Agent Amrabat: 'Er is interesse getoond'

SamVR, 22-12-2013 om 14:38, 34936 views, Ajax Showtime |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

AFWACHTEN - Vrijdag meldde De Telegraaf dat Ajax naast Ola John en Guus Hupperts ook Filip Kostic en Nordin Amrabat op het lijstje heeft staan van mogelijke versterkingen op de rechtsbuitenpositie. Barry Thomas, de zaakwaarnemer van Amrabat, geeft toe dat er interesse is getoond.

'Een paar clubs uit Nederland en België hebben bij ons geïnformeerd naar Nordin', vertelt Thomas in gesprek met Ajax Showtime. 'Maar elke geïnteresseerde club moet er uit komen met Galatasaray en ik geloof niet dat er tot nu toe een club is geweest die zich ook officieel bij Galatasaray heeft gemeld.'

'De transferwindow is ook nog niet officieel geopend, dus we zullen af moeten wachten', aldus de belangenbehartiger. 'Ik denk dat zowel een verhuur als verkoop optioneel is. Elke speler in de voetbalwereld is immers te koop voor de juiste prijs.'

Amrabat staat nog tot medio 2017 onder contract bij Galatasaray. De 26-jarige aanvaller speelde eerder voor achtereenvolgend FC Omniworld, VVV Venlo, PSV en Kayserispor.

Sam van Raalte

Twitter: @SamRaalte

E-mail: S.vanraalte@ajaxshowtime.com

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Vreselijke gozer. Die wil je niet in je team hebben.
0 0
gebruikersnaam
Waar baseer je dat op? Die jongen heeft nog nooit ergens voor problemen gezorgt en zich altijd als een prof gedragen
0 0
MankeNelis
Dan mogen de hoeken in de Arena wel dichtgemaakt worden, anders rent dat blinde paard het stadion uit
0 0
de-Ajacied
Amrabat, Ola John, Cuenca etc. Dat soort b-spelers kunnen niet tippen aan hoe Schöne deze positie invult: veel druk op de verdediging, geen balverlies, veel assists en nog regelmatig scoren.
Als we geen spelers als Robben, Elia of di Maria kunnen betalen kies dan voor goed teamspelers als Schöne en laat af en toe eigen jeugd invallen.
0 0
Gregorclegane
Oneens. Vooralsnog spelen we al drie jaar met een matige aanval. Daar valt progressie te boeken. Nu een rechtsbuiten halen en as zomer evt een echt goeie spits halen zou Ajax enorm vooruit helpen. Kisha erbij halen en we zijn in 1 klap een heel stuk sterker.

Ajax heeft het geld so why not. Alle grote clubs in Europa kopen weleens wat. Als ze de goeie maar halen is er niks aan de hand.
0 0
Warrior
De technische staf moet dat nodig vinden, niet supporters. Wie weet wie ze op het oog hebben. Amrabat speelde bij psv al weinig, en hij heeft binnen een paar jaar al diverse clubs gehad. Geen goed teken.
0 0
Rikkie
Aan de ene kant, hij heeft wel de nodige Europese ervaring opgedaan met Galatasaray, en daarnaast is hij er fysiek veel sterker geworden. Aan de andere kant, in Turkije zal hij vast meer kunnen verdienen dan bij Ajax. Verder heb ik Amrabat nooit een echte teamspeler gevonden. Gaat vaak eerst voor een eigen actie dan te kiezen voor een teamgenoot. Dan zou ik nog eerder aankloppen bij PSV voor Jozefzoon, die daar jammer genoeg, te weinig wordt gebruikt. Of je moet Cuenca nog maar een half jaartje huren, en dan in de zomer kijken wat de opties zijn.
0 0
heinp
Ik denk dat er genoeg goeie spelers rondlopen in de eredivisie.
Van Duinen van Ado .Zyech van Heerenveen ,de leeuw van Groningen en ook Kostic .
Die van Duienen is ook nog razend snel.
Overmars zal wel rustig kijken en de tijd nemen daar heb ik alle vertrouwen in.
0 0
Frank e
En wat denken we van die andere jonge gozer uit groningen Richairo Zivkovic?
0 0
Rds1977
Narsingh??
Is maar een ideetje
0 0
steefjuhhhh
Zo'n net niet speler... hoeft niet van mij.
0 0
ibrahendriks
Wat is er nou mis met een Ziyech op links. Goede voorzet, makkelijk passerend, goed schot. Is wellicht ook haalbaar. Veel clubs spelen tegenwoordig met zo een type als verkapte, in dit geval, linksbuiten. We hebben geen spelers in huis die dat kunnen,.
0 0
Rayno95
Het is een middenvelder....
0 0
Cello
Het is en blijft speculeren. En zelfs als De Boer en Overmars het roepen, dat er versterkingen moeten komen, betekent het niet, dat die er ook daadwerkelijk gaan komen. Het moet een toegevoegde waarde zijn, maar ook kwa prijs-kwaliteitverhoudingen acceptabel zijn. En juist bij het laatste zet ik mijn vraagtekens. Het zou me namelijk niet verbazen, wanneer men gewoonweg wat er gevraagd wordt te veel vindt.... en dan gebeurt er niks.
Kan bestw el zijn, dat men dan uiteindelijk, eind januari zegt en stelt, dat we het gaan doen met wat we al hebben met mogelijk het doorschuiven van anderen.....waarbij idd te denken valt aan El Ghazi, Becker, Menig of Kishna....

