Denswil in CL Elftal van de Week

DvandenBos1990, 05-10-2013 om 12:12, 36743 views, UEFA |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

HELD! - Tussen de grote namen Özil, Robben en Zlatan staat ook een Ajacied in het Champions League Elftal van de Week: Stefano Denswil. Het Ajax-talent stond uitstekend te verdedigen tegen AC Milan en bekroonde zijn optreden met een doelpunt. Reden voor de UEFA om Denswil te 'selecteren'. Ook de Milan-keeper Abbiati staat erin - hij keerde enkele grote kansen van Ajax. En Gregory van der Wiel voor de liefhebber, staat op de rechtsbackpositie.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ym22
Jong talent in je beeldscherm g
0 0
Vinc-ajacied
Drie (ex)-Ajacieden, toch mooi :)
0 0
Linaatje04
Zo, dat is ff een mooi compliment voor hem! Laten we hopen dat hij de rest van het seizoen zo door gaat en geen serieuze terugval krijgt, waar veel talenten mee te maken krijgen na een stormachtig begin in het 1e (van Rhijn, Fisher e.d.). Tot nu toe bevalt het me prima wat hij laat zien, en hij blijft er zo lekker gewoon onder. Heerlijke gast! BTW ook mooi dat van der Wiel weer op de weg terug is, heb hem ook altijd een goede speler gevonden ondanks dat hij met flink wat kritiek op zak is vertrokken richting PSG.
0 0
Alexander40
Denswil is beter dan bruma, dus van Gaal even realistisch selecteren in het vervolg. Tijd om te stoppen met die middelmatige Feyenoord en psv spelers, zoals Janmaat en Willems.
0 0
DonAdam
Denswil is LCV, Bruma is RCV. Andere positie, dus appels en peren.
0 0
unis
Bruma is een matige verdediger, geldt eigenlijk voor heel die verdediging van pisvee...
0 0
DonAdam
Vooral Brenet, Arias en Willems kunnen er helemaal niets van, waarbij gezegd moet worden dat Willems af en toe een knappe goal maakt, maar Rekik is toch echt een wereldtopper in spé; die jongen is pas 18 en speelt nu al met enorm veel rust. Helaas voor PSV is die van Chelsea, al zal PSV hem vast een aantal seizoenen mogen huren, omdat Chelsea jeugdspelers geen kans geeft.

