Nouri beste speler Future Cup

SamVR, 21-04-2014 om 13:21, 29721 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

TALENT - Abdelhak Nouri is maandagmiddag verkozen tot beste speler van de Aegon Future Cup. De aanvoerder van Ajax B1 nam de prijs met een grote glimlach op het gelaat in ontvangst.

Een jury bestaande uit Barry Hulshof, Sjaak Swart en Bennie Muller koos voor de jonge middenvelder als prijswinnaar. 'Maar het was wel een moeilijke keuze', aldus Hulshof. (Foto: Black Bath Towel Photographers)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
knd14
Ik vond Leon Bergsma ook uitstekend spelen!!
Hij was samen met Kurban een van de sterkhouders van dit team.

Zonder hen hadden ze het zeker niet gered.

Vooral Bergsma was ijzersterk aan het bouwen en verdedigen. Die staat daar als een blok beton!! Niks komt er langs.


Trust me: binnen 4 jaar is Bergsma vaste kracht in het 1e
0 0
swaap
Haha moeilijke keuze zeggen ze dan, deze jonge kerel was VERUIT de beste man van het toernooi, wat een pass op Cerny vanmiddag ook weer bij de 1-1
0 0
Bogie
Wanneer komt er iemand door van de toekomst die echt exceptioneel goed is!??? Misschien deze jongeman wel.... We wachten af....
0 0
AFCABart
haha ja, dat zal vast een moeilijke keuze geweest zijn.
Die jonge is maar met liefst een kilometer afstand de beste speler op dat hele toernooi.
Mijn god wat heeft dat mannetje een techniek en overzicht. Gooit de ene na de andere ' a la iniesta' achtige pass eruit.
0 0
Leon_AFCA
Ik zie EL-Ghazy ook wel het 1e halen, hoe is het eigenlijk met Leyder?
0 0
Sjaakvaak
Leyder speelde een redelijk onzichtbaar toernooi en de keren dat hij opviel, was vaak in negatieve zin.
0 0
swaap
ja die werd er bij de verliesbeurt tegen de "COYS" er zwaar uitgelopen...
0 0
Jornnn
Ik vond Leyder eigenlijk wat tegen vallen. Van de top-talenten was hij het meest onzichtbare.
0 0
Messias
Ja ik vond Leyder zeer tegenvallen, Walian ook overigens, maar dat had te maken, omdat medespelers hem niet de bal gunnen. Want in de wedstrijd tegen Celtic stond Walian twee maal vrij voor het doel om de bal erin te tikken. Namelijk bij het slap schotje van Donny van Beek en bij een vlammende actie van Nouri in de zestien Als deze twee spelers nog meer gefocust zijn op het winnen van wedstrijden en nog effectiever worden, dan kan zo een wedstrijd al in de eerste helft dik beslist worden. Ook in de wedstrijd waarin Ajax tegen Corinthians speelde en de aanval opzette met een counter. Donny van Beek passte via zijn standbeen de bal op Cenry en die moest de bal strak in de voeten van Walian spelen, maar dat deed hij jammer genoeg niet. Ik wil hiermee zeggen dat Walian dezelfde kwaliteiten heeft als Van Nistelrooy, maar dan moeten de spelers hem wel de bal gunnen en durven te geven.
0 0
l0l
Op dit moment ben ik alleen trots op Frank de Boer en de jeugd van Ajax. De rest die allemaal in het eerste van Ajax zitten mogen van mij allemaal vervangen worden. Alleen Klaassen en Blind, Vermeer en Cillissen plus Veltman mogen van mij blijven. De rest mag accuut verkocht worden, want wees eerlijk je haalt voor al die gasten 10 betere spelers ervoor terug.

