Ajax met fantastische Klaassen langs NAC

TomCopier, 07-12-2013 om 22:09, 96643 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

DAVY IS LOS - Ajax heeft zaterdagavond een goede generale beleefd op weg naar het Champions League-duel met AC Milan. De Amsterdammers waren in de eigen Amsterdam ArenA veel te sterk voor NAC Breda: 4-0. Davy Klaassen was met drie doelpunten de grote man. Bojan Krkic maakte de andere Amsterdamse treffer. 

Omdat Daley Blind inmiddels een bepalende rol heeft op het middenveld en de Boer door blessures van Nicolai Boilesen en Lerin Duarte weinig linksbacks heeft, begon de rechtsbenige Ruben Ligeon als linkervleugelverdediger. NAC leek snel te profiteren van de onwennigheid van Ligeon aan die kant, maar Jordy Buijs kon de lage voorzet van Jeffrey Sarpong niet afronden.

Na dat gevaarlijke moment kon Ajax op halve kracht de hele wedstrijd domineren. De gastheren acteerden in een laag tempo, maar de bal ging snel genoeg rond om de bezoekers uit Breda regelmatig zoek te spelen.

In een wat saaie eerste helft zonder veel kansen was het Davy Klaassen die na ruim een halfuur de score opende. Een fraaie beweging van Lasse Schöne leidde de openingstreffer van de blonde middenvelder in: 1-0. Op slag van rust maakte Klaassen zijn tweede van de avond. Op aangeven van Viktor Fischer nam het hardwerkende talent NAC-doelman Jelle Ten Rouwelaar met een keiharde volley onder vuur: 2-0. 

Na rust wekte NAC niet de indruk graag te willen voetballen. De ploeg concentreerde zich vooral op de schade beperken en werd langzamerhand een speelbal van het sterke Ajax. Inzetten van Schöne en Fischer werden nog gekeerd door Ten Rouwelaar, maar Klaassen besliste het duel na ruim een uur spelen met zijn derde treffer: een prachtige pass van Niklas Moisander werd fraai gecontroleerd en afgemaakt door Klaassen (3-0). Invaller Bojan zorgde voor het slotakkoord na een goede voorzet van Ricardo van Rhijn: 4-0. NAC-spits Stipe Perica raakte nog de paal, maar een doelpunt was de bezoekers niet gegund. Blijkbaar tot grote frustratie van invaller Joey Suk, die na een grove overtreding op Viktor Fischer vlak voor tijd nog een rode kaart kreeg van scheidsrechter Danny Makkelie.


Opstelling Ajax:
Cillessen, Van Rhijn, Veltman (72. Denswil), Moisander, Ligeon (65. Poulsen), Klaassen, Blind, Serero, Schöne, Hoesen (62. Bojan), Fischer.

Opstelling NAC Breda: Ten Rouwelaar, De Roover, Drost, Kwakman, Van der Weg, Buijs, Hadouir, Seuntjes (54. Suk), Lurling, Perica, Sarpong (71. Hooi). 

Doelpunten
34' Klaassen 1-0
45' Klaassen 2-0
65' Klaassen 3-0
68' Bojan 4-0

Bijzonderheden
Rode kaart: 88' Joey Suk

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grunnjood
Moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de manier waarop het team zich gedurende de afgelopen maand heeft ontwikkeld. De zet van de Boer om Blind op 'zes' te posteren heeft uitstekend gewerkt en Daley is geweldig in die rol gegroeid.

Ook Klaassen heeft me verbaasd. Ik was nogal pessimistisch over zijn kansen in het eerste toen ik hem zag spelen in Jong Ajax. Dat bewijst maar weer eens dat een goede speler zo afhankelijk is van de andere spelers op het veld. Zou je Klaassen nu in psv neerzetten dan lijkt het daar waarschijnlijk ook nergens op zoals hij speelt. Geweldige gozer trouwens die nuchter is voor de camera ook als hij er net drie in heeft gelegd. Dat in tegenstelling tot de 'griezels' bij psv.

