Jong Ajax verliest oefenduel met ADO '20

JipVR, 04-02-2014 om 20:31, 27875 views, Ajax Showtime |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

ONDERUIT - Jong Ajax is er dinsdagavond niet in geslaagd om een oefenduel met ADO'20 te winnen. In Heemskerk was de thuisploeg met 3-2 te sterk voor de Amsterdammers. 

Veldspelers Jong Ajax: Ligeon, van de Boomen, Kuiper, de Bondt, el Hasnaoui, Andersen, Anderson, de Sa (46. Becker), Kishna (46. Meleg), Sana

Scoreverloop:

ADO '20 1-0

Hendriks 1-1

ADO '20 2-1

ADO '20 3-1

Meleg 3-2

Bijzonderheden:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Svatagor
Ik vind het zo langzamerhand toch wel een beetje gênant worden, een topklasser die moet je met de spelers die in het veld stonden altijd verslaan ongeacht dat je weinig of niet op elkaar ingespeeld bent! En winnen of verliezen maakt wel degelijk uit, winnaarsmentaliteit!
0 0
Davedinho
Jong Ajax was de betere van de 2. De doelpunten van ADO'20 waren fouten van Jong Ajax. De kansen van Jong Ajax kan je niet op 2 handen tellen. De jongens van de A1 deden het erg goed gister. Anderson weer op het middenveld. vd Boomen op 3. Acolatse en Becker speelde de 2helft. Meleg speelde ook goed als aanspeelpunt! Zelfs Hendriks was weer goed aanwezig in de 16. Ik verwacht dat jong Ajax nog 3 a 4 plaatsen kan stijgen in de comp.
0 0
Svatagor
Ik vind het zo langzamerhand toch wel een beetje gênant worden, een topklasser die moet je met de spelers die in het veld stonden altijd verslaan ongeacht dat je weinig of niet op elkaar ingespeeld bent! En winnen of verliezen maakt wel degelijk uit, winnaarsmentaliteit!
0 0
ricardov2
Wel grappig dat Hendriks heeft gescoord maar niet in de tekst staat bij veld spelers ?
0 0
3*stars*3
Als ik die kop van Fons hierboven zie, denk ik aan die kleine kinderen die in een dierenwinkel roepen hoe lief die hamstertje eruit ziet.

Fons als jong Ajax trainer komt tekort, maakt zich elk wedstrijd meer druk om scheids en 4e man ipv dingen goed neerzetten.

Meeste spelers en zelfs EL Ham hadden complimenten voor de ''people manager'' Vink.

Het liefst zie ik hem weer als coach van jong of een legende als Kluivert terug komen...
0 0
FlyingDutchMan
Als ik deze hamster bij de dierenwinkel had gehaald, ging ie weer heel snel met de bon terug naar zijn shop..
0 0
Rinus Michels
Misschien iets voor Ado?? Maurice Steijn wordt toch de straatstenen opgeschopt en Fonsie kan met zijn Hagenese accent misschien wel indruk maken.
0 0
Aeter
Steijn doet het naar behoren met het beperkte materiaal naar mijn mening.

Je kunt het ADO niet aan doen, tenzij je de club de de afgrond in wenst.
0 0
lekebusch
Helemaal met Urby eens, het doel is nu de doorstroming en groei van een paar talenten voor het eerste. Over de uitvoering daarvan onder Fons, kan ik niet oordelen. Maar het lijkt me dat talenten zoals Kishna, Bazoer, Riedewaldt nu en Nouri, Cerny en Walian straks, vooral groeien van weerstand tegen volwassen fitte kerels die graag een winst tegen Ajax op hun CV schrijven.

Ideaal is dat je dit doet en ook nog wint. Maar een aardig team, dat leuk meedraait, zonder een echt talent dat iets aan het eerste gaat toevoegen lijkt me geen alternatief meer.

