstuk, Danny Blind.

Dat botst natuurlijk na wat er gebeurd is.

Maar met je eens dat men daar maar overheen moet kunnen stappen. Zou een fantastisch uithangbord zijn naar buiten toe, maar ook naar de jeugd.

Alleen wil hij niet op jeugdniveau instromen. Hij wil een eerste elftal leiden.

Anyhow. Topreactie, die brand brengt allerlei coryfeeën en de supporters gewoon weer even dichter bij elkaar.
0 0
020Ajacied020
Maak niks uit wie dat deed, volgens mijn lastige vent is. Twente werd die ook weggestuurd volgens mijn.
0 0
3*stars*3
Volgens jou is Patrick een lastige kerel, volgens jou werd ie weggestuurd bij Twente, ach lul toch Derksen niet zoveel na man...http://m.telegraaf.nl/telesport/voetbal/fctwente/article/21601388/kluivert-vertrekt-bij-fc-twente-_-0 0
Ajax412
Idd, alles wat Derksen zegt is satire, dus dat moet je nooit serieus nemen
0 0
ajaxmening
Klopt alleen hij weet het zelf niet eens dat het satire zou moeten zijn het is dom gebrabbel nadat ik afgelopen Zondag bijna van Gelder klaar zag komen toen hij het woord de Kuip uit zijn mond liet kwijlen, ben ik gestopt Studio Sport even terug kijken om 1900 is voldoende na terug komt wedstrijd, de rest is nutteloos, om maar te zwijgen van die eet goeroe, type kijk mij eens blij zijn door mij pillen Gijp, de frustratie van die dementen opa die zo graag ook had willen voetballen (goed) en als side kick een dorpsgek of type wanneer zou ik weer gaan snuiven als het geld binnen is.Mijn god wat triest is dat maar gelukkig kan PSV er ook niks van maar hebben wel de kampioenen selectie wanneer heb ik dat meer gehoord de laatste jaren.
0 0
arcaviiouse
ik ken patrick een klein beetje 5 x bij hem thuis geweest zijn was bevriend met zijn stiefzoon hele aardige man. maarja dat is in zijn prive leven.
0 0
AFCA1510
dit is het grootste helden filmpje dat ik in jaren heb gezien! \"bij deze steek ik een hart onder jullie riem\" heerlijke uitspraak ook! pat\'je is een held
0 0
PietBon
Dat hele gesodemieter gaat er wel voor zorgen dat er nooit meer Feyenoord supporters in de ArenA komen en andersom ook niet en dat is een slechte zaak. De klassieker is de klassieker niet meer sinds deze regeling is ingesteld, jammer.
0 0
ajaxmening
Hou toch op jongen ik mis ze als kiespijn die debielen uit Rotterdam.
0 0
PietBon
Dus je vindt het niet erg dat je Ons Aller Ajax niet kunt steunen als we in de Kuip tegen Feyenoord moeten. Ik anders wel hoor, dat zijn toch de speciale wedstrijden die je niet wil missen.
0 0
ajaxmening
Nee ik wil er nooit komen in die stad en roestbak.
0 0
PietBon
Ach, je mag natuurlijk ook niet ivm stadionverbod of je vrouw, vriend of je moeder verbieden het je.
0 0
ajaxmening
Had je nog meer Pitje Bonbon met je babbels?
0 0
PietBon
Ow, je gevoel voor humor kwijt, maak ik je boos?
0 0
FlyingDutchMan
Schitterend gebaar van onze Ajacieden!
0 0
ambtenaar
Zou ook graag wat doneren, veel mooie herinneringen aan de supportershome.
0 0
MickS
Heerlijk om te lezen dit. Top!
0 0
eros
Misschien wil Bas Dost zijn pyjama wel doneren?!
0 0
Mathijsvenner
hahaha +1
0 0
ChristianoRonal
Haha, schitterend
0 0
De_Realist
Mooi om te zien dit!

Zal Vermeer zijn Feyenoord shirt doneren? ;')
0 0
Kraaikamp
Goede actie. Ik heb mijn ouwe TDK uitshirt seizoen 89-90 ook ter beschikking gesteld. Uren in gevoetbald als kleine jongen in de Spaandammerbuurt. Speelde met een hele club jongens daar waaronder Tarik Oulida en Arno Splinter. Die jongens hebben vaak aan mijn shirt gehangen als ik met een onnavolgbare beweging een panna (die tijd nog een poort genaamd) uitdeelde. Het geeft dat shirt toch iets van nostalgische waarde wat ik op deze trieste dag aan de supporters beschikbaar wil stellen. Onbegrijpelijk dat het honk zo rond die risicowedstrijden niet extra in de gaten wordt gehouden. Er is altijd gezeik. Wij die een cafe in den Haag binnen stormen en dan weer vernielingen aan het honk., je kan er steeds op wachten.
0 0
Superjodeuh
De echte ajacieden komen naar boven! :)
0 0
AFCACBS410
Suarez, Gregory, Siem, Eriksen, Jantje, Toby, Steek...where you at?
0 0
Tyronetjonaloi
Chivu, Trabelsi, Galasek, Grygera, Maxwell
0 0
steefjuhhhh
Toppertjes
0 0
smokum
Sjonnie is zondag dus aanwezig. Hopelijk om meteen een contract te ondertekenen, of zou het gewoon zijn omdat hij een echte Ajacied is die de wedstrijd tegen kakkies niet wil missen??

