'Kishna voerde stevig gesprek met Ajax'

BvdPloeg, 24-11-2014 om 07:14, 42280 views, Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ricardo Kishna heeft in de week voor SC Heerenveen-thuis een hard en goed gesprek gehad met Marc Overmars over zijn huidige situatie en toekomst. Samen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola was Kishna op De Toekomst, waar je het volgens De Telegraaf. 'kon horen donderen'. 

Kishna begon dit seizoen goed, maar werd de laatste weken voorbijgestreefd door Anwar El Ghazi. Thuis tegen Heerenveen wilde het talent daarom iets laten zien. 'Als ik erin kom, moet ik het doen', vertelt hij. 'We (Overmars en Kishna red.) hebben geëvalueerd hoe het ging en vonden allebei dat het beter moest. Samen gaan we de stijgende lijn inzetten. Ik zal meer aan voetballen toekomen en moet het dan ook laten zien.'

Dennis Bergkamp kan daarin een belangrijke rol gaan spelen, Kishna wil graag meer met hem trainen. 'Het klopt dat ik om extra training van Bergkamp of iemand anders heb gevraagd. Ik wil wat meer aan mijn voorzetten en afwerking gaan doen, zoals ik dat in de jeugd ook deed. Het was in zijn ogen een verhelderende bijeenkomst. Ik vind het lastig om te zeggen dat ik het vertrouwen miste. Laten we het erop houden dat ik vond dat dat er iets meer had kunnen zijn. Maar daar wil ik het niet meer over hebben, want ik had aan het begin van het seizoen ook gewoon beter moeten spelen. Ik had de laatste tijd geen grote klachten waardoor ik niet kon spelen, maar wel van die irritante dingetjes waardoor het net niet lekker liep. Mijn rug die vastzat of een beetje last van mijn lies. We gaan er met de trainers samen voor zorgen dat ik weer optimaal ga presteren.'