Maar hoe Serero zich nu aan het ontwikkelen is lijkt het wel alsof je als Ajax-supporter zijnde ieder moment je ogen kan openen en je dan realiseert dat het slechts een droom was. Met enkele vrienden grapten we aan het begin van het seizoen dat Serero de nieuwe Enoh was. Op de een of andere manier is hij sinds die geweldige avond op 26 december jl. getransformeerd van een onzekere loper op het middenveld, die de bal zo vaak naar de verkeerde kleur speelde dat je je afvroeg of hij kleurenblind was, tot een zelfverzekerde dribbelaar die het positiespel perfect beheerst en zo technisch begenadigd blijkt te zijn dat hij schijnbaar achteloos met een steekbal de verdediging van de tegenstander weet te geselen. Wat vertrouwen wel niet met een speler kan doen! Een term die je vandaag de dag maar beter niet aan een Eindhovenaar kan proberen uit te leggen.

Het mooiste van alles is dat met het middenveld alle puzzelstukjes van het door Frank de Boer geambieerde positiespel op hun plaats lijken te vallen: Een fantastisch meevoetballende doelman die de bal bij de verdedigers in de voeten speelt in plaats van de bal gedachteloos naar de andere speelhelft te trappen, een centraal duo dat ongeacht de samenstelling het spel dicteert door de bal geduldig rond te spelen terwijl de aanvallers van de tegenstander met de minuut gefrustreerder raken als ze druk proberen te zetten en vervolgens het juiste moment kiezen om de druk op te tegenstander te vergroten door op Vertonghen-achtige wijze de ruimte op het middenveld in te dribbelen, zodat de tegenstander gedwongen wordt om ergens ruimte vrij te laten en vervolgens de weg naar het vijandelijke doel, met verzorgd combinatiespel, met enige regelmaat succesvol wordt afgerond.

De enige linie waar het nog niet loopt als gewenst is de voorste. Toch lijkt ook hier de verlossing een kwestie van geduld opbrengen, aangezien Fischer hard op weg is zijn topniveau van vorig seizoen te benaderen en stukje bij beetje zijn zelfvertrouwen, dat zonder twijfel het fundament van zijn spel vormt, terug lijkt te komen en Bojan 'op de terugweg is' en eindelijk zijn technische hoogstandjes op functionele wijze demonstreert in het rood-wit.

Al met reden om met vertrouwen uit te kijken naar de verrichtingen van ons aller Ajax in Milaan, waar bij winst de tot voor kort vrijwel onmogelijk gedachte Europese doelstelling behaald kan worden!
0 0
Lane 8
Hoe en waar speelde bojan? Moest werken :(
0 0
paulat
Damn wat speelde Ajax lekker. Hallelujah voetbal. 3 punten in Milan.
0 0
Rayno95
Hebben we eigenlijk nog wel wat nodig in de winter?, gaat lekker :) , Bojan voortaan gewoon in de spits is met alle respect beter dan Hoesen... maar ik denk dat hij weer rechtsbuiten wordt gezet en dat Siem straks weer in de spits komt. het middenveld is goed zo, begin eerlijk gezegd Eriksen minder te missen.
0 0
Alexander40
Petje af voor Ligeon. Op een voor hem onnatuurlijke kant heeft hij toch nog een beter cijfer van jullie gekregen dan van rhijn. 1 en 1 is 2 dus als boilesen terug is komt Ligeon rechtsback en van rhijn op de bank. Lijkt me goed om dat te proberen. Hoewel van rhijn zijn spel wat beter is geworden vind ik hem toch keer op keer bij de zwakkeren horen.
0 0
NieuweAjax
waar zijn die zogenaamde ajacieden die zo onder de indruk waren van Pussy Sport Vereniging aan het begin van het seizoen?die zomaar riepen : zucht....was Ajax maar zo goed bla bla....Ik was helemaal niet onder de indruk van hun spel en geloofde dat het goed komt met Ajax en zie hier het resultaat.We hebben zelfs pareltjes in onze team zitten.Dit is allemaal dankzij onze coach Frank de Boer, hij is altijd rustig gebleven en bleef altijd positief ondanks de tegenvallende resultaten aan het begin van het seizoen.Man man ...we moeten echt trots zijn op
onze coach.The flow must go on...
0 0
Linaatje04
Misschien was ondanks zijn extra programma de stap toch nog te groot? Ik denk dat hij beter zou gedijen als hij geleidelijker kan groeien. Misschien n jaartje verhuren aan n andere Eredivisie club, waar hij wekelijks aan spelen toe komt?
0 0
Cello
Ik geloof er heilig in, dat we op dit moment beter spelen als dat we eigenlijk ooit in de afgelopen 3 succesjaren hebben gedaan.

