Jong Ajax verliest oefenpot van Heracles

BvdPloeg, 14-11-2014 om 14:40, 32794 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Een combinatie van Ajax 1 en Jong Ajax is er vrijdagmiddag niet in geslaagd om een oefenwedstrijd te winnen van Heracles Almelo. Op De Toekomst begonnen onder meer Mike van der Hoorn, Stefano Denswil en Ricardo Kishna in de basis, maar geen van allen maakten zij indruk: 0-1. 

De bezoekers uit Almelo kwamen als hekkensluiter van de eredivisie naar Amsterdam. De grote jongens kwamen ook bij Heracles niet in actie en dus leek het op voorhand een leuke wedstrijd voor Ajax om weer wat ritme en vertrouwen op te doen. Er kwam echter weinig van terecht want stagiair Brandon Petersen moest al snel handelend optreden bij een Heracles-uitbraak.

Ajax had wel meer de bal, maar tot echte kansen kwam het niet. Alleen Sam Hendriks en Van der Hoorn waren met een schot en een kopbal dichtbij een treffer. Na de rust had Ajax waarschijnlijk het idee om er een tandje bij te doen, maar Jaroslav Navrátil maakte er aan de overkant 0-1 van. Die voorsprong was niet eens onverdiend, Ajax liet bar weinig zien. Na de achterstand moesten de Amsterdammers komen, maar met een op papier prima elftal lukte dat totaal niet. Er werd eigenlijk geen enkele kans gecreëerd, waardoor er een pijnlijke nederlaag werd geleden. 

Opstelling Jong Ajax:
Petersen, Noordhof, Van der Hoorn, Denswil, Van Koesveld, Zimling, Muric, Duarte, Hendriks, Menig en Kishna.

Opstelling Heracles Almelo:
Fij, Pelupessy, Te Wierik, Veldmate (46. Zomer), Aktaou (60. Gortemaker), Bruns, Heerkes (72. Rienstra), Tannane (60. Paljic), Navratil, Avdic en Gyasi (60. Kangaskolkka).

Scoreverloop:
47' Navratil 0-1

Volg de wedstrijd via Twitter:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Roy kishna
Bijna heel Nederland zit in een dipje, Oranje ook hahahaha tekort aan vitamine D.
Komt wel goed schatje (-;
0 0
Bensco
ik kan effe niet op iedereen persoonlijk reageren maar blessurleed of niet langer, kishna is fit verklaard en kampt niet met blessures. dus dit zou allang geen reden meer mogen zijn van zijn "vormdip". hij is misschien door ajax ook wat te heftig naar het publiek gebracht. ik kreeg van het begin af aan al de indruk dat ze hem het paradepaardje van de opleiding wilden maken. Ik hoop echt dat die zich beter gaat ontwikkelen want momenteel stagneert het behoorlijk.
0 0
glob
Ongelooflijk vind ik dit. Ik was vroeger voor elk potje gemotiveerd. En ik geloof niet dat ik geld toekreeg. Mentaloiteit is echt een probleem. Te weinig tempo, niet scherp, inspiratieloos etc etc. Voortduren hetzelfde geleuter.
0 0
Olle
Precies! Mentaal heel zwak...hét grote probleem bij Ajax (trouwens niet alleen bij Ajax,overal eigenlijk).... Je zou toch denken dat er een paar bij lopen die het gras moeten opvreten...
0 0
Mace0107
Dit toont maar weer is aan dat deze spelers terecht op de bank zitten (of tribune). Ben vooral benieuwd of Denswil het niveau wel aankan als Moisander vertrekt.
Ik houd ook zo van spelers als Klaassen die altijd inzet tonen. Kunnen deze jongens iets van leren!
0 0
HarryHarHar
Wie de jeugd heeft, die heeft de Toekomst!..
0 0
Mace0107
Ajax heeft de jeugd ja. Daar zegt zo'n oefenwedstrijd niks over he haha.
0 0
Lewis Hamilton
Duarte deed bij Heracles mee.
0 0
Mace0107
Van Koesveld en Noordhoff als vleugelverdedigers is wel armoe trouwens. En Zimling en Duarte wordt je ook niet vrolijk van.
0 0
Rayno95
Ach ja van dit team zullen er maar denk ik 2 of misschien 3 ooit van waarde voor het 1ste kunnen zijn.
0 0
Mace0107
zo slecht is het ook weer niet tegen een eredivisie club. Kan je verliezen.
0 0
flasher93
ze spaarde hun beste spelers
0 0
Chesterson93
Te Wierik, Tannane, Bruns, Veldmate en Aktaou speelden afgelopen zondag nog tegen PSV, in de basis. Maar goed, moet verder geen excuus zijn. Wat beter spel had op z'n minst op de mat gelegd mogen worden.
0 0
Mace0107
frapant dat jongens zich niet kunnen opladen voor dit soort wedstrijden. In de jupiler league speelt jong ajax met wat andere jongens die meer gemotiveerd zijn.
0 0
HeinJan
Dordrecht is hekkensluiter, niet Heracles.
0 0
Ruff Rhythim
En hier zitten dan wel eens van die gasten bij die op een gegeven moment lopen te piepen dat ze niet in het eerste mee mogen spelen he?
0 0
flasher93
dens wil
0 0
leazi
Schande.
0 0
..::Rootje::..
Hey. Kangaskolkka die voetbalt nog. Leuk.
0 0
Cruyffie
Kijkt iemand? Speelt Muric op t middenveld? En hoe doet ie t?
0 0
Bensco
Ben ik de enigste die vindt dat kishna totaal niet aan de.verwachtingen voldoet die ik had van hem?
0 0
JPC40
Kishna zit in een dip denk ik , die heeft een stevige peptalk nodig om de draad weer op te pakken .
0 0
kjkepel
Mee eens, had hoge verwachtingen omdat de echte jeugdvolgers hier vol lof over hem waren. Het is mij iets te naief om dit een dipje te noemen, hij heeft op die wedstrijd tegen feyenoord na nooit overtuigd.
0 0
OKP-AFCA
Jij had verwacht dat de beste man die de laatste jaren door blessureleed nauwelijks gevoetbald heeft wel even dit Ajax draagt?

