[Update] Transfer Van der Hart officieel

JulesP, 12-06-2014 om 11:06, 39487 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

SPEELTIJD LONKT - Mickey van der Hart vertrekt naar Go Ahead Eagles. De derde doelman van Ajax zal komend seizoen door de Amsterdammers aan de Eredivisionist worden uitgeleend. Van der Hart is bovendien akkoord met Ajax over contractverlenging tot medio 2016, zo weet Ajax Showtime.

Van der Hart zal woensdag medisch worden gekeurd op de Adelaarshorst en zal als alles goed verloopt het komend seizoen de clubkleuren van Go Ahead gaan verdedigen. De club uit Deventer was op zoek naar een nieuwe doelman, omdat Stephan Andersen na een half jaar alweer vertrok bij de club uit Overijssel. Voor Van der Hart, die dit seizoen voor Ajax debuteerde in de beker, biedt dit een uitgelezen mogelijkheid om speeltijd op het hoogste niveau op te doen.

Door Sam van Raalte (@SamRaalte) en Jules Pasteuning (@JulesPasteuning)

Update 12 juni
Ajax heeft de contractverlenging tot medio 2016 en het verhuur van Mickey van der Hart bevestigd. De club meldt het nieuws dat Ajax Showtime eerder deze week bekendmaakte.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Slim. Deze jongen is volgens mij te goed om stil te laten staan...
0 0
Gregorclegane
Twee jaar uitlenen, Cillessen vet verkopen en Mickey terug, in de goal.
0 0
AjaxD1986
Ik had hem liever verkocht. Er lopen veel beter keepers in de jeugd rond zoals Leeuwenburg en Mous.
0 0
Gregorclegane
Mous is superjong en waarom zo'n keeper nu al verkopen. Waarom? Dat is gekkenwerk. Enorm talent kerel. Dat laat ie volgend jaar zien let maar op.
0 0
AjaxD1986
Ik heb het gevoel dat Mickey een mentaliteitsprobleem gaat krijgen, hij loopt een klein beetje naast z'n schoenen heb ik het idee, en vooral met Frank als trainer is dat vaak geen match.
0 0
Bensco
Succes Mickey, maak ons trots
0 0
gi0vanni
:p :d Bij Benfica :d :p
0 0
Sloep01
Nou die gaat binnen nu en 2/3 jaar een basis plaats krijgen bij AJAX
0 0
Ibratimovic
Mooi, hopen dat we hetzelfde scenario krijgen als wat er toen der tijd bij Vermeer gebeurde!
0 0
eros
Het was toch de bedoeling dat Vermeer deze zomer ook gaat vertrekken? Wie wordt er dan 2e doelman?

Ben benieuwd wie ze dan aan gaan trekken,...
0 0
Kishna43
diderik boer
0 0
Lazell
Ajax zal vd Hart waarschijnlijk nog niet rijp genoeg achten voor 2e keeper, anders vind ik dit een hele rare actie. Ik denk dat Ajax een ervaren tweede keeper gaat huren om het gat te vullen dat Vermeer (waarschijnlijk) achter laat, waarna Mickey volgend seizoen klaar is om die plek over te nemen.
0 0
flasher93
Denk het niet. Als tweede keeper ga je weinig minuten maken. Misschien door de nieuwe regels dat het weer anders is, maar Vermeer heeft ook maar weinig wedstrijden gekeept in Jong Ajax en Cillessen ook, toen ze nog niet aan de 15 wedstrijden zaten. Nu speelt hij misschien een heel seizoen op een hoger niveau. Daarom doen ze dit denk ik. Net zoals bij Zoet is gebeurd.
0 0
Lazell
Zit zeker waarheid in! Heb laterna ook gelezen dat Overmars Mickey op Eredivisie niveau wou testen, in plaats van Jupiler League met Jong Ajax.

