Jong Ajax wint oefenduel met Zouaven

JipVR, 02-12-2014 om 22:45, 13832 views, Ajax.nl | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Jong Ajax heeft dinsdag een ingelaste oefenwedstrijd gewonnen van vv De Zouaven, zo meldt de officiële clubsite. Op bezoek bij de Hoofdklasser waren de Amsterdammers met 0-4 te sterk, dankzij treffers van Damil Dankerlui, Sam Hendriks (2x) en Danny Bakker.

Scoreverloop:
Danny Bakker 0-1, Sam Hendriks 0-2, Sam Hendriks 0-3, Damil Dankerlui 0-4.

Opstelling Jong Ajax:
Norbert Alblas; Tom Noordhoff (46. James Efmorfidis), Damian van Bruggen, Robert van Koesveld, Django Warmerdam, Ilan Boccara, Damil Dankerlui, Danny Bakker, Sam Hendriks, Milan Vissie, Gino Dekker (60. Ashraf El Mahdioui).

Ondanks de ruime overwinning was trainer Andries Ulderink niet tevreden over hetgeen zijn ploeg liet zien in de oefenwedstrijd. 'We speelden in een veel te laag tempo om de tegenstander helemaal kapot te spelen. In de tweede helft werd ons spel iets beter. Vooral in de laatste 20, 25 minuten kregen we een aantal dotten van kansen. We speelden het toen helaas niet goed uit, waardoor de teller op vier bleef staan.'

(Foto: Black Bath Towel Photographers)

Nog geen lid van onze Facebook pagina? Like ons hier en mis niets!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Mooi. Ben benieuwd hoe De Zouaven Ajax heeft weten te strikken ;)
0 0
4-3-3
Volgens mij is Zouaven de club waar De Boer begonnen is met voetballen als klein jochie.
0 0
Mace0107
Mooi dat een spelers uit de A1 meedoen in deze oefenwedstrijden. In de competitie zullen er pas spelers uit de A's meedoen als een paar spelers vertrekken uit Ajax 1 of Jong Ajax. Ook dit jaar weer een te grote groep. Misschien dat er in de winterstop een aantal spelers vertrekken. Dan zou je spelers eerder door kunnen schuiven.
0 0
020Ajacied020
En weer pakt Burlney mijn 200 euro:( Gistern 450 nu 200 haha:P Had winst Newcastle...
0 0
3*stars*3
Ik had both teams score omdat er aardig wat ontbrak bij Newcastle.
Beste bets waren vandaag beker wedstrijden van Lazio, Real (boven 3 goals en ze wonnen met 5-0) en Sasuolo, tegen onbekende teams.

Owja overwinning van Villa was ook een goede cashcow, in totaal, toch een slordige 180 binnen geharkt met +/-8¤

0n-top-Zegt genoeg dat Sana zelfs tegen Zouaven, geen minuten mag pakken,,,,
0 0
afca patrick
Zuur. Mijn toto ook verneukt op Newcastle. Gelukkig ging het bij mij niet om 450;)
0 0
020Ajacied020
Bij 450 had Burnlet 87e minuut de 1-1 gemaakt tegen Villa.. Had winst Villa... Andere potjes goed-.-
0 0
SamAFCA10
Een klassieke linksbuiten als Dekker is prachtig om te zien. Als hij niet doorbreekt bij Ajax dan sowieso bij een andere profclub!
0 0
JoodTotMijnDood
Ik vind Dekker geweldig, een aanval met Dekker op links El Idrissi/El Azouzzi in de spits en Cerny op rechts vindt ik sterker dan Cerny vanaf links en Muric rechts, maar dat is weer mijn mening.
0 0
SamAFCA10
Muric zit in een mindere fase. Moet ook leren knokken als het minder gaat. Groot talent hoor, Ajax heeft ontzettend veel moeite voor hem gedaan. Gaat zeker weten debuteren. Ben benieuwd of 'ie meegaat naar Qatar. Ligt aan ontwikkeling natuurlijk..
0 0
j0rdiii
Die gaat gewoon mee. Hij zit in de groep talenten (met oa Tete, Zivkovic, Bazoer) die altijd meetrainen met het eerste maar vrijwel altijd minuten in een ander elftal maken.

