Eriksen wijst Zenit opnieuw af

sv, 21-08-2013 om 10:22, 19198 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

BLAUWTJE - Christian Eriksen heeft opnieuw bedankt voor een transfer naar het Russische Zenit Sint-Petersburg. De aanvallende middenvelder werd deze week voor de vierde maal benaderd door directeur Dietmar Beiersdorfer, zo meldt Voetbal International. Eriksen heeft wederom aangegeven dat hij niet voor het geld gaat, maar voor sportieve ambities. Ook Manchester City werd in een eerder stadium de deur gewezen door de Deen. Van zowel Zenit als City wilde Eriksen niet eens een contractvoorstel ontvangen.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Ik wil ff reageren op de poll hierboven.
Ik ben het wel eens met de grootste groep stemmers, die kozen voor tussen de 15-20 mio.

Een maand geleden vond ik, dat je (gezien het éénjarig contract) al blij mocht zijn met een bedrag tussen de 10-15 mio. Op zich sta ik nog wel achter die gedachte, echter vind ik, dat nu ook de deadline van de transfermarkt gaat meespelen.
Als het al mogelijk zou zijn om adequate vervanger(s) te halen, waaraan ik twijfel, dan gaat het halen van een vervanger in het korte tijdsbestek dat er nog rest, niet alleen moeilijk, maar ook kostbaarder worden. Dan vind ik het gerechtvaardigd, dat men dat ook laat doorwerken in de prijs voor Eriksen. Uiteindelijk had namelijk de gegadigde voor Eriksen ook een maand eerder kunnen komen.....dan was ie goedkoper geweest. Ten minste, zo denk ik erover.
0 0
Robinjo1988
Toppertje! Bijzondere speler die Chris. Veel spelers waren allang voor het grote geld gegaan, baas!
0 0
Flerenc
Ik vindt het eigenlijk geeneens raar dat er niet de interesse voor Eriksen is die wij verwachten:
- De laatste jaren zijn er niet of nauwelijks spelers uit de Nederlandse competitie geslaagd in het buitenland, met uitzondering van Suares en Vertonghen.
- De prestaties van Nederlandse clubs zijn Europees niet noemenswaardig te noemen, dus de Nederlandse competitie is niet zo goed.
- Eriksen wil niet naar een club die geen Champions league speelt en ook niet naar het Oostblok.
- Geen club is zo gek dat ze 15 a 20 miljoen willen betalen voor een speler op de bank!
0 0
SiemdeJongfan
Wauw Fantastisch, Dat zo'n jongen van 20 jaar niet voor het grote geld kiest waar zie je dat nog? Misschien houden we Alderweireld én Eriksen binnen boort :)
0 0
ajax4ever01
Chris heeft een goede zaakwaarnemer die ook denks aan de wensen van Chris.. de meeste zaakwaarnemers maken die spelers alleen maar gek voor het grote geld.

Er zijn 2 clubs waar hij naartoe wil gaan.. Barca of AS Roma.
De transferdeadline komt overigens al aardig dichterbij.. gaat spannend worden ik hoop dat hij bij ons blijft.
0 0
Nummer12
Topper, maar weg gaat ie helaas. Die heeft allang een nieuwe club ! Anders had ie al wel bijgetekend.

Volgende week; pats, boem, en weg !
0 0
AjaciedNB
City afwijzen zegt toch wel iets. Dat hij Rusland afwijst begrijp ik nog wel.
0 0
Bazinga
Ik begin steeds meer respect te krijgen voor Eriksen. Als mens vond ik hem altijd wel al sympathiek, maar wel altijd echt nog een broekie, dit vond ik hem ook altijd op het veld uitstralen. Duels ontwijkend, been terugtrekken enzo en als hij dan een duel aanging was het altijd slappe hap. Langzamerhand begint hij het team op sleeptouw te nemen, weet steeds vaker teamgenoten vrij voor het doel te zetten, schiet vrije trappen van alle hoeken en standen er in. En doordat hij laat zien hoe hij op de juiste manier invulling geeft aan zijn carrière toont hij aan gewoon een volwassen kerel te worden.

*Diepe buiging*
0 0
TOOL
Knap hoor, het zal echt eenvoudig zijn om zoveel geld af te wijzen.
0 0
Lewis Hamilton
Je wil niet weten hoeveel voetballers bij Ajax al weg waren geweest bij de aanbiedingen die Eriksen gekregen heeft, bij Bayer kon hij ook veel meer geld verdienen. Echt respect voor hem.
0 0
071
Er zijn er (jammer genoeg) nog maar weinig zoals Chris
0 0
ajaxcruijff
Eriksen Baas
0 0
Raikkonen94
Prachtig. Mooi om te zien dat er ook nog verstandige voetballers zijn die een carrièreplan uitstippelen en dat boven de centen stellen. Niet geheel ontoevallig dat deze spelers vaak uit Scandinavië komen. Meer dan ooit draagt hij nu het gehele middenveld van Ajax zonder Siem, hij is zo vreselijk belangrijk in het spelletje dat wij proberen te spelen.
0 0
RicardoVanRhijn
Eerlijk is eerlijk, tegenwoordig kun je bij Man City voor de prijzen speler en geld verdienen. Voor de historie moet je er niet zitten alleen.
0 0
Groengras
Held!
0 0
Ajaxgek1980
dat ie dat maar bij alle clubs doet, en bijtekent bij Ajax, nog 2 jaar vlammen en dan voor de hoofdprijs weg :)

0 0
Linaatje04
Mooi, ik heb nog steeds hoop op een langer verblijf.
Met de dag meer eigenlijk! Nog 12 dagen billenknijpen..
0 0