Domper Jong Ajax in Helmond

SamVR, 04-11-2013 om 21:46, 67826 views, Ajax Showtime | Bekijk eens de collectie van de technische staf.
WEER VERLIES - Jong Ajax heeft maandagavond op zure wijze verloren bij Helmond Sport. Een 0-2 voorsprong werd uiteindelijk verspeeld: 3-2. Samenvatting eerste helft: Jong Ajax was in de openingsfase direct gevaarlijk via Tobias Sana. De Zweed werd weggestuurd door Danzell Gravenberch en kwam in kansrijke positie, maar schoot rakelings naast. Een paar minuten later was het wel raak. Riechedly Bazoer zette Stanislav Lobotka vrij voor doelman Wouter van der Steen. De Slowaak schoot hard binnen: 0-1. Jong Ajax bleef vervolgens de bovenliggende partij. Danny Hoesen en Sana werden van afstand gevaarlijk met goede schoten, maar Van der Steen redde twee maal knap. Helmond kwam er af en toe goed uit, maar tot aan de rust werd er niet meer gescoord. In de eerste fase van de tweede helft was Ajax nog de bovenliggende partij, maar halverwege de tweede helft sloeg het spelbeeld om. Kazlauskas maakte uit het niets de aansluitingstreffer, waarna Helmond volop hoop kreeg. De jonge ploeg van Ajax wist zich geen raad en zag in de slotfase Serhat Koc en Mark Jansen scoren. Zodoende eindigde het duel in 3-2. Opstelling Helmond Sport: Vd Steen, Kazlauskas, de Regt, Weuts, Justiana; Brouwers, Sequiera, van Geffen; Koot, Koc, Elbers. Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Martina, Gravenberch, Moisander, Kuipers; Enoh, Bazoer, Lobotka; De Bondt, Hoesen, Sana. Wissels Jong Ajax: Leeuwenburgh, Van der Hoorn, El Hasnaoui, Hendriks, Wang en Castillion. Doelpunten: 5' Lobotka (assist Bazoer) 53' Hoesen (assist Van der Hoorn) 65' Kazlauskas 78' Serhat Koc 84' Mark Janssen
Gaat Ajax vanavond winnen? Wed hier op winst voor Ajax
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Heel veel reacties van mensen die de wedstrijd niet gezien hebben. Ja, de nederlaag was onnodig, er werden teveel kansen om zeep geholpen, vooral nadat Helmond va banque en achterin 1 op 1 ging spelen, en de goals werden te makkelijk weggegeven, maar wat maakt het uit? Jong Ajax heeft niets te winnen of te verliezen, die jongens spelen om beter te worden. En waar wordt een speler beter van denken jullie? Dat alles van een leien dakje gaat of van het maken van fouten?

Ik betrap mij er trouwens op dat ik liever naar Jong Ajax kijk dan naar Ajax, omdat het spel veel directer is. Bij Jong Ajax is het doel om de bal zo snel mogelijk naar het doel van de tegenstander te krijgen. Dat er dan weleens wat fout gaat, hoort er allemaal bij. Daarnaast zag ik gisteren twee jongens, Lobotka(18) en Bazoer(17), spelen die op korte termijn zeker de weg naar het eerste zullen vinden, en dat is toch het enige waar Jong Ajax om gaat?
0 0
sirfugy
Gewoon weer persoonlijke fouten.

Eerste goal mag nooit tussen de paal en speler langs als die speler de tweede paal moet houden.

Tweede goal wordt die verdediger heel makkelijk opzij gezet (Kuipers dacht ik?)

Derde goal mag er nooit in van die afstand en dus fout van de keeper.

Kan Fons helemaal niks aan doen dus.
0 0
Alexander40
Castillon, Kuipers, Enoh en vd Hoorn waren echt dramatisch slecht. Sana, Martina en Van der Hart waren slecht. Tja, dan houd je weinig over.
0 0
ajaxtukker89
die druif van een cruijff zegt dat talent rond de 17 is waar probeer je dat niet gewoon
0 0
Roovers419
Bazoer ...wat een speler... Ik vind die jongen echt klaar voor het eerste.
0 0
whlam19
Fons Groenendijk wegwezen en oprotten...Haal Gery Vink terug bij de beloftenelftal
0 0
ajax2004
Ja tuurlijk, het is fons zijn schuld dat moisander en gravenberg eruit moesten.
0 0
Flerenc
Gery Vink heeft niet de juiste papieren om als coach in de Jupiler League te werken. Maar ik ben ook niet gecharmeerd van Fons...
0 0
MosesD
Onzin. Vink had aanbieding Psv om daar coach van Jong Psv te worden. Heeft juist alle papieren.
0 0
weslo
toen zat psv nog niet in de JL...
0 0
MosesD
Ging over dit seizoen. Dus wel. Uiteindelijk Vink naar de A2.
0 0
DenSim
Haha, wat een zielig zootje, dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Als je met dit jong Ajax al 5 keer op rij verliest. Dit geeft duidelijk de kwaliteit aan van het gehele Ajax. Helaas het is niet anders. Dit "Cruijff" proces gaat nog jaaaaren duren, zonder enige garantie.
0 0
BigDaddy84
Dan snap je het proces niet! Zeker betreffende Jong Ajax. De beste spelers maken namelijk de overstap van de A1 naar het eerste of worden al op jongere leeftijd in Jong Ajax geplaatst. Dat betekent dat je talentvolle, maar erg jonge spelers in de ploeg hebt gecombineerd met spelers die nog stappen te maken hebben. En dat is, naast de steeds wisselende basiself, het grootste probleem. Teveel van die spelers zakken door de ondergrens. Voor het proces wat Cruijff voor ogen heeft maakt dat uiteindelijk niet uit. Het gaat er namelijk om dat de talentvolle, jonge jongens wedstrijden in de benen krijgen tegen sterke tegenstanders (en dus snel leren) en dat je uitsluit dat je jongens te snel wegstuurt. Van Rhijn en Veltman zijn 2 jongens die bijna weggestuurd zijn, maar uiteindelijk wel het eerste hebben gehaald. Ook dat is dus een meerwaarde. Met het oog op de toekomst zal dit team alleen maar beter worden. De spelers die nu in Jong Ajax zitten ontwikkelen zich en het algemene niveau van de opleiding gaat omhoog met als gevolg dat de 'mindere' spelers alsnog een hoger niveau halen dan de spelers die op dit moment in het team staan. Ook hierbij geld helaas dat het tijd kost.
0 0
Frank1970
Ik ben zowel Ajax als Helmond Sport supporter dus zat in dubio vanavond ik was erbij. Ajax technisch veel beter maar er staat gewoon geen basis en daar draait alles om.
Helmond Sport puur op wilskracht gewonnen.
0 0
HarryHarHar
Je kan het beter omdraaien, Ajax weer!! op wilskracht verloren, net als het eerste elftal.
0 0
Sammeister
staat niks over tweede goal in artikel...
hoe was ie?
0 0
Sander89
Hele mooie goal. Vanaf de zijkant van de 16 met weinig ruimte, heel stijlvol hoog in de hoek geplaatst met de buitenkant door Hoesen.

