[Update II] Schöne wil wel pijnstillers

Mr. Ajax, 18-09-2014 om 13:02, 37079 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

UPDATE - Lasse Schöne moet wellicht de topper tegen Feyenoord laten schieten. De middenvelder annex aanvaller, die met een doelpunt belangrijk was tegen Paris Saint-Germain (1-1), werd vroegtijdig naar de kant gehaald wegens liesklachten.

Dat meldt De Telegraaf kort na het gelijkgespeelde Champions League-duel. Tegen Heracles Almelo (2-1 winst) viel de Deen ook al uit door liesklachten.

Update - 12.30 uur (18 september 2014)
Door de naam van Lasse Schöne lijkt voor zondag een streep te kunnen. De Deen moest zich woensdagavond met liesklachten laten vervangen en donderdag sprak Frank de Boer geen positieve woorden tegenover VI. 'Het lijkt me uitgesloten dat hij mee kan doen tegen Feyenoord.' 

Update II - 13.00 uur (18 september 2014)
Frank de Boer heeft tijdens de persconferentie op donderdag nog maar eens benadrukt dat hij niet rekent op Lasse Schöne zondag. De Deen heeft last van de lies en De Boer vreest hem zelfs meerdere weken kwijt te zijn. Ik schat de kans op meespelen op nul procent. Als ik afga op de eerste geluiden van hem en de medische staf is het uitgesloten dat hij meedoet. 

Schöne zelf legt zich er nog niet bij neer. 'Ik word nu intensief behandeld aan de lies om fit te worden voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Ik overweeg zelfs om met pijnstillers te spelen', zegt hij tegenover AT5.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flarkow
Zimling basis viergever op lb voorin anderson milik el ghazi ik zeg 0 4 wedden dat die vermeer spijt gaat krijgen dat hij niet meer bij maar tegen de mooiste club speelt! !!
0 0
afca patrick
Ik zou voor deze voorhoede gaan zondag: Andersen - Kishna - El Ghazi. Zie Andersen liever op het middenveld maar vond Serero en Klaassen allebei prima spelen en denk niet dat Frank dit gaat veranderen.
0 0
yomshishi67
Ajacieds! here are 2 polls for us, Ajax fans: here- http://vote.sparklit.com/web_poll.spark?pollID=1143195&sparkKey=104aa3f16499c261539835a4ba6b4199b0&preview=1, and here- http://vote.sparklit.com/web_poll.spark?pollID=1143193&sparkKey=104aa3f16499c261539835a4ba6b4199b0&preview=1
0 0
Bivakmuts
Waarom staat Ajax 3de en PSG 2de? Ze hebben alles gelijk: tegendoelpunt en gescoorde doelpunten en punten.. Zeker omdat ze uit Pot 2 komen of niet?
0 0
Johan Cruijff
Nee psg heeft een uitdoelpunt
0 0
AFC AJAXxx
Zivkovic?
0 0
mvdk
Zolang Sigthorsson maar niet meer opgesteld wordt! Ik heb me zo aan hem gestoord zeg... Hij is veel te houterig voor Ajax en staat constant op een eiland. We hebben een meevoetballende spits nodig. Misschien als Schone kan spelen dat hij gewoon de spits kan wezen?

Kishna-----Schone-----El Ghazi

Ik denk dat deze aanval positief kan verrassen. Schone kan goed voetballen en is daarnaast een prima afmaker. Echt een topper!! Ik hoop dat hij zondag kan halen.

Anders Kishna---Milik/Zivkovic---El Ghazi
0 0
JanTa
Juist tegen F.noord zou een speler als Zivkovic uitstekend uit de voeten kunnen met een trage speler als Mathijsen in de achterhoede. Misschien verast de Boer ons deze keer.
0 0
ajaxmening
Kishna spits
0 0
mvdk
Dat denk ik ook. Sigthorsson past totaal niet in het Ajax-spel. Wellicht dat het een heel goede spits is voor een andere systeem, maar voor het Ajax-systeem komt hij veel tekort. Prima afmaker, maar het duurt een eeuw voordat ie de bal eindelijk onder controle heeft, en ja dan is ie al te laat.
0 0
JanTa
Sig. is een typische spits die vanaf de zijkanten bediend moet worden. Nu staat hij overal behalve in het strafschopgebied van de tegenstander.
0 0
mvdk
Klopt, hij is dus geen spits voor ons systeem. Eigenlijk toch gek, want in het klassieke Ajax-spel speelden wij met echte buitenspelers die met een actie buitenom gingen en een voorzet gaven. Dus staan de vleugels precies andersom.
0 0
Marcdaan1971
Ziggy heeft gewoon niet het instinct. Als je de laatste wedstrijden van Ajax terug kijkt, zie je dat de voorzetten van een belabberd nivo zijn.
Daar moet je je als spits op instellen. Alle voorzetten komen laag bij de eerste paal of hoog bij de tweede paal. Daar is Siggy echter nooit te vinden. Komt bv. nooit voor zijn man bij de eerste paal. Hij is simpelweg te traag dasrvoor.
0 0
Misc1990
Niet doen lasse. Zorg maar dat je tegen apoel weer helemaal fit bent. Pak je rust tegen Feyenoord, Jos en begin tegen NAC op de bank.Kishna, Milik, El Ghazi