Daar waar we in de afgelopen jaren vaak domineerden, maar dat ook veel deden met oeverloos rondtikken op eigen helft en middenlijn.....daar hebben we dat natuurlijk nog steeds goed verzorgd, maar er zit veel en veel meer drive 'naar voren' in. Er wordt nu niet alleen maar om balbezit rondgetikt (wat we de laatste jaren deden), maar inmiddels ook om tot aanvallen te komen en juist wel vooruit te spelen.....

Dat is denk ik op dit moment de grootste vooruitgang. Het maakt me blij en ook trots.... want wat hebben we dit lang moeten missen. Langzaam groeit er weer iets van dat we al voorstaan bij het opkomen van het veld. Het lef, de branie, gezonde arrogantie.....en ook gogme.....het zit er weer allemaal in en komt er ook uit!.
0 0
elpresidente
Een nieuwe ster is opgestaan, Davy Klaassen !!!

Erg onder de indruk van deze jongen
0 0
IamLegend
is niet het niveau, hij kan nog veel en veel beter.
0 0
gwn_rj
Leuke wedstrijd gezien met Klaassen als grote uitblinker! Hopen dat hij fit blijft en dat de Boer hem daar laat staan. Doet het op die plek een stuk beter als de Jong. Serero speelde ook heerlijk, maar moet echt werken aan afstandschot, lijkt wel alsof hij er geen kracht achter kan krijgen. Ligeon deed het vrij aardig, maar zijn linkerbeen is wel vrij matig, veel voorzetten kwamen niet aan. Poulsen kan echt niet meer op middenveld helaas, vertraagt en brengt niks extra's. Hoesen komt volgens mij ook te kort voor een echte ajax spits. Ik denk dat de Jong of Bojan die plek beter in kan vullen. Woensdag tegen milan:

cillessen
v Rhijn - Moisander - Denswil - Ligeon
Blind
Klaassen - Serero
Schone - Bojan - Fischer
0 0
Lewis Hamilton
Ik kom uit de Arena en jongens wat heb ik genoten. Klaassen wat een jongen met voetbalgogme en inzicht, echt geweldig. Fischer wordt ook steeds nuttiger en Frank heeft het helemaal begrepen dat je Blind op het middenveld moet houden, wat een verademing.

Nu begint het echte werk tegen AC Milan.
0 0
Bergkamp10
Klaassen is een slimme gast, lekker bezig. Maar ik vind de hulde ook naar Serrero uitgaan. Ruim 2 jaar fit op het bankje en er vrijwel meteen staan. Hij heeft echt heel veel meters gemaakt. Ik was bang dat toen Eriksen vertrok niemand die meters kon maken. Maar Thuli kan het wel. Blij dat hij er is!
0 0
Bergkamp10
Waarom loopt Fischer zoveel met een bal en laat hij niet de bal het werk doen? Soms irriteer ik me eraan, nou ja soms? Vanavond 90% van de tijd. Het zal met bewijsdrift te maken hebben, De Boer moet echt even een 1 op 1tje plannen met Fischer. Bojan in de spits woensdag!
0 0
OKP-AFCA
Makkelie heeft z'n penalty quotum al gehaald voor december zeker.
0 0
Cello
Het feit dat hij dàt niet zag in de Arena, maar wel elders veelal ziet.....doet mijn wenkbrauwen frontsen eerlijk gezegd. Nu hoeven we er niet te veel woorden over vuil te maken....maar dat komt omdat je zeer overtuigend met 4-0 wint. Echter.... ik ben nog steeds niet vergeten, dat we nog niet eens zo lang geleden, een paar seizoenen slechts geleden, het kampioenschap op 1(!) doelpunt verschil verloren.... dus ja, het kan wel degelijk grote gevolgen hebben.
0 0
stefanpetterson
Ik wil hier ook niet te veel woorden aan vuil maken, maar deze man is een schande voor het toch al niet te beste scheidsrechterskorps, wat een marchandeur eerste klas!
0 0
Rbrt92
Ik moet eerlijk zeggen dat ik (tot nu toe) Hoesen nog niet de oplossing vind in de spits,, heeft voor mijn gevoel steeds net te veel tijd nodig of mist het overzicht, waardoor een veelbelovende aanval vertraging oploopt. Ik zie woensdag liever Bojan in de spits, waardoor met veel positiewisselingen we de statische verdedigers van Milan kapot kunnen spelen
0 0
omisom
Het valt mij wel op dat Hoesen heel veel loopwerk doet waardoor de tegenstander het toch moeilijk heeft in ieder geval is hij geen statische spits oké Bojan is beter maar dat mag ook wel dacht ik.

