Debutant Daddy maakt indruk en scoort

JipVR, 13-07-2013 om 18:00, 149492 views, Ajax Showtime | Bekijk eens de collectie van de technische staf.
NIEUWE NR.7 - VIDEO - De 18-jarige Nigeriaanse vleugelaanvaller Simon Moses Daddy heeft in de wedstrijd tegen De Graafschap al een klein visitekaartje afgegeven. De aankoop, die nog moet tekenen, stond in de 64e minuut koud in het veld of hij maakte al de 0-3 in Doetinchem. Daarnaast was hij de smaakmaker in de tweede helft met mooie acties op snelheid en techniek. Ajax won met 0-3. Samenvatting:

Het leek de eerste helft of de Ajacieden nog op vakantie waren. De bal ging rustig rond, heerlijk avondzonnetje op de bol, een klassiek avondje zomervoetbal. De eerste paar minuten probeerde De Graafschap er nog een wedstrijd van te maken,maar zij waren niet bij machte om strijd in de wedstrijd te brengen. De Superboeren probeerde in het begin van de wedstrijd Ajax vroeg onder druk te zetten, later zwakte dit af. In grote kansen resulteerde het niet doordat ze de bal niet langer dan een tiental seconden vast konden houden.

Viktor Fischer had halverwege de eerste helft wat kleine kansjes maar wist ze niet te verzilveren. Vlak voor rust zorgde Ricardo van Rhijn voor een opleving. Hij schoot richting het doel, maar de bal ging ruim over. Aan de andere kant deed Anco Jansen hetzelfde voor De Graafschap, ook hij schoot hoog over. Ajax had het meeste balbezit. maar was voor rust nooit echt gevaarlijk geworden. Zo ging de ploeg van Frank de Boer de rust in met de brilstand nog op het bord.

De tweede helft was interessanter, mede omdat Kolbeinn Sigthorsson vlak na rust de score opende. De IJslander kopte een voorzet van Lesley de Sa binnen. Daarmee was de ban gebroken voor 'een Amsterdams kwartiertje'. Viktor Fischer maakte een knappe combinatie met Siem de Jong en het talent van vorig seizoen schoot de 0-2 in de touwen.

Vanaf de zestigste minuut zaten de Ajax-fans op internet op het puntje van hun stoel, want toen kwamen talenten als Stanislav Lobotka en Simon Moses Daddy in de ploeg en met name de laatste zorgde met zijn dribbels en dreiging voor vuurwerk. Koud in het veld scoorde Moses Daddy de 0-3 uit een corner. Spits Sam Hendriks, die bij De Graafschap vandaan kwam, kreeg ze onder andere van de snelle Nigeriaan op een presenteerblaadje, maar faalde tot twee keer toe.

Afwezigen
Overigens ontbraken Lucas Andersen en Eyong Enoh zaterdag. Volgens Ajax Life heeft Andersen liesklachten en Enoh zou nog te weinig hebben getraind voor een wedstrijd. Dejan Meleg speelt net als Mickey van der Hart op het EK U-19.

Opstelling De Graafschap: Van der Meulen; Van Kouwen, Breinburg, Vincken, Parzyszek, Massop, Maertzdorf, Calvete, Jansen, Van de Kracht, Linssen

Opstelling Ajax:
Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Blind; Schöne, De Jong, Serero; De Sa, Sigthórsson, Fischer.

Na 60e minuut: Cillessen; Nieuwpoort, Gravenberch, Kuipers, Koppers; Sporkslede, De Kamps, Lobatka; Daddy Simon, Hendriks, Höner.

Doelpunten:
'49 Sigthorsson (De Sa)
'61 Fischer (De Jong)
'64 Moses Daddy

Bijzonderheden:
-

Video:
Bekijk de beelden op de site van RTVNH.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
nickwevers
let op deze man mensen.. men noemt hem ook al de Nigeriaanse Ronaldo... we zullen zien ik hoop dat we nog veel gaan zien van Daddy.... ben benieuwt, heb nu al zin in het nieuwe seizoen!
0 0
Arim_
Eerste selectie: Vermeer, Cilissen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Veltman, Moisander, Blind, Boilesen; De Jong, Schone, Poulsen, Eriksen, Serero, Klaassen; Sana, Bojan, Sigthorsson, Hoessen, Fischer, Boerrigter (20 man)

