[II] Directie poseerde met Jamaicanen

JipVR, 12-02-2014 om 11:39, 69038 views, Smile Jamaica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

JAMAICAANSE TALENTEN - SMILE -  Kyle Butler (16) en Leon Bailey (16) hebben een contract getekend bij Ajax, dat melden zij in een interview met Smile Jamaica. De twee Jamaicanen waren al in 2012 in beeld bij Ajax.

Craig Butler, deels zaakwaarnemer van beide jongens, geeft aan dat de puntjes op de i moeten worden gezet om de jongens naar Europa te halen. 'We zijn momenteel met het papierwerk bezig om de jongens naar Europa te krijgen. Nu de jongens een professioneel contract hebben getekend, moeten ze een vergunning krijgen om in Europa te mogen spelen.'

Volgens Craig heeft Bailey tijdens zijn verblijf in Amsterdam het dribbelrecord verbroken. 'Dit zijn records die zijn gezet door spelers als Arjen Robben en hij brak ze met gemak.' In oktober zou Ajax al een mondeling akkoord hebben bereikt met Bailey.

Ajax heeft echter nog niet via de officiële kanalen laten weten dat de twee spelers getekend hebben. Daarnaast zou er al sinds oktober moeite worden gedaan 'om het papierwerk' voor Bailey af te ronden.

 

Update 11.38 uur

De komst van Butler en Bailey lijkt in kannen en kruiken. Beide voetballers poseerden al met directieleden Marc Overmars en Edwin van der Sar en zijn ook al gespot met Andries Ulderink (Ajax-scout) bij de aanvraag van een verblijfsvergunning. (foto via @bart_sanders)

Update 13.52 uur

De foto met Van der Sar en Overmars zou volgens Twitteraars al een paar maanden eerder gemaakt zijn.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Gaan deze spelers nog komen AS?
0 0
NR9
Hoe betrouwbaar is deze zaakwaarnemer, hij heeft z'n talenten eerst proberen onder te brengen bij Genk

http://m.youtube.com/watch?v=IYap_javt2w

Bekijk maar eens op you tube .....
0 0
Bensco
en het gerucht van Andries Ulderink?
0 0
Gregorclegane
Wat mij meer zorgen baart is as zomer. Met moisander de jong en vermeer die vertrekken en waarschijnlijk wellicht misschien bojan hoesen sana. En we weten nog niet wat poulsen van rhijn en schone gaan doen, bijtekenen of vertrekken. Wie komen er uit de jeugd bij en wie gaat AJAX aantrekken. Bovendien, wat gebeurt er als Blind definitief doorbreekt op het wk.

Druk zomertje voor Overmars.
0 0
LoveTheGame
Ik denk dat Schöne blijft, top voor Ajax en Ajax is zijn top
0 0
Gregorclegane
Maar AJAX is niet financieel zijn top en daar gaat het om. Schone is 28 en wil, denk ik, wel eens buiten Nederland spelen en een vette klapper maken.
0 0
Dennizle
Hij wil dolgraag bijtekenen...
0 0
Gregorclegane
Ik hoop dat het zo ver komt.
0 0
Gregorclegane
Maar AJAX is niet financieel zijn top en daar gaat het om. Schone is 28 en wil, denk ik, wel eens buiten Nederland spelen en een vette klapper maken.
0 0
ibrahendriks
Zou PSV afluisterapparatuur geplaatst hebben.
0 0
MankeNelis
Funkin' for Jamaica
0 0
ibrahendriks
Als het juridisch mag, ze goed zijn en ze goed opgevangen worden/ de ouders meekomen.
0 0
geronimo
Jongen rechts v vd Sar is wel erg klein ,een 2e Serero.
0 0
mvdk
Messi ook. Juist die kleine spelertjes zijn moeilijk af te stoppen... Klein, snel en technische spelers zijn vaak een doorn in het oog voor grote verdedigers. Iniesta is ook 1,70 maar probeer hem maar eens te verdedigen... Romario was 1 van de beste spitsen ooit en is ook maar 1,67. Maradonna 1,65. Lengte zegt dus helemaal niets, tenzij je veel door de lucht speelt.
0 0
steefjuhhhh
Wat is de (autoritaire) bron van dit bericht? Alleen een filmpje en een foto dat al maanden oud (volgens twitteraars?) blijkt te zijn. Beetje vaag allemaal...