OTT prima overwinning met een slim spelende ploeg waarin Klaassen duidelijk de uitblinker was.
0 0
Cello
Met alle respect hoor, maar dat ben ik niet met je eens en ik zie het dan ook totaal anders.
Ik vind juist wel dat ie overzicht heeft en zeker niet het spel vertraagt. Hij is zo nu en dan wel eens ongelukkig bij zijn balaannames, maar dan vooral als ie in de dekking de bal aangespeeld krijgt èn zelfs bij dat soort ballen gaat het grotendeels altijd goed.
Vandaag eigenlijk ook weer, want hij was degene die de bal snel en goed op Fischer speelde, vlak voordat die de voorzet op de 2-0 van Klaassen gaf. Dat getuigt toch echt van overzicht en dat zie ik Siggy niet zo snel doen. Daarbij was ie vorige week ook goed in de één-twee met Bojan die toen ook scoorde.

Dus nee..... ik ga helemaal niet mee in jouw verhaal.

En vandaag werd ie trouwens gewisseld, niet zo zeer omdat De Boer ontevreden was, maar omdat Hoesen het zelf had aangegeven.... die speelde vandaag met een blaar op zijn grote teen, waar ie meer en meer last van kreeg en wilde gewisseld worden.

Hoe dan ook.... ik ben ook tevreden met Bojan, zoals die het invult. Pikte ook zijn doelpuntje weer mee en had wat leuke hoogstandjes (vooral zoals ie die NAC-er poortte met een balletje achter het standbeen). De Boer heeft keuze, wat alleen maar goed is en ook een luxe-positie.
0 0
Linaatje04
Ik begrijp op zich je argumenten wel wat betreft Hoesen, hij heeft duidelijk potentie maar ik denk dat hij op dit moment niet het niveau heeft waar we naartoe willen. Wat mij betreft werd dit vandaag nog eens extra duidelijk toen hij werd gewisseld, Bojan beschikt toch echt over veel meer kwaliteit. Ik hoop dat hij mag starten tegen Milan.
0 0
Cello
Maar hij werd alleen maar gewisseld, omdat Danny Hoesen dat zelf gevraagd had hoor. De Boer vertelde dat ook na afloop en gaf ook gelijk de reden aan waarom.... de blaar op de teen.

Verder staan we te vaak en te snel klaar hier op AS en andere media om spelers een etiket op te plakken als 'niet het niveau hebben waar nnaartoe we willen'.... laat het nou zo zijn dat slechts een paar weken geleden exact hetzelfde werd gezegd over Serero (mocht zelfs met veel liefde verkocht worden aan Fulham, omdat dat interesse had en dan konden we er nog wat voor vangen)....
Werd het een jaar/anderhalf jaar geleden ook niet geroepen over Daley Blind (welliswaar als linksback, maar dan toch)?.
Riepen we het niet bij het aantrekken van Schöne en Poulsen vorig jaar?. Niet wat we nastreven?. Maar toch wearen ze enorm belangrijk bij het binnenhengelen van de 32ste titel.

