Zes Ajacieden in voorselectie Jong Oranje

KoenWeijland, 29-10-2014 om 14:40, 10965 views, NU Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Interim-bondscoach Remy Reijnierse heeft zes Ajacieden opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje voor de oefeninterland met Jong Duitsland. De meest opvallende namen zijn die van Queensy Menig en Kenny Tete. 

Naast Tete en Menig werden ook Anwar El Ghazi, Ricardo Kishna, Norbert Alblas en Peter Leeuwenburgh geselecteerd. Met Mickey van der Hart zijn er zelfs drie Ajax-keepers onder de 37 namen, maar laatstgenoemde speelt momenteel op huurbasis voor Go Ahead Eagles. 

Ruben Ligeon en Mike van der Hoorn zitten niet bij de voorselectie. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Valt me op dat Ajax constant degelijke keepers aflevert.Stekelenburg, Vermeer, Padt, Hahn, Bizot spelen allemaal minimaal Eredivisie niveau en daar komen zometeen Leeuwenburgh en van der Hart bij.
0 0
Ajaxfan_1987
De interim- bondscoach doet het nu al beter dan die Adrie Koster.
0 0
DannTheDon020
Mike van der Hoorn had er wel bij gemogen hoor. Alleen Ligeon weg doen is een goede keuze
0 0
Ajaxfan_1987
Het zou mooi zijn als Ligeon bij Ajax vertrekt en dat Tete naar het eerste elftal komt als back-up voor Van Rhijn.

Ligeon voegt totaal niks toe aan Ajax.
0 0
ck69
Niet geheel boeiend, Jong Oranje speelt de komende paar jaar toch alleen maar oefenwedstrijden...
0 0
flasher93
Deze wedstrijden slaan toch nergens op. Gewoon fit blijven.
0 0
Koenniiee
Lol, zelfs bij Oranje durven ze al door te selecteren, maar bij Ajax zelf durven ze dat nog niet. Ik doel natuurlijk op het niet-selecteren van Ligeo en het wel selecteren van Tete!
0 0
flasher93
Bovendien gaan ze zich nu natuurlijk weer richten op spelers die iets jonger zijn, voor het WK straks, zodat ze een ingespeeld elftal hebben. Die hebben nu ook niks meer aan de spelers die nu 21 jaar zijn, want over 2 jaar zijn ze veel te oud voor Jong Oranje dan :). Ligeon is z'n speler van 21 en Tete is nu 18?
0 0
Mokum_32
19
0 0
flasher93
Ligeon kan beter op de bank zitten een hele wedstrijd en Tete een hele wedstrijd spelen bij Jong. Ligeon zit er gewoon tussen in. Bij Jong een van de betere door zijn snelheid, bij het eerste te slecht omdat zijn snelheid niet alles kan compenseren op het hoogste niveau in Nederland. Tete is gewoon een talentvolle speler die zijn minuten moet maken. Van Rhijn doet het uitstekend en Veltman ook, dus laat je z'n speler gewoon zijn minuten maken bij Jong en laat je een speler waar je afscheid van gaat nemen plaats nemen op de bank in het eerste.
0 0
SNTR
Haha inderdaad. Weet nog wel dat Ligeon twee goede voorzetten gaf en alle waan van de dag mensen die nooit J.A. kijken riepen de rest van het seizoen dat hij erin moest en Ricardo bankie. Lachwekkend. Ligeon kan alleen maar rennen.
0 0
flasher93
Veltman, Denswil, de Sa en Bouy benoemde Ligeon allemaal als de meeste talentvolle speler toen ze in de A1 zaten. In de jeugd heb je natuurlijk een voordeel als je super snel of super sterk bent. Echter komt er op het hoogste niveau wel meer kijken. Ik heb altijd wel gedacht dat hij een prima speler kon worden. Maar de minuten die hij maakte zag je al dat hij te klein is en dat niet goed compenseert met extra hoog te springen voor kopduels, Verder het verdedigen is bij hem ook matig, maar dat kan hij soms compenseren met zijn snelheid. Onder een beter begeleiding, zoals Riewald nu zegt, was hij misschien wel een toegevoegde waarde geweest. Ik schat hem zeker wel op het niveau Zwolle, GAE, Cambuur, wat helemaal niet slecht is natuurlijk!
0 0
rss-dion
voor alle mensen die zoveel commentaar hebben op de coach en het niet begrijpen dat de kwaliteit dit jaar minder is.

http://pauwenwitteman.vara.nl/media/312144

ga lekker met een bakje chips dit bekijken en je word weer rustig. sta achter frank, accepteer zijn keuzes want de man heeft een werkethos niet normaal.
0 0
SNTR
Bojan was echt f**king goed die wedstrijd. Pfff.. Die had ik er toch echt liever bij gehad dan Sigthorsson hoor. Wat een voetbalgogme heeft die jongen. Desondanks heb ik me ook vaak genoeg aan hem zitten ergeren en snap ik ook wel dat je voor dat geld zowel Milik als Zivkovic hun salaris kan betalen, maar een aanval Kishna (als hij een keer zijn best gaat doen) - Bojan - El Ghazi lijkt me wel attractief om naar te kijken.
0 0