Suarez belooft: 'Ik kom zeker terug'

JulesP, 07-05-2014 om 15:19, 85276 views, Helden Magazine |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

JAJAJA - Luis Suarez heeft in Helden Magazine een mooie belofte gedaan. De sterspeler van Liverpool belooft het Ajax-publiek dat hij hoe dan ook ooit terugkeert bij Ajax. 'Ook als de trainer me niet wil.'

'Ik heb altijd gezegd dat ik ooit terug wil naar Ajax', zegt de topschutter van de Engelse competitie in het magazine. 'Ook als de trainer me niet wil, ga ik toch. Zeker weten! Ajax is voor mij een heel belangrijke stap geweest in mijn leven.'

'De organisatie binnen de club was geweldig, Ajax was de ideale club voor mij en heeft mij veel geleerd. Mijn tweebenigheid heb ik te danken aan Ajax, maar ook het spelen zonder bal en het leren denken als team', vervolgt Suarez zijn lofzang over Ajax.

Afscheid
'Ik was ook echt geroerd bij het afscheid, ik voelde oprechte genegenheid. Ongelooflijk toch? Ik was blij met hen en zij met mij. Daarom denk ik dat ik ooit weer bij Ajax zal spelen. Omdat ik het wil.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAjax
Een groningen fan beweert dat hij dat een jaar geleden ook over groningen heeft gezegd.
0 0
Rayno95
Nee joh, vast weer zo'n jaloerse supporter die dat zegt.... ;)
0 0
Jowen
die beloftes zijn mij weinig waard tegenwoordig, maar ik zou de rode loper zelf uitrollen... het is sowieso een weergaloze voetballer, en hij brengt altijd iets extra's. En hopelijk heeft hij straks die streken niet meer.
0 0
Eastwood
Een baas is het wel. Voorop in de strijd. Iets dat we nu node missen.
0 0
ibrahendriks
Hij spreekt wel vol passie over onze club. Van mij mag hij zeker terugkomen in de toekomst.
0 0
brullie
Zou geweldig zijn als hij terug kwam! Gast heeft tenminste scorend vermogen waar wij al jaren een probleem mee hebben.
0 0
TheRiviera
Ik vind suarez een geweldige voetballer en heb respect voor zijn toevoeging aan de Ajax historie , maar of hij ooit terug keert dat betwijfel ik. Zlatan , Sneijder , Rafael , Heitinga en Huntelaar zeiden ook dat ze terug zouden komen maar die zien we ook niet terug hoor , vooral zlatan niet haha.
0 0
Tpes
Het enige verschil is dat die gasten die jij op noemt het zeiden bij hun vertrek.
0 0
TheRiviera
Heeft naar mijn mening weinig verschil , Suarez kan er misschien al eerder aan hebben gedacht om het te zeggen maar het gewoon vergeten zijn. Dat hij het nu meld geeft geen grotere mogelijkheid op een terugkeer. Kijk maar naar Babel die heeft echt nooit specifiek gezegt in de media dat hij absoluut terugkeert bij ajax maar hij kwam uit zichzelf wel terug. Ik heb liever dat een speler uit zichzelf terug komt zonder een belofte ipv dat een speler een belofte maakt die hij niet kan houden. En als ik het mij goed herriner heeft Zlatan ook tijdens zijn Inter periode gezegt dat hij ook terug komt ooit bij ajax , jaren nadat hij al vetrokken was. Dus ik snap je punt maar je argument is zwak. Je moet realiseren dat Suarez spreekt vanuit ze hart. Hij geeft een reactie gebaseerd op de emotie van liefde voor ajax. De club waarbij hij groot is geworden. Maar mentaal gezien als je denkt met je hoofd en niet met je hart dan kom je tot de conclusie dat terug keren bij ajax alleen emotioneel voldoening zal geven , maar mentaal niet. Want je hersenen zegt je kan nog voetballen tussen de grootheden en lekker cashen maar je hart geeft een emotionele reactie die het vaak aflegt tegen de realiteit van het huidige voetbal. Als je een ster bent is terugkeren bij een lagere club waar je groot werd leuk maar niet logisch. Dus de kans dat suarez terug komt hier schat ik op 25%.
0 0
legendslive4eva
Deze jongen is altijd eerlijk. Mag van mij op z'n veertigste zelfs nog terugkoment, en zelfs dan heeft ie een meerwaarde in deze selectie. Mijn favoriete voetballer van de laatste 10 jaar, net voor Huntelaar.
0 0
Intec
10 jaar zeg je zlatan mij favorit echte klasbak die zlatan maar suarez en huntelaar horen er zeker bij. Trabelsi was ook een geweldenaar.
0 0
gi0vanni
Zlatan was bij ons geweldig maar op het moment dat z'n niveau nog hoger werd ging hij weg net voor de tranfer deadline. (We weten nu ook waarom.)
Suarez is als je naar leeftijd en niveau kijkt net iets minder goed als Zlatan maar heeft bij Ajax echt veel meer laten zien in een team dat velen malen slechter was als dat van Zlatan.
Maar als we volgend jaar spelen met Zlatan en Huntelaar met daarachter Suarez hoor je mij zeker niet klagen. :d