Snel terughalen deze opperjood.
0 0
barrybever
ik moet zeggen dat dat echt een top zet zou zijn. met z'n 31 jaar kan die zeker nog 3 a 4 jaar mee! Verdiende in engeland alleen al 3 miljoen euro dus zal misschien wat duur zijn maar hij heeft wel echt een ajax hart en denk dat de jongens veel van hem kunnen leren. verder prima leider en dit is (zeker als moisander weg gaat) het meest zwakke punt in het elftal. Hij is nu 3 miljoen waard (transfermarkt.com) maar mocht gratis komen van fulham, het is dus echt haalbaar
0 0
barrybever
ik moet zeggen dat dat echt een top zet zou zijn. met z'n 31 jaar kan die zeker nog 3 a 4 jaar mee! Verdiende in engeland alleen al 3 miljoen euro dus zal misschien wat duur zijn maar hij heeft wel echt een ajax hart en denk dat de jongens veel van hem kunnen leren. verder prima leider en dit is (zeker als moisander weg gaat) het meest zwakke punt in het elftal. Hij is nu 3 miljoen waard (transfermarkt.com) maar mocht gratis komen van fulham, het is dus echt haalbaar
0 0
boris
Waar blijft vermeer?
0 0
foensai
Die is niet Ver meer
0 0
dennis15
hahahahaha zal wel geniaal zijn. Om een shirt af te staan
0 0
foensai
Ik ben een (voor de wet) volwassen man 31 jaar. Al vanaf mijn geboorte met de paplepel groot gebracht om een Ajacied te worden en te zijn.Nog nooit bij het ''supportershome'' binnen geweest. Veel wedstrijden kijk ik in de kroeg-thuis-bij de voetbal dan wel in het stadion.Dit soort berichten doet je Ajax hart pijn, heel veel pijn. Hoe stom het voor een ander misschien klinkt, maar ik zat gewoon te janken als een klein kind van deze tragedie. je beseft je gewoon heel erg hoe het voor de Ajacieden moet voelen die daar hun ziel en zaligheid in hebben gestoken. Die daar bijna dagelijks zijn. Die dat als hun 2e huis zijn gaan zien. Dat doet veel met mij, en ik denk met mij velen.Dat er dan ras Ajacieden zijn die doneren, hulp bieden etc. geeft je fantastisch gevoel, de saamhorigheid is groots!!Als Ajacied ben ik geboren en als Ajacied zal ik gaan. Een Ajacied ben je niet voor even, een Ajacied ben je voor het leven!!
0 0
S90AjaxNwh
Delorge niet te vergeten..
0 0
S90AjaxNwh
Nu nog shirts van Urzaiz, Kuffour, Atouba, Bakircio?lu, de Mul, Charisteas, Rosales, Lindenberg en Verhoeven XD..
0 0
Jarl1989
Vergeet Suk niet!
0 0
serero25
En Teemu Tainio ook!
0 0
heinp
hamdaoui
0 0
Rayno95
Frank gaat er ook een geven als hij er nog 1 heeft ;)
0 0
Ajaxgek1980
ja moest ik ook om lachen, alsof die niks op de zolder heeft liggen van zijn Ajax tijd :)
0 0
Lane 8
Spoedig zal siempie ook volgen, neem ik aan.
0 0
Lorenzovgortel
En Chris & Jan hopelijk!
0 0
SteektheMan
Ik zeg standbeeld van Klaas in het nieuwe Supportershome!
0 0
Timothy020
Sjaak Swart,Danny en Daley Blind, Piet Keizer, Frank en Ronald De Boer, Johan Cruyff, Edwin vd Sar, Stekelenburg, Litmanen, SiemdJong, Bergkamp, Vertonghen, Overmars, VDWiel, Alderweireld, Sneijder, VD Vaart, MVBasten, Neeskens, Eriksen, Suarez, Maxwell, Anita, Enoh, Trabelsi, Chivu, NigelDJong,Babel, Wim Jonk, Rep, Witschge,Finidi George, Zlatan en Kluivert nog even een shirt doneren en we hebben alle historie qua spelers iig weer hangen in t nieuwe home:)
0 0
eros
Pienaar, Escudé, S. en N. de Jong,... genoeg kandidaten iig!
0 0
AFCABart
Deze hele actie mag natuurlijk op Huntelaar zijn naam gezet worden!
Prachtig van elke individuele speler natuurlijk, maar dubbel zoveel respect voor Klaas die dit uit eigen initiatief doet!
0 0
waynelove
het KJH Ajax Supportershome
0 0
Mokum_32
Echte ajacied inderdaad !
0 0
Dennizzz
Prachtig! Dit laat mijn ajax-hart sneller kloppen. Ik mis die gasten!
0 0
Rayno95
Heitinga gaat naar het stadion en neemt shirts mee =D , de volgende held
0 0
Mokum31
Blijf ook meteen. Hebben we meteen weer een kerel in ons midden
0 0
ErwinAJAX
Hoppa! Heitinga doet ook mee!
0 0
SNTR
Je kunt over de kwaliteiten Maduro en Babel zeggen wat je wilt, maar jongens met een hart voor de club zijn het zeker. Maduro of Zimling..? Ik wist het wel.

