Hendriks op dreef bij winst Jong Ajax

Lisanne, 28-10-2014 om 21:30, 26226 views, Ajax Showtime |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Jong Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen TEC Tiel met 1-6 gewonnen. Sam Hendriks maakte maar liefst vier van de zes treffers. De andere twee doelpunten kwamen van Robert Muric.

Jong Ajax begon niet al te sterk aan het oefenduel tegen TEC Tiel. Na twaalf minuten was er weliswaar de openingstreffer voor de Amsterdammers via Hendriks maar echt overtuigend speelde de ploeg van Andries Ulderink niet. Twee minuten voor rust verdubbelde Muric nog wel de score voor Ajax.

Ook in de tweede helft kwam Jong Ajax niet overtuigend uit de kleedkamer. Na zestig minuten spelen scoorde Matthijs van Gessel de aansluitingstreffer. Pas 25 minuten voor het einde kwam Jong Ajax beter in de wedstrijd en vielen er meer doelpunten. Hendriks was de grote man aan de Amsterdamse kant, hij scoorde binnen twintig minuten een hattrick. Een minuut voor het einde van de wedstrijd bepaalde Muric, met zijn tweede van de avond, de eindstand op 1-6.

Opstelling Jong Ajax: Mous; Owusu, Tete, Van Bruggen, Van Koesveld; Noordhoff, Vissie, Bakker (45. El Hasnaoui); Muric, Hendriks, Acolatse.

Doelpunten:
12' 0-1 Hendriks
43' 0-2 Muric
60' 1-2 Van Gessel
65' 1-3 Hendriks
79' 1-4 Hendriks
86' 1-5 Hendriks
89' 1-6 Muric

Bijzonderheden:

 

Volg de wedstrijd via Twitter:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
redfella
Ik verheug me echt op de aankomende jaren met al dat talent wat er aan komt, ik ga niet eens beginnen met namen noemen er zijn er zo veel dat ik misschien iemand vergeet. WZAWZDB
0 0
oudzuid2
netjes hoor als je bedenkt dat een groot deel mee naar Urk was...
0 0
ABBA
Is volgens mij niet eens zo een verkeerde spits dit vindt wel dat hij weinig speeltijd krijgt
0 0
afca patrick
Niks ten nadele van Hendriks. Maar hij maakt zij goals louter tegen amateurs waar JA met grote cijfers van wint. Ik ben niet overtuigd en zie nou niet echt wat deze jongen zo bijzonder maakt.
0 0
kampioen2010
hij krijgt vaak ook alleen speeltijd tegen amateurs, dus dan is het lastig om tegen profclubs te scoren.
0 0
afca patrick
Zal het niet een rede hebben waarom hij bijna nooit speelt. En ik heb hem ook meerdere keren aan het werk gezien tegen profclubs en zie niets speciaals in hem.
0 0
Champy95
Ik vind er ook niks aan. Aan de andere kant vind ik het wel lullig voor de reservespelers van JA. Die spelen nooit en dat is lastig voor een voetballer.
0 0
0164Snickel
Robert Muric, ben benieuwd naar hem
0 0
020Ajacied020
Hopelijk donderdag als er een amateur stunt, tegen Ajax moet, krijgen we te horen, KNJB!
0 0
joodje!
Je want de loting gebeurt onbetrouwbaar
0 0
SNTR
ter ere van het nieuwe kunstgrasveld. zucht.
0 0
Reicer
Uiteindelijk werd deze wedstrijd gisteren op echt gras gespeeld.

Voor amateurverenigingen is kunstgras wel een uitkomst, kan je altijd voetballen en trainen, ook met vorst of slecht weer.
0 0
SNTR
Ik doe zelf ook aan amateurvoetbal (al snap ik niet dat ik met mijn talent nog nooit gescout ben) en als ik op een kunstgrasveld moet spelen wil ik altijd meteen weer naar huis. Zo waardeloos is dat.
0 0
afca patrick
Speelt Keskin?
0 0