[Update] Lartey Sanniez mondeling akkoord

BvdPloeg, 21-01-2015 om 07:30, 41608 views, Ajax Showtime |

Check de casual collectie van Ajax!

Terry Lartey Sanniez zal waarschijnlijk binnen afzienbare tijd een contract tekenen bij Ajax, zo meldt Mustapha Nakhli van Nakhli Mondial aan Ajax Showtime. De verdediger ontwikkelt zich dit seizoen razendsnel en in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft mocht hij al op stage bij Jong Ajax. 

'Terry ontwikkelt zich heel goed en Ajax is tevreden over hem', vertelt Nakhli, die beaamt dat Ajax en hij momenteel in gesprek zijn over de voorwaarden. Lartey Sanniez had nog geen contract in Amsterdam, maar naast Leeroy Owusu is hij in zijn leeftijdsgroep wel de meest in het oog springende back uit de jeugdopleiding. Owusu speelt al het hele seizoen bij de beloften, Lartey Sanniez maakt wekelijks indruk bij Ajax A1.

En dus is een contract een logisch gevolg. Lartey Sanniez, die in de winterstop nog complimenten kreeg van niemand minder dan Klaas-Jan Huntelaar, kan overal in de verdediging uit de voeten, maar hij speelt het vaakst als rechtsback. Met zijn sterke lichaam en snelheid was hij onder meer in de Youth League regelmatig één van de uitblinkers. Lartey Sanniez is straks de volgende in een rijtje jeugdspelers die reeds een contract tekenden. Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Mauro Savastano en Zakaria El Azzouzi gingen hem voor. Met Vaclav Cerny is Ajax net als met Lartey Sanniez in gesprek

Update 7.30 uur - woensdag
De Telegraaf rept woensdagochtend over een mondeling akkoord tussen Ajax en Lartey Sanniez. Ook van het waarschijnlijke bijtekenen van Elton Acolatse maakt het medium melding

Door Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Asstomouth
Waarom gaat het dak van die betonnen evenementenhal nooit dicht?
anders kan picornie niet meekijken.
0 0
mistermiyagi
Ajax kan een mooie uitverkoop houden, selecties zij ruim bezet.
Tete zal meer als centrale verdediger zijn werk gaan doen.

Leuk om een brede vergelijking te maken tussen Owusu e. Lartey
0 0
Voetbaldier
De directie is goed bezig met het verlengen van de pareltjes uit de jeugdopleiding! Wel zou ik graag zien dat ze ook 16 jarigen vastleggen, zodat die jongens niet in onzekerheid zitten of ze een contract kunnen bemachtigen en weggaan omdat ze bij een andere topclub wel een contract kunnen krijgen. Denk dat het vaak om zekerheid gaat dat je een contract hebt en niet altijd om het geld zoals hier vaak gesuggereerd wordt!

Je hebt wel meer kans dat je dan een flater slaat of te veel jeugdspelers vastlegt, maar in mijn optiek weegt dat risico niet op tegen het 'laten lopen' van een toptalent.
0 0
JPC40
Mooi mooi mooi eindelijk wat meer door stroming
0 0
DeAjacied07
Goed werk Overmars en AS! Fijn dat ze het rondvragen.
0 0
3*stars*3
Ik zie jammer genoeg niet veel A1 (Ajax exclusive vraagt geld maar showt niet veel -_-) maar vooral tegen Barca in Spanje maakte deze gozer indruk op mij maar wist niet dat het die dag uitzondering was of dat hij echt zo goed is want door niet veel mensen positief over hem maar deze contractondertekening zegt genoeg.
0 0
trodat4030
Barca uit was voor Terry een gewone werkdag, zo sterk speelt hij nagenoeg altijd.. Zaterdag in Rotterdam was hij ook weer érg sterk, Slabbekoorn (Feyenoords grote supertalent) heeft geen bal fatsoenlijk geraakt.. Zelfs de Rotterdammers naast me verbaasden zichzelf over zijn snelheid. Op een gegeven moment kwam Terry weer opstomen en toen zeiden ze al tegen elkaar, 'komt ie weer hoor!' 😉
0 0
3*stars*3
Hahaha ze geven het niet graag toe maar ze zijn onder indruk van van A1 en dat zegt genoeg.
Thanx voor de info.

Woon je ook in 010 of volg je A1 achterna? Voor mij is het moeilijk om me in te houden als ik op Varkenoord ben en toezien, hoe Ajax hun onderste boven speelt en geweldige acties zie van Nouri en Cerny.
.
0 0
trodat4030
Ik volg ze wel vaker bij mooie uitwedstrijden, ik woon gewoon in Amsterdam. Feyenoord, PSV, AZ ga ik wel regelmatig heen. Zéker als het mooi uitkomt zoals zaterdag, toen speelde de C1 om 12 uur, ook op Varkenoord, heb ik een mooi dagje van gemaakt 😉

Maar ik ga niet naar Groningen, Twente of Roda ofzo, ik kijk namelijk ook andere ploegen. Vanaf de D1 t/m de A1 probeer ik zoveel mogelijk te volgen. Zaterdag wordt het weer kiezen tussen Ajax A1-AZ A1 en Ajax C1-PSV C1. Beide spelen om half 3.. Lastige keus..
0 0
3*stars*3
Ok tof man echte liefhebber en jeugdkenner.
Varkenoord ontwijk ik toch, ookal woon ik half uur er vandaan.

