Jong Ajax speelt gelijk tegen Sivasspor

KoenWeijland, 06-08-2014 om 15:45, 25264 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft woensdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Turkse Sivasspor, waar Roberto Carlos trainer is. Ajax kwam op 1-0 door een fraai doelpunt van Sheraldo Becker, maar in de twee helft kwamen de Turken dus nog langszij. 

De eerste helft was Ajax de beter ploeg, maar door slordigheden achterin en op het middenveld kreeg Sivasspor toch een aantal mogelijkheden. Doelman Mous hield de jonge Amsterdammers op de been. Voorin kregen onder anderen Van Bruggen (kopbal) en Menig kansen. Uiteindelijk scoorde Becker na een voorzet vanaf de linkerkant.

De tweede helft kwam Sivasspor toch nog langszij na een goed uitgespeelde counter. Jong Ajax was onder andere gevaarlijk met een vrije trap van invaller Lukoki, die net als Van Kessel, Noordhoff, Mirani en Wang in de tweede helft minuten mocht gaan maken. Acolatse ging de tweede helft op het middenveld voetballen om Lukoki voorin de ruimte te geven. Uiteindelijk bleef het 1-1, een beter resultaat dan afgelopen maandag tegen El Shabab (1-3). 

App-gebruikers moet op deze link klikken voor een fotoverslag.

Opstelling Jong Ajax: Mous, Owusu (46. Noordhoff), Gravenberch (46. Mirani), van Bruggen, van Koesveld, Boccara, Menig (46. Lukoki), Vissie (65. Wang); Becker (C), Hendriks (65. Van Kessel) en Acolatse.

Doelpunten:
1-0 Becker 
1-1 Sivasspor

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Charlieee-
Wie vielen er op in deze wedstrijd ?
0 0
Dylmans
Becker middenveld?
0 0
Mace0107
Is het trouwens geen idee om veltman, Cillessen en eventueel blind wedstrijdritme op te laten doen maandag bij jong ajax?
0 0
dan300491
Denk dat er best een kans is dat dit gaat gebeuren. dat ze gewoon een helftje gaan spelen.
0 0
knd14
"Competitievervalsing"
0 0
Mace0107
We hebben echt te veel spelers. In de competitie zullen veel van dezeze jongens nooit speeltijd krijgen. We hebben al 5 jongens verhuurd maar dat kunnen er nog wel meer worden. Opgeteld hebbe we nu 52 spelers voor ajax1 en jong ajax.
0 0
flasher93
Dat is bij een topclub hé. Elk jaar gaan er redelijk wat spelers van Jong Ajax weg, omdat ze te kort komen. Voor veel is het nu de tijd om te laten zien wat ze waard zijn. Maar het kan ook snel gaan hoor. Leeuwenburgh is nu ineens 3de keeper.
0 0
Rayno95
Matige/slechte opstelling, maar er is maandag al gespeeld.
0 0
Benji
Jong Ajax gaat een zwaar jaar tegemoet, nu ook weer een behoorlijk matige opstelling. Weinig spelers waar je iets van verwacht...
0 0
Mace0107
Komt omdat de spelers die maandag meededen nu niet meedoen.
0 0
Figo
Ook van die spelers verwacht je vrij weinig om eerlijk te zijn.
0 0
Mace0107
Aardige tegenstander, speelt gewoon hoogste niveau
0 0