(Alleen zou ik liever een keer zien dat hij 2 of 3 makkelijke ballen simpel intikt of door het net ramt, want dat doet hij te weinig. Liever 20 intikker dan 8 beauty's.)
0 0
3*stars*3
Was een hele mooie goal en van die hoek schieten met een buitenkant voet is kunst...Je bedoeld volgens mij in de hoek geplaatst met binnenkant.
0 0
Rotterdammertje
Zie hier dat veel mensen vd Hart een goede keeper vinden, zat er vaak naast en stond vaak op de verkeerde plek..ben er niet kapot van.
0 0
whlam19
Fons Groenendijk Oprotten oprotten
0 0
j0rdiii
Hahahaha.
0 0
Sander89
Gravenberch, Bazoer, Lobotka lekker doorsturen naar het eerste en de rest terugsturen naar de A2 en de goede jongens van A1 lekker hier inzetten.

Martina, VD Hoorn, Kuipers, Castillion, Sana, de Bondt.. die horen dit shirt niet te mogen aantrekken joh. Bah wat een onbekwame stuntelaars.

VD Hart vind ik trouwens ergens tegenvallen laatste tijd, groot talent in de A1 2 jaar geleden...

0 0
j0rdiii
Dat kan niet.
0 0
theov
waarom moest hoessen eraf,, onbegrijpelijk
0 0
gwn_rj
tja, aantal zwaar Ajax onwaardige spelers aan het werk gezien de tweede helft... Kuipers, de Bondt, Sana, van der Hart.. Lichtpuntjes Bazoer (zeker op middenveld!!), Gravenberch (beest), Lobotka (motm), in mindere mate El Hasnoui.
Derest middelmatig... Je ziet gewoon dat een aantal Ajax 1 spelers zich soort van inhouden in de duels om zo maar niet geblesseerd te raken (Hoesen/ vd Hoorn), voor de CL wedstrijd. Valt ook wat van te zeggen, maar goed...
0 0
SirAlex88
Helemaal mee eens! Lobotka vind ik echt een leuke speler
0 0
wendoo9
Enohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh was ook niet slecht !!
0 0
Rasta
Dit team mist net als het 1e elftal het over mijn lijk mentaliteit. Jeetje zeg, zo makkelijk geven ze voorsprong uit handen.
0 0
FR1970
Mee eens. Ajax traint op mooi verzorgd voetbal, maar zou ook eens op 'een wedstrijd dood maken' moeten trainen. Al met al gaat het om winnen, een resultaat neer zetten. Als dat kan met mooi verzorgd voetbal is dat mooi. Als dat een keer niet zo is, dan moet de beuk er in.
0 0
FR1970
Mee eens. Ajax traint op mooi verzorgd voetbal, maar zou ook eens op 'een wedstrijd dood maken' moeten trainen. Al met al gaat het om winnen, een resultaat neer zetten. Als dat kan met mooi verzorg voetbal is dat mooi. Als dat een keer niet zo is, dan moet de beuk er in.
0 0
wendoo9
Na het uitvallen van Gravenberch en wissel Moisander,werd het wel minder met Jong Ajax ! Sana kon een keer de bal ook breed leggen voor Castillion maar schoot zelf !!
0 0
FR1970
Mee eens. Ajax traint op mooi verzorgd voetbal, maar zou ook eens op 'een wedstrijd dood maken' moeten trainen. Al met al gaat het om winnen, een resultaat neer zetten. Als dat kan met mooi verzorg voetbal is dat mooi. Als dat een keer niet zo is, dan moet de beuk er in.
0 0
Rayno95
De spelers waar ik wat in zie zitten op dit moment zijn Lobotka, Bazoer, El Hasnaoui Vd Hart en misschien Gravenberch.
0 0
jensajax
Je kan alles wel eronder schuiven dat het jeugd is, maar je kan al makkelijk zien of het talenten zijn. Van der hart is een talent, geen grootte maar die moet nog de tijd krijgen. Martina en kuipers kunnen er niks van. Vd hoorn is tot nu toe echt dramatisch bij ajax, gewoon een stijve hark. Bazoer is een goed talent. Die gaat Ajax 1 makkelijk halen, dat kan je nu al zien. Lobotka vond ik prima spelen vandaag, mooie stijl en goede controle. Die heeft ook potentie. El hasnaoui viel ook slecht in. Ziet wel dat ie een aardige techniek heeft maar lijkt wat onverschillig en een ''mooi weer voetballer''. Voor Sana geldt eigenlijk hetzelfde, totaal geen killer. Castillion is allang afgeschreven en de Bondt is ook echt bij lange na niet goed genoeg. Heeft een aardig linkerbeen maar voor de rest geen kwaliteiten.

