Ajax vraagt een miljoen voor Vermeer

SamVR, 11-08-2014 om 07:05, 28165 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Kenneth Vermeer keepte zondag een uitstekende wedstrijd tegen Vitesse (4-1) en werd na afloop dan ook uitgeroepen tot Ajacied van de Wedstrijd. De 28-jarige doelman is straks echter weer tweede keuze achter Jasper Cillessen en aast dus op een transfer. Ajax is daarbij joviaal naar Vermeer.

De vraagprijs van Vermeer, wiens contract nog een jaar door loopt, bedraagt slechts een miljoen euro, zo schrijft De Telegraaf maandag. De keeper wordt bijna dagelijks door geïnteresseerde clubs gebeld, maar is kieskeurig en wil alleen voor een sportief interessante uitdaging gaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Zo'n laag bedrag is meer om het Vermeer te gunnen om te kunnen vertrekken. Nette zaak vindt ik. Hij verdiend het ook om te spelen.
0 0
WouterBerg83
Geen enkele doelman wilt op de bank zitten, maar is het niet zo dat de beste moet spelen. FdB is van mening dat Cillessen de beste van de twee is, maar ik vind dat (op dit moment) Vermeer beter is.
Daarbij is het ook niet echt een goede stimulans om pas te wisselen als een keeper echt meerdere blunders begaat. Als je wilt dat ze elkaar scherp houden dan moet je het ook belonen wanneer een van beiden zich echt positief onderscheidt.
0 0
WouterBerg83
Wat ik niet begrijp, waarom Vermeer niet het vertrouwen geven? Hij is de uitblinker geweest in 2 wedstrijden. Als hij nu het vertrouwen krijgt als 1e doelman (wat hij naar mijn mening minimaal verdient en misschien ook wel heeft afgedwongen) heb én hou je 2 uitstekende doelmannen. Dat je middenin het seizoen niet zo snel wisselt snap ik, maar het seizoen is net begonnen...
0 0
OKP-AFCA
Denk je dat Cilessen weer op de bank wilt zitten.

Cillessen is vorig seizoen duidelijk eerste keeper geworden, die ga je nu na twee wedstrijden niet ineens tweede keeper maken.

En na twee wedstrijden heeft Vermeer het nog niet verdiend om eerste keeper te zijn, hoe lang heeft Cillessen moeten wachten voor hij echt een kans kreeg, daar gingen minstens 5 wedstrijden met een grabbelende en blunderende Vermeer aan vooraf.
0 0
Oliveira
Als Ajax maximaal 1 miljoen nog kan krijgen is het bijna slimmer om hem gewoon nog 1 jaar erbij te houden zodat hij zelf een club kan kiezen.
0 0
Ajaxfan_1987
Vermeer wilt vertrekken, dan kun je hem beter laten gaan.
0 0
martijnf007
maar als vermeer nou weggaat en boer komt houd dat dus in dat boer de bekerwedstrijden keept?
want 2e keeper keept toch alle bekerwedstrijden?
0 0
Robinjo1988
Dit is wel heel erg weinig, als het waar zou zijn.
0 0
trainerdv
Sterk beleid van Ajax.
Ajax heeft altijd achter Vermeer gestaan en mede daardoor heeft Vermeer altijd zijn uiterste best gedaan. T/m gister.... Nu werkt Ajax gewillig mee aan een mooie transfer en hebben we jaren lang twee topkeepers gehad
0 0
Lewis Hamilton
Laat Lidl Amsterdam ook spelers gratis vertrekken? 1M wat een schande.
0 0
JCr14
Zo zie je dat het loont om Ajax trouw te blijven.
Mooi gebaar van Ajax.
Doe je alles voor de club dan doet de club alles voor jou belang.
0 0
Rockpotje
Zou Celtic nog een keeper zoeken? De Schotse competitie spreekt natuurlijk niet heel erg aan, maar je speelt wel elk jaar CL.
0 0
Ellende
Vermeer wil naar een grote club die hem als eerste keeper wil.
Dat kan zo'n club bewijzen door een hogere prijs te betalen.
1 miljoen is een mooi gebaar, maar een club kan je halen als reserve keeper.
0 0
Rudolph J
Nog steeds de beste keeper, vind ik - gun hem de beste club (na Ajax)
0 0
Chivufan
De gedachten hierachter natuurlijk is dat Ajax nog wel iets voor Vermeer wilt vangen. Kenneth heeft zich altijd fantastisch gedragen, is een top Ajacied en heeft nooit maar dan ook nooit lopen zeuren in de media. Natuurlijk is Kenneth wel 3/4 miljoen waard maar dit is gewoon heel erg netjes van Ajax!
0 0
3*stars*3
1miljoen voor een kerel die belangrijk was bij 3 V/d 4 titels!?

