Niet naar PSV of Feyenoord? 'Vreemd'

sv, 31-12-2014 om 17:00, 43975 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht gaat in Het Parool in op de situatie rond zijn cliënt Stefano Denswil. Deze week werd bekend dat de centrumverdediger in de winterstop transfervrij mag vertrekken, behalve naar PSV of Feyenoord.

'We wilden weten wat Ajax zou doen met Niklas Moisander, en omdat dat onzeker bleef, heeft hij niet bijgetekend', legt Haatrecht de moeizame onderhandelingen met de club uit Amsterdam uit. Dat Denswil te veel salaris zou hebben gewild, klopt niet. 'In de contractbesprekingen met Ajax is nooit onderhandeld over het salaris. Het is altijd gegaan over het perspectief van Stefano.'

De agent vertelt wat de gevolgen zijn geweest voor afgelopen seizoenshelft. 'Wij dachten dat Moisander in de zomer verkocht zou worden of dat Moisander op de bank zou worden gezet als hij bleef zonder bij te tekenen. In dat geval zou Stefano veel speelminuten hebben gekregen en had hij bijgetekend. In plaats daarvan speelde Moisander, en Stefano nauwelijks. Hij kreeg geen ritme en Ajax vond hem ondermaats.'

Marc Overmars heeft Denswil de transfervrije status gegeven, mede omdat hij anders in de zomer al transfervrij was zijn geweest. Maar de verdediger mag van de directeur voetbalzaken niet naar Feyenoord of PSV verkassen. 'Op zich is dat vreemd. Want als Stefano kennelijk niet goed genoeg is, kan hij toch naar een club als PSV of Feyenoord? Hij mag overigens wel transfervrij naar Twente of AZ.'

Ondanks dat Denswil gratis de deur uit mag, is hij niet van plan al te vertrekken. 'Stefano vindt het jammer dat hij weg mag. Hij speelt veertien jaar bij Ajax. Hij wil het seizoen afmaken in Amsterdam. Wie weet, krijgt hij nog kansen. Als Ajax tot andere inzichten komt, gaan we in april of mei weer om tafel.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxmening
Nee en ook niet naar Cambuur.
0 0
bossalinie
Vervelend mannetje net als die pizzabakker.
Dit soort gasten heeft geen enkele fatsoenlijke voetballer wat aan.
0 0
Sammy Sosa
Waar het op neer komt is dat Denswil eerst Winnie moet dumpen. Vervolgens snoeihard trainen en hopen dat Frank je nog een kans wil geven. Misschien dat ploppie boy daarna mag blijven, mits hij presteert... (van mij hoeft hij niet weg, maar die Hatelijke Haatrecht wel)
0 0
Jan Doedel
Stefano luister aub naar deze wijze raad die Haatrecht denkt alleen aan zichzelf!
0 0
Carloes
Zonde voor Ajax - niet omdat Denswil nu de sterren van de hemel speelde (allerminst) maar omdat ik denk dat bij Denswil nu wél het kwartje gaat vallen. Denswil heeft bereikt wat hij nu bereikt heeft puur op talent: iets wat hij 100% zeker heeft. Nu alleen nog de inzet... en zul je zien dat hij die bij zijn volgende club wel heeft.

Zitten er nu nog spelers van Ajax bij Haatrecht? Haatrecht zijn slechte reputatie bij Ajax is inmiddels bevestigd.
0 0
Alfred de Steen
Ik denk dat hij ook zal willen blijven omdat hij in de zomer dan ook tussen Feyenoord en PSV kan kiezen als die komen. PSV zou ik ook zeker niet uitsluiten aangezien de kans er is dat rekik vertrekt en dan hebben ze geen goede back-up meer.
0 0
klopper
Dit is precies wat er mis is met Denswil en Haatrecht. Kijken niet naar zichzelf...maar alleen maar naar anderen. Ajax wil spelers die naar zichzelf kijken en zichzelf proberen te ontwikkelen. Kijk naar Veltman, Van Rhijn, Klaassen, Andersen, Serero etc. allemaal jongens die zich voornamelijk richten op het zelf verbeteren van hun eigen spel. Dit hoor je ook duidelijk in hun commentaar na een wedstrijd.
0 0
ram
Hoe weet jij zo zeker dat Denswil niet zelfkritisch is? Dat is hij vast wel. Maar hoe dan ook: in mijn ogen is hij nog steeds een groot talent en ik vind het een schande dat hij zomaar mag vertrekken!