Tweede selectie: Van het Hart, ?; Ligeon, Tete, Gravenberch, Nieuwpoort, Kuipers; De Kamps, Sporkslede, Bazour, Lobotka, Andersen; Simon, Lukoki, De Sa, Honer, Van Kessel, Hendriks, El Hasnaoui, Meleg (20 man)

En dan vergeet ik vast nog iemand.
0 0
Liefhebber
Ik heb deze wedstrijd helaas niet kunnen zien. Als ik het zo doorlees, waren Moses, Höner en Lobotka best veelbelovend? Zou wat zijn zeg!
0 0
forajax
Moses Daddy.......... DE NIEUWE FINIDI GEORGE!!!!
0 0
Jaylen
1e helft op vakantie, doet me denken aan de voorgaande 7 jaar, maar dan de eerste seizoenshelft!
0 0
Raiko
Wat is dit dan voor stomme titel?

Moses deed het goed, maar laten we Höner niet vergeten.
0 0
Bky
Mwah, iedereen sprak alleen maar over Moses.. Dus klopt wel ongeveer..
0 0
ObjectoJood
Ben ik de enige die nu zijn twijfels heeft bij de JL?

Zoveel talent en dat gaat straks ten koste van ons eerste elftal.
0 0
grotesmurf
Wat een lange talentjes zeg. FC Smurf ole ole!
0 0
ST
Hoop dat de samenvatting snel ergens online komt.
0 0
RobertoStrife
Komt sowieso op Ajax TV.
0 0
ObjectoJood
Sorry, maar als ik alleen maar gezeik hoor over zo'n medium ga ik t niet aanschaffen, het spijt me zeer...
0 0
RobertoStrife
De samenvatting komt op Ajax TV, niet op Ajax TV Exclusive.

Dus gewoon voor iedereen toegankelijk ;)
0 0
3*stars*3
Sluit ik me bij aan en 3¤ per maand en 15¤ per seizoen is niks maar dan wil je wel service voor je geld natuurlijk.
Ajax moet gewoon investeren in profs voor Ajax TV en ze plukken daar de vruchten van.
0 0
Joduh_Jonguh
kan nog steeds niets vinden!!
0 0
jip
moses daddy toch wel goede voetballer
0 0
AjaxfanRuben
Toch vind ik Sana makkelijk en snel draaien en goed positiespel spelen. Ik vind alleen dat hij te weinig kracht heeft waardoor elke actie van hem op de verdediger strandt. Ik denk dat Sana gewoon back up wordt achter Bojan (als Derk het al niet overneemt, wanneer Fischer speelt op links) en dat Meleg samen met Moses in de Jupiler League gaan strijden om een plekje.
0 0
ST
Sana makkelijk en snel draaien en goed positiespel? Leuk hoor, maar als je als buitenspeler geen goede voorzet hebt en geen passeeractie dan houdt het al snel op.
0 0
afca12
Kan niet wachten tot het seizoen weer begint op naar 4
0 0
RobertoStrife
Volgens Ajax Life was Lobotka de nr.10 en De Kamps dus de nr. 6.

De Kamps was dus de speler die zo goed speelde de tweede helft.
0 0
Tyronetjonaloi
Bijna zonde dat we Moses en Meleg hebben, moet er toch echt 1 van op de bank zitten.. Maar met onze jeugd maken we over een paar jaar een goede kans in de Champions League
0 0
AjaxfanRuben
Lobotka 10, De Kamps 6
0 0
RobertoStrife
Ligeon en Nieuwpoort speelde op rechtsback allebei erg goed, Van Rhijn moet echt wakker worden, anders komt hij op de bank. Op links geld hetzelfde voor Blind, Boilesen was een klasse beter. In de spits gaat het nog spannend worden, Hoesen of Sigthorsson, ik weet op het moment niet wie ik zou kiezen.
0 0
Professor
Natuurlijk de voorbereiding is voor sommige spelers pas begonnen maar Blind en Sigthorsson zullen echt voor 110% aan de bak moeten. Hoesen wordt echt met de wedstrijd beter en Boilesen speelt na zo een hele lange blessure al opmerkelijk goed. Vind Boilesen erg sterk en kan de linkerkant helemaal bestrijken. Hij kan niet alleen met een een/twee de achterlijn halen maar ook met een individuele aktie wat hij dus voor heeft op Blind
0 0
RobertoStrife
Boilesen is gewoon een beest geworden, niet meer een jochie (wat Blind voor mij nog wel is), maar een echte vent, hoe hij met z'n 7mijlslaarzen de hele linkerkant bestrijkt, is echt een kunst!