Tegen Heerenveen was er iets te zien van een de briljante Kishna. 'Het was nu één wedstrijd, een halfuurtje. Qua spel is dit wat voor mij de standaard moet zijn. En dan mocht ik starten negentig minuten. Ik weet wat ik kan, dat het erin zit en eigenlijk moet dat elke wedstrijd naar boven komen. De laatste weken op de training ging het al wat lekkerder, zette ik nog een stapje extra. Of dit het begin is van een mooie reeks weet ik niet. Dat hoop ik wel, maar kun je niet na één wedstrijd zeggen. Ik moet het nu vasthouden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
Het is alles of niets.. deze jongen legt zichzelf teveel druk op en moet accepteren dat frank het tempo moet bepalen en niet hij .. Hij laat zich ook teveel leiden door pizabakker die hem het liefst volgend jaar naar een topclub brengt om een premie op te strijken. We zullen zien waar het schip strand, als hij zich aanpast dan zal hij tot de wereld top kunnen behoren.. Als hij zich laten lijden door zaakwaarnemer eindigt hij als zoveel anderen.. in de vergetelheid...
0 0
bramski
Mooie goal van het weekend maar de arrogantie druipt er vanaf als ik zo juich na het maken van een goal in de derde klas word ik meteen naar de kant gehaald
0 0
Mokum_32
Ben benieuwd wat er gebeurt.met fischer.na de winterstop
0 0
Mokum_32
Ben benieuwd wat er gebeurt.met fischer.na de winterstop
0 0
Starring
Oké, de beste stuurlui staan (zoals gewoonlijk) aan wal en hebben alle gesproken. Echter zie ik niemand reageren op het verrassende feit dat een speler als Kishna zélf om individuele training moet vragen. Als opleidingsclub vind ik dat zeer opmerkelijk en zelfs onprofessioneel. De opleiding stopt niet als een talent zich aandient in het eerste, nee, de begeleiding en aandacht moet dan juist geïntensiveerd worden. Zulke talenten maken immers pas hun grootste stappen wanneer zij op het hoogste niveau actief zijn.
0 0
Zollner
Bij mijn dochter op de kleuterschool is volgens mij de begeleiding prima. Ik weet echter dat er ouders zijn die altijd extra begeleiding willen.
Als een speler meer begeleiding wil staat het hem vrij daarom te vragen. Volgens mij heeft de club daar geen enkel probleem mee. Zeker niet aangezien hij blijkbaar zelf ook aangeeft dat hij in een dip zat.
Beetje vertrouwen en extra begeleiding kan dan geen kwaad en betekent zeker niet da Ajax faalt in de begeleiding.
0 0
yugi
ik ben bang dat na de winter de boer problemen gaat krijgen wie gaat die opstellen op de vleugels als iedereen fit is ? fiktor komt er ook aan.
0 0
VIPete
Laat de strijd tussen Fischer en Kishna maar losbarsten. Beter zo dan dat we niks hebben lopen. Daarnaast kan Fischer denk ik ook op de plek van Andersen spelen als het moet. Ik denk dat uiteindelijk Schöne kind van de rekening wordt, wat wel zonde is aangezien hij zo belangrijk voor ons is geweest.
0 0
klopper
Ah...joh...gewoon Boilesen eruit halen, die verdedigd toch niet...en Fischer erin zetten op links midden. Wordt lekker druk, maar dan krijg je toch een getik daar voorin...als ze allemaal in vorm zijn natuurlijk.
0 0
MosesD
Boilesen zou imo uitstekend als linksmidden kunnen spelen. Is verdedigend te kwetsbaar. Fischer is puur een aanvaller. Maar waarom zovelen hier lyrisch over hem doen bevreemd mij toch wel. Begon heel goed (met o.a. 2 goals tegen Fnoord, waardoor je hier meteen een held bent), maar viel daarna ver terug. Vorig seizoen (tot zijn blessure) was hij werkelijk dramatisch. Geef die jongen de tijd, maar Fischer is echt nog geen grote meneer bij Ajax.
0 0
VIPete
Fischer is geen grote meneer, maar heeft het wel in zich om dit te worden. Dit soort jongers hebben met name goede mentale begeleiding nodig. Was voor zijn blessure duidelijk te zien dat hij gefrustreerd was omdat veel niet lukte, waardoor het allemaal minder ging. Zo'n jongen als Fischer moet in de flow zitten, dan lukt alles en komt het er in één keer uit. Eriksen bijvoorbeeld heeft hier ook 'last van'. Zijn denkers, die hun denken moeten uitschakelen en dan gaan voetballen op gevoel.
0 0
MosesD
Een probleem van Fischer is dat hij vooral teveel naar beneden kijkt, waardoor hij het overzicht vaak mist. Maar hij is zeker talentvol, er zijn hier die in hem het 'ontbrekende puzzelstukje' zien.....
0 0
klopper
Heb je helemaal gelijk in...maar Fischer heeft echt wel de kwaliteiten...wat je vaak bij dit soort talenten ziet...is dat ze dan in een keer de stijgende lijn vastpakken en niet meer loslaten. Kijk naar Andersen...die langzaam ook steeds beter zijn draai gaat vinden.

Daarbij heb ik Fischer in de jeugd veel gezien en ik blijf geloven dat hij een hele goeie gaat worden. Boilesen is veel en veel te wild. Wil te graag bewijzen hoe goed hij is...hij had zo met Brazilië mee kunnen doen op het WK. Hij moet eerst leren gewoon degelijke wedstrijden te spelen. Hij heeft zeker talent...maar nu is het allemaal te wild en ongecontroleerd. Riedewald is wat dat betreft veel en veel verder dan Boilesen. Vindt het ook merkwaardig dat hij tweede aanvoerder is. Snap werkelijk niet waarom Klaassen niet gewoon aanvoerder is. Echte Ajax-jongen, goed gebekt, scoort eigenlijk altijd een voldoende en heeft nog een lang contract.
0 0
MosesD
Fischer is ook zeker talentvol, maar wordt door sommigen hier teveel op voetstuk geplaatst. Daardoor kan zijn rentree straks alleen maar tegenvallen. Geef die jongen de tijd. Maar is nog lang geen bepalende speler.
Boilesen moet gewoon eens op linksmidden gezet worden. Hij en Klaassen enorm veel diepgang en loopvermogen. Ik vind 'm verdedigend te zwak als back.
0 0
JesusZoonVanGod
3-4-3 met een ruit op het middenveld en Fisher in de punt naar voren.
0 0
JesusZoonVanGod
Fisher heeft er ontzettend lang uit gelegen, ik verwacht niet dat hij zo 1,2,3 weer een basisplaats zal bemachtigen. Ik denk dat Kishna en Fisher gewoon op de training op vorm beoordeeld zullen worden.
0 0
DaniAjax
Grootste probleem is zijn vader. Hij prijst hem de hemel in bij alles wat die jongen doet. Kishna denkt daarom dat hij god is. Als die pa z'n mond houdt en Kishna, zoals hij gevraagd heeft, extra gaat trainen komt het echt wel goed met dit grote talent.
0 0
3*stars*3
Mwa als zijn pa letterlijk hem als een ''God'' laat voelen en Mino zijn zaakwaarnemer is, dan zou Kishna niet verlengd hebben hoor, echt niet.

