Boccara tijdelijk naar Evian

SamVR, 03-09-2013 om 00:03, 20528 views, Ajax |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

TOCH NOG WEG - Ilan Boccara wordt door Ajax tot het einde van het seizoen verhuurd aan Evian. De Franse club, waar Ajacied Christian Poulsen ook een jaar voor speelde, heeft een optie tot koop bedongen. De twintigjarige Boccara werd vorige zomer door Ajax overgenomen van Paris Saint-Germain. De verdedigende middenvelder had echter de nodige aanpassingsproblemen bij de Amsterdamse club. Nu mag hij zijn geluk in de Ligue 1 beproeven. (Foto: Black Bath Towel Photographers)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Davedinho
Kijken wie het beter doet de kamps bij heerenveen of boccara bij evian. Er gaat er volgend jaar wel 1 van deze 2 ons verlaten.
0 0
AjaxAmsterdam81
Jammer, erg goede speler. Hopelijk komt hij daar veel aan spelen toe.
0 0
TikkieTerugJaap
Zeer jammer dat Ajax zomaar die optie tot koop toelaat.

En dat je Elia gewoon kon kopen, maar 'm eerst wil huren waardoor de deal afketst kan ik nog steeds niet begrijpen. Zeer teleurstellende dag was dit.
0 0
smokum
Fuck Elia
0 0
Misc1990
Enoh mag van mij wel bij de selectie aansluiten! Kunnen we nog goed gebruiken tegen Milan en Celtic!
0 0
Vinc-ajacied
We houden wel een lekkere brede selectie over zo zeg.. Alle ballen op Poulsen die alles terugspeelt naar Vermeer nu? Geef Sporkslede alsjeblieft de kans.
0 0
foshoquz
Goed voor hem, nu Bazoer er is zie ik weinig toekomst voor Bocarra, maar wie weet hoe hij zich ontwikkeld als hij wat meer speeltijd krijgt.
0 0