Duarte trefzeker bij winst Jong Ajax

KoenWeijland, 10-01-2015 om 17:14, 15238 views, Ajax Showtime |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Jong Ajax heeft het duel met hoofdklasser RKAV Volendam met 3-2 gewonnen. In Volendam was de beloftenploeg van Ajax, met een mix van A-junioren en afgeschreven senioren, de betere. Onder meer Lerin Duarte scoorde. 

Doelpuntenmachine Zakaria El Azzouzi, die voor A1 het net zo vaak wist te vinden in de eerste seizoenshelft, zat voor het eerst bij de selectie van Jong Ajax. Scoren zou hij voor de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam nog niet doen. Naast Duarte, die van Ajax te horen kreeg dat hij uit mag zien naar een andere club, scoorden Sam Hendriks en Damil Dankerlui. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
De ontwikkeling van Bakker blijft me verrassen en als Ajax geen half koopt lijkt het mij verstandig als hij bij de selectie wordt gehaald. Bij Jong Ajax laat hij zien dat hij zowel verdedigend als aanvallend zijn steentje kan bijdragen. In dat opzicht is hij een echte half maar hij zal zeker fysiek nog een ontwikkeling willen doormaken voordat hij klaar is voor een plaats bij de wedstrijdselectie.
0 0
JariBergkamp
Speelt heel aardig in Jong Ajaz, maar zal nooit genoeg niveau hebben om bij het eerste te komen.
0 0
JohnDylan
Ik zou hem zeker nog niet afschrijven. Hij heeft zich het afgelopen 2.5 seizoen zeer goed ontwikkeld. Qua technisch vermogen doet hij niet onder voor iemand als Klaassen. Wel zal hij qua loopvermogen en fysieke kracht zich goed moeten ontwikkelen voordat hij klaar is voor een plaats bij de wedstrijdselectie van het eerste. Tegen die tijd zullen spelers als Nouri en Vd Beek hem al voorbij zijn gestreefd maar Bakker kan misschien een goede back-up voor die twee worden.
0 0
DeAjacied07
Is geen slechte hoor, maar zeker geen toptalent. Vind Warmerdam (ook geen toptalent) beter.
0 0
JariBergkamp
Functionele techniek van Klaassen ligt nog wel een paar niveautjes hoger hoor. Handelingssnelheid is ook een stuk beter ontwikkelt bij Davy. Bakker is voor Jong Ajax een zeer bruikbare speler en wordt waarschijnlijk een goede eredivisiespeler bij een middenmoter, maar zeker niet bij een topclub.
Ik heb liever Efmorfides als backup voor Nouri of vd Beek
0 0
JohnDylan
De handelingssnelheid van Klaassen is inderdaad hoger maar qua functionele techniek doet Bakker niet voor hem onder. Bakker heeft een prima 'first-touch' en zijn korte passing is ook goed. Als hij zich fysiek ontwikkeld kan hij een goede speler worden.

Het is een beetje onzinnig om nu al te zeggen dat je over een paar jaar liever Efmorfidis dan Bakker hebt als back-up van Nouri en Vd Beek. Ik ben een groot fan van Efmorfidis maar je kan niet weten hoe hij zich zal ontwikkelen.
0 0
Mace0107
Meen je dat? Nouri en Van de Beek komen sowieso eerder bij de selectie.
0 0
JohnDylan
Nouri is nog lang niet klaar voor het eerste van Ajax. Hij moet eerst heel hard aan zijn loopvermogen werken. Als hij nu in het eerste zou komen te spelen zou hij na een half uur helemaal op zijn. Vd Beek is veel verder in zijn ontwikkeling maar zou ik eerst (minstens) een half seizoen bij Jong Ajax laten wennen aan het Nederlandse profvoetbal.

Bakker is was in de eerste helft van het seizoen een belangrijke schakel op het middenveld van Jong Ajax. Ik vond hem in de meeste wedstrijden de beste middenveld van Jong Ajax en mede daarom verdient hij het om met het eerste mee te trainen. Wel zal hij fysiek sterker moeten worden voordat hij echt klaar is voor het eerste.
0 0
Mace0107
Op de ajax site staat alleen basisopstelling, geen wissels:
Startopstelling Jong Ajax: Mous; Vissie, Mirani, Van Bruggen, Van Koesveld; Bakker, Duarte, Warmerdam; Acolatse, Hendriks, Mabil
Mabil is een proefspeler: Awer Mabil heet hij.
0 0
Jazzypazz
Erg zwakke opstelling, begrijpelijk natuurlijk, maar van deze opstelling zie ik alleen Mous nog enigszins een kans hebben op Ajax 1. En misschien die proefspeler dan :P Waar komt ie vandaag?
0 0
Jazzypazz
*vandaan
0 0
ajaxman77
Australië.Meen dat die oorspronkelijk uit Soedan komt
0 0
DHsuarez16
Wat is dat met die Hendriks? Wedstrijden die ik van em gezien heb, speelde hij een goede wedstrijd. Zou hij in aanmerking komen voor een basisplaats in Ajax 1?
0 0
RuudRuud
Heb de wedstrijd niet gezien, maar 3-2 is op papier best een matig resultaat
0 0
flasher93
opstelling?
0 0