Overigens humor dat Manolev niet speelt, terwijl dat hun beste linksback is. Duidelijk een gevalletje van kapitaalvernietiging.
0 0
Rogyros
Manolev is een rechtsback, geen linksback...
0 0
DonAdam
Hahah, pijnlijke blunder. Ik bedoelde ook rechtsback. Met kapitaalvernietiging bedoel ik het aankopen van Arias terwijl (zelfs) Manolev een klasse beter is dan die pannenkoek.
0 0
Bazinga
Yes, nu al mijn favo Ajacied!
0 0
Gregorclegane
Met de toekomst van Oranje zit het wel snor. Dijks (jazeker) denswil willems (echt wel) rekik indi devrij (jawel) bruma kongolo (even geduld) veltman vandijk vdhoorn (jep) ligeon vanrhijn janmaat brenet vilhena (een toptalent, mensen) maher vanginkel klaassen (let maar op) ake bazoer fer boetius depay locadia zivkovic narsingh. Talent zat.
0 0
afcavinnie
goed gedaan. Doorgaan zo....
0 0
De_Meer
Gewoon met beide beentjes stevig op de grond blijven. Klasse gedaan tegen Milan en de voorgaande wedstrijden + uitstekend hersteld en teruggekomen van z'n optreden thuis tegen Vitesse vorig jaar, maar hij komt net kijken dus gewoon keihard je best blijven doen en niet teveel luisteren naar al die complimentjes en aaitjes over de bol van al die goedbedoelende mensen die als je 2 mindere wedstrijden speelt je vervolgens weer net zo graag volledig de grond in trappen!
0 0
Robinjo1988
Wordt een topverdediger!
0 0
071
leuk voor die jongen!
0 0
Lewis Hamilton
Overigens gaat dat WK volgend jaar een regelrechte afgang worden, dus als ik Denswil was, zou ik blij zij niet er bij te zitten. Lekker richten op Ajax, de mooiste club ter wereld.
0 0
AjaxD1986
PLOP
0 0
Eriksen10
BAAS!
0 0
Misc1990
Verbaast me trouwens dat hij nog niet voor het grote oranje is opgeroepen. Normaal als je 30 minute geod speelt selecteerd Van Gaal je, maar bij Denswil duurt het dan wel erg lang...
0 0
071
geloof mij, als denswil dit niveau vast houd gaat hij sowieso mee naar het wk
0 0
DonAdam
Rancune. Waarom denk je dat juist spelers van de aartsvijand in Oranje staan, ondanks dat die spelers wekelijks blunderen en nooit iets winnen? Het gekke is dat van Basten wordt nog steeds voor gek wordt versleten omdat hij Denneboom een keer uitgeprobeerd heeft in een oefenduel. Terwijl de huidige (rancuneuze) bondscoach spelers als Schaken en Nelom in Oranje laat acteren en er geen journalist te vinden is die zich achter de oren krabt! Die de Vrij en Indi werden op het jeugd EK zelfs te kijk gezet, kan je nagaan hoezeer Messi, Falcao en Ronaldo gaan genieten in Brazilië. Die spitsen zullen zich als kinderen in een snoepwinkel voelen wanneer ze Oranje treffen.

Hoe dan ook, gefeliciteerd, Stefano!
0 0
showtek
laten we nou niet te opportunistisch worden.. hij doet het nu goed maar kom op, meteen selecteren voor het grote oranje? Duarte dan ook maar meteen selecteren?
laat Denswil eerst deze reeks maar voortzetten en hij komt vanzelf in Oranje.
btw ik vind het een super talent maar na 3 goede wedstrijden hoef je niet meteen geselecteerd te worden in mijn ogen.
0 0
DonAdam
Het gaat mij er niet om of Denswil wel of niet geselecteerd wordt, maar dat de bondscoach eerst alle Nederlanders van Feyenoord een kans geeft en dan pas naar Ajaxspelers gaat kijken. Terwijl Ajacieden de ene titel na de andere binnenslepen en het die jongens van Feyenoord duidelijk aan kwaliteit ontbeert. Als een Boetius zijn debuut maakt en een keer twee man passeert, staat hij in Oranje. En alleen maar omdat van Gaal door Cruyff terecht weggestuurd is nadat Louis op een achterbakse manier de touwtjes bij Ajax in handen wilde nemen. Rancune dus.

Nelom en Schaken in Oranje, dat slaat toch nergens op?! Die de Vrij slaat ook nergens op, maar die kan tenminste nog een bal van A naar B passen, tenzij hij onder druk wordt gezet. Dan lukt het hem ook al niet meer. Louis' handelswijze is te genant voor woorden.
0 0
3*stars*3
Janmaat is momenteel in de eredivisie, de minst slechte rechtsback.
Die Boëtius heeft wel wat maar moet sterker en constant worden.
Indi kan misschien een grotere club aan maar verder?
Mijn broertje (ook Ajacied) vind die Vilhena een toptalent...Nou ik niet hoor, Vilhena is een talent maar echt geen toptalent hou toch op.

Spelers als;Mathijssen, De Vrij, Nelom, Clasie en Schaken zijn pure middelmaat, geen 1 zou basis staan bij Ajax of P$V maar werden bijna een jaar lang geselecteerd door Truus en Louis.