Ja natuurlijk is het coulant van Ajax maar je kan jet ook zien als, kom maar halen!
0 0
MosesD
Ik denk dat de schrijver dezes coulant (of anders mogelijk zelfs loyaal) bedoelt. Joviaal is, hoewel ik er vrolijk van word, weer wat anders. ;-)
0 0
Rayno95
Aan de ene kant mooi gebaar, maar aan de andere kant vind ik het ook te weinig geld voor iemand met zijn kwaliteiten.
0 0
AjaxD1986
Helemaal mee eens! Ik denk namelijk dat Vermeer gewoon Europese top is. Niemand heeft zijn reflexen en niemand stopt zoveel pingels in Europa als hem.
0 0
071
Wat speelde hij fantastisch gisteren. Ik hoop dat er clubs voor hem op de tribune zaten.
0 0
OdjePils
Wat een onzinbericht! Wacht eerst maar eens af wat clubs gaan bieden!
0 0
GiovanniSuarez
Een miljoen vind ik nog aan de lage kant, maar wel een mooi gebaar. Ik ga er vanuit dat Challa een heel mooie club vindt, topkerel.
0 0
ibrahendriks
Hij krijgt wat hij verdiend, laat er maar een fijne club voor hem komen.
0 0
elpresidente
Contract verlenging aanbieden met 1 miljoen extra tekengeld. Vermeer is een echte Ajacied en een geweldige keeper. Wat mij betreft blijft hij zijn hele carrière hier.
0 0
marcoo
Probleem is hij wil spelen. En geef hem is ongelijk. Hoop op een mooie transfer voor hem, al zie ik hem het liefste ook verlengen en blijven
0 0
elpresidente
Ik gun hem ook een mooie transfer en die verdiend hij ook, net zoals dat het logisch is dat hij wil spelen. Maar wat mij betreft is hij een geweldige keeper en is hij hier nog steeds op zijn plaats om te vechten voor de nr1 positie. Ik denk in vorm , de beste Nederlandse keeper die er is.

Cillessen heeft ook nog maar een 2jarig contract die kan zomaar vertrekken aan het eind van het seizoen. Dan hebben we in 1 keer van 2 topkeepers geen een topkeeper meer en moeten we weer op zoek. Waar vind je die voor zo weinig geld ?
0 0
GiovanniSuarez
Ik ook, maar het is volkomen logisch dat hij wil spelen.
0 0
Ewald
Als dit zo is, is het een mooi gebaar van Ajax en als je hem gisteren zo zag keepen, een raar idee dat dit gewoon een tweede keeper is. Die moet nu gewoon een mooie clubtegen kunnen verwachten. Hopelijk zet hij niet te hoog in.
0 0
TOOL
Dat is ook een voordeel van 95 miljoen op de bank, kan je coulant zijn in dit soort situaties. Netjes hoor!
0 0
ambtenaar
Geloof ik niet, denk eerderaan 3/4 miljoen.
0 0
Nab
Lachwekkend als dit zou kloppen.De beste man is wellicht niet altijd een zekerheidje bij bepaalde situaties, maar in de laatste jaren heeft hij toch bij zowel Ajax en NL ook Europese ervaring opgedaan. Dacht eerder aan een miljoen of vijf..
0 0