Als het zo is; prima. Talent is er nooit genoeg!
0 0
dan300491
Weet niet echt goed wat ik hiervan moet denken. Die vader lijkt me een enorme blaaskaak en erg gericht op geld. Aan de andere kant, als dit echt geweldige talenten zijn zie ik ze graag naar Ajax komen.
0 0
KevinM
Even een heel off-topic vraag maar kan het nergens vinden. Hoe is het om bij een wedstrijd van ajax in het vak 020 te zitten? Probeer op internet te zoeken naar een beeld van hoe het is in een van die grachten vakken maar kan niks vinden.
0 0
Bobo het Konijn
Wat moet dit geintje kosten?
0 0
Champy95
Die foto is van minstens 2 maanden geleden. Niks nieuws dus
0 0
sv
hoorden we ook nu. we hebben dit bij het bericht gezet.
0 0
ibrahendriks
Het is allemaal zo complex, kijk maar Nando Rafael.
0 0
020Ajacied020
Wel echt 16 jaar oud neem ik aan:p of net als Lazio die met man en macht ontkennen dat die speler niet boven de 30:P
0 0
Daneman
let's bring the swing back in the team
0 0
Oijax, gjappie,
Goeie move, maar gaat ons wel veel aan salaris kosten.

Ik had liever Cuenca terug zien komen....
0 0
gebruikersnaam
uhh...deze jongens zijn 16 en worden nog helemaal niet gehaald om direct in Ajax 1 te gaan spelen. De opmerking dat het beter was om Cuenca te halen snap ik daarom niet helemaal.
0 0
Oijax, gjappie,
Daarom juist weet je helemaal niet hoe het uitpakt wie weet is het helemaal niks en dan heb je geld weggegooid. bij spelers als Cuenca weet je zeker dat je kwaliteit binnenhaald
0 0
yugi
dan kan je beter messi halen als je zo denkt.
0 0
HeinJan
Jij weet wat ze gaan verdienen?
0 0
Sjaakvaak
Spelers van buiten de EU moeten minstens 550.000 verdienen. En als ze nog onder de 21 zijn, 275.000. Dat is ook de reden waarom Moses Daddy destijds toch niet werd gehaald.
0 0
Obnoxious
Die zit nu wel bij de club van Ling. Dus als hij het daar goed doet zal hij wel alsnog naar Ajax komen.
0 0
Gregorclegane
Exact.
0 0
IamLegend
volgens de europese regels gaan ze sws tonnen verdienen...precies hoeveel weet uiteindelijk niemand maar een niet europese speler zou minimaal 2.5 ton verdienen ongeveer...
0 0
Ruff Rhythim
ja je mag aannemen dat ze niet zomaar met die gastjes in het diepe springen zonder er zeker van te zijn dat alles legaal is.

zou anders erg dom zijn.