Serero, Zimling, Klaassen

Viergever, Moisander, Veltman, Van Rhijn

CillessenLijkt me goed voor zondag. El Ghazi en Kishna hebben snelheid en ik verwacht dat Feyenoord in de kuip toch niet zal inzakken... Hun snelheid kan ons goed van pas komen deze wedstrijd. Andersen gewoon lekker in laten vallen!
0 0
ram
Precies mijn opstelling! Top.

En Lasse: héél nobel, je laat zien dat Ajax in je hart zit. En we gaan je missen maar ik spaar je liever voor de rest van het seizoen.
0 0
AFCA1510
Kijk ff op FR12, in rotterdam schijten ze al in hun broek na de wedstrijd van gisteren. . .
0 0
mickey2602
Die zijn de excuses al aan het verzinnen,010 speelde donderdag dus had dag minder rust,010 speelde uit en Ajax thuis,010 mist Immers,010 mist Pelle,010 moet nog een keeper inwerken;-)
0 0
AFCA1510
heerlijk toch!
0 0
JanTa
Lasse kan zoveel willen maar als de medische staf tegen is dan stelt Frank hem niet op. Nu is het maar enkele weken dat hij uitgeschakeld is maar gaat hij deze blessure forceren door middel van injecties dan is het risico groot dat het veel erger word en dan word het maanden aan de kant.
0 0
Piejotter
Lasse is een voetballer naar mijn hart. Niet opgeven en alles doen voor het team, met een positieve instelling. Go for it Lasse!!
0 0
020Ajacied020
Nu staat er op VZ, Frank vreest dat schone weken moet missen!??
0 0
Rayno95
Godverdomme, wie moet nu de vrije trappen en corners nemen? .... :(
0 0
babeldeman
Viergever linksback tegen 010?, dat kan echt niet... Zet Riedewald maar in de basis!
0 0
geronimo
Gelukkig hebben we Zimling nog.
0 0
pro
Kishna heeft ook een aardig vrije trap in zijn voeten, :p. Hoop dat Lasse snel fitjes wordt. Hoop echt nog in mijn achterhoofd, en heel me Ajax hart, dat hij speelt
0 0
stefan1982
Cillessen

Van rhijn

Moisander

Veltman

Viergever

Zimling

Klaassen

Serero

El ghazi

Milik

Kishna
0 0
ajaxmening
Andersen links Kishna ,El Ghazi, Zimlig,Klaassen, Serero,Viergever voor Boilesen.
0 0
bazza25
iemand enig idee hoe het zit met de youth wedstrijd vanmiddag, moet je er entree voor betalen of is het gratis ?
0 0
ajaxmening
Alleen broodje bal 4,50
0 0
FlyingDutchMan
Enne snoepzak?
0 0
ajaxmening
Gratis
0 0
Rayno95
Kutzooi :(, hoe lang zal hij eruit zijn?
0 0
trainerdv
Liever nu 2 weken, dan later in seizoen 3 maanden.
Liesblessure = rust geven
0 0
AlexIbarra
Precies..

Er komen nog heel wat belangrijke wedstrijden aan en de rest van de selectie is nu aardig fit. Geen risico nemen dus lijkt me.