Verder weet ik nog dat Frank altijd twee goede keepers wil hebben, dus nu zullen ze iemand van buitenaf willen/moeten aantrekken om tweede keeper te worden.
0 0
Zaeyx
Denk niet dat het daar iets mee te maken. Tweede keeper bij Ajax klinkt misschien beter als eerste keeper bij Go Ahead, maar wat heeft zo'n jonge jongen er nu aan om op de bank te zitten? Dan kan 'ie beter op een lager niveau veel minuten maken, hopelijk dan want hij moet eerst nog de strijd met Room winnen. Als hij, of Leeuwenburgh of Mous, niet wordt uitgeleend, zitten we straks met 3 keepers voor Jong Ajax.
0 0
Rdk1983
Dan gaan ze dus bij vertrek Vermeer een vervanger halen. Ajax en vd Hart hebben er echt wel over gesproken of hij 2e keeper word na Cillessen.
0 0
Melvin01
En daar is hij nog niet rijp voor. Ben nóg niet onder de indruk van hem. Leeuwenburgh heeft meer potentie vind ik. Ondanks dat kunnen zijn 2 mooi over paar jaar gaan concurreren met elkaar.
0 0
Melvin01
En daar is hij nog niet rijp voor. Ben nóg niet onder de indruk van hem. Leeuwenburgh heeft meer potentie vind ik. Ondanks dat kunnen zijn 2 mooi over paar jaar gaan concurreren met elkaar.
0 0
JanTa
De beloftes is hij ontgroeit en als reservekeeper leert hij niets meer dus bij de Eagles in de eredivisie opdoen is 1 van de beste opties want verder groeien doe je met wedstrijd ervaring in de hoogste divisie.
0 0
Bensco
Zeker een keeper met zijn potentie, de ervaring zal hem goed doen
0 0
afca patrick
Hij was de beloftes nog zeker niet ontgroeid. Oogde juist erg onzeker in de goal en maakte nog meerdere fouten.
0 0
VicBuckingham
In het eerste half van het seizoen speelde hij regelmatig slechte wedstrijden maar in de tweede helft van het seizoen haalde hij een redelijk en constant niveau. Ik denk dat het voor zijn ontwikkeling geweldig zou zijn om twee seizoenen met Go Ahead Eagles in de Eredivisie te spelen.

Persoonlijk vind ik Leeuwenburgh en vooral Mous grotere talenten maar Vd Hart heeft zeker genoeg potentieel om een goede eerste keeper van Ajax te worden. Het lijkt er in ieder geval op dat Ajax de toekomstige opvolger van Cillessen (of dat nu Leeuwenburgh, Vd Hart of Mous is) al in huis heeft.
0 0
FlyingDutchMan
Klinkt super voor alle partijen!
0 0
C.Eriksen10
Goed voor Mickey, maar Vermeer vertrekt ook. Dan heb je geen tweede keeper meer. Moeten we veer een type Verhoeven halen....word je ook niet vrolijk van.
0 0
Rayno95
Of je haalt een ouwe ervaren keeper, of je geeft Leeuwenburgh de kans, is ook wel een talentvolle keeper, volgens sommige nog wel beter dan Mickey.
0 0
Melvin01
Cillesen
leeuwenburgh
vd Sar

:-D
0 0
Rayno95
Mooi! :), kan hij zich in de Eredivisie bewijzen en ontwikkelen Leeuwenburgh dan 2de keeper als Vermeer weggaat?, of komt er dan een ouwe ervaren keeper bij?
0 0
martina
Goede stap voor hem!
0 0
Vincentajax
Off-Topic, De sponsor van het Ajax uit shirt verandert in de winterstop toch naar de nieuwe sponsor?
0 0
weslo
Thuisshirt ook. Volgend seizoen pas nieuw shirt kopen dus
0 0
Rayno95
Ja klopt
0 0
HeavenlyDivine
Maar gaan we dan een keeper halen?
Of wordt Leeuwenburgh gewoon tweede keeper?
0 0
flasher93
Leeuwenburgh is ook een talentvolle keeper en Vermeer is natuurlijk ook nog niet weg. Al ligt dat wel voor de hand. Ben benieuwd hoe ze het gaan oplossen.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Goede keus! Elke week spelen en ook nog eens bij een stabiele Eredivisieclub. Succes Mickey en tot volgend jaar, dan kun je de concurrentie met Jasper aangaan!
0 0