neem aan dat ze dat wel uitgezocht hebben.
0 0
ibrahendriks
Don't worry about a thing, cause everthing every little thing gonna be all right.
0 0
Jornnn
Wie is de kerel met de blauwe jas?
0 0
j0rdiii
Kevaughn Atkinson, ook een speler van die academy.
0 0
Champy95
Op die Reggaesite stond dat Atkinson een contract zou krijgen van Bayern (onzin wat mij betreft), maar Butler zou hem die droom hebben afgenomen door te kiezen voor zijnzoon en Bailey. ;)
Die Craig Butler is toch een figuur zeg.
0 0
RicardoVanRhijn
Ik zie 3 jonge jochies, heeft een van die talenten een hele jonge zaakwaarnemer?
0 0
afca patrick
Ik hoop dat Marc en Edwin weten wat ze doen. Deze jongens verbleven bij Genk zonder verblijfsvergunning en de vader van die jongens (die ook op die foto staat) scheen ook niet erg betrouwbaar te wezen. Natuurlijk hoop ik ook dat Ajax de grootste talenten weet binnen te halen, maar niet ten koste van alles.
0 0
KevinR34
Geweldig! Die Leon Bailey is vooral een super groot talent. Deed bij Genk in de jeugd ongelovelijke dingen.
0 0
De_Realist
Betere dribbel skills dan Robben? Zo zo, ik ben nieuwsgierig.
0 0
steefjuhhhh
Op 1 voorwaarde; bob marley in de rust moet terug. Dan ga ik akkoord.
0 0
Ibra020
Doen ze nu toch alleen in \'toppers\', zodat het origineel blijft?
0 0
steefjuhhhh
Ja, maarja... Ik heb liever een mooie traditie dan een verloren traditie die te been woord gehouden door het 5 keer in het jaar te draaien, omdat het dan 'origineel' is.

Of het ligt aan mij hoor... Maar ik vond het altijd weer leuk en een lekker liedje voor in de rust. Leuke traditie.
0 0
afca patrick
Goede zaak! Vind het echter tot op de dag van vandaag eeuwig zonde dat Ajax Özbiliz zo makkelijk heeft laten lopen. Die had gewoon jaren de rechtsbuiten van Ajax 1 kunnen zijn. Nu hebben we John proberen te halen, zijn Lukoki en De Sa het ook niet.
0 0
Asociaal
Beavis & Butthead :p
0 0
RicoChet
Die Leon Bailey is zeer interessant voor Ajax !

Een linkspoot met veel dreiging, snelheid en acties
0 0
Vincent
Als dexter-fan ben ik natuurlijk direct fan VAB Kyle Butler ;)
0 0
TikkieTerugJaap
Hahaha scherp!
0 0
Jowen
wat is een dribbelrecord?
0 0
Daneman
Dit zijn nou die tijden waar ik zo naar verlang. Dat er allemaal goudmijntjes lijken te gaan tekenen bij ajax.
0 0
rss-dion
Onee? nu alweer commentaar! jij hebt weer zin in mido, kennedy, luqe, urzais, atuba, lindenbergh, leonardo en dat soort gasten!
0 0
wendoo9
Erg als je in het verleden blijft hangen zeg !!! We leven nu en voetballen nu.Heb jij alles goed met je leven gedaan tot heden ???
0 0
Daneman
Nee, alleen maar positief commentaar, het heeft even geduurd. Maar nu lijkt het erop dat meerdere talentvolle jongens gaan komen, da's toch een van de redenen , dat ik en andere denk ik ook veel op deze site kijken
0 0
Bergkamp10
Lijkt wel een oude foto van de Fresh Prince of bel air ;o). Welkom gasten!
0 0
Reinier
Ben ik de enige die het raar vindt dat ze zogenaamd bij Ajax records hebben verbroken die door Robben zijn gezet. Duidt dit er niet op dat die vader een beetje een praatjesmaker is die slap uit zijn nek lult?
0 0
Cello
Dat hoeft natuurlijk helemaal niet hè. En een dribbelrecord?. Weet je..... in Nederland zijn coaches en spelers die zich wellicht af en toe bezig houden met dit soort van zaken, weten wat bijvoorbeeld een Arjen Robben kan wbt dribbelen.

