Jonk, Stam en Davids op trainerscursus

SamVR, 28-03-2014 om 19:04, 10950 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

LEKKER BEZIG - Zestien nieuwe leerlingen gaan de cursus coach betaald voetbal bij de KNVB volgen. Onder meer Wim Jonk, Jaap Stam en Edgar Davids zullen in mei beginnen aan de eenjarige cursus.

Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooy, Youri Mulder, Gert Peter de Gunst, Roy Hendriksen, Damien Hertog, Bob de Klerk, Tieme Klompe, Rob Maas, Frank Peereboom, Robin Pronk, Reinier Robbemond en Remond Strijbosch zijn de overige leden van de klas.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
robert R.
OFF:

https://twitter.com/ElONCEHN/status/448191621688225792

Ajax lijkt door te gaan met het scouten van jonge jongens.

Deze jongen komt 10 dagen op proef. Is 17 jaar en een centrale verdediger uit Honduras. Is 1.90.

Best mode dus. Haha
0 0
Rayno95
1,90 dat is dus in iedergeval een beest denk ik :p
0 0
RuudRuud
Bob de Klerk, Frank Peerenboom en Robin Pronk zijn/waren toch ook trainer bij Ajax. Heb niet het idee dat zij in aanmerking komen voor het hoofdtrainerschap bij een BVO. Ik denk dat de belangrijkste reden voor de cursus het bijbrengen van de fijne kneepjes van het trainersvak is en bevoegde trainers op de achterhand hebben indien nodig. Dat kan nooit kwaad en ik denk dat dit ook voor Jonk het geval is
0 0
Rayno95
Als Stam gewoon nog een paar jaar blijft, kan hij over een paar jaar Frank opvolgen, lijkt mij ook wel een goeie trainer, maar ik denk dat tegen die tijd dat hij weg is, hij en Dennis ook weg zijn jammer genoeg. :(
0 0
afca patrick
Stam en Davids begrijp ik. Maar waarom zou Jonk dit papiertje willen halen? Hij heeft toch geen ambitie om het trainersvak in te gaan? Iemand een idee?
0 0
Bensco
Wat dacht je van Yoeri Mulder dan?
0 0