A2 wint ruim op bezoek bij Argon A1

BvdPloeg, 28-09-2013 om 13:59, 6643 views, Ajax Showtime | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.
Ajax A2 heeft het competitieduel met hekkensluiter Argon A1 met 1-4 gewonnen. De ploeg van Gery Vink moest het doen zonder topschutter Ezra Walian, maar dat maakte dus weinig verschil. Zakaria El Azzouziwas in de eerste helft de man die de score opende voor A2, dat zo op weg leek naar een makkelijke middag. Niets bleek minder waar, want het nog puntloze Argon kwam voor rust nog terug in de wedstrijd.

Na de thee stelde A2 echter orde op zaken. Via treffers van James Efmorfidis, Django Warmerdam en Damil Dankerlui werd de wedstrijd eenvoudig gewonnen. Vooral de treffer van Dankerlui, een afstandschot in de kruising, was van grote schoonheid. In de competitie heeft het tweede elftal van de A-junioren nu acht punten verzameld uit vier duels. Volgend weekend ontvangt A2 FC Almere City A1 op De Toekomst.

Opstelling Ajax A2:
Jan Vermolen; Damil Dankerlui, Shaquill Sno, Nathan Leyder (Aschraf El Mahdaoui), Robert van Koesveld (Alen Custovic); Milan VIssie (Jari Verburg), James Efmorfidis (Samet Bulut), Django Warmerdam; Pelle Clement (Serhat Cakmak), Zakaria El Azzouzi, Gino Dekker.

Ajax C2 won op bezoek bij AZ C2 met 1-5 na een 1-3 ruststand. Juan Familia Castillo, Mitchell Bakker, Deonel Jamie en Daishawn Redan waren trefzeker. Ook maakte AZ C2 een eigen doelpunt.

(foto: Black Bath Towel Photographers)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kesselcity
Die el azzouzi komt vaak voor in de verslagen. Is dat een aardig spelertje? En ontwikkelt Esmorfidis zich nog een beetje? Hoorde vorg jaar buj de betere van de B, sierlijke spelertje dacpht ik zo
0 0