Dan, wanneer je in Amsterdam bent, wordt je, zo mag ik aannemen, volldig getest, wordt overal naar gekeken èn dus ook hoe of je dribbelt. Zo ver niets schokkends!.
En ja als dan die Bailey het dermate goed doet en men roept bij Ajax dat ie het zelfs veel beter doet als bijvoorbeeld een Arjen Robben het doet (wat men in Amsterdam zou kunnen weten, want ene De Boer bijvoorbeeld is assistent bij Oranje geweest en heeft zodoende dus echt ook 'live' Robben meegemaakt), dan kan je wel eens dergelijke uitspraken krijgen. Immers dat zal men die Craig wel verteld hebben, dat zijn boy het beter doet als Robben.

En dan komt zo verhaal in zo'n interview de wereld in èn betekent natuurlijk niet, dat zo'n man zomaar uit zijn nek zit te lullen. En hij zegt ook nergens dat Robben een speler van Ajax is geweest....alleen maar dat ie dus met gemak een zogenaamd bestaand record van Robben zou hebben verbroken.

Niets meer en niets minder. Het is ook bedoeld om te zeggen, dat het technisch niveau van Bailey in dit geval, toch van een hoog en goed niveau is...
0 0
Rogyros
Ik neem het ook niet heel weg serieus, maar het hoeft geen onzin te zijn. Ajax heeft met Arjen Robben gesproken citaat ie naar psv ging. Ik kan me voorstellen dat ie ook een keer getraind heeft. Weet niet of dat klopt, maar dat zou kunnen.

Zo'n record zegt me overigens helemaal niets.
0 0
Yaeron
Die vader/zaakwaarnemer gaat voor 'andere' redenen naar Nederland toe. Zal dus op één of andere manier een vergunning proberen te verkrijgen en iets waarmee hij de regels kan omzeilen en de jongens en zichzelf in Nederland vestigen.
0 0
Alexander40
Maar dat is niet snel geloofwaardig. Ajax wil deze jongens blijkbaar, hun zaakwaarnemer schreeuwt het van de daken. En geheel toevallig heeft pa een jaar later een baan in Nederland zonder dat de reden daarvan is dat zijn jongens dan bij ajax kunnen spelen. Ik geloof niet dat het haalbaar is.
0 0
Yaeron
Het gaat erg lastig worden. Ik ben benieuwd wat we te horen krijgen over een maand of twee.
0 0
3*stars*3
Ik geloof het als het op Ajax.nl staat.

0ff-Die Bailey heeft een contract met Nike maar pas in Jong Ajax mogen spelers toch andere merk dragen, in de A-tjes lopen ze ook allemaal nog met Adidas.
0 0
MaupCaransaNES
Hmm, ja. Moeten ze een middenweg in zoeken. Nike en Bailey.
0 0
j0rdiii
El-Ghazi, Nouri, Dekker en Cerny bijvoorbeeld zitten ook bij Nike. Geen enkel probleem.

Clubregels gaan gewoon voor, in de jeugd speelt iedereen op adidas en vanaf Jong Ajax mogen ze zelf kiezen.
0 0
ajaciedrdam
http://socawarriors.thereggaeboyz.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=232257

bedoelen ze niet bij psv getekend?
0 0
aajjaaxxx
Volgens mij is de titel fout.
0 0
ST
Er zijn zeker manier om de wet te omzeilen. Denk dat als ze al getekend hebben en alles dat de kans aannemelijk is dat het doorgaat. Eerst maar eens wachten op een officiële reactie van Ajax. Lijkt mij dat zij als beursgenoteerd bedrijf niet blij zijn dat dit al naar buiten is gekomen. De jongens zelf gun ik het wel, de zaakwaarnemer wat minder.
0 0
j0rdiii
Dit is al sinds oktober bekend, stond gewoon in de Telegraaf dat hij naar Ajax zou komen.

0 0
Goalbeinn_Sigi9
Nou.. welkom dan maar
0 0
HeavenlyDivine
ha
Bedankt voor de link, j0rdiii
0 0
Gregorclegane
OKAY !!!!!!!!!!
0 0
afca4eva
Welkom! :)

"Hij verbrak de dribbelrecords die gezet zijn door Robben met gemak" Njummnjumnjummm :P
0 0