Ps: Je haalde Trabelsi aan en die was geweldig ondanks dat hij een tijdje niet voor Ajax uitkwam.
Maar dat doet me denken aan een team met de namen als Stekelenburg, Trabelsi, Chivu, Maxwell, Galasek, Pienaar, Witsche, Litmanen, van der Meyde, de Jong, Mido, van der Vaart, Sneijder (d8 ik) en Zlatan. Leuke namen voor in je team.

Dit is nu een leuk vb. van een Ajax dat niet de CL won maar wel een mooi team was waar je met veel plezier naar kon kijken.

0 0
huubafca
Hoop ook echt voor hem dat villa vanavond wint,kreeg maandag dik kippevel,gun die jongen echt een prijs hij verdient het gewoon,wat een BAAS!!!!
0 0
MaupCaransaNES
Fantastische gozer, dat zijn uitspraken. Hij is altijd een welkome speler!
0 0
Jantjeajax
Lijkt wel of het mode is om te roepen dat ze terug komen

Maar wat schieten we er mee op niks

Als ze komen zijn ze te oud om nog wat te beteken.
Als je echt club liefde hebt kom dan terug als je nog wat kan betekenen
Niet als je nergens meer aan de bak komt je zakken vullen onder het motto
Ik heb clubliefde ik keer terug
0 0
aniel.rambharos
Zo'n speler missen we nou echt bij Ajax. Een held!!. Ik hoop alleen dat hij z'n belofte waarmaakt en niet blind gaat voor het geld. Want heel veel spelers die een Ajax-hart hebben (Heitinga, v.d. Vaart,Sneijder, Ibra, etc), zeiden ook ooit terug te keren. Tot op heden is dat niet gebeurd. Ik hoop echt dat hij terugkeert!!.
0 0
Rieske
Komt dat ff lekker uit....we zoeken er nog 1 voor volgend seizoen die er een stuk of 30 in legt....
0 0
Stefanxxx
OFF:

Uitgebreid interview met Frank de Boer

http://foxsports.nl/video/211944-de-boer-ik-ben-klaar-voor-een-volgende-stap.html
0 0
W.M
HELD
0 0
DHsuarez16
_0_
0 0
AjaxD1986
Ook als de trainer me niet wil .... Hahahah gelukkig kan hij heel goed voetballen en is iedere trainer die hem niet wil, niet goed bij z'n paasei.
0 0
Mokum31
Topper
0 0
Raikkonen94
Prachtig dat hij dit zegt natuurlijk, maar ik houd nog een (hele grote) slag om de arm. Heel veel spelers hebben dergelijke taal in het verleden gesproken maar er zijn er maar weinig die zich ook daadwerkelijk aan hun woord hebben gehouden.
0 0
Robinjo1988
'Ook als de trainer me niet wil, ga ik toch. Haha! Geweldig die Luis.

Ik zie hem nog echt terugkeren ook. Deze man is een echte liefhebber en pure winnaar. Zo iemand zie je niet vaak. Volgens mij geeft hij ook niet zo veel om geld. Alles draait om het voetbal, geweldig! Ik had ook wel met hem te doen maandag toen ze de titel verspeelden. Hij verdient het gewoon om prijzen te pakken.

Volgens mij is Suarez op zijn 34e nog net zo gretig als nu. Dus als hij dan terugkeert, prima! Maar natuurlijk hoopt iedereen dat hij eerder terugkomt. Held voor altijd!

Ik hoop zo erg dat we Liverpool loten in de CL!
0 0
De_Meer
Mooi woorden van Suarez aan het adres van Ajax, juist nu hij is uitgeroepen tot beste speler van de Premier League.
0 0
l0l
Van der Vaart lees dit artikel en besef wat Suarez inhield bij Ajax. Van der Vaart moet ook maar eens zijn toekomstige plannen openbaar maken. Andere hoeft ie van mij nooit meer te komen. Na al die incidentjes over Ajax, dat HSV in elk opzicht veel beter is.
0 0
Daneman
Ik weet niet of we daar wel ruimte voor hebben?
0 0
ajaxmening
Ha humor
0 0
ajaxmening
Suarez held , altijd alles geven voor het team, mooie woorden die AJAX ook verdiend, hoop het van harte dat hij een keer terug komt.
0 0
paulurs
Dat zijn toch wel bijzondere woorden en met de goede 50 miljoen die zijn contract nu nog waard is, zal hij niet naar Turkije of HSV hoeven voor de centen..

