[Update] Eriksen wijst miljoenen Bayer af

Lorenzovgortel, 15-07-2013 om 22:05, 38011 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

VERRUILT AJAX NIET ZOMAAR - UPDATE -Christian Eriksen heeft een miljoenenbod van Bayer Leverkusen afgeslagen, zo meldt Johan Derksen tijdens Tour du Jour. De directeur van VI laat weten dat de Duitse club een veelvoud van Eriksens huidige salaris bood. De Deen verdient momenteel naar verluidt 800.000 euro per jaar. Eriksen zag de overstap naar Bayer Leverkusen echter niet als een vooruitgang en wees daarom het bod van de club uit de Bundesliga af. De Deen heeft nog een contract tot medio 2014 bij Ajax. Eriksen word momenteel ook gelinkt aan AS Roma en Liverpool.

Update 8.03 uur: Volgens De Telegraaf kon Eriksen een contract voor vijf jaar tekenen in Duitsland. De Deen 'heeft netjes laten weten dat hij op dit moment geen verhuizing naar Leverkusen ambieert', aldus de krant.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sucre
@ redactie: Waarom is de taalfout er nog steeds niet uit gehaald? Zal wel een zeikerd zijn, maar dt is niet zo lastig toch? Het is: Eriksen wordt gelinkt
0 0
vdvaart23
Heerlijk dit. Verwacht dat hij en Siem gewoon blijven. Toby hoop ik dat we 8 mln voor vangen en boom boom mikey het gaat overnemen. Heb echt nog nooit zo veel vertrouwen in een seizoen gehad, ook als chris gaat btw. Dat kunnen we zelfs opvangen zonder aankoop. Hulde marc, frank en kornuiten!
0 0
Toekomst1900
Ik weet het niet hoor. Hoop echt dat Eriksen blijft, maar ben bang dat hij naar Liverpool of AS Roma vertrekt.
0 0
gebruikersnaam
Die clubs zijn op dit moment echt een heel stuk minder dan Bayer Leverkusen.

Beide clubs hebben zich niet eens voor de Europa League kunnen plaatsen terwijl Leverkusen Champions League speelt.

Beide clubs hebben ook niet gewoon een minder jaar maar presteren de laatste jaren al slecht.

Ik zou het echt doodzonde vinden als hij naar Liverpool of Roma gaat. Ik heb een zwak voor Roma maar dat moet hij echt niet doen. Zeker niet zolang Totti nog voetbalt. dan ben je kansloos daar.
0 0
Pinpanter
Ik denk dat als hij zoiets afwijst, dan is hij met een beter aanbod elders bezig. Als er zoveel belangstelling is dan hoef je je geen illusies te maken dat Christian blijft. En dat geldt voor mij ook voor Toby Aldewereld.
0 0
AFCA19
Er gaat echt nog wel een club komen tussen de categorie Arsenal en Barcelona. En dat zijn er veel. Leverkussen zit daar toch net onder.
0 0
idefixion
lekker een jaartje blijven met siem
0 0
ossenaar
Ik kan van dit soort berichten alleen maar genieten.

Niet gelijk weggaan als er wat miljoenen worden geboden, maar gewoon lekker blijven zitten omdat hij weet dat die grote clubs toch wel komen, is het niet in deze transferperiode, dan zal het wel de volgende zijn.

Zou toch geweldig zijn als we Toby, Siem en Christian kunnen behouden. Dan starten we eindelijk eens een keer met een ingespeeld team aan de competitie en Champions League.

Ik denk dat #33 dan al rond maart in ons bezit is haha ;)
0 0
Jowen
Ik heb steeds meer de indruk dat hij zich aan zijn woord gaat houden, mooi! Geeft een goed signaal af
0 0
RuffRhythim
Het is gewoon mooi dat spelers als Eriksen Ajax niet zomaar verlaten omdat ze "alleen maar" meer kunnen verdienen.