Dus bij jong Ajax lopen 3 jongens die het misschien kunnen redden: Vd Hart, Bazoer en Lobotka. Tel uit je winst...
0 0
Onpartijdig
Gravenberch doet het niet slecht, die zou het kunnen halen... Ik vond vd Hart niet goed in de 2e helft. Zat ook vaak naast de bal bij voorzetten.
0 0
3*stars*3
We kunnen gaan blijven zeuren op Hoorn maar volgens mij werd er unaniem voor hem gekozen door; Overmars, Boer en technische staf...

Ik riep al sinds vorig seizoen dat Dijk een goede Ajax verdediger kan worden en toen stond hij in belangstelling van Stoke volgens mij.
Ik kreeg te horen at Van Dijk;Traag was, veel foutjes maakt en dat ik Gijp na praat omdat hij Van Dijk een mooie speler vind.

Die Van Dijk speelt nu CL en Hoorn (was duurder) kan het niveau van jong nog niet ontstijgen...
0 0
MosesD
Helemaal eens.
0 0
Mark11
Jammer van de uitslag. Heb toch weer een aantal goede momenten gezien, maar het is vaak nog wel rommelig. Ik kan me soms zo erg aan Sana ergeren. Blijft veel te lang met de bal lopen, zelfs als je op het eind 2-3 achter staat.

Hopelijk valt de blessure van Gravenberch mee...
0 0
StiensGroetAjax
Hoe zit het met Dejan Meleg?
0 0
kesselcity
Ook lekker voetballen met 2 zo'n lamzakken voorin. Doel natuurlijk op Sana en Castillion. Kuipers verliest ook lekker een belangrijk duel in zijn eigen 16. Vd hart pakt ook weer geen onhoudbare ballen
0 0
since1900afca1
Sonde, j Ajax speelde goed, combineerde een aantal keer lekker door de linies heen, vooral de eerste helft.
Had ook 0-3 of 1-3 moeten maken, maar goed maakte die kansen helaas niet af. bezweek daarna toch wel erg makkelijk onder de druk van helmond.. zag vd hart weer niet goed uit bij de 3e goal, die kan veel en veel beter.

Van der hoorn, Sana en Castillion moeten echt véél meer kunnen brengen met hun staat van dienst.
0 0
Rattaplan
De twee belangrijkste zaken beheersen ze niet, scoren en tegenhouden! Al het gepriegel op het middenveld is bijzaak! Ik zie ze iedere wedstrijd spelen en het is echt bedroevend wat voor spitsen wij moeten opstellen
0 0
Flipper33
Lobotka mag wel bij het eerste
Sana en vd hoorn waardeloze spelers
0 0
ST
Waar ik mij gek aan irriteer is dat Fox het steeds over 'Ajax' heeft. Terwijl het om 'Jong-Ajax' gaat. Op deze manier wordt onze mooie naam verkracht. Als je al hoort in de rust dat "Ajax verrassend voor staat tegen Helmond Sport" dan krijg ik daar geen lekker gevoel bij. En dan nog na afloop roepen "Ajax gaat zich voorbereiden op Celtic". Alsof dat Ajax dit Ajax is. Bah.
0 0
JorgeW
wzawzb mag dus ook niet meer worden gezegd?
0 0
JorgeW
wzawzb mag dus ook niet meer worden gezegd?
0 0
ST
Dat juist wel ;) Maar als ik spelers uit de Jupiler League trots hoor zeggen dat ze van Ajax gewonnen hebben, dan klinkt dat erg vertekenend.
0 0
MosesD
Wat een onzin. Anders moet je dus ook telkens zeggen bij Bazoer dat ie nog van Ajax A1 is?
Ajax is Ajax hoor. Het is trouwens 'je aan iets ergeren' en niet je 'aan iets irriteren'.
0 0
ST
Wat is dat nou voor gelul. Nee dat hoef je niet want hij speelt in JONG AJAX, niet in Ajax 1.
0 0
MosesD
Ja, maar is toch ook eigenlijk niet van Jong Ajax. Die vlieger van jou heeft geen touwtje.
0 0
NR26
Die moeder van jou heeft geen slipje.
0 0
ST
Hahaha...Willen wij dat wel weten?
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Heerlijk schot van De Bondt eindigt net voorbij de cornervlag
0 0
C.Eriksen10
Haha, reactie van de dag.
0 0
TOOL
Het is wel leuk dat Jong Ajax Jupiler league speelt maar moet niet vergeten dat het puur jeugd is dat er loopt. Velen zijn ze negatief terwijl dat misschien niet zo eerlijk is. Natuurlijk is het strontvervelend om Ajax te zien verliezen maar het moet wel in het juiste perspectief gezien worden.
0 0
spcHenk
Gewoon te veel spelers die het niveau niet hebben. Kuipers, Martina, de Bondt, Castillion (vd Hoorn)

Je hebt wel gelijk, alleen als Jong Ajax dit seizoen en volgend seizoen onderin eindigt, wordt het gewoon weer terug gezet naar de beloftencompetitie. En dat zou weer jammer zijn.
0 0
Lewis Hamilton
VD Hoorn wat een giga miskoop.
0 0
MosesD
Vanaf het begin gezegd. 4 mio door het putje. Echt onbegrijpelijke aankoop.
0 0
mcatarinob
Wanneer dit onze toekomst is, is het bedroevend.
0 0
C.Eriksen10
Nee, hoor Lobotka, Bazoer en Gravenberch vond ik goed spelen. Het is ook niet de bedoeling dat het hele efltal het eerste haalt.
0 0
ST
Laten we eerlijk zijn. Het zit ook totaal niet mee. Ik sta er wel telkens van te kijken dat Jong Ajax zo vaak verliest. Ze beginnen steeds wel leuk, maar zodra de mouwen opgestroopt moeten worden laten alle 1e elftal spelers het liggen. De jeugdige spelers missen nog de ervaring en body om dit op te brengen. Ik zou me rot schamen als ik Van der Hoorn en Sana zou heten.
0 0
3*stars*3
Zit gewoon in DNA van Ajax (1) zo te zien.