Kishna is fucking zelfverzekerd en tja dan lijkt het alsof hij zich groter voelt als de rest.
Ik vind het wel mooi om weer zo'n type in ons team te hebben, laatste met zo'n uitstraling icm techniek, was Ibra en thats a long time ago....
0 0
Rayno95
Ken zijn vader niet, maar dat zou idd wel een probleem kunnen zijn of Raiola.
Dan moet zijn vader meer als die van Davy worden, die noemt nog bij de uitreiking voor talent van het jaar 1st negatieve punten haha ;)
0 0
mvdk
Wanneer Kishna dit vol kan houden dan hebben wij met Milik en El Ghazi echt een heerlijke aanval!

Maar ja, Schone... Waar moet hij dan staan?
0 0
ibrahendriks
Als hij vraagt om extra training met Dennis, vind ik dat ontzettend positief. Ik geloof wel in hem.
0 0
mvdk
Ik ook. Het staat vast dat hij enorm veel talent heeft. Hopelijk komt het er eindelijk uit!

Toch heb ik een dubbel gevoel vanwege Schone. Wanneer Kishna het licht ziet en doorbreekt is de kans groot dat Schone op de bank terecht komt. Dat is natuurlijk luxe, maar ik zou er echt een dubbel gevoel bij hebben wanneer Lasse op de bank beland, omdat hij ontzettend belangrijk is voor ons.

Wanneer Kishna doorbreekt krijg je:

Kishna--------Milik--------El Ghazi
-------Andersen---Klaassen---------

Prachtig natuurlijk. Maar wat moeten we dan met Schone? Zetten we hem op de bank of gunnen we hem een transfer?
0 0
klopper
Ik denk dat als Ajax...gaat spelen als hieronder...dat er maar weinig punten verspeeld gaan worden.

Kishna/Fischer--------Milik--------El Ghazi
-------Andersen---Klaassen---------
-------Riedewald/Serero/Schone---Schone/Serero---------
Moisander--------Veltman--------Van Rhijn
--------Cillessen--------

Alles schuift naar het midden-achter bij balverlies. Voor de lange ballen erover heen heb je Van Rhijn met zijn snelheid. Als het echt aan de linkerkant is, dan moet Moisander allen afhouden en blokken...en anders jammer dan...dat is een beetje het risico van de tactiek. Voorin creëer je en overtal situatie...je moet dan natuurlijk niet alles direct naar voren inzetten, want anders wordt het te druk. Maar dat kan op momenten en anders afwisselen wie inzakt. Je hebt dan in plaats van twee man achterin in het midden nu een linie naar voren twee man staan. Als je dit goed speelt zijn nagenoeg alle afvallende ballen voor jou en kun je druk houden op de tegenstander. Eveneens kunnen de aanvallend ingestelde spelers...waar je er op het middenveld minimaal drie hebt...kunnen elkaar afwisselen om het tempo hoger te houden, dan de tegenstander aan kan.

Internationaal zal dit een kamikaze tactiek zijn, maar in de Eredivisie in mijn ogen niet. Helaas zal De Boer nooit zo gaan spelen...zo aanvallend denkt De Boer niet.