Hoesen is echt geweldig in de kaats. Alleen hij moet nog wat constanter worden. Denk dat hij zeker een goede spits voor Ajax kan zijn!
0 0
de voetbalkenne
Boilesen speelde vandaag ook niet bijster sterk. Hij was Castelen een aantal keren volledig kwijt, Castelen had wel 2x kunnen scoren. Daarnaast speelde ook Deswil niet echt goed, Gravenberch maakte veel meer indruk.
0 0
de voetbalkenne
Boilesen speelde vandaag ook niet bijster sterk. Hij was Castelen een aantal keren volledig kwijt, Castelen had wel 2x kunnen scoren. Daarnaast speelde ook Deswil niet echt goed, Gravenberch maakte veel meer indruk.
0 0
RobertoStrife
Ik vond zelf Boilesen een stuk beter dan Koppers, Kuipers en Blind. Sterk aan de bal, altijd vrij, opbouwend goed. Verdedigend maakte hij wel één fout, samen met Eriksen en Denswil, waar de goal uit viel.

Gravenberch was vandaag echt verbazingwekkend goed, de verrassing, jammer dat hij nu naar dat jeugdtoernooi moet!
0 0
ST
Blind heeft zo'n goed seizoen achter de rug. Niet voor niets Ajacied van het jaar. Je kunt in mijn ogen niet stellen dat Boilesen beter is, afgaande op die paar wedstrijdjes die hij heeft gespeeld en een jaar later 1 of 2 helften. Ik geloof in allebei.
0 0
RobertoStrife
Ik had het ook over vandaag he, niet over in het algemeen.

Ik denk dat je Blind het beste naar centrum-mid kunt verschuiven, dan gebruik je ze allebei.
0 0
AjaxfanRuben
Boilesen is ook vooral aanvallend heel erg goed, hij heeft een goede balcontrole. Verdedigend zal hij ook nog veel moeten leren. Hij heeft nog maar rond de 10 wedstrijden in Ajax 1 gespeeld. In die 10 wedstrijden liet hij ook verdedigend nog weleens wat steekjes vallen. Boilesen is in potentie een stuk beter dan Blind.
0 0
AjaxfanRuben
Blind en van Rhijn zijn pas sinds woensdag in training. Ligeon, Nieuwpoort, Boilesen en Ligeon al rond de 2 a 3 weken.
0 0
RobertoStrife
Dat klopt, maar vorig seizoen vond ik Van Rhijn ook al niet geweldig.

Ik zou Blind op CVM proberen, vandaag kwam Schöne daar niet goed uit de verf.
0 0
RobertoStrife
Höner speelde op links ook best aardig trouwens. Goede tweede helft!

Manmanman, wat gaat dat moeilijk worden voor Frank de Boer om hier elke wedstrijd een selectie van 18 uit te maken. Zoveel talent, we mogen blij zijn dat Jong Ajax ook profvoetbal speelt dit seizoen!
0 0
TurboUrby
Kan de tweede helft helaas niet zien. Kan iemand mij de goals beschrijven van Fischer en Moses? Thx
0 0
RobertoStrife
Frank de Boer gaat een hel van een seizoen tegemoet, wie moet je selecteren, wie moet je weglaten?

Met Nieuwpoort, De Sa, Moses Daddy, Meleg, Tete, Veltman, Denswil, Sporkslede, De Kamps, Gravenberch, Höner en noem ze allemaal maar op, heb je echt ongelooflijk veel talent lopen!
0 0
ST
Inderdaad wel lastig. Gelukkig spelen ze nu Jupiler league, waardoor ze toch nog het gevoel hebben een stapje omhoog te gaan. Ik denk dat dit seizoen alleen Moses Daddy, Meleg, Veltman en Denswil vast bij de Ajax 1 selectie blijven.
0 0
ObjectoJood
Wat ik begrijp van de comments hier en wat ik gezien heb tegen RKC kunnen we een erg mooi en leuk seizoen tegemoet zien, ik verheug me er nu al zwaar op.