Vorig seizoen gaven we;-2-0 voorsprong weg in Almelo en werd het 2-2.
-0-2 voorsprong weg in Arnhem en werd het 2-3.

Nu zelfde shit met jong...
0 0
ST
Klopt. Het zit ook een beetje onze Nederlandse mentaliteit opgesloten.
0 0
Capi86
Totaal mee eens. Zo slecht is het niet. Laten we wel wezen aan Sana en de bondt heb je gewoon helemaal niks. En vd Hart daar mag ik niks meer over zeggen. ;) maar dit is niet zijn schuld
0 0
Capi86
Wat is dat nou weer dan van vd hoorn. Facking Hell wat een prutser!
0 0
4EVERAJAX
hopen dat die 3-3 nog valt, wat zuur weer voor dit team. kansen op 3-1 gehad...
0 0
Rayno95
Veltman is 10x beter dan Van der Hoorn , wat een prutser is dat, weggegooid geld.
0 0
arigold
Die Sana...het is werkelijk beschamend. Heeft ons in de eredivisie al twee keer een zege gekost toen hij inviel
0 0
NR9
Wat een dramatisch slecht jong Ajax is dit. Weinig tot geen talenten. 0-2 en dan nog 3-2 verliezen wat een triestigheid.
Om je dood te schamen, Ajax onwaardig , hoeveelste nederlaag op rij is dit. Sana strikje erom en gelijk op het vliegtuig naar Zweden..
0 0
laling
Lang leve HET BELEID....

Doen we een keer een aankoop, is het zo'n kneus als van der Hoorn...
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Kijk liever naar Bazoer en Lobotka.. ook aankopen.
0 0
Am*damned
Precies.
0 0
laling
4 miljoen door het putje gespoeld, van Dijk van Groningen kostte minder
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Sulejmani was duurder. ;)
0 0
Patajax
Moest nog zien of sulejmani het zo slecht zou doen bij ajax dit seizoen. Slechter dan de buitenspelers die er nu lopen kan al niet. Net zoals Boerrigter, die mis je nu ook.
0 0
JorgeW
Slechter dan de flankenspelers van de afgelopen 10 jaar kan haast niet..
0 0
JorgeW
Slechter dan de flankenspelers van de afgelopen 10 jaar kan haast niet..
0 0
Capi86
Nou ik heb Sulejmani meer slechte wedstrijden zien spelen dan Fischer en Andersen momenteel laten zien. En dan nog maar te zwijgen over zijn onprofessionele houding
0 0
laling
We hebben nu toch betere beleidsbepalers?
Daar verwacht je zulke aankopen niet van.
Met zoveel vakkennis in de staf verwacht je NU toch voor zulke bedragen spelers die het eerste team versterken.
Van de Hoorn is zelfs in Jong Ajax een dissonant.
0 0
JorgeW
Het scheelt dat vd Hoorn zoveel wedstrijdritme heeft. Geef hem de tijd.
0 0
Capi86
Dat zal wel moeten ja want voorlopig issie er niet klaar voor
0 0
Pimpie
Die van de hoorn lijdt twee doelpunten in wat een prutser is dat,
0 0
C.Eriksen10
Ik heb het te doen met Groenendijk, echt waardeloze spelers krijgt hij tot zijn beschikking. Daar kan niemand wa t mee. En dan krijgt hij met Sana en Van der Hoorn stront van het eerste naar zich toe geschoven...
0 0
Pimpie
Die van de hoorn lijdt twee doelpunten in wat een prutser is dat,
0 0
Pimpie
Die van de hoorn lijdt twee doelpunten in wat een prutser is dat,
0 0
Tifosi
Ajax was overigens wel de beter voetballende ploeg. Maarja, zonder winst heb je daar geen drol aan. Komt me bekend voor...
0 0
3*stars*3
Ik heb die hype van Hart nooit begrepen, vond het al raar dat hij vorig week mocht keepen in bekerduel.
Vandaag zat hij al paar keer naast en vooral bij corners, zo'n bal mag er nooit in.

