Kluivert wil terug naar Ajax

sjoerd, 10-05-2007 om 15:09, 2705 views, DePers.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV-spits Patrick Kluivert vertrekt bij PSV. Dat zegt de aanvaller in een interview dat morgen wordt gepubliceerd door De Pers. Kluivert heeft belangstelling uit het buitenland, maar wil naar Ajax.

De oud-international geeft aan een grote voorkeur te hebben voor de club waar hij zijn carrière begon. ‘Er is maar één club in Nederland waarvoor ik wil spelen en dat is Ajax', aldus Kluivert.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eppiepsilocybin
Kluivert is altijd welkom, maar ik ben bang dat hij van geen enkele toegevoegde waarde is..
0 0
Spongebob
Kluivert mag van mij komen , maar Huntelaar blijft toch in de basis ..
Dus houd kluivert de bank Gewoon warm,
net als bij psv
0 0
poem
hij heeft veel betekent voor ajax maar of hij nog veel kan betekenen weet ik nog net zo niet! van mij mag hij een kans krijgen!
0 0
Ikkuhhh
Nou Hij Mag Wel komen MaAr KlaAs MOet NoG wEl In de BasiS BlijVeN
0 0
Flerenc
Ajax heeft een gebrek aan een goede pinchhitter. Kluivert was altijd kopsterk. Maar een conditietest lijkt mij wel noodzakelijk.
0 0
simme
gewoon terug halen hij heeft bij psv geen eerlijke kans gehad en hij liet bij inval beurten liet zien dat tie het kan dus ajax haal hem
0 0
ajaxrulezz
met alle respect maar ik denk toch dat hij al ver over the hill is..
0 0
Jari4ever
@ ttheo:
Schelden zal ik niet doen. Oneens ben ik het wel met je.
Jouw verhaal is alleen maar gebaseerd op het verleden. (Nee, ik zat toen niet meer in de luiers en heb het wel bewust mee gemaakt dus ik weet wat hij Ajax gegeven heeft en wat hij kon.)

Maar als je nu gewoon eens even gaat bekijken wat hij de laatste jaren gedaan heeft, kan je toch niet anders concluderen dan dat hij al veel te lang veel te weinig heeft laten zien??

En Reiziger??? Sorry hoor, maar laat hem maar weer naar Groningen gaan ofzo. Zelfde verhaal als Kluivert, en dan nog wel in het kwadraat denk ik. Totaal over de top en dus niet goed genoeg meer voor Ajax.
0 0
ttheo
ben het met je eens op sommige punten en toch ben ik van mening dat ze de huidige aanval wel een hoop ervaring kunnen bij brengen.
want zeg nou zelf afgelopen jaar was het regelmatig klote.
De grote wedstrijden doen ze het redelijk maar om tegen kleine clubs het kampioenschap te verliezen vind ik niet normaal.
ook in de jaren 90 is dit regelmatig gebeurd vandaar ook mijn stadion verbod
0 0
tomtiedom
dank je jari4ever
0 0
tomtiedom
Als je jezelf maar geen Ajacied noemt!

HOEZO!!! Die kerel bakt er niks meer van...het is gewoon zo...hoeveel hij ook heeft betekend voor ajax in het verleden, maar helaas...hij kan het niveau wel aan, maar zijn lichaam niet meer...als hij het lichaam had van davids...tja...dan wel...maar nu niet...zeg niet over mensen die een mening hebben dat ze geen supporters zijn...dat moet je zeggen tegen die gekken die iedere keer weer een feest verstoren en alles kort en klein slaan...dat zijn geen AJACIEDEN!!! en niet de mensen met een mening!!!
0 0
Jari4ever
AMEN!!
0 0
tonny
sturing geven aan de jongeren hahahaha, het is geen zandvoort, we kunnen hem missen als kiespijn.misschien hebben ze op zandvoort werk voor hem
0 0
Jeff
Als je jezelf maar geen Ajacied noemt!
0 0
Miccie
Kluivert moet terug!! Als pinchhitter en als mentor voor de jonge jongens en dan in het seizoen 2008-2009 de winnende erin knallen als invaller in de Champions League Finale!!
0 0
tonny
sturing geven aan de jongeren hahahaha, het is geen zandvoort, we kunnen hem missen als kiespijn.misschien hebben ze op zandvoort werk voor hem
0 0
RuudSuperJood1
Een contract geven voor minimaal salaris en extra premie voor ieder gespeelde wedstrijd. Zoiets lijkt me redelijk. Dan mag hij van mij terug komen.
0 0
Indioot
Denk idd dat het in zijn geval niet onredelijk is....!
0 0
Etienne
Ik zeg ook halen. Net zoals Reiziger. Ze zijn gratis. Goede spelers al is het voor de breedte. Zij kunnen de jonkies de kneepjes van het vak leren. Geef ze een prestatiecontract en het kost je niks als het niks wordt.
0 0
Stip
wat deed hij dan by P$V??????????????????????? Wij hebbem hem niet nodig
0 0
legendslive4eva
prestatiecontract aanbieden en vertel hem dat ie niet moet zeuren als ie op de bank of tribune zit. is super voor de sfeer en kan de jeugd veel van leren, en hij kan ook goed voetballen als ie gemotiveerd is. dat lukt wel bij ajax
0 0
antifcdsb
Patje is een echte jood en mag zeker gehaald worden als pinchhitter o.i.d.