Veel plezier mensen.
0 0
Lewis Hamilton
Moses Daddy wat een held!
0 0
RobertoStrife
Die Moses Daddy heeft echt een drive en een lekker techniek, Bojan, Meleg en Sana mogen oppassen op die rechterflank!
0 0
ST
Sana gaat de winterstop niet halen bij Ajax denk ik. Die jongen moeten ze echt zo snel mogelijk proberen te verhuren. Desnoods zijn salaris zelf doorbetalen. Mist eigenlijk alles. Wel een hele sympathieke vent, maar nog niet goed genoeg als 4e keus.
0 0
RobertoStrife
Sana was vandaag de slechtste flankspeler.
0 0
l0l
Toch vond ik Sana niet slecht.
0 0
ST
Ja vond ik ook. Maar heb alleen tegen RKC gezien. Vind het wel echt jammer, gun het hem wel.
0 0
RobertoStrife
Klopt, als hij 3 jaar geleden was gekomen, was het gewoon een basisspeler, maar in het nieuwe Ajax zit zoveel talent.

Als ik Groningen ofzo was zou ik Sana een jaartje huren, is volgens mij echt wel geschikt voor de (sub)top.
0 0
ST
Inderdaad, zou ik ook doen als ik hen was. Volgens mij had Heerenveen eerst interesse in hem. Hij is eigenlijk te oud voor jong Ajax, dus ik zou hem ook eerder verhuren dan in de Jupiler league laten ploeteren.
0 0
ObjectoJood
Begin vorig seizoen was ie een revelatie, speelde ie verschrikkelijk goed. Maar als hij het niveau van vandaag vast houdt ben ik bang dat t einde oefening is. Maar ik vind wel dat ie kwaliteit heeft, dat zag je vorig seizoen, maar bij Ajax moet je dat waar maken, we zullen zien.
0 0
Joduh_Jonguh
Zo... zelfs Bojan?? Dayuuum, moet zo echt de sammenvating zien.... iemand een idee waar dat kan ?? (of gewoon de site van Eredivisie live?)
0 0
ST
Dat zou ik ook wel willen weten.
0 0
RobertoStrife
Inmiddels krijgt De Graafschap toch weer een paar kansjes.
0 0
RobertoStrife
De Kamps, Daddy, Nieuwpoort en Sporkslede vreten het gras op! Jagen elke bal achteraan en winnen zo veel balbezit.
0 0
Bky
Moses Daddy, wat een plezier gaan we aan hem beleven. Begint nu een beetje te overmoedig te worden volgens mij, maar miss gooit hij er nog een paar prachtige acties uit.
0 0
1988
Moses Daddy laat leuke dingen zien, alleen staat hij positioneel nog niet goed. Maar dat kan niet anders aangezien hij pas recentelijk bij de club is.
0 0
larzoboy
Nu niet alleen zin in de start van de Eredivisie maar ook in de start van de Jupiler League! Erg leuk om die jonge gasten aan het werk te zien.
0 0
RobertoStrife
Sporkslede zit als een beest achter elke bal aan, mooi om te zien hoe gretig hij is!
0 0
leppe
Wie is die donkere jongen achterin? Wat een beest man. Moses Daddy en Lobotka vind ik allebei in positieve zin opvallen! Denk dat we daar nog wel wat plezier van gaan beleven.

edit: zie hier onder net iemand iets over Gravenbergh zeggen, dat zal hem wel zijn.
0 0
ST
Die Gravenbergh speelde tegen RKC ook al sterk. Ik heb wel vertrouwen in deze man. Is vroeger volgens mij ook aanvaller geweest en nu dus verdediger.
0 0
Multi
Was vroeger een aanvaller ja. En speelt zeker niet onaardig.