En de manier waarop Riedewald het nu doet (ookal biedt het geen garantie bij de anderen), kan ook wel eens een reden zijn, dat men zegt dat men het dan ook maar met die jongens alvast gaat proberen.....

Dus ookal bevestigen De Boer en Overmars, dat men wel wat wil doen op de transfermarkt..... dat betekent nog steeds niet dat er ook daadwerkelijk iemand gaat bijkomen.
0 0
Bogie
Alsjeblieft zeg amrabat..... Niet doen!!
0 0
jarenfan
Nooit doen voegt niets toe.
0 0
elpresidente
Amrabat is een soort van Beerens af en toe leuke acties maar het is niet constant genoeg.
0 0
Tifosi
Hebben we niet eerder een linksbuiten nodig? Vind Schone wel goed op rechtsbuiten. Fischer daarentegen...
0 0
elpresidente
Fischer heeft talent genoeg, zit in een hele matige periode maar blijft een groot talent daar moeten we gewoon in blijven investeren met een aankoop op die positie zou je Fischer zomaar kunnen afschrijven terwijl hij alles heeft om de Europese top te halen. Bovendien kan ook Bojan vanaf links spelen en is Schone echt een noodoplossing als Rechtsbuiten, al doet hij bijna op elke positie waar die komt te staan prima. Ik vind schone een hele prettige speler om in je team te hebben. technisch goed, fijne passing, sterk aan de bal mist alleen echte snelheid. Al zou het in de perfecte omstandigheden een wisselspeler moeten zijn bij Ajax. Want we horen een betere rechtsback te hebben een betere cvm een betere rechtshalf en een betere rechtsbuiten.
0 0
Flipper33
Vind ze alle 2 niks als buitenspelers
0 0
Flipper33
Als die komt dan ga ik huilen zie 10 x liever Cuenca komen en daarachter El ghazi en Becker en Kishna die zou goed als spits kunnen spelen
0 0
elpresidente
We moeten Ruiz proberen te kopen van Fullham, kan op alle posities voorin uit de voeten, kopsterk, gave techniek, geweldig linkerbeen, goeie vrijetrap, ietwat langzaam maar met een sterke opkomende back erachter is dat geen verschrikkelijk probleem.

Siggy verkopen om een paar knaken extra te investeren in een kwaliteitsspeler als Ruiz die we hoognodig missen in de voorste linie. Fischer/bojan De jong Ruiz
0 0
Jan Vertonghen
Frank wil juist een echte buitenspeler volgensmij, één die die de achterlijn haalt en een voorzet geeft. Ruiz is natuurlijk een goede speler maar dat type hebben we naar mijn mening al wel genoeg met Fischer, Andersen en Bojan.
0 0
elpresidente
Dus Suarez Robben Ronaldo Messi Ribery zou hij ook niet willen hebben ? Het gaat toch gewoon om kwaliteit en Ruiz heeft jaren Rechts voorin gestaan. Ook die prijs van Fullham slaat nergens op hij is niet eens een vaste waarde daar. Hoe wil je nou een aankoop verkopen voor hetzelfde geld als hij is mislukt ? Bovendien is hij ouder en heeft hij minder restwaarde.

