[Update] Agent Milik geland in Amsterdam

SamVR, 14-05-2014 om 16:07, 58075 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

TRANSFER - Poolse media meldden al dat Arkadiusz Milik donderdag de medische keuring van Ajax zal doorlopen en zijn zaakwaarnemer zegt nu dat hij nog deze werkweek duidelijkheid verwacht. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de twintigjarige Pool spoedig door Ajax gepresenteerd gaat worden.

Milik gaat door Ajax met een optie tot koop gehuurd worden van Bayer Leverkusen. Laatstgenoemde club haalde in de persoon van Josip Drmic al een vervanger van Milik binnen, waardoor de weg naar Ajax voor Milik vrij is. 'Ik verwacht dat er uiterlijk vrijdag duidelijkheid komt', zegt David Pantak, de zaakwaarnemer van Milik, in gesprek met Ajax Showtime.

Update 16:05u
David Pantak, de zaakwaarnemer van Arkadiusz Milik, is woensdagmiddag geland op Schiphol. Hij heeft donderdag gesprekken gepland met Ajax. Zoals in bovenstaand bericht gemeld, wordt er spoedig witte rook verwacht.

Door Sam van Raalte (Twitter: @SamRaalte | e-mail: S.vanraalte@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tpes
AJAX SHOWTIME DOE WAT AAN. AFCAfietsbel, AFCAslotervaart en 3xxx!
0 0
Ewald
Mooi snel afhandelen. Hoop dat Ajax nog 1 topper haalt en snel wat spelers verkoopt (overbodige ;)
0 0
Gregorclegane
Ik heb hem gisteren zien spelen tegen Duitsland. Kan er nog vrij weinig over zeggen, maar het is wel een jongen die wil! Vrij snel, groot.
0 0
ajaxamsterdamgk
ik zie hier erg veel negatieve reactie. erg jammer jaren geleden riepen we met ze allen wanneer Ajax toch weer eens buiten Nederland ging kijken doen ze dat is het weer niet goed

maar ik kan jullie vertellen tis een hele goeie voetballer !

0 0
Rayno95
Sta het is niet veel als je puur naar de statistieken kijkt, maar als je ook weet hoe weinig minuten hij gespeeld heeft, staat bekend als een groot talent in Polen :)
En deze man is nog maar 20 hoor, misschien nog niet goed genoeg voor de Bundesliga, maar als je de beelden van hem ziet, hij kan echt wel voetballen hoor ook erg bewegelijk voor zijn lengte :)
0 0
MaupCaransaNES
Let us see. Misschien is hij een kruising van Hoesen en Sana. En zitten we over een paar maanden allemaal te zeggen, goh was de club maar goed op de hoogte gebracht van wat die niet allemaal kon..
0 0
Balbović
Zo goed als rond dus.
0 0
nightgoat
Nee hoor, kom er maar in Milikmans !
Heeft Ajax er in ieder geval weer een 'international' bij.
B-}
0 0
nightgoat
Vrijdag komt er dus duidelijkheid...of 'ie wel kan voetballen ?
:-P
0 0
MaupCaransaNES
Haha ja! Dat, Of dat dit lulletje met exorbitante salariseisen komt.
0 0
ajaxamsterdamgk
wacht jij nou maar eens rustig af vriend

hij gaat het ons laten zien. erg goeie voetballer
0 0
MaupCaransaNES
Oké, zal ik doen. Dan voluit toegeven als dit spelertje helemaal mislukt. Ik heb liever dat ik breeduit kan zeggen dat jullie het veel beter hebben bekeken.
0 0
ajaxamsterdamgk
het is gewoon een hele goeie voetballer ik snap Ajax wel
laten we hopen dat hij ons weer veder helpt in Europa en in Nederland. en dat we voor de 5x kampioen mogen worden !
0 0
MaupCaransaNES
Niemand is 'gewoon een hele goeie' voetballer. Wat bedoel je nou slim te zeggen? Dus concrete informatie graag.

Is hij beter dan Muric, Kishna, Fischer, Meleg, Zivkovic, Klaassen, El-Ghazi, Becker en De Sa?
0 0
Flarkow
De sa is ruk komt te kort voor ajax!
0 0
ajaxamsterdamgk
jij noemt allemaal buitenspelers op dus moeilijk te vergelijken

maar hij is snel kopsterk kan goed een bal vasthouden

en voetbalt prima mee
0 0
MaupCaransaNES
Niemand op dat lijstje is een pure buitenspeler. Dus het ligt aan de trainer waar iedereen ingezet gaat worden.

Aan wie refereer je qua vergelijkingsmateriaal bij jouw vaststellingen:
Snel? Net iets sneller dan ... ?
Kopsterk? Net iets kopsterker dan ... ?
Goed een bal vasthouden? Net iets balvaster dan ... ?
Voetbalt prima mee? Net iets beter meevoetballend dan ... ?
0 0
ajacied354
Heel simpel is het niet. je moet een andere manier vinden, om mee te kunnen met de top om uberhaupt europees nog wat klaar te spelen. Je zal een duidelijke visie moeten hebben, en hierop je aankopen baseren. Je kan spelers kopen op wat ze bij een ander gepresteerd hebben. Maar mijn mening is juist, om te kijken wat voor potentie die speler in dit Ajax zou hebben. Kijk gericht naar de kwaliteiten die dit ajax nodig heeft. Wat mist er? Wat is Haalbaar? en vooral Wat als het mislukt?
0 0
afca patrick
"Namens Jong Polen maakte de aanvaller negen goals in zes wedstrijden." Wie had het hier over slechte statistieken?Maar even zonder gekheid. Je kunt deze jongen niet afrekenen op zijn statistieken in de budesliga. Iedere jonge jongen heeft het daar lastig. Afgaand op filmpjes op youtube lijkt dit wel een type spits die we zoeken. Goede techniek en goed met de rug naar de goal.
0 0
020Ajacied020
iedereen, Eredivisie is veel makkelijk, kijk Dost en luuk wat ze nu klaarmaken..
0 0
vincent_DV
Even off topic: waarom probeert Ajax niet Thorgan Hazard voor op de flanken te halen en Chris David te halen, de laatste is transfervrij en is het gokje waard lijkt mij. Ook zou ik Alireza oppikken van NEC en gelijk doorverhuren, die word alleen maar meer waard dus kan nooit mis gaan.
0 0
JohnDylan
Thorgan is niet goed genoeg voor Ajax op de flanken. Als aanvallende middenvelder wel maar dan op de '10' en Ajax speelt zonder een '10'.