0 0
JoodTotMijnDood
Absoluut het is zeker een toptalent, ben toch meer gecharmeerd van Cerny waar ik trouwens fan van ben. Paar jaar geleden op de Future cup zag je al dat hij exceptioneel was met o.a de hattrick tegen Benfica (waarvan de derde eentje was om van te smullen). Ben ook echt benieuwd hoe het eerste eruit gaat zien over 2 a 3 jaar. Op de flanken heb je dan enorm veel concurrentie met Kishna, El Ghazi, Cerny, Muric en Dekker, Fischer is tegen die tijd al vertrokken gok ik.
0 0
MosesD
Over 2 a 3 jaar zijn El Ghazi, Kishna en vertrokken. Het is de tragiek van onze club, dat er in een peridode van 2 of 3 jaar zoveel veranderd. Spelers die er bovenuit steken, zijn sowieso heel snel vertrokken.
0 0
JoodTotMijnDood
Kishna heeft zeker nog 1 à 2 jaar nodig om volledig los te komen vindt ik. Begon goed met een wereldgoal tegen AZ, maar ging toen bergafwaarst en dat valt natuurlijk te begrijpen wat betreft zijn blessures in het verleden. El Ghazi ben ik met je eens zal eerder Ajax gaan verlaten denk ik, maar heeft ook nog een lange weg te gaan net als Kishna. Maar gelukkig hebben we zoals het er nu naar uit ziet potentiële vervangers klaar staan.
0 0
SamAFCA10
Wat dat betreft ziet de toekomst op de flanken er rooskleurig uit :). Zal je wel altijd zien dat die spelers het uiteindelijk niet halen waar je het wèl van had verwacht. Spelers kunnen in de jeugd nog teren op talent, in het profvoetbal wordt zóveel meer dan dat gevraagd. Veel mensen snappen dat niet heb ik weleens het idee.
0 0
JoodTotMijnDood
Absoluut en een perfecte voorbeeld daarvan is Castillion. Zou het wel doodzonde vinden mocht een groot van bijv de A1 ikgageennamennoemen het niet redden.
0 0
afca patrick
Ik vind Dekker eigenlijk niet minder dan Muric. Dekker op links en Cerny op rechts is een fantastische aanval imo.
0 0
flasher93
muric en cerny kunnen ook op het middenveld
0 0
Flerenc
3 wedstrijden in 5 dagen.....
0 0
j0rdiii
3 verschillende elftallen ook. Geen probleem dus.
0 0
flasher93
deze spelers hebben bijna niks gespeeld, 3 wedstrijden 3 andere opstelling en
0 0
afca patrick
Eerste minuten van Dekker, Efmorfides en El Mahdioui(?) in Jong Ajax. Goed bezig. Zeker aangezien die jongens weinig aan spelen toe komen in de A1.
0 0
RH1900
Van Efmorfidis niet, deed pas ook al bij een dergelijke ingelaste wedstrijd mee, van Dekker en El Mahdaoui wel volgens mij.
0 0
Mace0107
Minuten in oefenwedstrijden tellen niet mee vind ik. Pas echt debuut in Jong Ajax bij een wedstrijd in competitie.
0 0
JoodTotMijnDood
Mooi om te zien! Denk helaas dat het bij deze wedstrijd in Jong blijft voor Dekker, El Mahdioui en Efmorfidis. Mede door het overschot aan spelers, maar aan de andere kant zouden deze jongens toch echt niet veel minder hoeven zijn dan Noordhoff, Bakker, Warmerdam en Van Koesveld. Talent gaat boven middelmaat!
0 0