Fans ook geweerd bij Ajax-training in Parijs

BvdPloeg, 11-11-2014 om 12:24, 10842 views, Ajax.nl/Ajax Life | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Paris Saint Germain en vooral de Frans politie blijft de mogelijkheden van Ajax en zijn fans ernstig beperken. Nadat eerder bekend werd dat er in plaats van 2200 maar 850 mensen naar het Parc des Princes mogen, wordt nu ook duidelijk dat er geen open training zal zijn een dag voor de wedstrijd. 

De Supportersvereniging van Ajax (SVA) leest bij de kaartverkoop van Ajax dat 'Op last van de Parijse autoriteiten het alleen is toegestaan om het stadion op de wedstrijddag vanaf opening te betreden.' Het omwisselen van de kaarten kan alleen op de wedstrijddag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. 'Na 17.00 uur is de omwissel locatie niet meer bereikbaar', meldt Ajax.

850 fans, geen open training en ook in de stad lijkt het grimmig te worden. Ajax roept op de officiële website nogmaals op om zonder kaarten niet af te reizen naar Parijs. 'Vanuit Parijs is medegedeeld dat supporters zonder geldig plaatsbewijs aangehouden kunnen worden op basis van een noodbevel', werd eerder al gemeld.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Han57
En bij de thuiswedstrijd zaten er op 413 gewoon PSG supporters.
0 0
Ajax34
De Franse autoriteiten zijn heel goed in een vijandige sfeer rondom een wedstrijd te creeëren. Dit is gewoon provoceren. Het is 2014, leve de vrij heid ,een vrij Europa, ja ja behalve als Ajax komt. Franse schijters.
Voetbal is oorglog zij Michels ooit, schijnbaar is dat nog altijd zo
0 0
Koning Dennis
Die gasten zijn helemaal doorgeslagen. Als je de beelden van Everton bij Lille op zoekt kan je zien hoe hysterisch de franse politie reageert. Traangas en rubber kogels om een plein vol Everton-fans leeg te vegen waar niets aan de hand was. Wat een klootzakken.
0 0
BariAFCA
Ja sorry maar ik denk dus dat dit helemaal uit de hand gaat lopen.. Dit is vragen om grote problemen.. zonde dat het zo moet.. belachelijk natuurlijk dat er niet gewoon 2300 Ajacieden een positieve topsfeer kunnen creëren in het uitvak.. ek2016 zal Parijs met nog veel meer supporters moeten dealen..
0 0
Wayout
Ze willen oorlog die franzosen. Kunnen ze krijgen . Op het veld. Spelen we ze MET MILIK helemaal zoek! 0-3!
0 0
Wayout
Ze willen oorlog die franzosen. Kunnen ze krijgen . Op het veld. Spelen we ze MET MILIK helemaal zoek! 0-3!
0 0
trouweajacied
Geef mij maar amsterdam want dat is 1000 x beter en mooier dan stink parijs
0 0
4xbestevaneurop
Dus als je al een reis hebt geboekt en je bent pas om kwart over 5 in Parijs om om te wisselen dan heb je gewoon pech?
0 0
weslo
Dat staat er, dus ja
0 0
MaupCaransaNES
Ik neem het hun autoriteiten niet kwalijk.
0 0
OKP-AFCA
Nu gaat er vast niets gebeuren nee. Naief haha.
0 0
MaupCaransaNES
Daar heb je gelijk in. Hun wedstrijd is buiten het veld, desnoods door zeker niet naar het stadion te gaan. In een sport die niet mijn voorkeur heeft, met een passie die ik waardeloos vind, en met levensrisico's die niet gering zijn. Alles voor de films voor zulke lui, zeggen we maar.
Het enige wat jammer is als het toch op elk moment mogelijk is, is dat jullie jezelf wijsmaken dat een voetbalpartij daarvoor de aanleiding moet zijn. Want zo lijkt het net iets waar de volle BVO aangaande de club risico op moet dragen. Opzadelen met niet-gerelateerde zaken.
0 0
OKP-AFCA
Leuk dat je - waarschijnlijk afgaande op de reactie die ik plaats - insinueer dat ik daarbij hoor. Doet helaas totale afbraak aan je verhaal van daarvoor.

Ik wou alleen maar zeggen dat het naief is om te denken dat zulke maatregelen ook maar iets uithalen, het maakt het alleen maar erger.

Dus droog je tranen want je doet er toch niets aan.
0 0
MaupCaransaNES
Overigens komt jouw misleiding voor mij niet door jouw reactie, maar door jouw profielafbeelding van de site dat ik uitging van jouw medeplichtigheid in deze casus.

Of er niks aan te doen is, is ook maar de vraag. Maar dat is inderdaad een andere vraag, dan of deze maatregel afdoende is. Want dat is deze maatregel absoluut niet.
0 0
AFCA 026
Groep AFCA 026 present! Geen tickets... Maandagavond een ouderwetse lichttoer... Tot dan!!
0 0
Pauw
Boefjes
0 0
Aasgier
En je dan zometeen afvragen waarom er mensen zonder kaartje maar wel met ajax shirt door de stad heen lopen. Het aanvechten bij de Europese maffia bond heeft waarschijnlijk geen zin. Het ergste is nog dat de fans er de dupe van zijn die daar zonder kaartje rondlopen omdat ze hun reis en hotel al geboekt hebben.
0 0
020Ajacied020
Als dit andersom was had Plattini al ingegrepen.
0 0
RH1900
Wat is dit man? Zo zet je alles alleen maar op scherp.. Door die 850 kaarten kon ik al geen kaarten aankomen, dat was al erg genoeg. Tja die Fransen weten wel hoe je de spanningen moet laten oplopen.
0 0
SNTR
Kut Fransozen. Waardeloos graf land.
0 0