Misschien moet jij maar eens wedstrijden gaan filmen aangezien Ajax TV geen uitwedstrijden doet en fey, eeuwen doet om beelden van zaterdag te versturen naar Ajax ;-)
0 0
trodat4030
http://www.youtube.com/watch?v=WpBIJRmfgrU

Let wel, hier is een heel groot stuk in geknipt, Ajax was vanaf de 1-0 veel sterker, die kansen laten ze hier helaas niet zien, maar dat is ergens wel te verwachten 😉
0 0
tikkie takkie
Hoe speelde Nouri en Vd Beek afgelopen zaterdag ben wel benieuwd?
0 0
trodat4030
Waarom zou je? Je moet geen Ajaxshirt aan gaan trekken, vuurwerk af gaan steken en dat soort domme dingen, maar je kunt daar gerust naar toe gaan hoor. Ik kom er al enkele jaren en heb er eigenlijk nog nooit problemen gehad en zie ook geen incidenten met andere Ajacieden. Ik kan zelfs klappen voor goals van Ajax. Als je je verder normaal gedraagt is er niks aan de hand. Sterker, ik raak juist vaak in contact met mensen om me heen, daar zitten soms ook kenners bij en daar kun je leuk mee praten, imo.

En filmen? Nee, sorry, dat is totáál niet mijn ding. Ik zal eens kijken of ik ergens al beelden kan vinden..
0 0
Mace0107
Sowieso A1 gaan kijken.
0 0
waynelove
deze kerel is top, goed nieuws!
0 0
AFCBas86
Hier zat ik al een tijdje op te wachten. Van wat ik heb gezien is hij nu al beter dan van Rhijn.
0 0
StefC10
Deze lichting doet me denken aan de lichting die in de finale stond van de next gen series.Vd Hart - is een optie bij t eerste komend seizoen, anders niveau subtop

Denswil - aardig wat potjes in 1 (nu Brugge)

Veltman - basisspeler 1

Ligeon - vast in de selectie en aardig wat gespeeld

Dijks - subtop/rechterrijtje eredivisie

Klaassen - basisspeler 1

Sporkslede - jupiler league niveau

Boey - nobody cares, carriere weggegooid

Fischer - basisspeler (onder voorbehoud)

Schoop - tja de enige niet prof nu

De Sa - zal subtop eredivisie wordenLukoki, koppers, schilder ook zo'n spelers, wordt gewoon subtop eredivisie. Verder zie ik Hahn, Kipp, Sneijder (His name is Jeff), Bonevacia, DeKamps en ga zo maar door.Waar t me om gaat: die lichting nu, ze zijn allemaal erg sterk en ik heb het idee dat er een stuk of 5 spelers vast in de selectie kunnen komen, 4 5 aan minuten gaan komen als vaste wissels (zoals een Ligeon nu) en misschien op den duur een stap lager basisspelers worden en de rest kan alsnog ala de Sa/Lukoki naar subtop of ala Kip en Sneijder naar de jupiler league en alsnog een goede carriere hebben. Die hele selectie kan prof worden, dat is ook iets prachtigs als je erover nadenkt
0 0
trodat4030
Over Ligeon gesproken, ik denk dat hij het kind vd rekening wordt. Met v Rhijn, Tete, Owusu en Lartey zitten we op rechtsback méér dan goed en Ruben heeft zich in 3(?) jaar Jong Ajax nog steeds niet in de basis gespeeld en áls hij speelt is het vaak ondermaats..
0 0
Tyronetjonaloi
Sporkslede was een super talent en speelde met Ajax 1 een prima match tegen real madrid. Zijn carrière is kreeg een tegenslag dankzij een zware blessure. Vind hem niet het jupiler niveau, is zeker subtop niveau.
0 0
A Cohen
Ik heb 'm nog nooit echt zien spelen, maar als ik dit verhaal lees, krijg ik het gevoel dat er snel gehandeld moet worden.
Een talentvolle verdediger....die kunnen we wel gebruiken volgens mij.
0 0
Rayno95
🎵 Marc gaat hard!, Marc gaat lekker, Marc gaat los! =D 🎵
0 0
Persian07
MEER DAN TERECHT!!
0 0
DavyBlind
en terecht. Een speler met power en drive. Zo zie je er niet veel bij ajax
0 0
Mace0107
Lekker hoor! Goede speler
0 0