Overigens hoop ik echt dat Andersen iets meer geloof in eigen kunnen krijgt, want je ziet aan alles dat hij écht goed kan ballen. Beetje meer zelfvertrouwen en wil om te winnen (zoals onze vriend Fischer dat heeft) en het komt 100% goed.
0 0
Jarifischer
Misschien een theoretische oplossing.
Maak selecties van 21 of 23 man. Hier en daar spelers die tekort komen eruit filteren. Dan hou je genoeg over, om er een paar met potentie te verhuren aan Eredivisie clubs, een vaste jl selectie en een vaste eerste. Vanaf volgend seizoen speelt jong Ajax niet tijdens interlands., dus vanaf volgend seizoen proberen. Zo spelen de meeste wekelijks waardoor zij steeds beter kunnen worden.
0 0
FlyingDutchMan
Lol, moet nirt gekker worden met jong ajax.. Wat zou nu weer het excuus zijn van Fonz, de lichtmast was te fel???
0 0
mvdk
Ruststand Vitesse vs AZ 0-2
0 0
Lewis Hamilton
Het andere ADO lijkt trouwens te gaan degraderen.
0 0
Hydra
Vind het leuk dat mn eigen club Ado gewonnen heeft maar Ajax heeft gewoon verloren door 2e grote individuele fouten achterin. Fouten die echt niet gemaakt mogen worden. Viel mij verder ook op dat ze bij elk duel weer richting de scheids keken en weer een vrije trap verwachtten. Speler als Sana heb ik eigenlijk geen moment gezien.
0 0
Alexander40
Maakt voor Fons zijn positie niets uit. Lijkt me heerlijk, alles mogen verliezen en toch lekker mogen blijven zitten.
0 0
Lewis Hamilton
Ze spelen voor Ajax, maar trokken ze een Telstar shirt aan, dan zou je het ook geloven. Dat zegt alles over deze groep.
0 0
j0rdiii
Wat maken jullie je sinds de toetreding tot de Jupiler League allemaal druk om het resultaat zeg. Totaal niet belangrijk.
0 0
DeKenner
Iets te veel gegeneraliseerd.. Zoals je in onderstaande reacties kunt lezen, is de verwachting dat slechts een enkeling wellicht het eerste haalt. Dat Jong Ajax als team niet tegen Heerenveen, Az of CL op kan is een understatement. Ze staan niet voor niets zo laag in de JL.. Het gaat om die paar die het wel halen, al moeten die dan wel op de juiste positie neergezet worden.. Ik vraag me af in hoeverre Fons die opstelling zelf bepaalt en in hoeverre Frank daar inspraak in heeft. Feit blijft dat het voor die paar ruwe diamanten ook niet lekker spelen is als driekwart van het team zoveel tekort komt. Ik zie ongeveer de helft van de wedstrijden en als team kan Jong Ajax mij allerminst bekoren. Bovendien zie ik geen enkele vooruitgang. Andere samenstelling ofniet..
0 0
mvdk
En daar gaat het mij nou juist om. Er is geen enkele vooruitgang. Kijk, dat de spelers nog niet tegen sterkere teams op kunnen is logisch, maar Telstar en Ado '20 zijn echt van een zeer bedenkelijk niveau. Als je daar al door gepakt wordt heb je echt niets bij Ajax te zoeken. Natuurlijk kan het gebeuren dat je eens verliest, maar Jong Ajax verliest bijna elke week... Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat er progressie te zien is en dat spelers richting het eerste groeien. Echter zie ik bijna niemand groeien en zie ik spelers soms met het hoofd naar beneden lopen. Dat kan niet de bedoeling zijn... En ja, het gaat om die paar ruwe diamantjes, maar ook de spelers er omheen spelen niet voor niets bij Ajax.