0 0
Rayno95
Dat wel :)
0 0
DannTheDon020
Frank zal Schøne wel sparen voor tegen APOEL.
0 0
FlyingDutchMan
Andersen, Kishna en El Ghazi in de basis met daarachter Serero Zimling en Klaassen. Viergever backie zodat Boilesen even op adem kan komen.
0 0
Ajax27
Klinkt best prima zo ja
0 0
AlexIbarra
Rutten kondigt alvast aan (Metro) dat hij al met Ajax bezig is ipv met Sevilla. Wat een pauperds zijn het ook, volgend jaar beter Volendam of Heracles Europa in sturen.Wij moeten een zodanig brede selectie hebben dat we die onderkruipsels ook zonder Lasse met 2 goals verschil pakken.
0 0
Linaatje04
Oei.. Als het echt een risico is moet hij rust krijgen. Klassieker of niet, we gaan deze belangrijke man nodig veel nodig hebben dit seizoen.
0 0
Jilt
Boilisen op links, milik centraal en el ghazi op rechts
0 0
DeKenner
Zondag Viergever linksback, Zimling op 6 en gewoon met Kishna en El Ghazi op de flanken. In de spits kan ik 5 betere opties noemen maar zal Sigthorsson wel weer spelen.
0 0
LegendBergkamp
Viergever serero klaassen, el ghazi, milik, andersen. De Boer passeert Kishna bewust, die wordt te gemakzuchtig.
0 0
Michael25
Had te maken met klachten aan zijn knie. Met zijn specifieke blessuregeschiedenis lijkt het me verstandig geen Russische roulette met die jongen te spelen. In Jong Ajax liet hij zien een prima inzet te hebben en in het interview achteraf gaf hij zelfs aan dat het niet meer dan normaal is voor een jongen van het eerste elftal om wat extra's te brengen bij Jong Ajax (en uiteraard ook in het eerste). Hij heeft geen enkel probleem ermee, doet goed zijn best en toont een prima mentaliteit. Waarom mensen steeds van het slechtste in mensen uit gaan...
0 0
EricAjax1
Had het niet beter kunnen zeggen
0 0
SNTR
yes Andersen elke week!!!!!!!!!!
0 0
S.Ajacied
Kishna op links El Ghazi weer op rechts
0 0
RasAjacied
Sig word opgesteld. Je hebt dan niks aan je afmaker als je het zo doet. Je krijgt dan steeds counters van Feyenoord door het middenveld naar de buitenspelers die op t randje staan als aanvallen van de vleugelspelers mislukken dan heb je met onze backs steeds irritante tegenaanvallen met diepte passes en vroege voorzetten.
0 0
DeCG
Heel spijtig, maar dit geeft wel ruimte voor echte buitenspelers. El Ghazi (mits hij fit genoeg is) op rechts, Kishna links en Milik in het centrum. Zimling op het middenveld om de kar te trekken.
0 0
Milan93
Doe mij maar Muric als hij fit is ! die heeft nog niks kunnen laten zien en daarna de beste voortaan opstellen.. El Ghazi mag z'n plaats behouden van mij...
0 0
jvs
Geen slecht plan. Wat dat betreft zijn we toch echt wel beter dan vorige jaren! Muric, El Ghazi, Kishna en Schöne tegenover Sana, Lukoki en de Sa cs. Als die Zimling nou de nieuwe Poulsen blijkt te zijn heb ik er toch echt weel weer zin in.
0 0
insectenverdelg
voetballend vond ik Zimling vandaag positiever ogen dan Poulsen. Overigens ook positiever dan viergever. Hopen dat dit geen incident was. :)
0 0
Milan93
Denk dat hij zondag gewoon speelt, misschien een beetje kramp maar geloof niet dat er een ernstige blessure is.. (zo oogde hij niet)
0 0
AjaxD1986
1 voordeel is dat Kishna nu een kans kan krijgen samen met El ghazi op de vleugels! Toch wel de gedroomde voorhoede. Al kan schone overal spelen en is hij een waarde voor dit elftal in elk opzicht. Maar het blijft een middenvelder.
0 0
yugi
denk eerder andersen
0 0
han23
denk ik ook idd
0 0
rodnet
Waarschijnlijk zoekt de Boer weer een andere middenvelder die hij als aanvaller opstelt. Misschien ziet hij in Viergever of Boilesen wel een rechtsbuiten. Kunnen goed naar binnen komen.
0 0
AjaxD1986
Of Sightorsson.
0 0
FUBAR
Dan mag ik toch hopen dan die IJslander niet in de spits staat, want daar heb je met twee snelle en behendige buitenspelers dus niets aan.
0 0
ChristianoRonal
Opletten, nu gaan mensen zeggen: "ja maar, Siggy moet wel bediend worden!"

Nou, als die vent een bal krijgt rost ie em de tribune in, of het wordt een rollertje. Dat is, als ie niet volledig over de bal heen trapt. En dat dan alleen als ie niet vergeet om vrij te lopen.
0 0
AjaxD1986
Ja inderdaad, de kritisch kijk op het getoonde spel verdwijnt snel als je al blij bent (als Ajaxsupporter zijnde) met een gelijkspel tegen een matig PSG wat je thuis gewoon had kunnen en moeten verslaan met de eindopstelling in het achterhoofd. Waar overigens ook nog wel het 1 en ander aan veranderd had mogen worden van mij.
0 0
JesusZoonVanGod
Op basis van de gehele wedstrijd is een punt gewoon een heel mooi resultaat. PSG was niet top, maar dat was Ajax in de eerste helft ook niet. Met een beetje pech had je in de tweede helft al na 5 minuten met 0-2 achter gestaan, want dat was gewoon een 110% kans.
0 0
AlexIbarra
Als wij aardig spelen tegen topclubs lijkt het altijd alsof zij 'matig' zijn.City was niks, Barca was puf zonder Messi en PSG is idd ook maar een matig ploegje...
0 0
ajaxamsterdamgk
Hou toch op kwakdoos dat je bent
0 0
Jarl1989
SHIT!
0 0
Breasal
Komt goed!!! Muric ook fit!!!
0 0
Milan93
Muric ben ik ook benieuwd naar, die speelde in de jupiler league al goed, denk dat hij wel klaar is om aan te sluiten.. de manier hoe hij speelde zag er veel belovend uit!
0 0