Vandaag waren de volgende in mijn ogen positief de volgende 4 het meest positief opgevallen:
Lobotka, Moses daddy, Boerrighter, Liggeon
0 0
ST
Gravebergh is echt een beest.
0 0
Joduh_Jonguh
Ik kan de wedstrijd niet zien.. :(
Maar is Moses Daddy echt zo goed als dat werd gezegd ? ? (voor zover je dat al kan zeggen naar een paar minuuten)
0 0
RobertoStrife
Tot nu toe heeft hij al gescoord en een niet te missen voorzet gegeven (die helaas toch verkloot werd door Hendriks). Dus tot nu toe is hij goed bezig!
0 0
Joduh_Jonguh
Kwam die hendriks van de graafschap deze week ??
0 0
Joduh_Jonguh
Kwam die hendriks van de graafschap deze week ??
0 0
RobertoStrife
Volgens mij wel, lijkt nog steeds een hart voor z'n oude club te hebben en niet te willen scoren, want hij heeft al 2 100% kansen gehad.
0 0
Joduh_Jonguh
ojah, die honer kwam uit duitsland.
Vandaag was wel leuk voor de Ajax fan... net of we in een snoepwinkel konden bekijken wat de lekkere snoepjes in onze winkel zijn (no-h0mo)
0 0
Joduh_Jonguh
Kwam die hendriks van de graafschap deze week ??
0 0
AJAXweownes
Nummer 9 is sam hendriks
0 0
RobertoStrife
Lobotka versiert met een knappe solo een vrije trap vanuit een mooie positive, maar de keeper van De Graafschap redt fabelachtig op de inzet van Sporkslede.
0 0
Joduh_Jonguh
lkkre updates Roberto (Y) Hoe is daddy ??
0 0
Sjaakvaak
Nummer 9 is Hendriks volgens Ajax Life!
0 0
RobertoStrife
Overige wissels Ajax: naast Moses Daddy zijn ook Sporkslede, Kuipers, De Kamps, Hendriks, Lobotka, Höner en Gravenberch ingevallen.

De spits die net die 2 grote kansen miste, is dus wel echt Höner. *edit: ik word gecorrigeerd, het is toch Hendriks.

Gravenberch, Sporkslede, Kuipers en Lobotka mogen vandaag doodleuk 2 keer opdraven!
0 0
RowinAFCA
sporkslede speelt ook voor de tweede maal, tegen RKC als rechtsback
0 0
RobertoStrife
Heb hem erbij gezet!
0 0
j0rdiii
Dat is Hendriks.
0 0
RobertoStrife
Dus Höner speelt op linksvoor?
0 0
Ajax-Hup
aw men, ik lees al die reacties hieronder ik word gek! Ik ben echt benieuwd naar die moses daddy...
0 0
RobertoStrife
Die cameraman is dronken volgens mij, kijkt meer naar het publiek dan naar de wedstrijd.
0 0
l0l
Hij zei net dat ie thee in plaats van koffie, hij vond de koffie niet lekker. Waarschijnlijk even nuchter worden.
0 0
RobertoStrife
En ook vanaf links komt er een prachtige voorzet op de nr. 9, maar weer mist hij. Geen idee wie het is, maar het killerinstinct lijkt te ontbreken.
0 0
Bky
Höner springt alleen nog niet echt goed om met zijn kansen, mist nu 2de grote kans in 1 minuut..
0 0
l0l
Ben nu al fan van Moses Daddy, wat een speler is dat zeg.
0 0
Van Reenen
Men zegt dat hij de nieuwe "black"Messi is, dus dat kan nog wat worden zeg. Ik ga straks de samenvatting bekijken op Foxsports. Wil pappie of Moses Daddy wel eens zien!
0 0
Bky
Meer met Ronaldo heb ik overal gehoord..

En aan zijn acties te zien......... Haha.
0 0
Joduh_Jonguh
Jah idd, ben nu wel echt benieuwd!! :D
0 0
RobertoStrife
Mooie voorzet van Moses Daddy, maar de nr, 9 van Ajax mist alleen voor de keeper.