Zie niet die potentie die ik jaren geleden wel zag in een jonge Vermeer, Krul en Zoet....
0 0
Pimpie
Die van de hoorn lijdt twee doelpunten in wat een prutser is dat,
0 0
robert R.
tsjonge jonge...
0 0
Rayno95
3-2 ook nog, amateurs daar achterin...
0 0
Tifosi
Waarom geeft Jong Ajax altijd de voorsprong uit handen !? Dit is geloof ik al de 5e keer.
0 0
Bergkamp10
Weer van der hoorn met een fout. ongelooflijk.
0 0
Rayno95
MISKOOP
0 0
Baas
Van der hart haha, deze verlies is aan hem te danken
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Ja.. snoeihard binnenkant paal
0 0
Baas
Lijkt alsof hij in slow motion na de bal duikt, sorry maar vind het slecht gekeept!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Ik wacht op een reactie van Capi dat vd Hart verkeerd stond
0 0
C.Eriksen10
En van der Hoorn gaat weer de fout ...... die gast kan niet normaal uitverdedigen ongeloofelijk.....
0 0
Goalbeinn_Sigi9
EN daar is 3-2. Triest
0 0
foshoquz
Pfffff
0 0
Mrger
Je mag je als trainer ook aan de zijlijn laten zien om die jongens te coachen.
0 0
CrazyDJ
Zoals gewoonlijk wordt het weer weggegeven.
Jammer maar goed, resultaat is niet zo belangrijk, ik ben al blij dat een aantal spelers zich goed hebben laten zien.
0 0
C.Eriksen10
Van der Hoorn nooit van vooruit verdedigen gehoord, zelfs Gravenberch deed het beter.
0 0
Capi86
Was gewoon een goeie bal van Lobotka Kut commentator. Sana maait gewoon over de bal heen
0 0
KRD89
mooi schot van sana
0 0
Tifosi
Ik vind het wel fris en frivool ogen... Alleen die jongens zijn soms een beetje bang en durven der niet vol in. Maar dat zal wel inherent zijn aan die jonge gasten. Overigens snap ik niet dat die Castillion er nog in mag komen. Die mocht sowieso al weg en de keren dat ik heb hem zien spelen was het een drama.
0 0
Mrger
Ben je stukken beter, dan krijg je dit.
Vandaar al die punten die ze hebben verspeeld.
Zo zonde dit.
Is ook niet goed voor het zelfvertrouwen van die jongens.
0 0
Rayno95
Wat amateuristisch weer daar achterin.
0 0
Capi86
Was dat geen houdbare bal voor de Hart?
0 0
Goalbeinn_Sigi9
nu ga je serieus alles noemen waar van der Hart ook maar bij betrokken is.. zielig van je
0 0
Capi86
Pff ik lees ergens ook dat ie een blunder maakte en je reageert op dat van mij. Tis goed met je.
0 0
3*stars*3
Pfff typte net al een reactie, dat Ajax dit niet gaat vasthouden want ik voelde het gewoon aankomen.
0 0
drama
wat een niveau.
0 0
spcHenk
Wordt een beetje triest zo...
0 0
Ajaciedbrad
Van der hart.. blunder?
0 0
Steve90210
Hetzelfde verhaal als altijd; Het wordt weer weggegeven..
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Dat krijg je als Moisander en Gravenberch weg zijn
0 0
omisom
Wat ontzettend slap verdedigd
0 0
jollie18
Jammer 2-2
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Ja hoor
0 0
C.Eriksen10
Wat kan die Van der Hoorn slecht uitverdedigen......
0 0
Rayno95
Sana mag verkocht worden hoor... kan er geen kut van.
0 0
arigold
Kuipers, Sana en de Bondt gaan het never halen. Sana heeft nog niet eens het niveau om bij de hoofdklasse mee te kunnen. Lobotka en Bazoer moeten zsm bij het eerste.
0 0
Figo
verkocht? geen stuiver ontvang je voor hem

0 0
Goalbeinn_Sigi9
Sana.. smh
0 0
omisom
Dat mag niet overspelen die bal slechte keuze Sana
0 0
Mrger
Waardeloos dit van Sana.
Uitspelen die counter aanval.
0 0
C.Eriksen10
Sana hahahahh, echt lachwekkend.....te zielig voor worden....
0 0
omisom
Beetje paniekerig nu
0 0
3*stars*3
Ik weet niet maar heb gevoel dat Jong dit niet gaat vasthouden...
0 0
jeffreytjes
wat is die van de hart slecht gaat onder elke bal door vind het niet echt een goeie keep vandaag.
0 0
Capi86
Hij stond bij die vrije trap ook weer machteloos toe te kijken. Sorry ik vind hem een matige keeper
0 0
spcHenk
geven ze het straks nog weg ook.....
0 0
Capi86
Oooh Lobotka zonde. Nu oppassen hoor
0 0
KRD89
mooi schot van sana
0 0
Capi86
Bazoer alles kunner! Haha die Sequera word helemaal gek gespeeld door Lobotka
0 0
3*stars*3
Martina draagt zijn haar al als een wijf en nu schud hij ook nog met zijn bil als een wijf.
Bang voor de bal..
0 0
Capi86
Jongens.... We gaan dit toch zeker niet uit handen geven?
0 0
Jajijdaar
Jezus wat een mietje die Martina, gooi je lichaam er dan voor!
0 0
spcHenk
Idd, als hij nou gewoon een klein stapje opzij zet ipv met ze kont naar de bal toe draaien.....
0 0
Capi86
Zo gaat ie lekker.! :@
0 0
Goalbeinn_Sigi9
wtf.. dat moest rood zijn
0 0
Capi86
Van der Hoorn en Sana laten alweer iets meer zien dan voorheen. Althans ze doen hun best.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Dat had een goal moeten zijn van Mike
0 0
KRD89
mooi schot van sana
0 0
Capi86
En weer een pareltje komt op de veld. Dit kan het spel alleen ten goede komen.
0 0
3*stars*3
Die Gravenberch moet ook verhuurd worden aan een Eredivisie club als Cambuur of GAE en verder ontwikkelen daar, ik zie wel potentie in die (met alle respect) beest!
0 0
Rayno95
Goooolllaaasssoooooo Danny Hoesen :)
0 0
Mrger
Mooi doelpunt.
Maar let goed op.
Hij bleef naar de grond kijken tot NA de trap.
Dat zegt iets over die jongen.

Maar des ondanks een mooi doelpunt.
0 0
3*stars*3
Je bedoeld geluk of kwaliteit?
0 0
arigold
Was geen geluk, hij keek duidelijk even naar die hoek
0 0
3*stars*3
Ja daarom vroeg ik dat aan Mrger, ik geloof dat dat kwalteit was.
0 0
arigold
Ik snapte hem;)
0 0
Eriksen10
Hij wist precies wat ie deed..
0 0
Mrger
Denk je???
Ik betwijfel het.
Hij kijkt altijd alleen naar beneden als hij in balbezit is.
0 0
3*stars*3
Ik denk dat het kwaliteit is en dat hij op gevoel wist, waar de goal was, hoe en hoe hard hij de bal moest raken.

