Broer: 'Hoop dat Kolbeinn snel vertrekt'

BvdPloeg, 07-01-2015 om 07:08, 37816 views, Ajax Showtime |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Als het aan de broer en zaakwaarnemer van Kolbeinn Sigthórsson ligt, dan vertrekt de spits snel uit Amsterdam. Sigthórsson is bijna hersteld van een enkelblessure, maar daarna wordt het een hels karwei om de concurrentiestrijd te winnen van Arek Milik.

Sigthórsson begon dit seizoen nog als eerste keuze, hij verlengde zijn contract met een jaar, maar naarmate de eerste seizoenshelft vorderde, stond Milik steeds vaker bij de eerste elf namen. Reden genoeg voor Andri Sigthórsson om serieus na te denken over de toekomst van zijn broertje. 'Ik hoop dat hij snel vertrekt. Een speler met de kwaliteiten van Kolbeinn moet wekelijks negentig minuten spelen op zijn eigen positie.'

En dat is waar de schoen wringt. Eigenlijk is Sigthórsson al langer geen eerste keuze meer. Vorig seizoen maakte hij belangrijke doelpunten, maar Siem de Jong en Bojan Krkic mochten vaak starten. In de zomer leek een transfer aanstaande, totdat Ajax geen vervanger vond en in Sigthórsson de meest geschikte nummer 9 had, zo vonden Marc Overmars en Frank de Boer.

Nu de transfermarkt weer open is, volgen automatisch geruchten en die zijn dit keer best serieus. Sigthórsson kan naar Lille en Queens Park Rangers, broer Andri hoopt op een transfer. 'Ik weet niet hoe groot de kans daarop is want het is niet alleen aan mij. Er is in ieder geval interesse', aldus de belangenbehartiger tegenover Ajax Showtime.

Door Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wayout
Ja de Boer heb jij dat nu ook al??? Ik word schijtziek van die gozer
0 0
Wayout
Ja de Boer heb jij dat nu ook al??? Ik word schijtziek van die gozer
0 0
Wayout
Ja de Boer heb jij dat nu ook al??? Ik word schijtziek van die gozer
0 0
Ellende
Je kan beter een verdediger of linksback terughalen.in de spits heb je nog Milik en Zivkovic.
Desnoods dadelijk een Kishna of Fisher in de spits.
prioriteiten waar ze het hopvst zijn

0 0
Arek Milik
Hou op, een derde spits is nutteloos. Voornamelijk Milik en Zivkovic moeten minuten gaan maken. Als je echt iets moet forceren, dan maar vd Hoorn in de spits. Ik denk dat hij inmiddels wel zijn visitekaartje als stormram al heeft afgegeven, toch?
0 0
bijlsma
Waarom halen we Boymans niet als 3e spits. Lijkt me een fantastische pinchhitter die in de Bulyikin rol kan spelen mits hij dat zou willen.. Wat vinden jullie?
0 0
HeinJan
Boymans gaat echt niet komen om op de bank te zitten. Dat heeft hij genoeg gedaan de afgelopen jaren. Daarnaast is het compleet zinloos om een spits te halen voor een kaart die maar een aantal keer per jaar door Ajax wordt gespeeld, helemaal als blijkt dat VdHoorn het helemaal niet zo slecht doet als pinchhitter.
0 0
AjaxD1986
Ik bid er iedere dag voor het slapen gaan om!
0 0
JesusZoonVanGod
QPR heeft op zich een goed gevulde beurs, die kunnen wel een som van tegen de 3.500.000-4.000.000 betalen. Zou ook wel een club met perspectief voor Kolbein kunnen zijn. Op Austin na hebben ze niet echt een goede speler voor in de punt. Zárate is terug naar West Ham en Zamora zit in de nadagen van zijn loopbaan. Daar houdt het eigenlijk wel een beetje mee op.