Het zou natuurlijk geweldig zijn als je hem over 4 jaar naar Ajax kan lokken, dan lijkt er een hele mooie generatie talenten te staan! Helemaal te gek zou het zijn als je dan ook nog Jantje aan zn woord kan houden. Al heeft die een minder dik salaris, dat wordt lastiger.
0 0
l0l
Kan Van der Fart een voorbeeld van nemen. Die blijft liever bij HSV voor de centen.
0 0
l0l
Bij Suarez maakt het me niet uit wanneer hij terug komt. Als hij maar terug komt. Wat een held was dat zeg. Of het pec of PSV was, hij gaf altijd alles.
0 0
mickey2602
Kan me nog herinneren dat ie doordeweeks een wedstrijd met en in Uruguay speelde en zaterdagsmorgens terugkwam en toch wilde hij zondags spelen met Ajax(of die wedstrijd was zelfs nog zaterdagsavonds,dat weet ik niet meer).
Hierbij valt inderdaad,zoals Bonnie Blauw al stelt,de timing op wanneer Suarez het zegt,in tegenstelling tot al die anderen.De beste in Engeland,kans op kampioen worden,topscorer in Engeland en dan zeggen ik wil naar Ajax...in plaats van,ik wil naar Madrid,Barcelona,Turijn oid.
Suarez,van mij,en nog vele anderen,mag je terugkomen,we zullen JUICHEN als dat gebeurt!
0 0
l0l
Kan me dat ook nog herinneren. Als ik aan die tijd denk. Dan besef ik echt dat we een armoedig elftal hebben. Geen enkele speler steekt boven de rest uit en maakt het verschil. Vind het ook schandalig van Overmars. Dat hij ons blij maakt met Sana en Hoorn, van die types.
0 0
RoodWit
Klopt, en dat is het hem nou juist, hij gaf ALTIJD 100% en als het kon nog een schepje er bovenop, indirect trok hij medespelers mee in de strijd, hoe Suarez zich manifesteerde op het veld was op zijn minst bewonderenswaardig te noemen.

Ja, ik ben wel een fan van de voetballer Suarez, een speler waarvoor men naar het stadion gaat. Dat kun je nu, met de huidige selectie, niet echt zeggen.
0 0
trainerdv
Mooi! Een kreupele Suarez is al beter dan welke eredivisiespeler dan ook.
Jonge kerels zullen enorm tegen hem gaan opkijken als hij terugkomt.
0 0
JCr14
Ik ben speciaal voor Suarez naar Liverpool gaan kijken.
1 keer kampioen bij Liverpool en dan nog kampioen in Nederland.
0 0
4dester
Ach daar is er weer 1.. Gaan allemaal zo lang mogelijk geld ophalen overal. Tegen de tijd dat deze spelers naar Ajax willen hebben we die eigenlijk niet meer nodig.Heitinga : zal deze zomer moeten komen, anders te laat

Sneijder ; zal volgende zomer moeten komen, anders te laat

Van der Vaart ; zal deze zomer moeten komen, anders te laat

Huntelaar ; die kan nog wel paar jaar op top niveau mee
0 0
tijger19
Hij is nu 27 jaar, laat hem nog maar 1 seizoen Liverpool pakken en daarna 3 seizoenen Real Madrid om daar dan 'gewoon' nog op niveau bij Ajax zn laatste 4 seizoenen te spelen. Hoop dat we Luis op zn woord mogen geloven. Maar Volgens mij haalt de journalistiek het woord belooft uit zijn duim want dat zijn volgens mij toch echt woorden die voetballers niet zosnel zegen.
0 0
Tpes
Ik heb zelf geen Facebook ofso maar wie start er 1 met Come home Suarez?
0 0
Lewis Hamilton
Een Suarez op 30% is nog altijd beter dan wat we nu voorin hebben lopen.
0 0
boilesenisthebe
Ik blijf nu wachten totdat hij er weer is!!
0 0
waynelove
Zou ik echt geweldig vinden! En hopelijk neemt hij dan meteen vertonghen mee! en urby mis ik ook!
0 0
OviMivO
kom dan maar gewoon nu terug! jaaaaa :p
0 0
S.Ajacied
Hoop echt dat Man City vanavond verliest van Aston Villa, speciaal voor Suarez. Gun hem dat kampioenschap echt hard en Liverpool zelf ook!
0 0
Tpes
Dat gevoel wat Gerrard heeft bij Liverpool had/heeft hij natuurlijk bij Ajax. Ook al heeft Gerrard voor geen enkele andere club gespeeld. Maar dat gevoel heeft Suarez ook bij ons en dat is wederzijds.