We roepen hier echt veel te vaak van dat soort dingen.... en dus onterecht, want de monden worden op dit moment al aardig gesnoerd.
0 0
stefanpetterson
Ben het helemaal met je eens.
0 0
Linaatje04
Ik snap je punt. Het is niet zo dat ik Hoesen al afschrijf, maar ik vind dat Bojan meer kwaliteit heeft en ik vind dat een trainer de beste spelers op moet stellen om een zo hoog mogelijk niveau te halen. We zitten op dit moment in een heerlijke flow, maar helaas zijn er een aantal die nog niet hun stempel kunnen drukken zoals Hoesen, maar ook Fisher nog niet. Door de beste spelers van t moment op te stellen vergroot je gewoon de kans dat deze flow nog even voort duurt.
0 0
Rbrt92
Hij wordt niet afgeschreven, er wordt gewoon geconcludeerd dat hij tot nu toe nog niet zijn stempel op t team heeft kunnen drukken.. Daarnaast wordt er alleen maar aangegeven dat als je als Ajax zijnde een stap wilt maken richting betere prestaties in Europa, dat je dan een hoger niveau moet nastreven dan Hoesen. Dan heb je een spits nodig die wedstrijden voor je kan beslissen als t nodig is! Maar laat ik duidelijk zijn, ik laat hem mij graag mijn ongelijk bewijzen en wie weet kan hij nog verder groeien. Tegen Milan speel ik uit tactisch oogpunt liever met Bojan, zodat die statische verdedigers kapot kunnen worden gespeeld met veel positiewisselingen
0 0
Linaatje04
Dit bedoelde ik dus met mijn post over Hoesen.
0 0
3*stars*3
Ik zat op een verjaardagsfeestie en keek met een schuin oog naar Ajax-NAC maar ik blijf zeggen dat IK klaassen al die jaren echt had onderschat!
Ik ben meer van de creatievelingen zoals;Eriksen, Serero, Özbiliz en Andersen, bij hun eerste balcontacten zag ik al dat hun in potentie top kunnen worden en dat had ik eerder bij Ibra, Sneijder, Persie, Robben bij hun debuut of op trainingen.

Nu ga ik Klaassen niet met hun vergelijken maar iedereen heeft het over die 2e en 3e prachtige goals maar die combinatie en het koel afmaken van die 1e goal was echt klasse!
Ik zag die samenvatting net bij NOS en zelfs de commentator kwam bijna klaar en ik zie weer een Ajax, die k gewend ben van februari-tot mei maar WE beginnen vroeg dit seizoen....

0ff-topic-A.U.B niet gaan roepen dat Klaassen mee moet naar Brazilië, dat is samen met aanval, het sterkste van Oranje.
We moeten rustig aan doen met deze gozer want elk talent krijgt een terugval!
0 0
Simon1
Aan de ene kant is het jammer dat er bepaalde spelers zijn verkocht, maar aan de andere kant hebben nu ondanks alles wel een goed team.

Hier is mijn "dream-team" vanaf het tijdperk De Boer:

KP: Stekelenburg / Cilessen
RB: Van der Wiel / Van Rhijn
RCV: Veltman / Alderweireld
LCV: Verthongen / Moisander
LB: Emanuelson / Boilesen
CVM: Blind / Anita
RH: Klaassen / De Zeeuw
LH: Eriksen / Serero
RVA: Babel / Schone
LVA: Fischer / Bojan
CA: Suarez / De Jong
0 0
AFCA19
Schietpartij in Eindhoven
Slachtoffer: Zoet
Dader: Vitesse
0 0
Sammeister
laatste 6 wedstrijden 1 tegengoal en alles gewonnen
dit is zoo mooi!
0 0
ajax4ever01
6-2 vitesse
0 0
ajax4ever01
PSV word door Vitesse gewoon weggetikt hahahah 5-2
0 0
ajax4ever01
3-1 vitesse hahahaha dag PSV!!
0 0
Oliveira
Ik weet niet of dat nou zo positief is..... ik had liever PSV zien winnen omdat Vitesse nu weer met 2 punten boven Ajax staan.
0 0
ajax4ever01
Ik zie liever Vitesse winnen dan dat PSV.. wij moeten als Ajax gewoon onze eigen wedstrijden winnen
0 0
Oliveira
Mee eens maar we mogen wel afgunst hebben naar onze directe concurrenten
0 0
Simon1
Als PSV - Vitesse zo blijft, dan staat Ajax fier bovenaan! In het begin had Ajax moeite met scoren én was de verdediging geen zekerheid. Als ik nu naar de ranglijst kijk, dan zie ik de meest scorende ploeg (samen met FC Twente) en de ploeg met de beste verdediging (samen met PEC Zwolle).