De enige buitenspeler die Frank regelmatig heeft opgesteld die er langs gaat en een voorzet geeft is die houthakker die nu bij Celtic loopt te prutsen. Die ouderwetse rol van buitenspeler is ook gewoon een beetje gedateerd. Je moet buitenspelers hebben met een individuele actie, die assists leveren die scorend vermogen hebben en die mee kunnen doen met het positiespel, de backs zijn over het algemeen de spelers die langs de lijn moeten opkomen en de voorzet afleveren.
0 0
TheRiviera
Maar zoals je het hebt gemerkt gebeurd dat bij ajax niet. De boer heeft ooit gezegt dat hij klassiek ajax wilt spelen. Een echt spits , een CVM en klassieke vleugel aanvallers. Maar fischer,Bojan,Sana ( ookal zien we hem te weinig), andersen etc die voeden die spits niet met voorzetten en blind/boilessen en van Rhijn komen te weinig op om voorzetten te leveren.Het probleem bij Ajax is dat ze willen klassiek 4-3-3 maar er word zo niet gespeeld en erop getrained. Dus de boer moet een keuze maken. Of hij regelt klassieke vleugelaanvallers die de spits voeden. Of hij haalt een spits die meer terug trekt zoals suarez dat deed. Dan hoef je ook geen klassieke vleugelaanvallers te hebben.
0 0
Jan Vertonghen
Ja natuurlijk spelers met exceptionele kwaliteiten zijn altijd welkom, maar Frank heeft in een interview aangegeven dat hij iemand wil met meer diepte in z'n spel, dat hoeft dan inderdaad geen klassieke buitenspeler te zijn, maar Ajax gaat eerder voor een type Ola John, Eljero Elia als Bryan Ruiz denk ik.
0 0
TheRiviera
Dat ook maar buiten dat wil fullham 12 miljoen voor ruiz minimaal de aankoop prijs hebben ze gezegd. Ik snap sowieso niet waarom FdB weer een rechter vleugel aanvallen wilt. We hebben al Bojan, De Sa,Andersen,Sana en Schone die allemaal op de plek uit de voeten kunnen maar zich allemaal niet als een echte buitenspeler gedragen. Ik zie liever een linker vleugel aanvaller komen want ik vind fischer te wisselvallig.
0 0
pimp
Geen Amrabat a.ub.
0 0
ibrahendriks
Ziyech kan ook hangend op links spelen, passeert makkelijk en geweldig (e) inzicht / trap.
0 0
Bobo het Konijn
Zeker, Zyech, goede trap heeft die man. Iemand met een trap in de benen kan Ajax goed gebruiken. Amrabat hoeft niet wmb, maar voorin moet er wat gebeuren. Blij dat de Jong terugkomt.
0 0
pizzapunt
aub niet...
0 0
heinp
Zyech ?
0 0
robert R.
Ajax zou contact moeten zoeken met Ziyech. Volgens mij duurt zijn contract nog 1,5 jaar. Gewoon voorcontract laten tekenen en gratis ophalen.

Hij heeft veel kwaliteit, maar zal volgend jaar wel een terugslag krijgen zoals elk talent.
0 0
kampioen0809
LETS HAVE A PARTY
0 0
ibrahendriks
Nee, niet hij a.u.b. Er moet toch wel ergens een echte linksbuiten te vinden zijn (die je kan huren of kopen). Hebben we harder nodig dan rechtsbuiten. Zoals Amrabat is, die in mijn ogen ook nog eens te kort komt voor Ajax..
0 0
Jan Vertonghen
Niet doen!

Niet discriminerend bedoeld maar Marokkanen bij Ajax blijkt geen goede combinatie. Ze missen eigenlijk allemaal de mentaliteit om te slagen in de top, prima voetballers, hele goede zelfs in sommige gevallen. Maar de top bereiken ze nooit.. is daarnaast op z'n 26e nog steeds niet echt doorgebroken zegt ook wel wat.
0 0
Ruff Rhythim
En toch komen er bij Ajax een paar aan waar veel van verwacht wordt.

We zullen zien wat dat gaat brengen dan. Denk dat je standpunt wel eens gelogenstraft kan worden over een jaar of wat.
0 0
Jan Vertonghen
Laten we het hopen dat ik het helemaal mis heb.. ik concludeer slechts op basis van het verleden
0 0
Chachiboy
Ga je dat ook zeggen over Nouri straks, of ga je dan wel weer schijnheilig zijn naam scanderen en zeggen dat het een echte "Ajax speler" van de jeugd is?

Belachelijke reactie. Ik ben zelf 100% Nederlands en ken inderdaad de vooroordelen over Marokkanen. En ja, de Marokkaantjes van de straat zijn niet de fijnste mensen, maar er zitten ook zat goede tussen. Bij mij op de uni in Amsterdam is zowat 30% Marokkaans, en dat zijn gewoon normale gasten. Je kunt wel zeggen dat je niet probeert te discrimineren, maar dat is natuurlijk niet echt geloofwaardig als je daarna meteen generaliseert en zegt dat "Marokkanen en Ajax niet goed samengaan".
0 0
paulurs
Ik vind jou reactie eigenlijk net zo belachelijk. Generaliserend verdedigen door te zeggen dat er wel 'gewoon normale' Marokkanen zijn, daar zegt hij toch niks over? Iedereen weet dat en jij moet per se een wit voetje halen??