Ajax doet ze duidelijk goed. En dat is de verdienste van de club, heerlijk.
0 0
oud-west
Chris verdient nu 800.000 per jaar. Weet iemand hoeveel Stekelenburg toentertijd verdiende vlak voor hij wegging? was dat niet iets van 1,5miljoen?
0 0
mvdk
Ik weet het niet zeker, maar ik weet wel dat veel topspelers toen ongeveer dat bedrag verdienden.
0 0
omisom
"meldt VI-hoofdredacteur Johan Derksen" normaal gesproken wijst iedereen het nieuws van Derksen naar het land der fabelen maar deze keer veel reacties moet ik zeggen.
Ik vind het toch een teken dat hij niet voor veel geld weggaat maar duidelijk een keuze wil maken voor een club die hem aanspreekt.
0 0
Cello
De Deen 'heeft netjes laten weten dat hij op dit moment geen verhuizing naar Leverkussen ambieert'

Dat is in mijn ogen toch net anders dan dat ie geen vooruitgang ziet in een stap naar Leverkusen.

Die jongen heeft gewoon een pad uitgestippeld, waarlangs zijn carriere moet lopen. Dat kan en dat mag toch?. En Leverkusen past niet in dat scenario.....

Blijf het mooi vinden, dat Chris zich dus niet puur en alleen laat leiden door de financiele kant van de zaak....
0 0
l0l
Er gaan nu geruchten dat Eriksen naar Liverpool gaat. Het duurt niet meer lang meer, want Liverpool wilt gaan bieden. Hij staat ook opmerkelijk open voor Liverpool.
0 0
Professor
Opvolger binnen ajax Andersen of Lobotka (beide jong en onervaren maar zeer goede voetballers. Of van buitenaf eentje halen Duarte of verrassing (Emanuelson).
0 0
l0l
Andersen amper tot wel ervaring, Lobotka is voor de Jupiler League die gaat in Jong Ajax spelen. We gaan sowieso iemand er bij kopen dat is een feit.

Maar heb toch het gevoel, ongeacht het rustig is dat Toby en Eriksen vertrekken. Ik weet niet waarom, ook uit het niets heeft Eriksen een persoonlijk contract bij Leverkussen afgewezen. Zulk soort dingen weten wij niet, maar horen we net als de media pas laat.
0 0
Intec
die geruchten zijn er al de hele tijd sinds de transfermarkt open is. ik zeg dat hij dat niet moet doen. hij moet geduld hebben dan komt er vanzelf een mooie club voor hem. arsenal zal een mooie club voor hem zijn alleen hebben ze helaas op zijn positie teveel spelers.
0 0
AFCHilvarenbeek
En waar staan die geruchten? Staat toch al dagen hier op AS?!
0 0
Cello
En wie weet is dat indirect gelijk de reden, waarom ie netjes Leverkusen afwees. Er speelt gewoon wat anders, iets wat hij vele malen interessanter vindt.
0 0
sucre
Redactie: Eriksen wordt met dt
0 0
O. Schmidt
Ein-de-lijk een voetballer die níet meteen z'n club verlaat voor kleurloos middenmootvoetbal, enkel omdat 'ie een paar knaken meer kan verdienen. Vurnon, ik hoop dat je meeleest.
0 0
robert R.
Bel dan ook maar gelijk Roma en Liverpool af. Want, die zijn nog minder dan Leverkursen....
0 0
Alexander40
Tuurlijk Chris, groot gelijk. Dat niveau is te laag. Ik denk nog altijd dat Barcelona dit jaar al voor hem komt.
0 0
han23
hahahahaha......ja vast!!!
0 0
Moses Daddy
Zo hoort het! Voorbeeld voor de anderen!
0 0
Poulsen410
Als dit waar is dan kan Toby daar nog heel van leren!
0 0
afca1985
Goed gedaan jij klasbak
0 0