'De Boer polste Van der Vaart'

KoenWeijland, 06-08-2014 om 14:24, 26181 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Frank de Boer heeft onlangs Rafael van der Vaart persoonlijk gepolst voor een overgang naar Ajax. De twee kennen elkaar onder meer van de periode 2008-2010 bij het Nederlands Elftal, toen De Boer assistent-bondscoach was. 

De Boer zou de oud-Ajacied hebben gevraagd terug te keren naar Ajax, maar de middenvelder zou te kennen hebben gegeven een overgang niet te zien zitten. Voetbal International meldt dat Van der Vaart Ajax nu niet als reële optie ziet. De 'nummer 23' heeft een aflopend contract bij het Duitse Hamburger SV. 

Datzelfde HSV, waar de geboren Heemskerker momenteel voor de tweede keer onder contract staat, heeft verregaande interesse in Ajax-aanvoerder Moisander. Een transfer van de Fin is een stukje dichterbij gekomen nadat de Duitse traditieclub 17 miljoen euro meer te besteden heeft na een lening van Klaus-Michael Kuhne. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxtop76
Geldwolf van de vaart laat zijn ECHTE gezicht zien...steeds zeggen ik heb alles aan AJAX te danken...AJAX is mijn club...ik ben Ajaxcied...maar als je wordt gevraagd in de herfst van je carrière zegt hij : nee hoor nu even niet...NOOIT meer vragen !!!!
AJAX zou nu gebaat zijn met een ervaren speler uit eigen jeugd...maar meneer heeft dus GEEN ECHT AJAXHART
0 0
Barra
Davy Propper is een interessante speler voor Ajax, die ik eigenlijk alweer een beetje vergeten was. Kreeg afgelopen seizoen eindelijk het vertrouwen en liet toen zien dat hij een goede halfspeler kan zijn, die een steekpass kan geven, creatief is en ook wat goaltjes heeft meegepikt. Stond altijd als een groter talent te boek dan van Ginkel, maar is vorig jaar pas echt wat meer kerel geworden. Hele interessante speler met een goede leeftijd (geen broekje meer, maar nog volop groeimogelijkheden).
0 0
wilyha
Rafael op 70 procent kan voor Ajax al goed zyn
0 0
MarcoWatcher
Waar is onze eer en trots? Als iemand zichzelf te goed vindt voor ons, dan willen we hem toch helemaal niet?!
0 0
GiovanniSuarez
Heel jammer dat hij niet wil. Ontzettend goede en ervaren speler die op alle fronten iets toevoegt in mijn ogen.
0 0
MosesD
Och, och, dit geeft wel aan dat ze het spoor bijster zijn. Met alle respect voor vd Vaart, zeer sympathieke gast, ooit een hele goede voetballer, maar nu veelal geblesseerd en over the hill. Gelukkig wil hij zelf niet.
0 0
ppd85
Dood en doodzonde.
0 0
nightgoat
Eigenlijk best lijp dat ze nu met niets beters op de proppen kunnen komen dan deze afgetakelde uitgekookte volgevreten gast.
0 0
Mike24-7
Pas als niemand anders van der Vaart wil hebben komt die zeker bij Ajax aankloppen.
Blijf maar lekker daar pfff
0 0
Robinjo1988
Pfff dan ga je toch lekker degradatie voetbal spelen ipv in de Champions League.

Valt me zwaar tegen van hem.
0 0
GiovanniSuarez
Zal wellicht ook een beetje met geld te maken hebben, maar zijn liefde voor HSV is groot. De liefde voor Ajax zou dat ook moeten zijn en is het wellicht ook, het is en blijft een echte Ajacied.
0 0
Siemsubliem10
als die liefde echt zo groot is moet tie maar wat aan salaris
inleveren.. hij vind ajax nu geen reële optie, wanneer dan wel? als tie echt helemaal uitgerangeerd is? tis graag of niet
0 0
DannyK
Als hij kwam dan kon hij prima dezelfde rol die poulsen had invullen.

Dan hadje er nogwat aan gehad.
0 0
Ajaxeriksen
Ik vraag me altijd af: zulke spelers hebben toch hun hele leven al genoeg verdiend, maar toch zijn ze meestal niet bereid om voor minder te spelen. Waarom?
0 0
nuff-said
Ik dacht dat frank van harde werkers houdt. V.d. Vaart die loopt er maar een beetje bij. Heb je niks aan. Waarom is iedereen nog zo geobsedeert met deze man. Hou eens ff op
0 0
nightgoat
Blij dat meneer van der V. zich te goed voelt voor Ajax, aan de andere kant vind ik het nogal alarmerend dat de trainer hem erbij wilt hebben..het gaat net zo lekker.
:-P
0 0
KevinR34
Nu of nooit. Denk maar niet dat Ajax je nog wilt hebben als je uitgeblust bent Rafael! Hij begint het zelfs nu al moeilijk te krijgen om het te belopen allemaal.

Erg jammer dat echte clubliefde niet meer bestaat vanwege het grote geld. Ik heb veel meer hoop dat Huntelaar wel binnen de 3 jaar terug wil komen bij Ajax. Dat is een veel grotere held zonder golddigger aan z'n zijnde.