Maar zoals je zegt, rancune want ik vergeet ook niet meer dat hij tegen Clasie vorig seizoen riep;'Jordy en nu kampioen worden'...
0 0
Alexander40
Janmaat? Grapje zeker. Zelfs een leek ziet dat hij een blind paard is die vooral veel energie in een wedstrijd legt. Daar zijn er duizenden van. Van rhijn, mits in vorm, is stukken beter.
0 0
3*stars*3
Begrijpend lezen...Daarom zei ik;momenteel minst slechte in eredivisie voor Oranje.
Iedereen kan zien dat Rhijn meer talent heeft maar als Rhijn nou paar % extra van die felheid had van Janmaat, dan zou er geen discussie zijn wie nr1 rechtsback is van Oranje (Wiel/Rhijn...
0 0
JohnDylan
Ik vind Vilhena wel een toptalent (samen met Maher het grootste Nederlandse talent in de Eredivisie). Hij is technisch goed en heeft een goede dynamiek en als hij zich zo blijft ontwikkelen zal hij over een paar jaar samen met Maher op het middenveld van Oranje staan. Vilhena en Maher als halven en Van Ginkel op de '10' lijkt me over een paar jaar een prachtig middenveld.

Denswil vind ik het grootste verdedigende talent wat Nederland heeft. Groter dan talenten als Bruma, De Vrij, Martins Indi, Rekik en Aké. Hij is zowel verdedigend als opbouwend goed en heeft een geweldige trap.
0 0
3*stars*3
Nee naar mijn mening niet, ik weet niet wat het is en ik kijk niet door een gekleurde bril maar Vilhena vind ik gewoon een talent en niet een toptalent.
Misschien komt het ook omdat hij in een matig team speelt en zou hij zich bij Ajax/P$V sneller ontwikkelen.

Maher zit nu in een mindere fase en speelt in een ander systeem en is wel een toptalent en wie dat niet ziet, is niet objectief.

Denswil vind ik samen met Rekik, de grootste verdedigende talenten, Indi is volgens mij even oud maar is voetballend dom ivm met die andere 2 concurrenten.Kwa (vooral linksbenige) verdedigende talenten en middenvelders ziet het voor NL wel goed uit

Aké is volgens mij een CVM maar zeker een groot talent.

0 0
Cello
Ik begrijp je post en in zekere zin ben ik het ook wel met je eens, maar langs de andere kant vind ik het ook wel weer okay op dit moment.

Laat Louis maar Feyenoorders en PSV-ers selecteren bijvoorbeeld. Mogen zij het voorwerk (de kwalificatie) doen en gaan de ajacieden het vervolgens wel met de hoofdprijs (eindtoernooi) doen.

Nee maar.... onze boys worden geselecteerd voor andere bondselftallen en tot zekere hoogte vind ik het juist wel goed, dat we niet al teveel spelers hoeven te leveren. Dan pakken ze toch wat meer rust en loert niet gelijk overbelasting (wat zomaar kan gebeuren bij jonkie's die veel spelen) om de hoek.

Daarnaast hebben wij ook relatief meer spelers vanuit andere landen op bepaalde positie's lopen. Boëtius bijvoorbeeld heeft geen concurrentie van Fischer bij Oranje. En als FdB Bojan als rechterspits gebruikt is dat ook geen concurrent voor Schaken.

Maar goed.... laat Louis maar lekker gaan met die Feyenoorders en PSV-ers....hopenlijk spaart ie daarmee onze jonge gasten, die voorlopig wel genoeg hebben aan competitie+CL.
0 0
3*stars*3
Indi werd na een redelijke thuiswedstrijd in voorronde CL (Kiev) geselecteerd, terwijl hij niet eens in voorselectie zat...

Eergister scoorde Depay (trouwens een toptalent) een mooie goal en hij zit er nu opeens ook bij...

Ik zie graag Denswil en Van Dijk ipv De Vrij een echte kans krijgen in Oranje en Indi moet maar concurreren met Blind.
0 0
Lewis Hamilton
Ajax is Cruijff en die is slecht...volgens Lowietje.
0 0
Misc1990
Toppertje! Hij had lekker die bal erin geplopt!
0 0