Gelukkig las ik laatst dat hij dit jaar wil blijven en voor zijn kans wil gaan.. al zou ik als ik hem was ook vertrekken als er een club komt. Hij zal niet veel vertrouwen voelen...

Heeft hij ooit echt de kans gehad?! Nee... Altijd een los wedstrijdje in de beker of Champions League. En daar was hij wisselvallig. Klopt. Ik denk dat hij over een middellange periode echt niet veel minder is als Moisander. Over een lange periode kan hij groeien en beter worden! Zelfs als Moisander nu iets beter is, zou ik voor Denswil kiezen.

Zonde dit!!

0 0
klopper
Als je zelfkritisch bent...dan gebruik je niet het contract van Moisander als argument. Heel zwak. Een goed argument zou zijn...dat hij het elke week laat zien bij Jong Ajax...maar dat doet ie ook niet. En dat moet hij toch inmiddels wel kunnen. Kan niet anders dat dit mentaliteit te maken heeft. Als je dan ook nog eens niet wil meewerken aan een nieuw contract, omdat je speeltijd eist...dan zijn we in de omgekeerde wereld beland. Dat accepteert Ajax niet. Nu er nog een half jaar over is wil Ajax Denswil niet kwijtraken aan PSV of Feyenoord...dan blijft de enige mogelijkheid over: Per direct transfervrij, behalve voor PSV en Feyenoord. En dat is precies wat Ajax doet. Hard, maar logisch. Zeker met dezelfde zaakwaarnemer die Vermeer bij Ajax slinks wegsluisde richting Feyenoord.

Denswil heeft ook best talent en speelt lang niet zo dramatisch als hier zo nu en dan gesuggereerd wordt, maar hij heeft ook absoluut niet laten zien dat hij echt een kans verdiend in Ajax 1.
0 0
Rho1980
Denswil heeft wat kansen gehad....echte overtuiging ontbrak en heeft nooit een stempel kunnen drukken van een potentiele topverdediger. De paar kansen die hij heeft gehad dit seizoen was het ook alles behalve goed. Denswil zal best talent hebben maar voorlopig heeft ie nog een enorm lange weg te gaan. Liever Moisander dan Denswil op die plek...ook dat is veelzeggend.
0 0
ST
Altijd hetzelfde liedje met die zaakwaarnemers. Zullen nooit hun eigen fouten toegeven en alleen maar de clubs de schuld geven om hun eigen straatje schoon te vegen. Is gewoon tactisch dom gespeeld van Haatrecht en Denswil.
0 0
foensai
0 0
foensai
iedereen de beste wensen. klinkt toch veel leuker dan echt reageren op dit artikel. . winnie wie.. De pooh is er niks bij winnie weer niks.
0 0
rogier123
ben ik het de enige die vreemd vind dat haatrecht het vreemd vindt dat hij begint over het contract van moisander, terwijl zijn client ook een aflopend contact heeft. op dat moment geldt toch dan gewoon de beste speelt en het feit dat moisander dat blijkbaar is zegt veel over de kwaliteiten van denswill. aangezien ik de moisander van het afgelopen half jaar nog niet goed genoeg voor utrecht vond.
0 0
MankeNelis
Dat is niet vreemd. Dat is het slechtst denkbare argument van Haatrecht. Daarin maakt hij de toekomst van zijn cliënt afhankelijk van andere contracten. Dan kan je wel stoppen in het prof voetbal.
Aan zijn argumentatie zie je dat hij bij Ajax het vertrouwen compleet kwijt is. Dat kunstje wat hij met Vermeer geflikt heeft gaat hem lang achtervolgen.

Dit wordt een Sulejmani II, die speelt geen minuut meer. Hoe komt die man erbij om te suggereren dat Overmars terug komt op zijn beslissing? Ik zou Riedewald of Tete op die plek gaan testen.
0 0
geronimo
Het wordt steeds gekker in dit land
0 0
Ellende
Haatrecht hand in eigen boezem. Geen rare vragen stellen.
Denswil beetje dom, maar ik hoop dat hij bij AJAX nog zijn potentieel waar maakt. Dit moet inderdaad niet bij Feyenoord of PSV gebeuren.
0 0
tortugayogi
Densil is niet goed genoeg maar had het kunnen zijn. Echter, een jaar lang wachten om je contract te tekenen omdat je garanties wil dat je concurrent weg gaat lijkt mij een beetje de omgekeerde wereld. Knokken voor je plek en dan krijg je kansen. Een vaste plek en een beter contract volgt vanzelf wanneer je goed genoeg bent. Jammer dat hij het niet aandurfde.
0 0
devoetbalfan
Vind dit wel jammer. Had Denswil graag in de basis gezien op de lange termijn. Is nu nog wat inconsistent en mentaal nog niet sterk.