PATJE IS ALTIJD WELKOM IN AMSTERDAM!!!
0 0
antifcdsb
Patje is een echte jood en mag zeker gehaald worden als pinchhitter o.i.d.

PATJE IS ALTIJD WELKOM IN AMSTERDAM!!!
0 0
SUPERJOOD1990
VUILE HOND EERST BEETJE SCOREN TEGEN ONS DAN NOG DAT VUILE TYFES LOGO KUSSEN EN DAN TERUG WILLEN NAAR DE MOOISTE CLUB TER WERELD BLIJF JIJ MAAR LEKKER BIJ DE GROEILAMPJES EN KOM A.U.B NIET TERUG BIJ ONS NEP AJAXCIED
0 0
jeffhvmarr
indd alle respect voor wat hij heeft betekend,, maar ik herinner me ook nog zoiets toen die scoorde tegen ajax dat hij het lelijke pisgay logo kustte:S dus gewoon lekker oprotten
0 0
tonny
nee wat moeten we met hem we hebben toch al ballenjongens en zakkenvullen doe je maar ergens anders
0 0
Mokum
Nee dank je..tuulijk, 95 vergeet ik niet,,ben hem er nog steeds dankbaar voor. maar kan top niveau gewoon weg niet meer aan. en zie ajax nu toch beetje als 2e keus van hem..zo van: psv lukte niet, keer proberen bij Ajax.
0 0
UWS
Lekker oprotten
0 0
Jordi
Ik vergeet niet dat je dat kut logo van PSV kuste toen je tegen ajax scoorde patje... ga dan niet zeggen dat je maar voor 1 club wilt spelen.

0 0
Albertoo
RESPECT VOOR KLUIVERT .. maar rot maar gwoon op.. je haalt het niveau niet meer.. ga maar bij vv eindhoven voetballen ofso in de jupiter leaque ofso
0 0
geronimo
@afca058 "als hij transfervrij is en geen groot verdiener"

Een groot deel van zijn loon bij PSV werd door Valencia betaald ,alleen op die voorwaarde wilde hij bij die club vertrekken. Weet dus niet of hij veel minder wil krijgen bij een andere club. ik zeg krijgen want verdienen is wat anders.
0 0
BDSR
blijft een geniale speler...en ja... kut karakter..maar toch.. denk dat hij samen met edje veel toevoegd en onder henk helemaal.
0 0
masterdamarena
oprotten kut jong is het eerst voor pisvee kiezen en dan naar ons aller ajax tegaan beter weg met dat jong
0 0
ttheo
Vraag me af als Kluivert terug komt bij Ajax en hij scoort eventueel een paar belangerijke doelpunten als jullie dan nog lopen te zeiken.
Goals tegen milan, 010, utrecht, psv en vele andere mooie zeker niet mee gemaakt.
De meeste van hier zaten nog in de luiers of in de pisbuis van papa.
Had papa het beter op de cv plaat kunnen spuiten dan waren er te minsten alleen maar echte fans op deze site.
Kluivert hoord thuis in Mokum en nergens anders.
Pat als je komt neem dan je maatje Reiziger mee.

Ik schijt op al die gasten die nu tegen mij gaan schelden.