Ik zie '95 nog wel eens herleven als Ajax zich zo blijft houden. ^^ Eerlijk is eerlijk, ik hoop op in de winterstop op een versterking (met name LB en verder overal een extra kwalitatieve goede speler zodat we ook kunnen blijven doorgaan als we in de CL blijven. Tegen het einde van het seizoen gaat het anders toch veel vergen van dit jonge team.

Nog één laatste woord wat niet alleen aan Davy Klaassen is gericht, maar in het begin aan Cruijff, daarna aan de supporters die Cruijff steunden, gevolgd door het technisch hart en Frank de Boer en als laatste maar zeker niet het minste aan de spelers. Als ik kijk naar de afgelopen drie seizoenen en dit seizoen ben ik Ajax weer steeds intensiever gaan volgen. Het huidige Ajax is het Ajax hoe het successen boekte. Het Ajax wat ons bij de keel greep met gedurfd voetbal van jong naar oud. Jonge jongens die we zagen opgroeien (nu Blind). Oudere spelers die de jonge profs begeleiden om hun uiteindelijk te overtreffen. Ons Ajax, ons Ajax, is gewoon de beste club die er is. Een club waar iedereen zich gebonden aan voelt en een club die ons kleine landje zo op de kaart zet. Onze club die angst in boezemt door de hele voetbaltwereld en vooral onze club die ons plezier geeft in het spelletje!