(weet niet zeker of het Hendriks of Höner is)
0 0
Jajijdaar
Perfecte voorzet en geniaal gedaan van Moses Daddy. Jammer van Hendriks, mist die bal volledig!
0 0
l0l
Jammer Hendriks
0 0
Bky
Pff, die Moses Daddy, wat een geweldige acties.
0 0
3*stars*3
Ben benieuwd naar die papa Moses!
Speelt hij vanaf rechts of links?
We hebben iig veel keuzes voor op de flanken als hij deze lijn kan doortrekken!
0 0
forajax
Is dat zijn broer ofzo
0 0
3*stars*3
Haha ach papa, vader of Daddy it's the same dude.
Ben blij om te horen dat hij er is en indruk heeft gemaakt en als ik bovenstaand stukje lees, was het op snelheid, techniek + een goede voorzet.

Fucked up maar met Fischer, Derk op links en Bojan, Daddy en Meleg op rechts, it's case closed voor Sana en Lukoki maar geweldig voor Ajax.
0 0
Joduh_Jonguh
ja idd, Sana Boerigter en Lukoki door selecteren plz
0 0
RobertoStrife
Vanaf rechts, en daar moet hij ook blijven, heeft een lekkere voorzet.
0 0
oudzuid2
dan zitten we met Moses, De Sa, Bojan, Meleg, Cerny en Lukoki de komende jaren wel goed op de rechterflank :)
0 0
RobertoStrife
Lukoki kun je definitief afschrijven denk ik. De Sa, Meleg en Moses Daddy zijn nu al even ver of verder en zijn alledrie jonger. Ik zou hem verkopen.
0 0
foshoquz
Wat een actie van Moses, heerlijk!
0 0
Sjaakvaak
Is nummer 9 die net die enorme kans mist Hendriks of Höner?
0 0
AjaxfanRuben
Ik ben fan van Moses Daddy! :P
0 0
3*stars*3
Echt jammer dat ik niet kan zien maar mooi om te horen dat papa Moses gelijk heeft gescoord!
Vraag mij af waarom hij nog geen contract heeft getekend of is dit zeg maar een bevestigings wedstrijd voor de staf?
0 0
RobertoStrife
Hij heeft toch meteen op zijn 18de getekend?
0 0
3*stars*3
Hijs gister 18 geworden maar ik zie nog nks staan op ajax.nl.
0 0
Misc1990
Jajaja! Hahah meteen even zn goaltje! Moses Daddy Ajala Simon of hoe heet die!!
0 0
Link09
Had die daddy al getekend dan ??
Wel lekkere binnekomer !
0 0
l0l
Ik had net wel geluid, hoor ik de koffie is niet te drinken. Zou jij voor mij alsjeblieft earl grey thee kunnen halen met een klein beetje suiker.
0 0
RobertoStrife
Die Moses Daddy is in ieder geval bloedfanatiek, loopt te rennen alsof zijn leven er vanaf hangt!
0 0
martijnf007
0-3!!!!
0 0
erismaar1club
moses haha
0 0
Jajijdaar
Moses Daddy scoort!!
0 0
Bky
Moses Daddy 2 minuten in het veld en hij scoort met zijn hak een corner binnen. Leuke binnenkomer haha.
0 0
RobertoStrife
Moses Daddy maakt meteen al de 0-3!
0 0
ajaxrosenberg
Inmiddels werkt het wel, dus toch al twee doelpunten gezien, alleen nog geen geluid.