Gr Theo
0 0
Barrabrava
heheheh ouwe garde :-)
Patje mag komen, hij is tranfervrij en al is het alleen maar om sturing te geven aan spelers als babel en (wie weet) poepon. Misschien zal hij niet veel spelen. Misschien als pinch hitter, maar qua ervaring (topvoetbal, maar ook hoe een spits in het systeem van Ajax moet voetballen) natuurlijk top.
0 0
ttheo
eindelijk iemand die ook bij De Meer wedstrijden heb gezien van Ajax.
Jammer dat ik een stadion verbod heb maar zou Kluivert toch graag nog eens zien scoren in het wit rood wit shirt
0 0
Barrabrava
het is dat je HET rood wit shirt zegt, niet 'een' rood wit shirt. Ik heb idd ook De Meer meegemaakt, als seizoenskaarthouder niet al te lang (heb 14 jaar een kaart) maar vaak losse kaart, of de gliproute :)
0 0
Jari4ever
haha ok dit zegt genoeg.
0 0
David
jammer hoor lul!
0 0
rene
Jammer patrick, kansen nu verkeken!! Je kon komen, maar wilde niet en nu uitgekotst in eindhoven en dan zijn wij weer goed, nee, nee, nee...
0 0
Onkel
Zie voor Patrick Kluivert geen rol meer bij dit Ajax. Voegt weinig meer toe, is niet meer fit en zie hem ook niet als pinch-hitter. Hij lijkt me niet iemand die trek heeft in zo 'n rol. Als ik hem was zou ik de herinneringen koesteren van zijn tijd bij Ajax en z 'n voetbalschoenen opbergen. Dit heeft niets met geen respect voor Patrick Kluivert te maken. Het is alleen maar realistisch. Al zou het natuurlijk leuk zijn voor hem om nog één keer op zijn top te zijn bij Ajax. Maar als je bij PSV al niet weet op te vallen zie ik hem niet meer op zijn oude niveau komen bij Ajax.
0 0
Rogers
Jammer dat sommige mensen de discussie niet normaal kunnen houden. Patrick is idd een echte Ajacied,dat vindt iedereen. Persoonlijk vind ik dat hij niets heeft toe te voegen aan dit Ajax, laten we daar over discusseren.
0 0
andy
dat is die misschien wel.
maar nooit terug nemen.
zonder van het geld.
hij moet toch betaald worden
hij doet het niet gratis.
geld gebruiken om wesley te behouden bijvoorbeeld
0 0
cruyff14
eens n ajacied, altijd n ajacied
0 0
afca84
als ie niet gaat zeuren om als invaller te dienen heb ik er geen problemen mee..als basisspeler is ie gewoon niet top genoeg meer,jammer
0 0
eddepet
meteen halen..
0 0
JeffreyAJAX
PATRICK KLUIVERT IS EEN ECHTE AJACIED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
joden4ever
zo ishet en niet anders fuck de jonge garde de oude garde ziet hem graag met vriendje edgar in rood wit uit mokum kan hij mooi pisvee zijn ongelijk bewijzen
0 0
AjaxLover
KLUIVERT HOORT BIJ AJAX !!! real ajacied
0 0
peter
laat hem maar komen met zijn ervaring
0 0
StamHuntercombi
als PINCHHITTER! zo'n speler missen we nog na het vertrek van Charisteas, Kluivert is kopsterk en handig in de 16. En wie zijn er eigenlijk de vervangers van Huntelaar? Babel en Leonardo kunnen daar spelen maar spelen ook al op de vleugels, voor de rest heb je voor volgend jaar Poepon en Lewis misschien, maar dat zijn jeugdspelers. Dus halen! met een prestatiecontract
0 0
Rogyros
Kluiverts lichaam kan geen topsportprestatie meer leveren. Heel jammer, want zijn techniek blijft weergaloos. Maar voetbal is voor hem over. Niet halen dus. Al begrijp ik wel dat hij op de training wel belangrijk kan zijn.
0 0
AjaxFries
HALEN!!!!!! Wat een kans!
0 0
luukafca
Laat maar komen, maar hij moet wel begrijpen dat hij niet speelt. Maar jonge spitsen kunnen veel van hem leren en miss schiet hij voor Ajax weer de CL binnen. Ik ben aan het dromen.
0 0
jwajaxfan
idd
0 0
AFCaHunter
Hmmm.. natuurlijk een zeer belangrijke speler geweest voor Ajax, maar je moet nu ook reeel bekijken dat als hij zoals ie bij PSV speelde niet echt van waarde zal zijn. Maar dat mensen verrader zeggen vind ik wel vreemd; Ajax toonde vorig seizoen zelf geen interesse in kluivert, vrij logisch dat ie dan ergens anders in Nederland zich wil bewijzen.
0 0
Renaldo
Transfervrij!!?? kom maar op dan en AjaxfanMarcel!! hoezo verader!! Als Ajax geen intresse toonde kan ie moeilijk naar Ajax gaan he! HIj wilde gewoon weer gaan voetballen en nog steeds het liefst voor AJAX!! kom maar want na Klaas Jan hebben we niet een ECHTE spits
0 0
sjaakt
Waarom zou je Alves halen als je Huntelaar nog hebt?
Je haalt een Alves niet als back-up voor Klaas-Jan neem ik aan. Daar is ie net effe iets te duur voor.
In mijn ogen lijkt het me best een goed idee om Kluivert terug te halen. Al was het alleen maar om zijn ervaring. Ik denk dat hij heel veel kan betekenen voor de jonge spitsen van Ajax.
0 0
ajaxfanmarcel
laat ie lekker weg blijven die verrader.
0 0
Montana
Ik zou het doen, Ervaring op elke linie dan. Stam, Davids en patje. maarjah hij kost niets en we hebben klaas dus hij mag dan niet rekenen op veel speeltijd. maar een kleedkamerrol kan hij wel hebben.
0 0
DennieBoy
Heb in al mijn tijd dat ik Ajax volg maar 3 echte Hollandse spitsen kunnen tellen die het Ajax systeem beheersen...Marco, Dennis en Patrick.
Dus wat mij betreft zeer welkom en hopelijk een goeie stimulans voor Huntelaar.
Misschien moet ie anders maar een rol krijgen zoals dat bij Pi-Air de bedoeling was in zijn laatste dagen in bij de kakkerlakken.
HTCen MVG neem hem, zo duur kan hij niet meer zijn!
0 0
Toon meer reacties