David was goed bij FC Twente maar dat is al weer een tijdje geleden. Als hij transfervrij is kan je een gokje wagen maar ik zou er geen geld aan besteden.
0 0
ajaxmening
Lekker ergens anders gaan schilderen , is helemaal niks, koop eens kwaliteit Kostic en Zye, Siem is spits voordat Ziv er klaar voor is, Moisander en Lasse behouden.
0 0
JohnDylan
Het zou heerlijk zijn als zowel Milik voor het begin van het WK al bij Ajax tekenen. Dan kunnen we niet anders concluderen dat Overmars heel kordaat heeft gehandeld. Beide spelers staan in hun eigen land te boek als zeer grote talenten en lijken qua type in ieder geval goed bij Ajax te passen. Bij spelers als Sigthorsson en Vd Hoorn kon je vooraf al weten dat ze niet zouden slagen aangezien ze qua type totaal niet bij Ajax passen. Een speler kan qua niveau nog zo verrassen als die qua type niet bij Ajax past is het erg lastig om in Amsterdam te slagen. Ik geef Milik en Muric dus een grote kans op slagen aangezien ze qua type in het spel van Ajax passen.
0 0
ajaxmening
Voordat ze Pindakaas eten is het seizoen al voorbij, jeugd uit Oostblok is een groot risk.
0 0
IslandBwoy
Weer een talent en geen speler die er meteen staat. Hopen dat die Milik goed uit gaat pakken.
0 0
Hsbdvs
hoe vaak moet het nou nog gezegd worden dat ajax geen spelers kan kopen met ervaring en kwaliteit, zelfs nu ze de financiële mogelijkheden hebben gaan ze dat niet doen, mede omdat zo een speler dat niet wil. daarnaast snap ik niet waarom iedereen zo moeilijk doet over die aankopen van talent. ze zijn spotgoedkoop en ervaring krijgen ze vanzelf. als ze niet slagen jammer dan, doen ze dat wel heb je een goede speler! over 10 jaar heb je bij wijze van spreken 300 miljoen in kas en kan je je eigen spelers langer vasthouden. het enige probleem wat tussen ajax en de Europese top staat is de eredivisie. zolang het niveau hier laag blijft zie ik ajax weinig kans hebben om ooit nog de CL te winnen. al weet ik dat het niet gaat gebeuren zou ik graag de nl en belgische competitie samen zien.
0 0
MoosHulsebosch
Echt onzin! Tuurlijk kan je wel ervaring kopen + kwaliteit. Raf zou kunnen komen= ervaring + kwaliteit. Praet voor 7mil misschien= kwaliteit + ervaring (champions League en titels). Tadic zou je kunnen kopen (vind ik te duur hoor maar alsnog)= kwaliteit en ervaring. je kan ook gewoon creatief scouten hoor: Defour naar hengelen bijvoorbeeld etc etc
0 0
Pinpanter
Waar Ajax in het verleden kwaliteit bij kocht om successen te halen daar waren op dat moment al talenten aanwezig van het niveau super-extra. Als we nu weer een Bergkamp, een van Basten of een Sneijder hebben dan kun je daar aanvulling bij zoeken om je elftal compleet te maken. Dan zul je ook makkelijker spelers kunnen binnenhalen die voor de grote prijzen willen gaan. Maar voorlopig ontbreken dat soort bijzondere pareltjes. De opleiding levert alleen verdedigers, we scouten goede jonge middenvelders maar de briljantjes die zijn er nog niet. Die briljantjes kopen is ondenkbaar want daar aast de hele voetbalwereld op en daarbij leg je het af tegen de teams uit de kapitaalkrachtige landen. Dus: hopen dat zo'n supertalent zich weer aandient en ondertussen zorgen dat je zonder verspilling van je koopkracht een heel goed team hebt lopen.
0 0
BigDaddy84
Je snapt wel dat je nu allemaal spelers noemt die minimaal rond de salarisgrens verdienen van Ajax. Dus dat je over de grens heen zal moeten gaan om dergelijke spelers eventueel te kunnen verleiden. VdV kan eventueel terugkomen, maar dat zou te maken hebben met zijn historie bij de club. Dat kan ervoor zorgen dat spelers bereid zijn in te leveren. Maar zelfs als je een Tadic of Praet kan kopen betekent het nog niet dat ze zomaar even komen. Die jongens verdienen nu al een salaris die bij de top van Ajax of er zelfs al erover heen zou liggen. Laat staan hoe dat zit na een transfer.
0 0
omisom
Je kan twijfelen aan zijn palmares maar moet toch zeggen dat Ajax vroeg bezig is met het halen van spelers. Misschien is hij een speler die wel in ons spelletje past neem toch aan dat Frank niet zomaar wat koopt om te kopen dat doen ze alleen bij andere clubs.
0 0