Even iets anders. 1-0 voor AZ. Als ze dat volhouden kunnen we alsnog uitlopen!
0 0
DeKenner
Ja je hebt wel gelijk. Mensen zeggen het gaat niet zozeer om het team resultaat, maar als het niveau van de spelers groeit, worden de resultaten vanzelf beter. Dus het een leidt tot het ander. Stilstand is achteruitgang dus het wordt tijd dat er dingen gaan veranderen.
0 0
afca patrick
Toch droevig dat ze achter staan tegen een amateurclub. Zeker om het feit dat er nog best aardige talenten spelen, zoals Ligeon, Van den Boomen, El Hasnoui, Kishna en Sana (al is dit niet echt een talent meer).
0 0
ibrahendriks
Ado 20 is Topklasser, denk niet minder dan Telstar of zo,
0 0
mvdk
Het kan dan wel een oefenwedstrijd zijn, maar als je al ingemaakt wordt door Ado '20 en Telstar heb je al helemaal niets te zoeken tegen clubs als Heerenveen en AZ. Dan heb ik het nog niet eens over CL. Bij Ado '20 en zelfs Telstar spelen jongens die morgen gewoon naar hun werk gaan... Ik neem aan dat deze jonge Ajacieden allemaal ontzettend graag Ajax 1 willen halen, maar om dat te bereiken zullen ze echt wel een paar niveau's sterker moeten worden. Ajax speelt Champions League en speelt jaarlijks om het kampioenschap. Dat is echt 10 niveau's hoger dan Telstar. En ja, natuurlijk zal niet iedereen het redden, dat is bijna onmogelijk, maar dan nog zou je als Jong AJAX zijnde van clubs als Telstar en ADO'20 moeten winnen.
0 0
ibrahendriks
Het was toch niet die Sluiter , die keer scoorde of wel....
0 0
mvdk
3-1... Tegen ADO '20... Kom op zeg!
0 0
ibrahendriks
Ongelofelijk...
0 0
3*stars*3
Zo stond +/- 5min geleden 1-1!?
0 0
squit23
3-1 alweer gaat lekker zo
0 0
ibrahendriks
Volgens mij kun je Kishna toch beter op een van de vleugels zetten.
0 0
squit23
2-1
0 0
squit23
2-1
0 0
ibrahendriks
Jaaaa 1 - 1
0 0
CHRISSSSZ
Sneu ploegje dat Roda en wat een clown is die Immers, bah
0 0
CHRISSSSZ
Live Jong Ajax | eerste voorzet van Becker en doelpunt van Hendriks 1-1Kishna gewisseld
0 0
Figo
Geen verrassing dat het zo slecht loopt. Talent is gewoon niet zo goed. Elke jonge Ajax speler wordt maar betiteld als talent maar dat is zo vaak overdreven.
0 0
De_Realist
Jong Ajax is hopeloos dit seizoen, geen idee wat er aan de hand is.
0 0
mrniceguy
Elke wedstrijd andere samenstelling helpt niet erg mee.
0 0
Mace0107
spelers als lobotka, tete, bazoer, sporkslede worden wel gemist
0 0
ibrahendriks
Die talenten, die daar uit doorbreken zijn straks mentaal ijzersterk....
0 0
mrniceguy
Iemand enig idee hoe kishna speelt de afgelopen paar wedstrijden bij jong ajax?
0 0
mvdk
Zelfs tegen ADO '20 staan ze achter... Met dit spelersmateriaal mag je toch best iets meer verwachten? Afgelopen vrijdag was ik bij Telstar vs Jong Ajax en daar deden ze het tot de 1-1 vrij aardig. In de tweede helft mochten ze echter blij zijn dat het geen 4-1 werd.
0 0
jerry078
bij roda zingen ze ajax liedjes en joden hoorde ik net HAHAHA
0 0
ibrahendriks
Ja die Ted Immers weer.
0 0
Dragon36
kakkies op 1-0
0 0
ajaxmening
Is er geen eredivisie live?
0 0
ibrahendriks
Die zitten bij Roda Feyenoord
0 0
ajaxmening
Live topic uiteraard zwak Roda komt door die trainer oud Feyenoorder.
0 0
BobHaarms86
Fijn dat Kishna zo snel is hersteld!
0 0
ibrahendriks
Sorry, maar ik niemand helpen aan een stream...
0 0
flasher93
waarom is deze wedstrijd?
0 0
Dragon36
Oefenwedstrijd....
0 0
Sjaakvaak
Ligeon, van de Boomen, Kuiper, de Bondt, el Hasnaoui, Andersen, Anderson, de Sa, Kishna, Sana
0 0
flasher93
zonder keeper?
0 0
Aeter
Ja dat staat verkeerd in het nieuwsbericht.

Foutje van meneer van Raalte.
0 0