Ik zie wel potentie in die jongen maar er ontbreekt toch nog iets om hem nu de Ajax1 spits te maken.Wat er ontbreekt kan ik nog niet achter komen.
Misschien nog geen killer maar momenteel de beste, meevoetballende Ajax spits.
0 0
Mrger
Op zich zie ik hem ook graag doorbreken.
Hij werkt wel hard, maar dat is niet genoeg.

Heeft die Wang trouwens al gespeeld?
0 0
3*stars*3
Mwa Hoesen is best snel, redelijk sterk, meevoetballend goed, kan zelf wat creëren maar ontbreekt aan killer instinct en volgens mij is hij koppend niet geweldig.

Nee, Wang niet gespeeld, Castillion was de laatste wissel.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Abdelmalek El Hasnaoui!
0 0
Obnoxious
Ik hoop Hendriks en Wang nog te zien spelen vanavond.
0 0
Bergkamp10
Oi oi wat een goal.
0 0
idefixion
prachtig
0 0
jollie18
En wat een pas van de hoorn
0 0
Liefhebber
Prachtige pass van Vd Hoorn. Dient gezegd te worden! Goed voor t vertrouwen van zo n jongen.
0 0
3*stars*3
Yup en natuurlijk ziet het er nog niet uit voor 4mil maar ik schrijf die jongen echt nog niet af.
We hebben veel voetballende verdedigers in het 1e maar we missen nog een kerel en Hoorn en Gravenberch zijn kerels.
0 0
JordyAjacied
HOESEN HOESEN HOESEN
0 0
foshoquz
Zozo lekkere goal zeg!
0 0
BobHaarms86
Wat een wonderschone treffer van Hoesen!
0 0
RH1900
Beauty Danny!
0 0
Eriksen10
Hoeeeesen
0 0
Mrger
Damn!!!!!!!!!!!
HOESEN!!!!!!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Eerste actie vd Hoorn: overtreding. LOL
0 0
Mrger
Het ontbeert de jongens aan overzicht en intelligentie.
Ik zou als ik beleidsbepaler was 1 of 2 ervaren spelers vastleggen die in het veld als verlengstuk van de trainer kunnen dienen om die jonge gasten aan te sturen. Een trainer kan dat niet vanaf de zijlijn.
Die jongens zijn echt op zichzelf aangewezen. Zo leren ze niet veel.
Nu deed Moisander het, maar die is er de tweede helft niet meer bij.
0 0
Jajijdaar
Martina, De Bondt en Sana komen veel te kort, in de zomer proberen weg te doen.
0 0
foshoquz
Lobotka is echt genieten. Voor de rest een hoop matige spelers, de backs en de complete aanval komen wat mij betreft tekort, met Martina als absoluut dieptepunt.
0 0
JorgeW
Kan iemand met wat meer vertellen over Kuipers? Die speelt wel aardig
0 0
RH1900
Kuipers speelt vandaag inderdaad aardig. Ook een jongen die altijd honderd procent geeft in vergelijking met jongens als Sana. Niet voor niks aanvoerder.

Echter vind ik Kuipers niet genoeg potentie hebben om Ajax 1 te halen. Maar wie weet, hard werken kan tot heel veel leiden.
0 0
JorgeW
Hoelang speelt hij al bij jong?
0 0
JorgeW
Hoelang speelt hij al bij jong?
0 0
JorgeW
Hoelang speelt hij al bij jong?
0 0
JorgeW
Hoelang speelt hij al bij jong?
0 0
JorgeW
Hoelang speelt hij al bij jong?
0 0
Mrger
Dat er nog geen enkele speler van Helmond een gele kaart heeft gekregen is gewoon een schande van deze scheidsrechter.
0 0
Goonse
Jammer dat Lobotka en Bazoer tussen zulke middelmaat lopen.
0 0
Vinc-ajacied
Mis Moisander wel in Ajax 1, die jongen kan tenminste vooruit voetballen. Ben blij als ie terug is.
0 0
Cobrakai
heel jong ajax speelt vooruit
0 0
Vinc-ajacied
Is wel makkelijker tegen Helmond dan tegen een eredivisieclub, bovendien graaft Helmond zich niet in. Maar het is wel triest inderdaad dat bij Ajax 1, niemand vooruit passt, schuinopzij max.
0 0
Jajijdaar
Ik vind de Bondt zooooo matig...
0 0
KRD89
Welke idioot verzint zoiets dat een rechtbuigen op links moet en andersom. gewoon een rechtsbuiten op rechts en linksbuiten op links!

0 0
Rayno95
Dat doen ze bij meerdere clubs, dan kan je naar binnen komen en met je goeie been uithalen... Bij ons wordt het zo gek dat zelfs middenvelders/spitsen op die posities gezet worden.
0 0
Mrger
en daardoor wordt een centrum spits als Sigi overbodig.
De vleugels bedienen hem zo dus ook niet en staat hij op een eiland.
0 0
Rayno95
Ja idd
0 0
C.Eriksen10
Ik zie veel potentiele Jupiler League spelers bij Jong Ajax lopen. Martina, Kuipers, De Bondt, Sana, Van der Hart. Lotbotka, Gravenberch en Bazoer hebben potentie.
0 0
3*stars*3
Rare van Sana is dat je hem aan een dribbel ziet komen denk je,'Nu komt het, er gaat wat gebeuren' maar nee...
Sana beter in winterstop verhuren aan een GAE of Cambuur.

Die Kuipers is middenvelder? Voetballend vind ik hem niet slecht, bewaard altijd rust maar denk geen Ajax1 materiaal..

Die De Bondt moet blij zijn als hij ooit bij een Jupiler League clubje een contract mag tekenen...
0 0
Rayno95
Van die De Bondt werd er gezegd dat het een groot Talent is toen hij kwam ...
0 0
3*stars*3
Destijds speelde hij een jeugd EK (lichting met Aké, Ebecilio, Rekik en Depay).
Hij zou na dat toernooi melden in Amsterdam maar ik zag tijdens dat toernooi echt niks, dat ik dacht wow...