O ja, en Klaassen aanvoerder maken.
0 0
nightgoat
Kishna heeft nog een hoop te leren en zal zich moeten schikken...
en gaat dat ook doen als 'ie zo slim is.
De aanwezigheid van Rioala stinkt.
0 0
prinsmp
Hikaru :-) leuke auto correctie
0 0
prinsmp
Waarschijnlijk hebben ze tijdje terug het contract van kishna verlengt met een bepaald vooruitzicht, als in speeltijd in het eerste. Daar is het nog niet echt van gekomen, ook door slecht presteren van kishna zelf natuurlijk. Gewoon goed om dan een evaluatie gesprek te voeren. Kishna geeft dit ook zelf aan in de tekst, dus laten weten hopen dat Hikaru gaat vlammen en schone lekker als middenvelder kan gaan spelen.
0 0
AjaxD1986
Die vette pizzabakker moet zich ook een beseffen aan wie hij z'n carrière te danken heeft. In plaats van alleen maar aan poen te denken, kan hij misschien eens nadenken over de carrières van jonge talenten die hij verneukt. Wanneer is geld voor die dikzak eens genoeg? Hij heeft er toch al genoeg van? De geldwolf! Dat je als ouders je kind daar naartoe stuurt zegt natuurlijk ook veel over de ouder, want je verkoopt je ziel aan de duivel met dat soort geldwolven. Zeg maar 'dag dag ' tegen je carrière dan!
0 0
Zollner
Kishna is volgens mij een zeer zelfbewuste vent met een doel voor ogen. Als daar op een goede manier mee om wordt gegaan levert het enorm veel op. Geef hem een serieuze kans en het gaat zich uitbetalen. De Boer weet hopelijk inmiddels hoe hij om moet gaan met (potentieel) grote voetballers. Met gedweeë ja knikkers kom je er niet!
0 0
Sterretje73
Hmm dan nog zie ik liever een type Messi (bek dicht en werken) dan een type die je continu negatief in de media hoort en ziet. Zeker aan het begin van een carriere...Kweek eerst eens wat respect met je voeten ipv met je bek denk ik dan. Maar goed...soms zijn de grootste bekken inderdaad wel de meest onvoorspelbare genies. Hoop dat Ruff gelijk heeft en hij idd een wake up call gehad heeft...
0 0
AjaxD1986
Nou dat betwijfel ik ten sterkste!
0 0
Zollner
Laat de Boer dan een voorbeeld nemen aan van Gaal. Moeilijke klanten gaan voor hem door het vuur. Ik denk dat Kishna ook wil vlammen. Ik zie in ieder geval veel meer potentie, en veel meer drive dan bij veel andere selectiespelers. Veel makke schapen.
0 0
3star
Gewoon basis. Als Schone zijn vrije trappen al naar het verre oosten schiet dan heb je HELEMAAL niks aan hem.
0 0
Ruff Rhythim
Kishna heeft duidelijk een wake up call gekregen.
Het is goed dat hij beseft dat het nu of nooit is. Zijn carriere, die nog maar nauwelijks begonnen is staat op het spel.
Dus in dat licht gezien zal het vast een goed gesprek zijn geweest.
0 0
gras
Met de motor erop, is hij onhoudbaar. Al heb ik wel altijd het gevoel dat hij de bal net te ver voor zich uitspeelt en die bal niet meer echt goed kan voorgeven. Met Narsingh heb ik dat ook. Maar kan ook juist een talent zijn. Die bewegingen, die echt functioneel zijn bij Kishna en daarom super, zijn zo'n verademing. Eindelijk eens een jeugdspeler die dat op het veld kan laten zien zeg. Hoe lang hebben we daarop moeten wachten.

Ghazi is ook al zo'n branie joch en Fischer op zijn manier ook. Hopelijk slepen ze Andersen een beetje mee, al is het ook niet slecht om wat nuchterheid erbij te hebben. Daarom zou Klaassen een goeie aanvoerder zijn.

Alleen Veltman valt na een aardig begin vies tegen. Heeft ook weer met het middenveld te maken dat onder druk wordt gezet en dat weer met het positiespel.
0 0
Joy
Ik voel een "el hamdaoui-tje" aankomen bij deze gozer. Zo ongelofelijk arrogant, en dan niet op de goede manier. Benieuwd hoelang dit gaat duren.
0 0
valkl01
Ik ben er ook bang voor!!!
0 0
waynelove
Is dat niet een beetje voorbarig? ik heb het gevoel dat de pers een stempel "lastig" op hem heeft gedrukt omdat hij een bepaald gezicht heeft. In elk interview komt de jongen intelligent, vriendelijk en helder over. Ik heb het idee dat hij gewoon vrij volwassen is en goed weet wat hij wilt en hoe hij dat wilt bereiken. Is dat arrogantie?
0 0
mistermiyagi
Ja dat laat hij ook zien, maar (ik als mensen kenner, gestudeerd in deze tak)

