Boccara: 'Trainer belooft kansen'

SamVR, 20-12-2013 om 15:14, 23065 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

PATIENCE - Het zit Ilan Boccara niet mee sinds hij anderhalf jaar geleden voor een overgang naar Ajax koos. Afgelopen seizoen kwam hij in dienst van Ajax tot één invalbeurt in het eerste elftal. Dit seizoen kent zijn verhuurperiode bij Evian TG in de Ligue 1 nog geen succes.

Begin augustus maakte Ajax bekend dat de twintigjarige middenvelder dit seizoen aan Evian verhuurd zou worden. Sindsdien heeft de controleur nog altijd geen minuut gespeeld in de Franse competitie. 'Hoofdtrainer Pascal Dupraz heeft gezegd dat Ilan in de tweede helft van het seizoen gaat spelen', vertelt Guido Boccara, de oudere broer en zaakwaarnemer van Ilan, in gesprek met Ajax Showtime.

'We kunnen niet anders dan wachten totdat meneer Dupraz Ilan zijn kans geeft... Dupraz zegt wel tevreden te zijn', aldus Boccara. De speler staat nog tot medio 2015 onder contract bij Ajax, dat hem in de zomer van 2012 voor ongeveer een half miljoen euro overnam van Paris Saint-Germain.

Sam van Raalte

Twitter: @SamRaalte

E-mail: S.vanraalte@ajaxshowtime.com

(Foto: Black Bath Towel Photographers)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
S.Ajacied
Waarom verhuren ze hem niet aan een club in Nederland, desnoods aan een topploeg uit de Jupiler League. Hij past zich hier dan beter aan aan de cultuur, voetbalstijl en taal. Snap de keuze voor Evian niet zo goed.
0 0
Mike_
De wereld bestaat niet alleen uit Nederland, denk eens In als jij in Frankrijk zou zitten als Nederlander dan zou je allicht ook graag terug naar Nederland willen vanwege de taal, familie, cultuur, etc. Niet iedereen kan er tegen om zo lang alleen te zijn in een onbekende omgeving. Ondanks dat een van z\'n ouders de Nederlandse nationaliteit heeft...
0 0
loempia
Wel jammer, vond hem in het begin veelbelovend.
0 0
pimp
Op die foto ziet hij er niet bepaald fit uit...
0 0
Rouwdouwer
Wat heb je er aan als je een jonge speler verhuurd om te spelen en hij speelt niet? Bij zo'n flutclub als Evian. Ajax moet die provinciale prutsers ff bellen en verplichten om met Boccara te spelen anders krijgen ze nooit meer een speler van ons...
0 0
3*stars*3
Snap niet waarom Ajax hem niet verhuurde aan een RKC of een GAE bijv.
0 0
AFCAvak410
beste jongen had heimwee en kon zijn draai allerminst vinden in Nederland en bij Ajax...erg jammer, maar dit gaat hem niet worden voor ons!
0 0