Suarez we zien je snel! Dan zou de Boer ook nog wel een paar jaartjes langer willen blijven met zon speler.
0 0
Rayno95
De Boer en alle toptalenten/topspelers denk ik wel ;)
0 0
Tpes
Heerlijk nieuws dit. Ook al is er niks rond, zeker of wat dan ook. Mijn dag kan niet meer stuk. Suarez!!!
0 0
Rayno95
Sws!!, mijnes ook niet! =D
0 0
TOOL
Suarez is een WINNAAR! Altijd alles geven, hier kunnen zoveel spelers wat van opsteken!
0 0
elpresidente
Suarez heeft denk ik weinig mee gekregen van het nieuwe salarisplafond. Suarez verdiende een 2,2miljoen euro salaris op het einde.

Het zou fantastisch zijn natuurlijk maar ik ben erg sceptisch met al die uitspraken.
0 0
eros
Eerst moeten we vd Vaart, Sneijder, Heitinga, Huntelaar en Verthongen nog zien terug keren,... en dan Suarez.

Ik ben benieuwd hoeveel van deze 6 spelers er echt terug gaan keren....
0 0
ajaxnieuws
Hij beet zich altijd vast aan een tegen stander
0 0
ajaxnieuws
Suarez echte Ajacied net als Litmanen Cruijff Davids Rijkaart
Misschien van der vaart

Heitinga Seedorf Kluivert Enzo alleen maar geld wolven
0 0
AfcaWes
Hopelijk volgend jaar tegen Liverpool in de CL!
0 0
MelleAfca
Ik denk dat Liverpool net als ons in pot 3 komt, hebben nou niet echt veel gepresteerd in Europa de laatste jaren.
Zou wel leuk zijn.
0 0
Mathijsvenner
Voor mij absoluut de grootste held in het Ajax shirt die ik meegemaakt heb!
Wat baalde ik zeg toen ik las Suarez naar Liverpool.
En wat missen wij al jaren een type die in de beurt komt van de gretigheid en voetbalklasse van Suarez!
Een speler die altijd 200% gaf
0 0
grunnjood
Die gretigheid zag je in zijn debuutjaar ook wel een beetje bij Fischer, maar die heeft niet de klasse van Suarez. Hopen dat het nog goed komt met Fischer dat is in potentie ook nog steeds een speler van wereldklasse ondanks een minder, of zeg maar gerust slecht, seizoen.
0 0
JanTa
Held!
0 0
amthree
Volgend seizoen in de CL tegen liverpool dan is suarez weer thuis!
0 0
Lewis Hamilton
JAAAAAAAAAA DE BAAAS
0 0
MisterWhite
Hij verdient 10 miljoen pond per jaar bij Liverpool nu. Dat is iets meer dan 12 miljoen euro. Dus hij verdient al meer per maand dan hij in een jaar bij Ajax zou krijgen. Als hij zo goed blijft presteren als nu en een beter contract of transfer krijgt zal hij nog meer verdienen, dus dan wordt het wel erg veel salaris om in te leveren.
0 0
AjaciedNB
of hij terugkomt of niet. Suarez blijft een Opperbaas
0 0
Rayno95
Ook als de trainer me niet wil, hahaha wie wilt deze held nou niet? :p
0 0
Bobo het Konijn
Eerst nog wel een keer kampioen worden met Liverpool en de CL winnen. Dus na volgend jaar terug.
0 0
afca4eva
En toch is hij een van de weinige waarvan ik zeker weet dat hij dit meent..
0 0
Rayno95
Bij hem heb ik dat gevoel ook :), Huntelaar ook wel
Sneijder niet echt, kiest meer voor het geld denk ik, Vd Vaart stja.... HSV degradeert en hij daar wordt uitgekotst, logisch dat hij daar weg wilt en misschien terug wilt naar Ajax waar ik ook zeker blij mee zou zijn :), Suarez zegt het terwijl hij de beste speler in Engeland is op het moment
0 0
MelleAfca
Ik geloof er vrij weinig van jammer genoeg.
Maar hoe sick zou het zijn als hij echt terug komt!
0 0
Toon meer reacties