0n-topic, Ge-wel-di-ge goal van Hoesen!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Van der Hart haalt het ook sowieso wel.
0 0
Capi86
Ik ben niet kapot van Van der Hart
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Ik wel.. lengte, snelheid, goede reflex
0 0
Capi86
Ho sorry, las em verkeerd. En Zag de punt niet.
0 0
C.Eriksen10
Ik vind van der Hart echt matig als je hem vergelijkt met de keepers die in het verleden werden opgeleid. Vindt Bizot, Hahn, Padt allemaal een klasse beter. Ik vindt bijvoorbeeld Leeuwenburg ook beter.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
hahahaha Bizot, Hahn en Padt zijn een grap
0 0
C.Eriksen10
Als geen verstand van keepers hebt, aub niet reageren.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Jij vindt zeker Vermeer ook beter dan Casillas he.
Oke doei.
0 0
Vinc-ajacied
Ja Bizot, Hahn en Padt waren veel beter. Man, die bakten er veel minder van op latere leeftijd.

Hahn speelt in de jup
Bizot vind ik aardig
Padt speelt nu in...Belgie ergens in het midden.

Sorry hoor maar een klasse beter. Hij is niet voor niets 1e keep van Jong-Oranje nu Zoet geblesseerd is.
0 0
barbaanjur
Hahn is volgens nu eerste keeper van Jong-Oranje, hij keept echt een fantastisch seizoen tot nu toe.
0 0
Capi86
Eeh die eerste 5 totaal niet als je het mij vraagt. Die laatste 3 wel.
0 0
Goonse
Sana, wat een drama.
Hoesen ook matig en Moisander doet gevaarlijk opbouwend.
Martina en Kuipers slecht maar daar verwacht je ook niks van.
0 0
Obnoxious
Ik vind Kuipers dan nog een klasse beter dan Martina. Hoesen komt eigenlijk nergens doorheen, terwijl Helmond sport af en toe wel ruimte geeft. Er moet iets slimmer gespeeld worden.
0 0
3*stars*3
Hahah Bazoer, die Justiana dacht, Laat maar...
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Moisander met 2 fouten.. 2e herstelt ie gelukkig
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Snel Sana eraf gooien en Wang erin :)
0 0
Gregorclegane
Ik kan niet kijken maar zeg eens, zo'n Gravenberch, is ie goed? Bazoer, Lobotka?
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Gravenberch is een beest in de verdediging.. weinig fouten en fysiek niet te kloppen.

Lobotka en Bazoer zijn beiden gewoon niet van deze planeet als je naar hun leeftijd kijkt. Technisch zo vaardig
0 0
Gregorclegane
Alright
0 0
kesselcity
Afgelopen 5 weken kapot geërgerd, nu kan ik helaas niet kijken en spelen ze vrij aardig zo te lezen.
Nu nog inderdaad van die middelmaat af en er staat een leuk teampje.
0 0
arigold
Wees maar blij dat je Sana niet ziet spelen. Je speelt als team met een man minder.
0 0
KRD89
hij zit in een slechte periode, maar kan zeker beter, let maar op.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Lobotka, Bazoer, Gravenberch.. heerlijk om te zien hoe zulke jongens kunnen voetballen.

Hoop op 't debuut van Wang vandaag
0 0
Capi86
Heeft Sana lood in zijn schoenen ofzo. Wat is die afgezakt zeg.
0 0
Rayno95
Nee, hij heeft alleen een paar wedstrijden boven zijn kunnen gepresteerd.
Miskoop.. gelukkig maar voor weinig gehaald
0 0
Capi86
Heeft Sana lood in zijn schoenen ofzo. Wat is die afgezakt zeg.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Wat een buffel die Gravenberch hahaha prachtig
0 0
B_02097
Ik zei het al meteen maar werd voor idioot verklaart; Lobotka is een talent van hoge orde. Net geen buitencategorie maar ook weer te goed voor toptalent.

Snel overnemen deze man en in Ajax 1 plaatsen
0 0
Rayno95
Marc geef die jongen een contract nu, 18 en de klasse druipt er van af!
0 0
Jaims
Lobotka speelt idd erg sterk, vlot in de combinatie, iedere keer de juiste pass.

Zal zeker zijn kans krijgen als die zo doorgaat !
0 0
3*stars*3
Fuck man Lobotka, snelle voetjes, goede balbehandeling en geweldige overzicht!
Precies wat we nodig hebben in 1!
0 0
Rayno95
Wie anders dan?!.. STANISLAV LOBOTKA!! :)
0 0
Steve90210
Mooie combinaties af en toe zeg!
0 0
Misc1990
Frankie haal die Lobotka eens snel bij Ajax 1! De perfecte CVM! Hoe slim die gast voetbalt. altijd aanspeelbaar en fijne techniek. Dat kunnen we perfect gebruiken in ons elftal!
0 0
JordyAjacied
2 spelers waar ik echt potentie in zie zijn Lobotka en Bazoer ik hoop dat die 2 snel door schuiven naar het 1ste !
0 0
Obnoxious
Martina laat iedere keer weer zien dat hij nooit in het eerste zal spelen. Erg matige voetballer.
0 0
Danishdynamite
Waar is Meleg eigenlijk?
0 0
Ajaciedbrad
Knalroze broekjes... Hahah net een stel meiden. Maar wel 0-1 winnen die hap.
0 0
Capi86
Bazoer zn aanvallende kwaliteiten zijn te goed om hem als verdediger te positioneren. Ik vind hem als verdediger zelfs erg matig. Ik zeg aanvallende middenvelder naast een creatieve aanvallende middenvelder.
0 0
3*stars*3
Denk juist dat Bazoer de nieuwe Anita kan worden.
Een balafpakker die ook goed mee kan voetballen en af en toe diepte kiest.