Bij Lille is de concurrentie een stuk groter, maar het probleem is dat men maar moeilijk tot scoren komt. Ze hebben met Frey echter al een talentvolle spits aangetrokken en daarachter heb je nog Roux en Rodelin.
0 0
ibrahendriks
Dat iemand hiervoor een duim omlaag geeft kan ik niet plaatsen.
0 0
HeinJan
Wellicht omdat Zarate gisteren naar QPR is vertrokken.
0 0
sucre
Ik helemaal blij.. als je snel leest denk je dat Frank de Boer het zegt ;-).
Maar komt goed denk ik nu.
0 0
ruben uit de ho
Als het aan Ruben uit de ho ligt dan vertrekt de spits ook snel uit Amsterdam!
0 0
jaribombari
Frank de Broer?
0 0
muziekvriendje
Wie kent hem niet..
0 0
Chesterson93
het TH*
0 0
Chesterson93
Zolang de TH nooit meer een streek uithaalt als zeggen dat iemand als Kolbeinn de ideale "9" is, omdat je hem niet verkopen kan, vind ik (bijna) alles goed.
0 0
TOOL
Als ik het zo hoor en lees wilt zo'n beetje iedereen dat hij vertrekt.
0 0
Alexander40
Maar wil iedereen dan ook nog een vervanger of denkt men serieus dat je kampioen wordt met een spits van 20 en 17 en verder niks? En kom niet aan met spelers die geen spits zijn maar daar als noodverband kunnen spelen. Kolbeinn weg prima maar dan wel een ervaren vervanger erbij.
0 0
huntelaar 9
necid van pec zwolle! ;)
0 0
TOOL
Gewoon de jeugd deze plek geven! Dus Milik en Zivco laten spelen en dan heb je Kishna nog achter de hand, helemaal als Fischer straks weer fit is zou hij een extra optie kunnen zijn.
Persoonlijk vind ik die Kolbein echt helemaal niets. Dan kan men roepen dat hij belangrijke goals heeft gemaakt maar dat zegt me helemaal geen bal. Alles liever dan Siggy, gun hem het allerbeste maar niet om bij Ajax in de weg te lopen.
0 0
3*stars*3
Idd, ze waren vorig seizoen een tijd bezig om Kishna klaar te stomen om spits te worden?
Er kan iig veel geswitched worden als Fischer terug is en hopelijk komt er nu eens extra, smaak en verassing in het spel, door spelers vaker te laten switchen van posities.

Klaassen <->Andersen, Kishna<->El Ghazi/Schöne, tijdens wedstrijden switchend en tegenstanders dol draaien.
Nu blijft het ''ouderwets'' want Kishna en El Ghazi zijn imo meer dan alleen aangevers van de spitsen en kunnen/moeten zelf ook wat creëren.
0 0
DannTheDon020
En ja je zegt in noodverband spelen niet zeggen. Maar dat doe ik wel want Milik en Zivko moeten groeien en niemand mag ze in de weg zitten.
0 0
DannTheDon020
Mike van der Hoorn is dat als noodspits ;)
0 0
31xAjax
Ik ook, broer....
0 0
3*stars*3
hahah precies!
0 0
Bjorn2321
ik las even

De Boer: 'Hoop dat Kolbeinn snel vertrekt'

:)
0 0
Alfred de Steen
Ik dacht dat er Boer stond van Diederik XD.
0 0
Jornnn
Hij moet niet hopen, maar VERKOPEN!
0 0
Arek Milik
Past gewoon niet bij Ajax. Jammer, maar ik zie toch een 'lompe boer' op het veld dwarrelen. Ik denk meer dat hij een counterspits is en dat hij meer in de diepte aangespeeld moet worden ipv meevoetballen. QPR zou ideaal voor hem zijn dan.
Hoop op een snelle transfer.
0 0
Nora1990
Ik hoop het ook voor hem!
0 0
JordyAjacied
Beter voor beide partijen, Ik wens siggy alle succes toe bij zijn volgende club. Bedankt voor de belangrijke goals die toch uiteindelijk zorgde voor de 33e.
0 0