WE LOVE AJAX!!!!
0 0
Arim_
Milan, Milan, who the fuck is Milan
0 0
steefjuhhhh
Heeeeerlijke wedstrijd.... die Klaassen: wat een trots voor Ajax! Op naar Milan!
0 0
oudzuid
gelijkspelletje daar zou prima zijn
0 0
rdhuijsmAFCA
Man man man...
0 0
blava
Klaassen!!!
0 0
ibrahendriks
Alleen psv mag gore overtredingen maken.
0 0
DemyAFCA
Die van Havenaar was niet goor?
0 0
ibrahendriks
Was sarcasme. Maar ik heb zo een hekel aan PSV. Alleen maar kopen, ons niks gunnen. En misdragen zoals die Bruma, Toivonen..
0 0
Am*damned
Psv zit ook totaal niets in. Niemand wil de bal. En alle ballen naar voren rammen. Niemand aanspeelbaar
0 0
Vincentajax
Als we de volgende ronde van de CL bereiken is Chelsea de beste tegenstander denk ik.
0 0
ajax2004
United is ook niet echt in vorm
0 0
ibrahendriks
Schaars geblesseerd. Sorry hoor, maar ik gun die boeren niks. Kopen, kopen, grond als onderpand, kopen (in de winterstop). Jaren lang countervoetbal bovendien en ons niks gunnen.
0 0
omisom
Laat dit de floww zijn die we nodig hebben om aankomende week toe te slaan
0 0
oudzuid
dit Ajax verdient het om door te gaan in de CL..
0 0
rdhuijsmAFCA
Ongelofelijk hoe kwetsbaar PSV is, had al 0-3 moeten zijn.
0 0
ibrahendriks
En PSV doet niet meer mee...
0 0
NKS-020
Ik heb zo een voorgevoel dat we weleens met dubbele cijfers kunnen gaan winnen bij Milan.. (0:3 1:4)
Persoonlijk denk ik dat als we doorgaan we enkel tegen Bayern en Real kansloos zijn.
Derest is gewoon te pakken en als we onze eigen spel kunnen spelen kunnen er nog mooiere dingen gebeuren dit seizoen.
En mocht het zijn dat we niet doorgaan dan denk ik dat we dit seizoen zeker een gooi kunnen doen naar de EL en denk dat we daar dan ook echt 1 van de favorieten zijn.
0 0
Jood79
wat zijn dubbele cijfers volgens jou?
0 0
NKS-020
0:3/1:4
Ik persoonlijk denk dat als je met een doelpunt verschil wint je minimaal wint.
Als je met 2 doelpunten verschilt je ruim wint
En als je met 3 doelpunten verschil wint in een uitwedstrijd dan mag je toch wel spreken van dubbele cijfers.
0 0
weslo
Wat heb jij gerookt?
0 0
tijger19
Hahaha meen je dit nou serieus?
0 0
omisom
Dubbele cijfers is iets van 0-10 of meer oké dat we een miniem kansje hebben oké maar wordt een zware strijd
0 0
Dragon36
Naaijhuis is ook weer op dreef, zeg, was een zuivere penalty!
0 0
AFCA19
Ook daar het 010 verhaal
0 0
locoboy
Wat een lekkere pot,heerlijk,joduhhhhhhhh
0 0
weslo
Milan gaat er aan woensdag!
0 0
ibrahendriks
Milaan - Ajax 0 - 3 Drie keer Davey.
0 0
Tifosi
Ik wil aankomende woensdag wel het liefst Blind als CVM zien. Vond Poulsen weer matig invallen. Maar Ligeon kon me niet echt bekoren als linksback, dus het is wel erg lastig. Ook de spitspositie zal denk ik een raadsel worden. Vandaag speelde Hoesen erg slap, maar ik vind wel dat Ajax beter speelt met een aanspeelpunt voorin.
0 0
mickey2602
Ik denk dat Frank al op woensdag heeft ingespeeld met 2 van de 3 wissels.Denswil voor Veltman want Veltman is geschorst woensdag.Poulsen voor Blind want ik vond Ligeon als LB wel kunnen tegen NAC maar niet tegen Milan dus dan zal Blind LB staan denk ik.Maarja,dan gaan we dus spelen met Poulsen op de 6...Waar ik ook liever Blind had gezien maarja.En in de spits hoop ik op Bojan,Hoesen was vandaag niks.
0 0
RobertoStrife
Na een heerlijke wedstrijd van Ajax, nu even kijken of ik meer dan een half uur van PSV kan overleven.
0 0
Raikkonen94
Hopelijk krijgt Bojan de kans in de spits tegen Milan. Tegen die reuzen centraal achterin daar heb je veel meer aan een technisch begaafde en beweeglijke speler als Bojan.
0 0
Bogie
Genoten van onze jongens weer vanavond met een lekker gevoel vd week naar milan@AFCAthebest
0 0
IamLegend
prachtige wedstrijd, heerlijke hatrick van klaassen,

scheids blijft kut fluiten, damn hoeveel ogen komt die tekort zeg...
0 0
OviMivO
overduidelijk dat hij naar de media heeft gekeken/geluisterd....

statistieken erbij gepakt, en dacht; oh fuck.. ik geef wel veel penaltys inderdaad..

vervolgens stelde je vorige week ook de vraag bij Studio Voetbal: zou hij hem ook in Eindhoven gegeven hebben?

Doelend op de druk van een stadion en thuisspelende ploeg op de scheids..

hier zal ie 100% zeker rekening mee gehouden hebben... want anders geef je gewoon die penalty voor vasthouden van Van Rhijn
0 0
rdhuijsmAFCA
Nounou Beerens
0 0
idefixion
sinterklaassen lekker hoor!
0 0
Oliveira
Ik hoop dat die gele kaart van Bojan word geseponeerd want die sloeg helemaal nergens op.
0 0
robert R.
Afgelopen
0 0
ibrahendriks
Eh als we zo spelen hebben we dan wel aankopen nodig. Ik bedoel ze spelen momenteel goed. En je hebt ook nog Siggy (invaller om iets te forceren?) en De Jong..
0 0
Intec
Goede invalbeurt weer van bojan echt geweldig en als je nog een fitte cuenca erbij kunt hebben is het nog meer genieten.
0 0
Toon meer reacties