By the way, Die Bondt is toch echt middelmaat!?
0 0
Capi86
Ik twijfel daar wat aan. Bazoer is aanvallend beter denk ik. Bovendien kom je in het Ajax systeem als Vcm erg weinig aan aanvallen toe.
0 0
JordyAjacied
Bazoer heerlijke speler ! Goed genoeg voor het eerste als ik zie hoe dat nu gaat op het middenveld
0 0
Vinc-ajacied
Bazoer en Lobotka zijn beter dan wat er nu in het eerste loopt..
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Bazoer als aanvallende middenvelder is ook leuk!
0 0
foensai
wat een vervelend commentaar, als of het een samenvatting is!
0 0
3*stars*3
Hahahah dacht ik na de 1e minuten ook!
Dan heb ik liever Sierd De Vos, kan die ook grappen maken over scheids Tom Koekoek.
0 0
Capi86
Oooh Bazoer. Het voorbereiden was nog mooier dan de goal
0 0
foensai
wat een vervelend commentaar, als of het een samenvatting is!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Bazoer vernederde even de verdediging van Helmond
0 0
3*stars*3
Mooie pass Bazoer!
0 0
arigold
Bazoer, geweldenaar!
0 0
foensai
hoppa, 0-1 lobotka
0 0
Capi86
Lobotkaaaaaaaaaa
0 0
kevinsuave
Heerlijke pass Bazoer en prima afgemaakt Lobotka 0-1.
0 0
arigold
Sana toch, wat een zwakke aanname...had 0-1 moeten zijn!
0 0
3*stars*3
Scheids Tom Koekoek...
0 0
Danishdynamite
Koekoek jonge!
0 0
foensai
beste kans sana
0 0
Mace0107
Weet iemand waarom meleg en bitter niet meedoen?
Eindelijk is geen Lazic en Vermeij, die 2 zijn zo slecht he.
Alleen de 2 backs zijn nu nog jupiler league onwaardig. Tijd dat tete en ligeon terugkomen
0 0
ajaxnieuws
Zijn jullie dom meleg heeft rust en doet woensdag mee in de youg legue tegen celtic
0 0
MitchellSuarez
........
0 0
de voetbalkenne
Beide backs hebben niet het nivo voor de Jupiler Legeau. Daardoor blijven aanvallen van tegenstanders altijd gevaarlijk.
0 0
MitchellSuarez
Meleg niet eens bij de reserves, weet iemand waarom ???
0 0
Rayno95
Geen idee, licht geblesseerd?
0 0
MaupCaransaNES
Ik tel zes wissels, terwijl er toch altijd zeven zijn?
0 0
RH1900
Vraag ik me ook al af. Hij was natuurlijk niet denderend, maar zou toch een groot talent moeten zijn en zou dus altijd de voorkeur boven Castillion moeten hebben. Je hebt Hendriks ook al bij als reserve-spits.

Moisander en Hoesen zullen denk ik maar 60 minuten spelen maximaal, met het oog op woensdag. Dus hopen dat Wang die andere wissel zal zijn, puur uit nieuwsgierigheid. El Hasnaoui zie ik namelijk ook graag spelen.
0 0
IamLegend
waarom speelt siem de jong niet mee, die had toch nog extra wedstrijd ritme nodig?
0 0
AjaxYahudi
Misschien kan die volgende week mee doen zodat die niet bij Ajax 1 in de basis hoeft te staan.
0 0
RH1900
Drie wedstrijden in 5 dagen lijkt me nog al erg veel en heeft deze speelronde al in Ajax 1 gespeeld, dus mag überhaupt niet uitkomen in Jong Ajax.
0 0
robert R.
Kut opstelling. Die 2 backs zijn drama. En Enoh staat de ontwikkeling van jeugd in de weg.
0 0
BobHaarms86
Is er echt geen betere rechtsback (fit) dan Martina?
0 0
RH1900
Ligeon is nog niet fit. Anders zal hij spelen ipv Martina. Maar op dit moment niet neem ik aan, Tete is volgens mij ook nog geblesseerd.

Trouwens van der Hoorn ook gepasseerd? Gravenberch speelt.
0 0
kjkepel
Wellicht gebeurt het al, maar kan Bazoer niet gewoon geregeld meetrainen met het eerste? Kan ie zo van Poulsen nog een beetje de kneepjes van het vak leren (CVM) voordat die dadelijk ook weer weg is....
0 0
Ajaciedbrad
Moisander doet mee toch? Dan houden we wel de nul. Komt goed. Winnen en woensdag weer!!!
0 0
Ajaciedforevere
Had de burgemeester van Helmond niet een paar jaar terug ofzo een foto van een varken vervoerwagen die de spelersbus van ajax moest voorstellen
0 0
Koenniiee
Ja. Goed onthouden!
0 0
TurboUrby
Hopelijk een keer een opstelling zonder Martina, Vermeij en al die andere rotzooi. En met 2 offensieve middenvelders graag.
0 0
RH1900
Helaas, Martina, Kuipers.. Achja de A1 deze week ook doordeweeks voetballen dus daar kun je geen jongens van laten spelen helaas.
Ook eigenlijk geen een echte offensieve middenvelder. Zal het meeste toch van Lobotka moeten komen. Wel mooi om Hoesen te zien.

En de Bondt kan het nooit slechter doen dan Vermeij. Weet iemand of Meleg de afgelopen wedstrijd en deze gepasseerd is of heeft hij een lichte blessure?
0 0
jollie18
Ik den weer een nederlaag 2-0
0 0
Alexander40
winnen, of conclusies trekken. Je kan niet blijven verliezen.
0 0
Toon meer reacties