Zie in Kishna een onvolwassen jongen die volwassen probeert te zijn, (houding) Alleen is Kishna zo onzeker als de pest, heeft een attitude waar je u tegen zegt.
Ben benieuwd hoe hij zich zich manifesteren de komende maanden/jaren

coaches als F de Boer, bergkamp, jonk, stam, weten wel raad met deze persoonlijkheid, schat ik zo in.
Zij proberen alle nuchterheid over te brengen dat botst natuurlijk met Kishna.
0 0
De Stift
Ik lees dit ook in dit verhaal. We moeten niet vergeten dat voetballers die bij Ajax doorbreken gewoon nog pubers en tieners zijn. Terugdenkend aan mijn eigen pubertijd: grillige emoties, onzekerheid afgewisseld met grootheidswaanzin. Het is te hopen dat de omgeving van Kishna hem nuchter houdt (wat met Raiola niet het meest waarschijnlijk is) en dat hij gewoon snoeihard werkt. Hij staat er naast zolang Schone en El Ghazi beter presteren. En als dadelijk Fischer terug komt, zal de concurrentie alleen maar groter worden. Hij moet weten dat bij hij bij Ajax de weg der geleidelijkheid zal doorlopen. Waarschijnlijk zal hij de komende twee jaar nog een groeiproces moeten doormaken. Dan vast in de basis komen en na twee jaar schitteren als ster van Ajax, kan hij de stap naar de absolute wereldtop maken. Maar de echte praatjes moet hij nog even voor zich houden.

Tegelijkertijd vind ik dit soort bravoure, arrogantie, of hoe je het ook noemen wilt, ook mooi. Dat is juist wat me aanspreekt in deze selectie: de combinatie van bescheiden en rustige jongens, met een paar 'eikeltjes' (zoals EL Ghazi en Kishna). Die gasten kunnen wel een wedstrijd keren.
0 0
joodje!
Die trekjes die jij beschrijft had ik (en mensen om mij heen) zo tussen 15-17 jaar oud. Op je 19e mag je imo al wel iets volwassener en zelfbewuster in het leven staan. Maar dat is van buitenaf makkelijk oordelen, benieuwd wat het met mij zou doen, zo'n vol stadion en alle media eromheen.
Los daarvan vind ik dat rafelrandje aan spelers wel mooi, je hebt ze nodig. Wat je zegt, ze kunnen een wedstrijd beslissen. Zlatan, Sneijder en vd Vaart (om er maar een paar te noemen) waren ook echt mannetjes.
0 0
BigDaddy84
Mee eens! Eindelijk eens een zinnige reactie!
0 0
Bobo het Konijn
El Hamdaoui is wel heel ver gezocht het interview dit weekend toonde dat niet aan. Ik vind het wel wat een hebben een 'karakter' in Ajax 1, je hebt ze ook nodig. Alle groten bij Ajax waren mannetjes. Dat shirt uitgooien was dom maar ook grappig. Ik weet wel dat Ajax met El Ghazi, Milik en Kishna drie smaakmakers heeft. Koester ze maar.
0 0
MichelAngelo66
Aan raiola wordt niet toegegeven . Die bepaalt echt niet wie er speelt. Titel boven tekst is stemmingmakerij. Gewoon een tussentijds functionerings gesprek tussen werkgever en werknemer. Werknemer komt binnen met " ik zal eens even zeggen wat ik vind" de werkgever geeft aan dat ie maar eerst eens beter moet gaan presteren. Nuttig in dit geval.
0 0
nuff-said
'Dat zijn rug vastzat'. Heb altijd het gevoel dat ie met een kromme rug loopt. Als je kijkt naar ghazi, die heb een rechte rug. En had altijd zo'n gevoel dat ie miss rugproblemen heeft ofzo waardoor ie niet optimaal speelt. Mijn vermoedens klopten dus.
0 0
army
jaja, hahahha, als dat zo is dan voetbal Kishna niet voor Ajax.........
0 0
SNTR
Als één van de Overmars criticasters moet ik toch toegeven dat hij dit dan weer wel goed doet. Het is te makkelijk om te zeggen 'omg Overmars houdt zich met het team bezig #respect #legende' zoals de 21e eeuw generatie zou zeggen, want je weet natuurlijk niet of Frank hier ook een bepaalde rol in heeft gespeeld en wie het initiatief nam, maar het blijft natuurlijk een feit dat dit een goede daad is van Overmars voor hoever het lijkt. Het heeft ons in ieder geval op de korte termijn drie punten opgeleverd. Nu hopen dat het op de lange termijn ook zijn vruchten gaat afwerpen en we binnenkort Kishna en El Ghazi op de flanken kunnen zien. Samen welteverstaan.
0 0
Sammy Sosa
Als Mino in de Arena is praat hij altijd met Overmars. Je denkt toch niet dat Frank op Raiola zit te wachten? Die stuurt hem gewoon door naar Marc hoor. Marc weet inmiddels wel hoe hij met Raiola om moet gaan. don't you worry.
0 0
DannTheDon020
Kishna moet gewoon een man zijn en die Raiola zeggen van dat hij met hem geen toekomst meer heeft. Want aan zijn uitspraken te lezen heeft Kishna wel het licht gezien
0 0
kjkepel
Aan wiens zijde van de tafel hoorde je het donderen denk ik dan. Die raiola zal wel hebben geeist dat kishna meer moet spelen anders zal ie niet bijtekenen. Viel geweldig in tegen heerenveen, maar dat was voor het eerst in lange tijd. Ben bang dat hij weg is zodra hij drie goeie wedstrijden heeft gespeeld, daar zorgt zijn zaakwaarnemer wel voor
0 0
flavente
Goed van Overmars. Kishna was aan het wegzakken met als dieptepunt urk en barca uit. Toch schort er wel het een en ander aan zijn mentaliteit. Zijn attitude staat hem soms in de weg, want die strookt niet met zijn prestaties. Gewoon tandje erbij Kishna en neem een voorbeeld aan Anwar.
0 0
OdjePils
Mino... Pfffff dat baart me altijd zorgen!
0 0
Sterretje73
Exact wat ik ook dacht. Die verhalen dat Kishna in z'n vrije tijd bij Raiola op de bank zit te gamen etc. Waar die man komt ontstaan er problemen. Ik krijg er ook een beetje een Michael Jackson gevoel van. Kan toch niet gezond zijn zoiets ? Dat je iemands zaakwaarnemer bent en vecht voor zijn en jouw eigen beloningen is ok maar je als een soort van "jeugdhonk" opwerpen om je cliënten verder aan je te binden gaat me veel te ver. Neemt niet weg dat ik nu reageer op wat ik hier gelezen heb en het natuurlijk niet door Kishna bevestigd heb gezien.