Er zijn inderdaad weinig tot geen Marokkaanse voetballers die de absolute top gehaald hebben en bij Ajax ook niet. Zelfde geldt voor Chinezen en zo zijn er nog wel meer etniciteiten die voetballend minder zijn. Je kan ook zeggen dat een Nederlander (of blanke) nooit de top gaat halen op de 100 meter sprint of marathon.. Ben je dan ook zo op je teentjes getrapt, of maak jij hier een rassenonderscheid? Vind jij de Marokkanen zwak en moet je voor ze opkomen?

De uitspraak is tot op heden dus gewoon valide (al is hij erg populistisch geformuleerd). Maar je gaat als Nederlander ook niet stoppen met trainen voor de 100 meter sprint als dat je passie is.. En wie weet wordt Nouri de uitzondering op de 'regel', dat zou fantastisch zijn! De Anton Geesink van het Marrokaanse voetbal..


0 0
Chachiboy
Wit voetje halen, schei toch uit. Waar denk je dat ik mijn eer vandaan haal, van het Ajaxshowtime forum?

Ik reageer erop omdat ik het een belachelijke reactie vind, net zoals dat jij mijn reactie belachelijk vindt. Het is lekker goedkoop scoren door te zeggen dat ik hier de moraalridder probeer te spelen, want ik geef alleen mijn mening op iets waar ik meerdere supporters op betrap; dat ze sinds El Hamdaoui tegenover elke Marokkaan sceptisch zijn. Dat vind ik gewoon zwak en erg kortzichtig.
0 0
Jan Vertonghen
Wat is dit nou weer voor reactie??

Ik zeg toch niet dat het vervelende mensen zijn of wat dan ook?
Ik concludeer gewoon dat ze vaak niet slagen bij Ajax, vaak ja dus het zou inderdaad zomaar kunnen dat Nouri wel slaagt, klopt. Dat generaliseren zoals jij het noemt is gewoon een conclusie die ik maak op basis van het verleden..
0 0
Chachiboy
Het "verleden"? Was Boukhari zo'n vervelende jongen bij ons dan? Was Aissati zo'n vervelende Marokkaan? Bovendien was Bouy in de jeugd altijd een goede vriend van Klaassen en stond hij totaal niet te boek als een moeilijke gozer. Bullshit; je baseert het op 1 speler en dat is El Hamdaoui. Het is te belachelijk voor woorden dat nu aan elke Marokkaan wordt getwijfeld omdat die Mounir zo'n hatelijk flikkertje was.
0 0
Jan Vertonghen
Misschien moet je het nog een keer lezen, ik heb het nergens gehad over vervelende jongens of wat dan ook. Ik zeg alleen dat het geen succes is geweest tot dusver. Boukhari en Aissati waren misschien niet vervelend, maar je kan nou niet zeggen dat ze het geweldig deden bij Ajax..
0 0
Odin
Boukhari is wat mij betreft misschien wel de meest onderschatte Ajacied van de afgelopen 10 jaar. Belachelijk hoe die jongen verguisd werd en blijkbaar nog steeds wordt. Teamspeler, technisch sterk, goed overzicht en altijd zich het snot voor ogen werkend. En nee, ik ben geen Marokkanen-vriendje, maar van Boukhari blijf je af! :P Waarmee er wat mij betreft erg weinig overblijft van je stelling dat Marokkanen en Ajax geen goede combinatie zijn, want om dat nu alleen op Boukhari, El Hamdaoui en een toch ook niet geheel mislukte Aisatti te baseren... :S
0 0
eros
Dit gaat ook geen succes worden!!
0 0
Bobo het Konijn
Er is maar 1 jongen van Marokkaanse afkomst waar problemen mee waren, dat was El Hamdoui. De rest nada. Wel is het zo dat een gedeelte van de aanhang, net zoals in heel Nederland een probleem met Marokkanen heeft. Ik herinner me nog Boukhari, klassieke Ajax voetballer trouwens, uitgefloten vanaf minuut 0. En aangezien Ajax toch een aanhang van buiten Amsterdam heeft, het platteland, is het ook niet te verbazen. Echt Amsterdams vind ik Ajax niet...tenminste niet op de tribune. Op het veld maakt het gelukkig niet uit.
0 0
Chachiboy
Niets aan toe te voegen.
0 0
Rayno95
Ik zie dan liever niemand komen, Ambrabat is idd El ham 2.0
0 0
Chachiboy
Niet doen. Als je er één van dat lijstje haalt, dan Ola John. De rest is troep en Ajax onwaardig.
0 0
AFCHilvarenbeek
Zoek het uit met Mounir 2.0. Kies liever iemand uit de jeugd
0 0
Oliveira
Nee dankje!!! En hij is al 26???? Ik dacht dat hij jonger was.
0 0