Je hebt blijkbaar veel te hoge verwachtingen gehad, schrijf die jongen nu nog niet af want wat hij tegen Feyenoord liet zien was echt geen gelukje, die klasse zit in hem.

Zo gaat het met veel spelers en supporters, sommige supporters hebben veel te hoge verwachtingen van jonge talenten en als die het dan even niet kunnen waarmaken omdat ze jong en onervaren zijn dan worden ze afgeschreven door sommigen.
0 0
kjkepel
Nee natuurlijk niet, maar had wel een soort Fisher/El Ghazi achtige impact verwacht ja. Ik schrijf hem niet af, een Andersen is bijvoorbeeld ook wat langzaam op gang gekomen en doet het in mijn ogen geweldig nu. Hopelijk komt het eruit bij Kishna, ik heb het alleen op die ene wedstrijd na niet gezien. Als ik echter lees dat hij tussen z'n 15-18 jaar nauwelijks heeft gespeeld en 2 slechte knieën heeft denk ik dat ik mijn verwachtingen inderdaad maar een beetje bij moet stellen...
0 0
OKP-AFCA
Hij heeft volgens mij in beide knieën zijn kruisbanden afgescheurd, het is al zeer noemenswaardig dat hij Ajax 1 gehaald heeft en toch kans maakt om een belangrijke speler te worden voor Ajax.

Het is zeker nog niet goed genoeg wat hij laat zien maar er zijn wel een aantal momenten van klasse geweest, AZ en Feyenoord wedstrijden bijv.

Dus ik denk dat we blij mogen zijn dat hij alsnog het eerste gehaald heeft ondanks de blessures en we moeten maar zien waar hij eindigt.
0 0
rodnet
Kishna is eerst 2 jaar zwaar geblesseerd geweest en heeft zich daarna supersnel in het eerste gemanifesteerd. Het is eigenlijk volkomen logisch dat hij een terugslag krijgt. Wat mij wel bevalt is dat wanneer hij in Jong Ajax meedoet hij consequent een van de beteren is. Dat pleit voor z'n instelling. Ik blijf het een mooie voetballer vinden en houd er wel vertrouwen in.
0 0
Ajaccus
Helemaal mee eens. Geef hem even de tijd.
0 0
Ajaccus
Helemaal mee eens. Geef hem even de tijd.
0 0
Mace0107
Nee, ik vind dat ook. Maar hij heeft gewoon een mindere fase. Kijken hoe hij er over een half jaar voorstaat. Dan kan je pas oordelen.
0 0
RH1900
Jammer van de backs, verder erg leuke opstelling, veel spelers zijn weg wegens interlands.
0 0
Lewis Hamilton
Kijk en dit kan dus niet bij een professionele topclub, dit moet gewoon in HD te zien zijn voor de fans en volgers van de club.

Ik zeg Ziggo, stap in.
0 0
army
zekers, mooi potje het is altijd beter dan tegen amateurs, maar waarom zimling? en geen basoer
0 0
Mace0107
O/19
0 0
JordyAjacied
Bazoer oranje verplichting?
0 0
JordyAjacied
Bazoer oranje verplichting?
0 0
ibrahendriks
Keskin weer niet, toch geen terugval hoop ik.
0 0
scstan94
Ik denk dat ze hem rustig terug willen brengen
0 0
Obnoxious
Dit is wel heel rustig! Hij moet zich voor de zomer weer bewijzen, anders loopt zijn contract af..

Ik heb niet zo heel veel gezien van Keskin, maar wat ik heb gezien belooft veel goeds. Ik hoop dat hij dit jaar nog volop mee kan draaien in Jong Ajax.
0 0
Jajijdaar
Waarom zend AjaxTV het dan niet uit? Ook al is het maar 10 euro wat je hebt betaald. Maar ik krijg werkelijk amper wat te zien op AjaxTV. Soms een jeugd wedstrijdje, that's it.
0 0
ajaxmening
Eigelijk moet het gratis zijn voor fans, voldoende sponsors die hierin mee willen denken, betere techniek ala Fox eigen station, belangrijke jeugd wedstrijden, jong Ajax elke wedstrijd oefen duels ect ect prima case voor marketing.
0 0
jeugdgaatvoor
Waarom wordt dit nooit uitgezonden?
0 0
3*stars*3
Ik dacht misschien zend AjaxTV dit wel uit maar nee, vanavond staat er wel een topper op exclusive programma...Ajax-PSV/FC Eindhoven....Vrouwen....
0 0
Mace0107
Beter dan tegen amateurs oefenen. Aardig potje.
0 0
Goonse
Jammer dat deze niet op Exlcusive TV wordt uitgezonden
0 0
AjaxPassion
Juist dit soort wedstrijden zijn ideaal om uit te zenden inderdaad. Er is veel ruimte voor verbetering voor Ziggo ;).
0 0
SNTR
ook gewoon oplichting mijn inziens
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Wordt het negens uitgezonden? Ik zou het graag kijken!
0 0
RuudRuud
Je zou naar de toekomst kunnen gaan
0 0