Jong Ajax verpulvert tweedeklasser

SamVR, 20-08-2013 om 22:47, 14035 views, Ajax |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

OPSTEKER - Jong Ajax heeft tweedeklasser RKSV Nemelaer dinsdagavond ruim verslagen. De oefenwedstrijd eindigde in 15-0. Na twee nederlagen in de Jupiler League kon de ploeg van trainer Alfons Groenendijk wel een zege gebruiken. 'Het was echt een avond dat alles erin vloog', blikte de hoofdcoach terug via Ajax.nl. 'Maar we dwongen het ook af. Ik heb de jongens een compliment gemaakt over het feit dat ze echt tot de laatste minuut druk bleven zetten. Dat was ook de opdracht die ik ze had meegegeven. Sneller de bal rondspelen en dat de hele wedstrijd lang proberen vol te houden. Afgelopen vrijdag tegen MVV (1-0-verlies, red.) vond ik ons spel te traag. Maar nu liep het perfect. RKSV is natuurlijk geen club uit de Jupiler League, maar 15-0 is wel een uitslag die staat.'

Sam Hendriks nam vier goals voor zijn rekening, terwijl Geoffrey Castillion, Marvin Höner en Boban Lazic er elk twee maakten. De overige doelpunten kwamen op naam van Vincent Vermeij, Abdel El Hasnaoui, Stanislav Lobotka en Lesley de Sa. (Foto: Black Bath Towel Photographers)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkBenAjacied
Ik ben gister in Haaren na de wedstrijd wezen kijken. In tegenstelling tot wat AFCA19 zei viel Honer me opzich wel positief op. Jongen die hard werkt en vrij veel snelheid had ik het idee, maar hij viel in het niet vergeleken met Lesley de Sa, Castillion en El hasnaoui ofzoiets. Met name die laatste is een begenadigd dribbelaartje. Ook De kamps kwam erin na rust, wat een drive en loopvermogen had die jongen zeg! Sam hendriks had overigens nog de twee mooiste goals van de avond gemaakt, eerst een fraaie borstaaname in de loop om hem vervolgens subtiel over de keeper te wippen. Bij de andere knalde hij er een a la Huntelaar ineens uit de luist hoppa de kruising in! Natuurlijk is het maar een 2e klasser, maar toch je ziet al duidelijk een aantal spelers meer accelereren dan de rest. Castillion was overigens ook erg sterk daar zie je die 2 jaar eredivisie toch wel duidelijk aan af vergeleken met de rest.
0 0
AFCA19
Ik ben nog niet zo weg van Honer. Toen ik hoorde dat hij uit Duitsland kwam schrok ik een beetje. Dan mag je meer verwachten maar het leek op een speler die we bij een derde klasser hadden opgepikt. Ik hoop dat ie nog zoekende is
0 0
Obnoxious
Komt hij ook niet bij de jeugdopleiding van een Armania Bielefield ofzo? Ik weet niet meer precies hoe die club heet en dat zegt genoeg. Ik vermoef dat hij er voor de breedte is.
0 0
Professor
Dat jong ajax naar de JL is heeft voordelen zoals sterkere tegenstanders (fysiek) etc etc. Maar voor spelers als Boilesen, Hoesen en vd Hoorn om er maar een paar te noemen ontstaat er toch een probleem. Neem aan dat zij de komende weken met ajax 1 meegaan (boilesen moet gelijk in de basis vind ik) en dus als ze zeg 15 minuten invallen of nog korter dan kunnen ze in zo een weekend dus voor de rest niet spelen . En wedstrijdjes zoals deze 15-0 lijkt me nou niet echt goed voor ze. Ajax zal hier ongetwijfeld goed over nagedacht hebben maar zou graag de oplossing willen weten. Het was leuk om in de voorbereiding die dubbele wedstrijden te spelen zodat iedereen even hard kon trainen maar nu komen er toch een aantal spelers straks veel spelritme tekort. Wat hij de eerste wedstrijd met Hoesen deed was voor een keer leuk (op vrijdag reserve tegen roda en hem expres niet meer inbrengen de wedstrijd was gelopen. Zodat hij maandag's tegen Telstar kon meedoen) maar dit is niet goed voor die spelers en ook niet voor spelers die dan bijv 90 minuten blijven staan terwijl ze als een draak spelen.
0 0
austrianajax
+ Gravenberch
0 0
jollie18
Wist niet eens dat Castillion nog bij Aja was.
0 0
flasher93
worden er nou aantal oefenwedstrijden geregeld om de overige spelers ook veel minuten te laten maken? Die net buiten de eerste 11 vallen zegmaar?
0 0
Professor
Weet alleen dat hij in totaal 21 spelers heeft gebruikt vandaag en dat ze donderdag tegen Pro Duta (indonesische ploeg) oefenen.
0 0
insectenverdelg
Deden Boilesen en Andersen mee?
0 0