Denswil staat natuurlijk in zijn recht om te vragen wat zijn perspectief bij Ajax is.
Ajax wilt hem geen garantie geven voor een basisplaats. Een speler moet wel blijven presteren en vooral bij een topclub als Ajax dus ik snap Overmars wel.

Dat Denswil hier niet in de gaten heeft dat het aan zichzelf kan liggen kan aan verschillende dingen liggen waar ik niet op in ga.
Wat ik hieruit haal is dat Denswil geen vertrouwen in zichzelf heeft om zijn directe concurrent uit de basis te spelen of dat niet wilt.

Nu moeten we dus een nieuwe LCV halen die niet veel kost, meteen of zo snel mogelijk ingewerkt in het Ajax systeem en ook nog eens een versterking moet zijn. Met andere woorden, ik zie geen LCV komen die in ons financiële mogelijkheden ligt.

Weet iemand wat de opties voor de LCV zijn?
0 0
Dip
Waarom lopen er zo veel idioten rond in de voetbalwereld? Weer zo'n mongool dit.

Hennie, weet je waarom hij niet transfervrij weg mag naar Psv of Feyenoord? Om dezelfde reden dat Ajax zo veel moeite deed om zijn contract te verlengen.

Vind het trouwens nog steeds een kut streek wat hij geflikt heeft met Vermeer. Ook van Vermeer zelf.
0 0
AjaxfanRuben
http:// youtu. be/T6tPAHRmo3w
Hier een filmpje tegenover AT5 over de contractonderhandelingen. Ook een beetje de reden waarom hij nog niet had getekend. Ik heb de neiging om te denken dat hij zich inderdaad veel liet leiden door zijn zaakwaarnemer. Zelf kom hij er niet veel over zeggen.
0 0
Robinjo1988
Dit had hij effe niet aan zien komen! Lekker voor hem.

Die Haatrecht moet lekker opzouten. Hij denkt dat hij spelletjes kan spelen met Ajax. Een goede zaakwaarnemer had gewoon gezegd tegen Denswil dat hij beter kon bijtekenen, aangezien hij zich nog moest bewijzen. Iedere andere verstandige speler van zijn leeftijd heeft wel bijgetekend.

Gasten als Haatrecht en Raiola zijn een ziekte voor voetbalclubs. Ik zie ze liever vandaag dan morgen verdwijnen uit de voetbalwereld.
0 0
A Cohen
Oh ja meneer Haatrecht, was ik nog fff vergeten, NIET jij maar ene Frank de Boer maakt tegenwoordig de opstelling.
0 0
A Cohen
Hé Haatrecht, 't gaat hier niet over of Stefano niet goed genoeg is, maar over die belachelijke eisen die jij 'm in z'n oor gefluisterd hebt. Jij had 'm in z'n oor moeten fluisteren: "Dwing het 't af men chil". "Schijt aan die Moisander jij bent veel beter. Speel alle pannetjes van het dak in Jong Ajax. Dan komt de doekoe vanzelf men. Kan Moisander last van z'n billetjes krijgen op de bij Ajax lederen zetel."
Hé Haatrecht, nu dreigt Stefano ergens op een keiharde bank terecht te komen.
'T wordt geen Barcelona, die club heeft straf. Naar Italië, velen zijn 'm al voor gegaan en kregen zitvlees.
Gerucht....: Heeft Stefano zich bezig gehouden met een kledinglijn o.i.d.? Had hij z'n energie niet beter in voetbal kunnen of moeten steken.
Nu hang je de zielige jongen uit, 't ging niet over geld of salaris. Waar ging het dan wel om.
Jij weet toch als geen ander hoe het werkt in het profvoetbal of ben ik nou gek aan het worden.
Laten we het er op houden dat ik geen verstand van voetbal heb, maar Frank de Boer kennende spelen in de basis de beste 11.
Geen nieuws dat Moisander z'n langste tijd bij Ajax heeft gespeeld, ook niet voor jou.
Dat zou toch een GIGA uitdaging geweest moeten zijn voor Stefano, met jouw als raadgever aan z'n zijde, de positie van Moisander over te nemen en zichzelf te bewijzen oa op de training en Jong Ajax.
Waarom heeft Stefano deze 1e seizoenshelft zo weinig van zich zelf laten zien?
Maar Haatrecht, dat had jou niet zo veel eurootjes opgeleverd als zaakwaarnemer. Geen andere club maar slechts een contractverlenging, daar worden jouw zakken niet mee gevuld hé.
Dacht jij weer zo'n geintje uit te gaan halen als met Vermeer naar "de kakkerlak"??
Nee Marc netto is wakker geworden is dus geen ezel.

