Jong Ajax maakt oefenschema bekend

BvdPloeg, 26-06-2014 om 15:44, 8369 views, Ajax |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Jong Ajax zal in de voorbereiding op een nieuwe Jupiler League-seizoen zes oefenwedstrijden spelen. De beloften van Jaap Stam en Andries Ulderink spelen tegen amateurs en beloftenteams van Nederlandse profclubs. 

Op 1 juli speelt Jong Ajax voor het eerste een oefenduel met Hollandia, om 19.30 uur op De Toekomst. Daarna komen Wilhelmina '08, FC Den Helder, ADO '20, Jong PEC Zwolle en Jong FC Utrecht aan bod. Op maandag 11 augustus begint Jong Ajax de competitie met een thuiswedstrijd tegen Telstar. 

01-07 Jong Ajax - Hollandia (De Toekomst, 19:30 uur)
10-07 Wilhelmina '08 - Jong Ajax (Weert, 18:00 uur)
17-07 FC Den Helder - Jong Ajax (Den Helder, 19:30 uur)
27-07 Jong Ajax - ADO'20 (de Toekomst, 19:30 uur)
31-07 Jong PEC Zwolle - Jong Ajax (15:00 uur)
04-08 Jong Ajax - Jong FC Utrecht (de Toekomst, 19:30 uur)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VicBuckingham
Het is vreemd dat het er momenteel op lijkt dat Meleg de voorbereiding met het tweede meedoet. Hij was in de tweede seizoeshelft van het afgelopen seizoen de best presterende speler van het tweede. Daarbij deed hij in de voorbereiding van het afgelopen seizoen wel met het eerste mee. Misschien komt het doordat Meleg zich nu duidelijk op de positie van spits moet richten en met De Jong, Sigthorsson, Milik en Zivkovic momenteel al veel spitsen met het eerste meetrainen. Hopelijk wordt hij het komende seizoen verhuurt aan een club uit de Eredivisie. Volgens mij moet hij relatief gemakkelijk met het niveau van de Eredivisie en zou hij bij het tweede van Ajax stokken in zijn ontwikkeling.
0 0
MosesD
Beter dat die jongen verhuurd wordt, kijken of hij elders stappen kan maken. Verwacht niet dat Meleg een Ajax1 speler gaat worden.
0 0
flasher93
Zijn de oefenwedstrijden van Jong Ajax en Ajax te volgen op Fox? Zou jammer zijn als het niet is..
0 0
Viincentafca
oefenwedstrijd bij mij in de stad Weert, al kaartjew gescoord !
0 0
GiovanniSuarez
Ik ook! Voor de onbekenden: Wilhelmina '08 is een team uit Weert dat dit seizoen gepromoveerd is van de tweede naar de eerste klasse. Geen exceptioneel team, hebben ook (vrijwel) geen jeugdteams, en hebben al meerdere malen in de voorbereiding tegen andere Eredivisie-clubs gespeeld.
0 0
Sjaakvaak
Kan iemand mij vertellen hoe het met kaartjes/toegang voor de oefenduels op de toekomst zit?
0 0
OKP-AFCA
Ajax.nl?
0 0
Sjaakvaak
Niks te vinden
0 0
pizzapunt
Zijn deze wedstrijden niet een beetje laag niveau, ookal staat het in vorm komen centraal? Lijkt me stug dat je hier wat van leert als jeugdspeler, met als clinax het altijd lastige Jong-Utecht \o/
0 0
BigDaddy84
Je moet er rekening mee houden dat Jong Ajax voor een lange tijd in de voorbereiding zal bestaan uit zeer jonge gasten die vanuit de a-jeugd voor het eerst hun opwachting maken in Jong Ajax. Veel spelers zoals Tete, Bazoer en Meleg zullen eerst een kans krijgen bij de eerste selectie. Als je dat in je achterhoofd houdt zijn dit helemaal niet zulke gekke oefenwedstrijden.
0 0