Overigens kun je Fox Sports nu al we aanschaffen, alleen Internationaal zag ik nog geen prijsopgaaf voor, maar misschien is dat inmiddels ook al bekend.
0 0
Van Reenen
Na afloop van deze wedstrijd wederom een samenvatting op Foxsports met geluid!!!
0 0
foshoquz
Lol MOSES!
0 0
RobertoStrife
Het is even wachten op de opstelling, maar in ieder geval erin gekomen zijn onder andere Sporkslede (nr. 3) en Moses Daddy (nr.7). Ook Höner maakt zijn debuut (volgens mij is hij nr. 9).
0 0
Sjaakvaak
MD7!!! Binnen enkele minuten al zijn eerste treffer!! Baas!
0 0
l0l
Echt goed is hij!
0 0
j0rdiii
Moses Daddy valt in.
0 0
Sjaakvaak
Heeft iemand een lijstje met rugnummers en namen? 11 is Höner en 7 Moses Daddy of?
0 0
Bky
Mooie combinatie tussen de Jong en Fischer door het midden zorgt voor de 2-0.
0 0
RobertoStrife
Fischer maakt nog voor zijn wissel snel de 2-0 na een mooie combinatie! Goede goal!
0 0
foshoquz
Fischer 2-0, mooi uitgespeelde goal.
0 0
Bky
Is die NR 7 nu Moses Daddy of de Sa?
0 0
stefanr
de Sa
0 0
j0rdiii
Nee.....
0 0
Sjaakvaak
de Sa is er al uit
0 0
stefanr
net wel geloof ik? is er nu niet nieuwe nummer 7 in veld gekomen toch?
0 0
Bky
Nu niet meer volgens mij inderdaad na die wissel.
0 0
ST
iemand een stream?
0 0
RobertoStrife
Net nu het beter gaat, komen de wissels er straks aan, het lijkt erop dat Moses Daddy straks zijn debuut mag maken.
0 0
MartijnMIC
Fischer 0-2
0 0
RobertoStrife
Ajax speelt weer zoals het hoort, constant druk op de defensie van De Graafschap en het lijkt een kwestie van tijd voor de 2-0 valt.
0 0
RobertoStrife
Nieuwpoort speelt en Ligeon speelde vandaag toch een stuk beter dan Van Rhijn, laten we het wijten aan vakantie-benen, want anders moet hij op gaan passen!
0 0
stefanr
Nieuwpoort doet het inderdaad verrassend goed!
0 0
Ignominious
he he, eindelijk een goal. Sigthórsson op aangeven van De Sa, geloof ik..
0 0
Rbrt92
Lekker goaltje!!! GOALBEINNNNN!
0 0
AJAXweownes
Wie heeft ook geen geluid bij ajax exclusive?
0 0
j0rdiii
Iedereen.
0 0
AJAXweownes
Dank u voor de bevesteging!
0 0
AJAXweownes
Dank u voor de bevesteging!
0 0
RobertoStrife
Prachtige loopactie van Serero, hij zoekt de cornervlag op en wordt hard neergehaald, indirecte vrije trap.
0 0
MartijnMIC
dit was toch wel een penalty?
0 0
RobertoStrife
Serero wordt neergehaald in de 16, maar er wordt niet voor gefloten.
0 0
AJAXweownes
Wie heeft ook geen geluid bij ajax exclusive?
0 0
RobertoStrife
Sigthorsson begint ook meer te bewegen voorin en De Jong wordt wat meer in het spel betrokken. Ajax komt wat beter in de wedstrijd.
0 0
ST
Waar volg jij dit?
0 0
RobertoStrife
Ajax Exclusive.
0 0
Sjaakvaak
Was dat geen penalty? Mooie actie verder
0 0
RobertoStrife
Fischer loopt zich stuk terwijl De Sa meters vrij staat. Breed leggen en het is 0-2, maar helaas kan de verdediger hem verrassen.
0 0
ajaxrosenberg
Probeerde vanmiddag in de eerste helft tegen RKC te kijken, werkte niet. Probeerde net via Ajax Exclusive werkte ook niet. Het valt niet mee om een wedstrijd live te verslaan blijkbaar...
0 0
swaap
Ik zeg gewoon Eredivisie Live(Fox Sports Eredivisie per 17 aug dacht ik) aanschaffen
0 0
martijnf007
je kan fox sports vanaf 1 aug aanschaffen
0 0
sv
raar bij mij doet ie het wel.
0 0
TikkieTerugJaap
Gvd keek net weg haha was t een mooi doelpunt?
0 0
martijnf007
ja hij was mooi
0 0
Ignominious
he he, eindelijk een goal. Sigthórsson op aangeven van De Sa, geloof ik..
0 0
foshoquz
Klasse goal van Kolbein, mooie pass van Nieuwpoort op de Sa daarvoor.
0 0
RobertoStrife
Nieuwpoort speelt prachtig diep op De Sa, De Sa geeft strak voor en Sigthorsson maakt het af!

0-1!
0 0
flierefluiter
Blind is er sowieso uit, maar ik kan niet zien wie hem vervangt. En er staat een klein donker mannetje rechtsbuiten. Misschien is dat Daddy?

O, en een goal
0 0
RobertoStrife
Volgens mij is dat gewoon De Sa op rechtsvoor hoor. Volgens mij geen wissels.