Dat shirt van Huntelaar overigens.. Man man wat mis ik die man bij Ajax
0 0
luciano24
Zie inderdaad ook liever een Maduro op het veld dan Zimling, liever een jongen met ervaring én een achtergrond bij de club/hart voor de club, dan een "ervaren" Zimling.
0 0
Rayno95
He Maduro joined ook de helden ;)
0 0
AFCACBS410
Klaas Jan, Urby, Ryan, en ik weet zeker dat ook Luis Suarez van zich gaat laten horen..die mannen zijn dan wel vertrokken maar hebben Ajax nog altijd in hun hart.

Het doet me echt onwijs goed dat zulke gasten nu opstaan en zulke waardevolle en prachtige shirts afgeven om straks het nieuwe honk weer enigszins van emotionele waarde te kunnen voorzien.

TOP ACTIE, TOP GOZERS, ECHTE AJACIEDEN!
0 0
driesterren***
Geweldig deze warme berichten zo zien we toch nog echte ajacieden die opstaan!
0 0
luciano24
Ryan Babel heeft inmiddels de tweet van Emanuelson geretweet, zal ook wel zijn shirt(s) aanbieden.
0 0
Ajax412
Prachtig van deze jongens dat ze dat doen!
0 0
RH1900
Echt kippenvel, prachtig.
0 0
Dragon36
Urby, topper!

P.S. wanneer kom je terug?
0 0
JordyAjacied
Klasse Urby.
0 0
Dragon36
Klaas = HELD!
0 0
nightgoat
Hulde.
0 0
Rayno95
En dat is held nummer 2! =D
0 0
Mokum31
even terzijde maar wat doet hij daar nog.
Kom lekker terug naar Mokum
0 0
Rayno95
Hij is nu verhuurd door Roma toch?, volgens mij van de zomer weer transfervrij :)
0 0
JesusZoonVanGod
Jep, ik las dat hij verhuurd wordt aan Atalanta tot het eind van het seizoen. In de zomer loopt zijn contract af, dus misschien gaat Ajax nog wel een kansje wagen.
0 0
eros
Zeer bruikbaar die Emanuelson!! Zeker als Schöne vertrekt,... dan hebben we met hem de hangde links buiten ipv de hangende rechtsbuiten
0 0
demeer84
Klaas!! Geweldig!
0 0
demeer84
Klaas!! Geweldig!
0 0
Mixmaster
Wat een Koning, die Klaas!!
0 0
eros
Top actie!
Suarez, Eriksen, Vermaelen, Blind, Verthonghen, Sneijder, vdVaart, Zlatan, vdWiel, Maxwell, Alderweireld, Boerigter, Heitinga,... Doe je ding!!
0 0
Damsco2008
Boerrigter seriously?
0 0
Rayno95
Boerrigter zie ik het niet doen, eerder Siem! ;)
0 0
MokumsTrots-
Boerrigter ? Hahahah
0 0
gi0vanni
Ze vergeten Mido!

PS: Vanaf nu is het: Baas Jan Huntelaar!
PSS: Hoe kunnen we Suk vergeten!
0 0
Aeter
Ik denk alleen omdat Celtic een mooie club is en mooie shirts heeft.
0 0
Koenafca1995
Boerigter? Zet dat Siem de Jong in dit rijtje erbij!
0 0
eros
Suarez, Eriksen, Vermaelen, Blind, Verthonghen, Sneijder, vdVaart, Zlatan, vdWiel, Maxwell, Alderweireld, Boerigter, Heitinga,....

Maar uiteraard ook S. de Jong, N. de Jong, Emanuelson, Babel, Stekelenburg.... Noem maar op!
0 0
luciano24
En de wat oudere garde moeten natuurlijk ook worden benaderd imo.

Échte Ajacieden als Chivu, Van der Meije, Aron Winter, Litmanen, De Boertjes, Davids, Seedorf, Kluivert, v/d Sar, Overmars etc
0 0
eros
De technische staf dus?!

Zal wel goed komen toch!
Zondag zullen we ook wel 2 shirtjes in ontvangst mogen nemen van de helden die afscheid komen nemen.
0 0
mvdk
Bij Feyenoord hangt waarschijnlijk alleen een shirtje van Kuyt, huurling Guidetti, Willem van Hanegem, Pelle en Van Hooijdonk. Owja, woehoe en Van Persie.

Gelukkig hebben wij een berg aan legendes en iconen!
0 0
luciano24
Helemaal waar, juist nu moeten we als supporters (en oud-spelers) achter onze club gaan staan en trots zijn op deze club!
0 0
JesusZoonVanGod
Hopen dat er ook wat 'oudere' Ajacieden iets bijdragen. Shirtjes uit de jaren 80' en begin jaren 90' waren geweldig!
0 0
Toon meer reacties