Haatrecht jij moet je schamen man, jij bent geen zaakwaarnemer/raadsman maar je bent een zakwaarnemer is een ander woord voor "ZAKKENVULLER".
Stefano mijn advies: Direct op staande voet ontslaan deze meneer Haatrecht en laat zien dat je een echte Ajacied bent. Eén met karakter, met gogme die trots is om bij deze club te MOGEN spelen.
Je hebt talent, laat je carrière niet nu al naar de kloten helpen.
Toon karakter, teken dat nieuwe contract, biedt je excuses aan en ga voor deze grote kans waar velen slechts van kunnen en mogen dromen.
Je heet niet voor niets DensWIL, de wil is er dus nu de uitvoering nog.

Fijne jaarwisseling en pas op met vuurwerk, net zo gevaarlijk als meneer Haatrecht.

(naam staat er boven)
0 0
Bobo het Konijn
Haatrecht heeft zijn hand overspeeld met zijn 'client' Denswil. Ik vraag me altijd af waar nu het belang ligt, bij de zaakwaarnemer of de speler. Een zaakwaarnemer heeft altijd een belang bij een transfer dat levert geld op. Is er voldoende vertrouwen is dan teken je bij Ajax en probeer je er in te spelen. Maar uiteindelijk vind ik het meest lullig voor Denswil als hij verstandig is dan schopt hij die Haatrecht meteen buiten.
0 0
jeugdgaatvoor
Als Denswil echt zo goed was dan had ie wel gestudeerd.
0 0
pinballmagic
Als Denswil goed genoeg was geweest had hij er gewoon in gestaan
Maar helaas laat hij zich te veel leiden door dollartekens
Laat eerst je voeten spreken en laat niet andere voor je toekomst beslissen.
Jammer maar ik denk dat hij in de vergetelheid raakt
Ook haatrecht bedankt voor het geweldige advies en het mislukken van weer een jonge speler zijn toekomst
0 0
AjaxfanRuben
Ajax ziet ook dat het vooral een mentaal probleem is denk ik. Op dit moment is Denswil niet goed genoeg om Moisander te vervangen, uiteraard kan hij op lange termijn een hoger niveau dan Moisander halen. Zo vreemd vind ik het dus niet dat Ajax hem niet naar Feyenoord en PSV laat gaan. Verder, als je zulke spelletjes met je zaakwaarnemer speelt kun je verwachten dat Ajax ook er een keer genoeg van heeft.
0 0
778726
Blijkbaar waren weinigen op de hoogte van het feit dat Ajax geen contract aanbieding heeft gedaan aan Moisander om te verlengen en dus de deur wagenwijd open ging voor denswill die desondanks niet wilde tekenen .Dan houdt het een keertje op ,nu zal Ajax wel zeker een nieuw aanbod neerleggen bij Moisander ,of hij wil is nog een tweede ?
De stelling dat Moisander op de bank zou horen gaat dus niet op ,dat geldt alleen maar voor spelers die niet willen bijtekenen ,zo duidelijk nu?
Misschien dat Winnie het nu wel snapt ?Of is hij alleen uit op teken geld van een ander team ?
0 0
paulurs
Wat een arrogante kwal, het wordt tijd voor de zwarte lijst met zaakwaarnemers..

Zaakwaarnemers die zich met het beleid bemoeien en de opstelling die Frank de Boer maakt, moet je zo ver mogelijk van Arena weren!