Sneijder zie ik ook z'n carriere niet afsluiten bij Ajax. Eerder in Amerika of Abu Dhabi.
0 0
gi0vanni
Huntelaar is ook al 31 dus als ij volgend jaar terug zou komen 32 en dat is ook al redelijk oud.
0 0
31xAjax
Als dit waar is zou het er op kunnen wijzen dat Frank het niet meer weet......
0 0
TikkieTerugJaap
Wat ongelooflijk zonde dat ie op zo een manier z'n carriere gaat afsluiten. Hier was ie de held geweest en het cirkeltje rond voor hem, na z'n carriere kon ie dan de jeugd gaan trainen.Onvoorstelbaar dat je HSV verkiest boven Ons Aller Ajax, wij spelen tenminste Champions League en strijden om de titel. Had het de perfecte aankoop gevonden, echt verschrikkelijk zonde. Zou wel is leuk zijn om goed nieuws te lezen hier, een en al drama is het.
0 0
joodje!
Precies het type middenvelder dat we nodig hebben. Zet iedere wedstrijd 3x iemand voor de keeper. Frank zal dan wel weer ouderwets met een 10 moeten spelen, anders zou Raf het niet kunnen belopen
0 0
MelleAfca
Is er ook nog goed nieuws deze weken?
0 0
robert R.
Ik vind dit anders wel goed nieuws. Ajax is bezig om routine te halen en gelukkig word dat niet Raffie. Hij is meer bezig met randzaken en voordurend geblesseerd.
0 0
Raikkonen94
Goeie actie van De Boer, heel jammer dat Raffie er niet voor openstaat. Dit was denk ik het jaar geweest om terug te keren. Hij is al niet meer op zijn topniveau en wordt alleen maar minder vanaf nu. In de komende jaren zal hij geen aanvullende kracht meer zijn (misschien wel qua ervaring). Heel jammer want ik zou het zo graag gezien hebben; Van Der Vaart die met de band om onze jonge ploeg op sleeptouw neemt!
0 0
gwn_rj
Misschien na komend seizoen als contract afgelopen is in de Ooijer rol op d'r bank bij het eerste en ervaring opdoen om vervolgens jeugd trainer te worden? Ik ben voor!
0 0
JCr14
Van mij mag hij voortaan wegblijven.
0 0
Ewald
Dikke streep,er doorheen. Als je zn club boven Ajax verkiest terwijl je zakken al lang vol zitten, ben je dit mooie shirt ook niet waard. Dikke streep erdoor ook voor bijv een trainers stage. Laat je ballen zien Ajax!
0 0
Capi86
Het galmt nog steeds wel eens door mijn hoofd.
Zo'n 10 jaar terug, 50.000 man. "Van der Vaart, Wie kent hem niet, Van der Vaart is een echte Ajacied".
Het is nu of nooit.

0 0
ambtenaar
Erg jammer, volgens mij precies een speler die we goed kunnen gebruiken.
Veel ervaring en creatief en een echte leider in het veld.
0 0
De_Realist
Ik twijfelde sowieso al, maar hij is al oud en langzaam, als hij nu niet terug wilt is het te laat.
0 0
Eastwood
Tja, als het nu niet gebeurt, dan wordt het 'm ook niet meer ben ik bang.
Voor de broodnodige ervaring in het elftal was het geweldig geweest als v/d Vaart terug zou keren. Welke brok ervaring moet er nu bij komen? Want daar ontbeert het dit elftal wel aan.
0 0
foensai
Of het reëel is laat ik even in het midden, maar antwoord op je vraag kan ik wel geven welke spelers het (zouden kunnen) zijn.

- Wesley Sneijder (middenveld)
- Nigel de Jong (middenveld)
- Klaas Jan Huntelaar (spits)
- Thomas Vermaelen (verdediger)
- 2e Keeper Maarten Stekelenburg
- Maxwell (verdediger)

Nogmaals of het reëel is en of ze zouden willen laat ik hier even buiten. Zlatan laat ik hier al helemaal buiten hahaha.
0 0
Ruff Rhythim
Zet gerust uit je hoofd...dit soort spelers komen niet meer terug...
0 0
foensai
Ik geef alleen antwoord op zijn vraag. En daarbij geef ik aan of het reëel is en of ze zouden willen laat ik hier even buiten.
0 0
Capi86
Nigel de Jong terughalen en weer met een echte nummer 10 spelen zou echt werelds zijn.
En Huntelaar terug zou helemaal grandioos zijn.
0 0
Mixmaster
Die wil pas terugkeren als hij letterlijk in de nadagen van z'n carrière zit. Beetje nazomervoetbal komen spelen. Begin er dan maar niet meer aan, Ajax. Graag alleen als hij nog meerwaarde heeft, niet als hij aan het afbouwen is
0 0
Rayno95
Oké dan niet, doei.
0 0
ibrahendriks
Hoofdstuk afgesloten, dus.
0 0
Figo
Jammer. Blijft een uitstekende speler.
0 0
Koenniiee
Wat zou het hem sieren als hij terug zou komen. Hij zou de jonge jongens - bij ons op het middenveld - zoveel kunnen leren.
0 0
FlyingDutchMan
Nou dan niet hoor, echt jammer dat ze niet gedegradeerd zijn! ;-)
0 0