Verder lijkt het dat dit gesprek vooral over de stagnering van Kishna gegaan is en hoe die weer om te buigen. De schuld ligt dus kennelijk dat meneer niet genoeg vertrouwen kreeg ? Hoeveel vertrouwen wil hij dan ? Ik lees hier vooral tussen de regels door dat hij niet genoeg geaaid is, zelf te beroerd was om eerder naar Dennis te lopen of een bal te pakken en na de training zelf te gaan oefenen (zoals alle echte grote meneren voor hem wel deden...) en vervolgens wanneer hij eigenlijk al te laat is maar eens aan de bel gaat hangen om anderen de schuld te geven ? Ik hoop maar dat ik fout zit anders duurt het nog even voor meneer "een kerel" is...

Desalnietemin..lekker gespeeld gisteren. Hopen dat het geen korte opleving is.
0 0
OdjePils
Ja ik kreeg de indruk dat Kishna aardig op zijn plek was gezet binnen Ajax maar nu geeft hij de indruk dat dat maar schone schijn was en loopt nu weer groots te roepen....niet slim. Mino is er juist om dit soort zaken te bewaken maar we weten allemaal dat hij daar de juiste persoon niet voor is!
0 0
Ajax27
Negatief gedoe hier allemaal...
Hij zat gewoon niet in een lekkere flow en heeft daarom het initiatief genomen om een stevig gesprek aan te kaarten en over zijn situatie te praten. Daarbij ook het initiatief genomen om te vragen naar meer begeleiding, meer 1 op1 training.

Dat is juist het tegenovergestelde van wat een aantal hier zeggen. Hiermee stelt ie zich juist nederig op en laat ie zien dat hij openstaat voor de mening en hulp van anderen.
0 0