Denswil is gewoon een ontzettende natte, wat voor een vent ben je als je je zaakwaarnemer af laat dwingen dat jij speelt?! Elke Ajax waardige speler doet dit met zijn eigen voeten!
0 0
jeugdgaatvoor
Denswil is gewoon wereldvreemd dat is het!
0 0
glob
Een toekomstige topper zou dit nooit zo gedaan hebben. kijk maar eens hoe de Denen met dit soort zaken omgaan of bijvoorbeeld een Davey Klaassen. Die investeren in hun toekomst en in hun carrière en doen er een schepje bovenop wanneer de situatie daarom vraagt. Denswill gaat zitten janken en zeiken, daarmee bereik je nooit de top. Ik geloof in hem als voetballer maar met deze instelling gaat ie het niet redden. Maak je liever kwaad, spuug in je handen en laat de technische staf zien wat je waard bent. Dan kom je er, niet met dit slappe gelul. Dat heeft het TH ook wel gezien hoor. En denk nu nog maar eens terug aan zijn blunder bij het sportgala. Dat zegt eigenlijk alles. Denswill leeft niet in de realiteit.
0 0
3*stars*3
Btw wel logisch dat ze niet gelijk wilden tekenen destijds maar Denswil moest happen toen hij wist dat Moisander niet zou gaan verlengen!
Gewoon een half jaar geduld en hij zou dan de LCV van Ajax worden want 4gever mag veters van Denswil niet strikken!

Dat gelul dat Denswil traag en concentratieproblemen heeft is ook bullshit want juist door wedstrijden op hoog niveau te spelen en een reeks lang, ontwikkel je en ga je momenten ook beter inschatten.

Jonge verdedigers en keepers hebben sowieso langer nodig om zich te ontwikkelen en dat komt vooral door momenten ervaren en inschatten.
Een spits of middenvelder kan een seizoen lang kut spelen maar zijn goals of assists verbloemen die kutheid (is dat een woord???....)..

De mensen die gaan roepen dat Denswil slecht speelde en wel vinden dat V.d Hoorn zich ontwikkelde in JA, zijn hypocriet als ik weet niet wat want Mike heeft bij veel fans nu krediet, door die goal in Kralingen maar kom aub niet met gelul over Denswil, die slecht was in de Jup en Mike die zich wel heeft doorontwikkeld.
0 0
S90AjaxNwh
Snap niet dat mensen nog steeds geloof blijven houden in deze kerel. Hebben mensen zitten slapen ofzo? Gewoon niet goed genoeg en ook nog is dat gezeik met zen contract. Maakt mij niet uit waar die naartoe gaat. Hoop voor hem dat die wat doet aan zen instelling. Fijne plop 2015 Stefano!!
0 0
jeugdgaatvoor
Ik vind Denswil autistisch wie volgt mij hierin?
0 0
muziekvriendje
Ik vind jou autistisch wie volgt mij hierin?

Proleet
0 0
muziekvriendje
Ik vind jou autistisch wie volgt mij hierin?

Proleet
0 0
boye04
Niet ingaan op een contractvoorstel van Ajax? Vreemd.
0 0
3*stars*3
Hoe durft hij het in zijn smoel te halen om het vreemd te vinden dat Stefano niet naar fey of P$V mag!?
Deze boef heeft totaal geen gevoel voor emotie bij fans en besef van clubliefde!
Kan hier fucking pissig om worden en zeker als je bedenkt dat deze flikker ook Kenneth wegbracht naar 010!

