Lukoki: 'Trainer geeft vertrouwen'

SamVR, 02-08-2013 om 14:51, 12956 views, Ajax Showtime |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

VEEL SPEELTIJD - Vrijdagochtend werd bekend dat Jody Lukoki dit seizoen op huurbasis uit zal komen voor sc Cambuur. De twintigjarige aanvaller mocht tijdelijk vertrekken bij Ajax en is blij met deze nieuwe kans om zich te bewijzen. Lukoki, die nog tot medio 2015 vast ligt bij Ajax, kon kiezen uit meerdere clubs uit binnen- en buitenland. 'Ik heb voor Cambuur gekozen omdat trainer Dwight Lodeweges me vertrouwen gaf na een gesprek', legt de aanvaller uit tegenover Ajax Showtime.

'Ik verwacht veel speeltijd dit seizoen en ik wil volwassen worden in mijn spel', vertelt het product van de jeugdopleiding van Ajax verder. 'Ik ga me hopelijk goed door ontwikkelen in dienst van Cambuur.'

Lukoki hoopt na zijn verhuur een nieuwe kans bij Ajax te krijgen. Tot op heden kwam hij tot 23 competitiewedstrijden en vijf goals in de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Sam van Raalte
Twitter: @SamRaalte
S.vanraalte@ajaxshowtime.com

(Foto: Black Bath Towel Photographers)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RensvN
Hij wordt al toegezongen door het Cambuur publiek:)
0 0
kratarzu
zal me trouwens benieuwen hoe cambuur het doet, ben vooral benieuwd hoe van moorsel en hemmen het gaan doen. ze kunnen dit jaar met deze selectie alleen maar verrassen.
0 0
kratarzu
Dwight heeft niet zoveel te vertellen bij cambuur, naar alle waarschijnlijkheid alleen binnengehaald voor zijn diploma. De oud voetballers die enkele functies bekleden hebben de regie in handen.
0 0
De blonde engel
PSV - Cambuur is de "feestwedstrijd" ivm 100 jarig bestaan van de lampies. Ze wilde daarvoor een makkelijke tegenstander en kregen Cambuur. Ik zeg Lukoki 0-1, dan maakt hij voor mij het feest compleet👍
0 0
Flerenc
Na een aarzelend begin kan het zomaar de revalidatie van het seizoen worden. Hij heeft met zijn snelheid dreiging en voor een rechtsbuiten een behoorlijk scorend vermogen. Ik heb de indruk dat hij het laatste jaar het kiezen van zijn momenten en zijn voorzet zijn verbeterd.

Helaas voor hem heeft hij Frank de Boer en ons niet kunnen overtuigen dat hij de juiste rechtsbuiten is met de wedstrijd in de beker tegen AZ als dieptepunt.
0 0
RobertoStrife
Leuke transfer, ben benieuwd!
0 0
mrdafca
Hij heeft Ajax 1 natuurlijk al gehaalt maar hij zal denk ik nooit vaste waarde worden onder FdB.
0 0
mrdafca
Goed dat hij vertrouwen krijgt en dus veel wedstrijden kan spelen. Echter ben ik bang dat zijn techniek er niet veel beter op zal worden en hij dus nooit Ajax 1 zal halen. Misschien dat als hij aan z\'n voorzet werkt dat het ooit nog wat zal worden. We zullen zien....
0 0
AlexIbarra
Hoewel Jody vorig seizoen geen pepernoot raakte lees ik deze teksten toch 1000x liever dan dat gezeik van Derk.
Zet hem op pik!
0 0
C.Eriksen10
Ik hoop dat hij het goed doet, zodat Ajax hem aan het eind van het seizoen voor een goed bedrag kan verkopen. Totaal geen Ajax materiaal in mijn ogen.
0 0
unis
precies! Was even bang dat ik de enige was!
0 0
insectenverdelg
Zelfs als hij t bij Cambuur goed doet, komt dat doordat hij heel veel ruimte krijgt. dat betekent niet dat hij dan mee kan komen met het Ajax spel.

Maar om t nog 1 keer te doen, laten we m wel met een hele ArenA toezingen als hij langs komt met Cambuur....
0 0