Ajax informeerde in de zomer naar Huntelaar

BvdPloeg, 09-01-2015 om 07:06, 17244 views, Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Klaas-Jan Huntelaar zou in de toekomst zomaar eens weer in het Ajax-shirt te bewonderen kunnen zijn, zo stelt de spits in gesprek met De Telegraaf. Afgelopen zomer waagde Marc Overmars een poging om een terugkeer mogelijk te maken, maar toen vond Huntelaar het nog te vroeg. 

'Ajax heeft een paar maanden geleden via Marc Overmars geïnformeerd. Ik heb gezegd dat ik op dit moment nog graag in het buitenland speel, want ik vind de Bundesliga een fantastische competitie. Over twee jaar zien we wel weer verder. Je kunt in het voetbal niet alles plannen', aldus de goalgetter, die donderdag al liet blijken Ajax nog steeds op de voet te volgen. 

Spelen voor Ajax blijft daarom bijzonder en dus weigert Huntelaar iets uit te sluiten. 'Ik ben nog wel fit, dus zie wel hoelang ik nog kan en wil doorvoetballen. Ik heb gelukkig nooit echt grote blessures gehad. Ajax is altijd de club geweest waar ik gek van was. Als jonge jongen was ik al fan. Mijn gevoel richting Ajax is altijd positief gebleven.'

Zaterdag treft Huntelaar zijn oude werkgever, maar heel blij wordt hij niet van het trainingskamp met Schalke 04 in Qatar. 'Het is trainen, eten, slapen, en tussendoor een goal maken. Het blijft iets aparts. Ander land, andere omgeving, maar ook oefenwedstrijden zijn niet de grootste uitdagingen. Het is gewoon niet voor het echie. Maar dat is wel leuker dan trainen', aldus de oud-Ajacied in het Algemeen Dagblad. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jowen
Hij is een van de weinige spelers die ik graag nu terug zou zien, maar goed over 2 jaar kan alles weer anders zijn. Per moment bekijken
0 0
31xAjax
En welke boel zou hij in de weg staan? Alsof dat relevant is? We moeten eens stoppen met dat napraten over dat in de weg staan. Als een oudere speler beter is dan moet ie spelen. Het interessert mij geen ruk of er dan een jonge speler op de bank zit, dan moet die maar zorgen dat hij beter is of wordt....

Alsof het een doel op zich is om alleen jongere spelers op te stellen. En er worden nu karrevrachten jonge spelers aangetrokken dat die zo langzamerhand elkaar in de weg gaan zitten....

Het zal wel niet gebeuren dat KJH terugkomt, maar mocht dat zo zijn dan is hij van harte welkom.
0 0
SNTR
Helemaal eens met je hele verhaal!
0 0
31xAjax
Ajax informeerde in de zomer naar Eto'o
0 0
flavente
33 jaar. Doe mij dan maar milik en zivkovic. Valt alleen maar tegen dan en staat de boel in de weg. Als pinch hitter zal die wel niet willen. Plus al dat gezeik over terugkeren. Uiteindelijk verkiest men altijd maar weer de euros.
0 0
Warrior
Eerst nog maar eens zien of die twee er dan nog zijn. Als er met een geldbuidel wordt gewapperd, of er komt een grote club, is het soms snel gebeurd.
0 0
JesusZoonVanGod
Klaas komt over een jaar of 2 gewoon zijn voetballoopbaan bij ons afsluiten. Lichamelijk wordt hij misschien wat minder, maar het killer instinct blijft. Weet zeker dat hij ze op zijn 33e nog vanuit alle hoeken en standen er in kopt en knalt.

Daarna mooi spitsentrainer worden en onze talenten trainen.
0 0
Noxin
Ideale scenario.
0 0
Sxndxr
Eerlijke reactie van Klaas-Jan. Ook over 2 jaar is hij van harte welkom met z\'n ervaring! Mooi om te lezen en horen waar z\'n hart ligt! #topper
0 0
ibrahendriks
Juist, hij belooft niks wat hij niet waar kan maken, volgt Ajax en draagt de club een warm hart toe.
0 0
BojanAjax
Leuk en goed om te horen maar wat heb je er nu aan
0 0
BigDaddy84
Je hebt in ieder geval een bevestiging gekregen dat Ajax wel degelijk contact houdt met spelers die hier eerder gevoetbald hebben. Dat is goed om te lezen. Dat soort spelers kunnen in de toekomst een meerwaarde zijn binnen de selectie.
0 0
Ruff Rhythim
Wat je nu er aan hebt is dat je nu weet dat hij waarschijnlijk over twee jaar wellicht weer in het Rood en Wit zal spelen.

Lijkt mij een aardig vooruitzicht.

Maar aangezien er mij net even iets tè vaak door oud-Ajacieden is gezegd dat ze terugkomen en dat niet deden wacht ik lekker af wat er gaat gebeuren over twee jaar inzake KJH.
0 0
Mike_
Wat heb je er nu aan: een spits, een goalgetter, een dragende speler die veel ervaring mee brengt, speler die weinig (lange) blessures kent... Zeg maar het tegenovergestelde van Bojan en al dat andere brandhout wat er de afgelopen jaren in de spits stond.
0 0
BojanAjax
Wat heb je er nu aan bedoel ik ;)
0 0