BTW-Nogmaals, ik roep het al een tijd maar Denswil loopt in zomer gratis weg, krijgt een lading tekengeld en word in Eindhof opvolger van Rekik, mark my words!
0 0
Mokum_32
Eigen schuld dit heb je puur aan je zaakwaarnemer te danken.stefano.en je zelf uiteraard
0 0
Gabri411
Toch raar dat je een basisplaats wil afdwingen aan de onderhandeltafel. Dat doe je op het veld! Als hij zoveel beter was Had frank hem al lang opgesteld
0 0
Lelystad1981
yeah right. hij wacht nu gewoon zodat hij naar Psv kan in de zomer. geloof er echt geen reet van. veel suc6 denswil
0 0
RasAjacied
Stom als je Denswil laat gaan transfervrij, weet ik uit ervaring. Hij gaat een sterke verdediger worden waar je veel aan gaat hebben.
0 0
bojansuarez
T zou toch jammer zijn als hij vertrok...hij was altijd de beste in het team met jongens als klaassen, de sa, dijks, fennich, boilesen werd altijd wel opgekeken naar Stefano...
0 0
jeugdgaatvoor
Vanwege zijn lengte en postuur. Maar het was nooit een toptalent. Als je het niet af kan leggen tegen een Moisander in slechte doen. Dan kan je letterlijk helemaal niks.
0 0
jeugdgaatvoor
Een Bazoer achterin bijvoorbeeld heeft toch veel meer voetballende kwaliteiten. En die Denswil kan alleen maar zeiken. Neem eens een voorbeeld aan Van der Hoorn. Vecht tenminste voor zijn minuten. Denswil ga bij Dordrecht spelen, heb je wel garantie.
0 0
tijger19
Excuus voor het aantal grammaticale fouten en spelfouten, hoop dat mensen snappen dat ik als student vandaag al een Poosje aan de alcohol zit, maar de lern van het verhaal moet vast duidelijk zijn
0 0
JanTa
alcohol maakt meer kapot...........,
0 0
MickS
Ten eerste: ja ik vind het ook heeeeeel raar dat hij niet naar Feyenoord of PSV mag vertrekken (*facepalm*)
Ten tweede: dat gezeur van geen ritme: hij heeft toch in jong ajax gewoon gespeeld? dus hoezo gebrek aan ritme. Snap dat argument niet. Hij was dit seizoen in jong nou niet bepaald super, dus tja, als je dan zelfs een zwalkende moisander niet uit de basis weet te spelen moet je niet zeuren maar ook eens in de spiegel durven kijken.
0 0
bossalinie
Helemaal mee eens
0 0
bossalinie
Helemaal mee eens
0 0
tijger19
Ik zie sws in het feit dat Ajax hem wil laten gaan een grote fout. Momenteel durft ajax te weinig met spelers die wel hun eigen manier van spelen hanteerd, alles moet in teken staan van het systeem. Terwijl er zoveel topspelers zijn die het net even anders doen zonder dat ze van de norm afwijken. Dat maakt hen uniek en ik zie ik denswill ook zo'n attitude, mijn mening is dat dat wel spelers zijn waar we voor naar het stadion komen netzoals een El Gazi en Kishna. Van verdedigers wordt het alleen niet zo gewaardeerd, ik ben er echt van overtuigd dat stefano een wereld verdediger kan worden jndien hij bij Ons Aller Ajax een kans krojgt tot meerdere wedstrijden. Daarom vind ik het tevens ook zo mooi dat hij zegt dat hij wilt gaan strijden voor een plekje en dan alsnog hoopt op eem contract.
Tja mijn mening
0 0
History_M
Hij had direct moeten strijden. Gewoon tekenen en knallen. Niet pas willen tekenen als je garantie krijgt. Dat hele \"mijn best doen en Ajax alsnog met een contract laten komen\" is echt de grootste onzin.
0 0
hetje
als je als verdediger bij ajax wekelijks top speelt in de verdediging dan maakt het niet uit hoe je speelt dan kijken ze daar wel Doorheen.
0 0
qz
Haatrecht nu moet je werken voor je centen. Dacht zeker ff snel te kunnen scoren lelijke bloedzuiger.
0 0
jeugdgaatvoor
Boeit mij die slome Denswil. Uit de hoogte gevallen voetballertje. Heb ook het gevoel dat ie last van autisme heeft. Wat leeft die man in zijn eigen wereld zeg. Ook als hij wordt geïnterviewd lijkt wel of ie hersendood is. Komt echt niks uit. Wat overige bij de meeste voetballer is. Maar ik maak me totaal niet zorgen om een Denswil. Ik weet zeker als je goed scout of koopt dat je een 10x betere speler kan kopen.
0 0
Ron6
Denk dat hij er wel komt, geef hem de kans naar. Veel dynamischer speler dan Moisander.
0 0
Antje
Denswil is de meest dramatische speler die ik ooit bij Ajax heb gezien en ik ben al bijna gepensioneerd.
0 0
AFCA1510
tja de dementie heeft al toegeslaan zo te zien
0 0
Gauke95
Wat een gezeik rond die gast, geef hem eens een echte kans met een aantal wedstrijden op rij, spelers hebben ritme nodig
0 0
Robinjo1988
Zoals eind vorig seizoen? Liet helemaal niks zien onze Denswil.
0 0