Ajax contracteert Mous, Bakker en Vissie

BvdPloeg, 01-07-2014 om 15:11, 10941 views, Ajax |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Xavier Mous, Milan Vissie en Danny Bakker hebben een contract getekend bij Ajax. Het drietal zette een krabbel onder verbintenissen die lopen tot de zomer van 2016. Ajax heeft opties opgenomen om kersverse contracten in 2016 met een jaar te verlengen. 

Ajax Showtime meldde twee weken geleden al dat Ajax zo goed als rond was met Bakker en Vissie. Daar komt nu dus ook de krabbel van Mous bij. De doelman, die momenteel mee is op trainingskamp naar Oostenrijk, is met zijn zaakwaarnemer weken in gesprek geweest en kwam maandag tot een akkoord. 'Dit is geweldig. Ik zit al vanaf mijn tiende bij Ajax, hier doe je het uiteindelijk voor. In het begin was het aanpoten, maar de laatste jaren heb ik me goed kunnen ontwikkelen. En dat wil ik nu doorzetten. Dit is een mooie beloning, ik ga me twee jaar volledig geven.'

Vissie is voor sommigen misschien een onbekende. De middenvelder mocht dit seizoen de voorbereiding beginnen bij Jong Ajax, nadat hij vorig seizoen nog in A2 speelde. 'Ik ben rustig aan de bal, heb een goede inspeelpass en ik ben iemand die het hele team beter probeert te laten voetballen. Er wordt gezegd dat ik nog wel wat meer gif in mijn spel moet krijgen en meer moet coachen. Daarom is het goed om in de Jupiler League wedstrijden te spelen. Dan moet je strijden voor ieder punt, meekleunen om de overwinning.'

Bakker deed de afgelopen jaargang regelmatig mee met Ajax A1, al gooide blessureleed wat roet in het eten. De laatste maanden ontwikkelde Bakker zich echter goed met een contract tot gevolg. 'Hier spreekt vertrouwen uit. Het is een beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren. De Jupiler League wordt een nieuwe uitdaging. Ik wil zo veel mogelijk wedstrijden spelen voor Jong Ajax, en in de toekomst hoop ik op een kans in Ajax 1.'

Marc Overmars is content met de nieuwe handtekeningen. 'Voor deze jongens is het hun eerste contract. Ze hebben de leeftijd dat het 'aanhaken' wordt of 'afvallen'. De komende twee jaar willen we gaan we kijken of ze echt kunnen doorbreken. Iedere training, iedere wedstrijd moeten ze Jong Ajax-trainers Andries Ulderink en Jaap Stam proberen te overtuigen van hun kwaliteit.' (foto: Black Bath Towel Photographers)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tikkiebreedeeno
Jongens als wij het allemaal beter weten dan het FdB en co zaten wij wel op hun plek.. Dat is niet zo, ik heb volle vertrouwen in de keuzes die worden gemaakt, dus kunnen we ook eens het technisch hart ondersteunen? Ipv altijd alleen maar afgeven op hen, terwijl zij minimaal 100x meer informatie hebben? Op naar 5 op een rij!!!
0 0
knd14
Ben je nu wel heel erg tevreden over Veltman dan? Heeft niks inzich om top te worden en dat is toch niet wat we willen? Dit soort spelera afleveren????
0 0
flasher93
Veltman niet top? Dus elke speler die een slechte periode heeft gehad kan der niks van?
Dus Blind is waardeloos, van der Wiel is waardeloos, Stelekenburg is waardeloos, Vermeer is waardeloos, Denswil is waardeloos, van Rhijn is waardeloos, de Jong is waardeloos, Fischer is waardeloos, eigenlijk is heel Ajax waardeloos zeker?..

Je snapt toch wel dat spelers die op een jonge leeftijd (16-22) en spelers die voor het eerst in aanraking komen met een hoger niveau (Sana), dat ze moeite hebben om een constant niveau te houden? Dus dat ze een terug val hebben, hoever die ook is, is gewoon normaal. Kijk ook maar eens naar PSV en Feyenoord....
0 0
knd14
Wat een slechte beargumentering. Veltman is gewoon niet top en heeft al zat fouten gemaakt. Leermomentje of gewoon kwaliteit?
0 0
Milan93
Van fouten moeten je leren. Hij is gewoon een prima verdediger die het ver kan gaan schoppen, tuurlijk heeft ie soms z'n momenten maar dat kan hij allemaal perfectioneren of juist afleren.

Hij heeft nadat Toby Alderweireld verdween die rol prima opgevuld. Juist een verdediger die naar voren durft te spelen en komen inplaats van zo snel mogelijk weer terug te spelen.

Die momenten waar hij wel eens een kaart voor pakte zijn voor hem leermomenten en bij Ajax en andere clubs zullen ze altijd die momenten gebruiken om te leren hoe je wel moet handelen in bepaalde situaties.

Ik vind het een goede speler & hoop dat hij ook nog z'n momentje mag pakken in het WK
0 0
Rayno95
Dan zijn alle voetballers waardeloos na een mindere periode, want dat heeft iedereen wel zelfs Messi en Ronaldo :p
0 0
flasher93
haha klopt. Maar ben het een beetje zat al die mensen die onze spelers maar lopen af te zeiken :P.
0 0
Rayno95
Niet heel erg, maar wordt ook al snel afgeschreven na wat mindere potjes, heeft het wel in zich om een prima verdediger te worden denk ik, heeft ook wel aardig wat goeie dingen laten zien. Natuurlijk willen we alleen toppers afleveren, maar wat mindere zitten er gewoon tussen, je moet ook wat achter je toppers hebben ;)
0 0
flasher93
Leuk voor ze! Nu moeten ze het laten zien. Het zijn geen namen zoals van Beek en Nouri, waar iedereen het wel in ziet zitten. Maar wat niet is kan nog komen.
0 0
knd14
Imo horen deze spelers niet thuis in jong Ajax. Weg ermee dit is toch niet wat we opleiden.. Kom op zeg. Alleen Bakker kan mij een beetje bekoren
0 0
VicBuckingham
Ik vraag me af of je Mous wel eens hebt zien spelen. Hij is veel verder in zijn ontwikkeling dan Leeuwenburgh en Vd Hart een jaar geleden waren. Hij heeft veel snellere reflexen dan Leeuwenburgh en is veel rustiger dan Vd Hart.
0 0
Jazzypazz
Pure opvulling, denk je anders dat Nouri en Van de Beek met zn 2en in een elftal kunnen spelen?
0 0
Rayno95
Geef ze gewoon de kans, niemand zag het in Veltman zitten een paar jaar geleden en Blind moest zo snel mogelijk weg... Ze zullen zich nog ontwikkelen, het zijn idd geen toptalenten, maar wie weet ;)
Als ze die 2 jaar niet weten te overtuigen zijn ze weg, anders blijven ze.
0 0
GiovanniSuarez
Precies. Daarnaast zijn er meer dan genoeg 'toptalenten' geweest die achteraf toch geen 'toptalent' bleken te zijn. Mentaliteit is belangrijker dan talent, daar blijf ik bij. Heerlijk om te zien dat Ajax zo doorgaat met de jeugd!
0 0
HeavenlyDivine
Maar dan toch van den Boomen eruit schoppen
0 0
flasher93
Dit is een leeftijd dat ze zich kunnen ontwikkelen. Hun laatste kans. Net wat Overmars zegt. 18/19 Jaar. Krijgen 2 jaar contract, eventueel bij Twijfel of goede prestatie 3 jaar. Daarna zijn ze 20/21. En dan is het wegwezen of blijven.
0 0