Of ni Denswil, of ni Siggytohorsoon.
0 0
AFCABart
kischna mag er van mij ook bijblijven.
Voor de rest heb je natuurlijk gelijk
0 0
Rayno95
Fischer mag ook nog wel blijven ;)
0 0
Chachiboy
Boilesen ook wel, verder idd weg ermee.
0 0
Rayno95
Lasse er ook bij houden, (bijna) altijd nuttig ;)
De rest idd weg!! :p
0 0
Mrger
Lasse erbij houden???
Die gozer staat erin om dit vrije trap te nemen.
Maar de meeste hoekschoppen verpruts hij en alle aanvallen vertraagd hij.
Per wedstrijd heeft hij maar een handvol momenten en dat is veels te weinig.
0 0
Sjaakvaak
Zeker niet met afstand want Ojo en Wilson speelden ook erg goed. Maar inderdaad, technisch is Nouri een stuk beter en hij verdient deze titel!
0 0
Maxwell_5
Meer dan terecht! Wilson van Liverpool een goede tweede. En de aanvoerder van Celtic vond ik ook heel goed spelen, weet zijn naam ff zo ff gauw niet
0 0
robert R.
Thomson meen ik
0 0
l0l
Beek of Nouri.
0 0
BvZ<3FdB
VD Beek was slecht tijdens de finale.
0 0
bojan
Ik heb maar 2 wedstrijden gezien dit toernooi maar naast Nouri vond ik die Wilson en Ojo van Liverpool toch ook geweldige spelers!
0 0
afca patrick
Het ging tussen hem en Ojo van Liverpool. Maar Nouri stak er qua techniek en voetballend vermogen toch wel bovenuit. Ojo had de fysiek van een echte kerel en daardoor leek hij zo goed.

Nouri is echt een genot om naar te kijken. Straalt zoveel plezier vanaf. Kan niet wachten om hem in het eerste te zien.
0 0
rdhuijsmAFCA
Meer dan terecht. Wou dat t nu al 5 jaar later was. Wekelijks een spetterend Ajax, een triple met glans ipv geluk en een serieuze vuist maken in europa.
0 0
Starring
Met afstand de beste speler van het toernooi. Die jongen heeft een techniek en een balbehandeling waar je U tegen zegt en ziet het spelletje goed. Z'n type speler missen wij in het eerste maar niet voor lang; tot over 1 of 2 jaar in de Arena te bewonderen.
0 0
Lewis Hamilton
Moeilijke keuze? Dit is een geweldenaar.
0 0
JanTa
En terecht, de wedstrijden die ik van hem gezien heb maakte hij bij mij de meeste indruk. Dat had ik enkele jaren geleden ook met Klaassen en dat was toevallig ook tegen L.pool.
0 0
Rayno95
Terecht! =)
Ik zie hem samen met Vd Beek en Cerny, zeker het 1ste halen ;)
0 0
Goalbeinn_Sigi9
En terecht.. wat een fan-tas-tisch toernooi heeft hij gespeeld zeg. Veruit de beste speler die ik ooit in de jeugd van Ajax heb zien voetballen.

Wat gaan wij veel plezier van hem beleven.
0 0
3*stars*3
Wow beste speler ooit?
Hopelijk maakt hij het waar maar hoorde destijds ook Lyrische verhalen van; VDV, Hersi, Hosé, Bonevacia etc maar alleen VDV heeft het ''gemaakt'' (maar kon beter).

Ik zie natuurlijk ook snoep voor het oog als Nouri balt maar ontbreekt 1 dingetje en das toch fysiek want voetballend is het nu al top en mentaal lijkt hij me ook geweldig.
0 0
gi0vanni
VDV kon toen hij door brak niet beter. Als je op zijn leeftijd Ajax zowat alleen op sleeptouw nam op zijn leeftijd dat konden er niet veel.
Maar ondanks dat hij een geweldige speler is heeft hij nooit het niveau gehaald van wat hij in potentie had en dat was dus om een van de beste middenvelder wan de wereld te worden en met gemak te slagen bij pak Barca of Real en boven de rest uit te steken.
Maar nogmaals een prima speler die ik graag volgend seizoen bij Ajax zie spelen.
(Of dat haalbaar is meschien als hij salaris inleverd?)
0 0
Siem2306
Met kop en schouders de beste speler van het toernooi
0 0