Edit: Nieuwpoort en Koppers voor Van Rhijn en Blind. Verder geen wissels.
0 0
flierefluiter
Klopt trouwens, is de Sa. Maar Blind zie ik niet hoor?
0 0
swaap
Hij geeft toch ook aan dat Nieuwpoort en Koppers erin zijn gekomen voor Rico en Daley?
0 0
RobertoStrife
Blind is vervangen door Koppers.
0 0
Bky
Kijk, een pure Siggy goal. Lekker hoor.
0 0
Rbrt92
Lekker goaltje!!! GOALBEINNNNN!
0 0
Ajax-Hup
kan geen stream vinden :(
0 0
ObjectoJood
Vraag dat maar niet hier, worden sommige boos.
0 0
Ignominious
he he, eindelijk een goal. Sigthórsson op aangeven van De Sa, geloof ik..
0 0
RobertoStrife
Ze hebben in ieder geval te horen gekregen iets sneller te handelen in de tweede helft, de jongens zijn nu een stuk fanatieker!
0 0
RobertoStrife
Weet iemand of er wissels zijn?
0 0
Rbrt92
Die gast die dit filmt moet echt ff stage gaan lopen bij FOX.. De hele tijd dat nét te laat in en uitzoomen is zeer irritant!
0 0
Ignominious
Ik heb enkel geen geluid. Wel jammer maar op zich kan ik de wedstrijd volgen. Moet wel zeggen dat de wedstrijd tegen RKC veel flitsender was. En dat ligt niet alleen aan de kwaliteit van het beeld en geluid.
0 0
Ignominious
Ik heb enkel geen geluid. Wel jammer maar op zich kan ik de wedstrijd volgen. Moet wel zeggen dat de wedstrijd tegen RKC veel flitsender was. En dat ligt niet alleen aan de kwaliteit van het beeld en geluid.
0 0
RobertoStrife
Het leuke aan 2 wedstrijden op één dag, is dat je wel mooi spelers kan vergelijken.

De winnaars van de twee eerste helften: Ligeon wint van Van Rhijn, Alderweireld van Veltman, Boilesen van Blind, Poulsen van Schöne, Klaassen van De Jong, Eriksen (ruim) van Serero, De Sa van Sana, Hoesen van Sigthorsson en Boerrigter van Fischer. Denswil en Moisander + Cillessen en Vermeer spelen gelijk.

Natuurlijk is dit een momentopname, dus je moet hier nog geen conclusies aan verbinden.
0 0
l0l
Ligeon is aanvallend gewoon erg goed. Maar dat geldt ook voor Boilesen. Het is wel lekker om zulk soort spelers te hebben. Vaak moet Ajax het spel maken en Blind en Van Rhijn zijn goede spelers. Maar geen spelers die de creativiteit van Ligeon/Boilesen hebben. Het is wel goed dat we juist nu een selectie hebben. Waarvan op elke positie wel iemand zit, die de cocurrentie sterk maakt.
0 0
Moses Daddy
Kom Moses Daddy er nog in?
0 0
Rbrt92
Gelukkig is het maar een oefenwedstrijdje:)
0 0
TurboUrby
Ajax = Eriksen
0 0
flierefluiter
Op basis van 120 minuten (dankzij exclusive niet de hele eerste helft gezien) zomeravond voetbal toch even een opstellinkje :p

Vermeer/Cillessen

V Rhijn - Alderweireld - Moisander - Boilesen
Schone
Bojan - Eriksen
Fischer - Hoesen - Boerrigter

Eriksen is met afstand de beste speler die we hebben, hij is de basis van het spel. Boerrigter is een prima buitenspeler maar moet echt op links, Bojan kan op het middenveld en Fischer is het grootste talent wat we hebben. Boilesen heeft meer kracht en snelheid dan Blind maar speelt vooral met veel meer energie.
0 0
RobertoStrife
Als je het echt 100% op deze 2 wedstrijden beslist, denk ik dat je het zo moet neerzetten:

Vermeer/Cillessen
Ligeon-Alderweireld-Moisander-Boilesen
Klaassen-Poulsen-Eriksen
De Sa-Hoesen-Boerrigter

Maar om het in z'n geheel te bepalen op 2 wedstrijdjes is natuurlijk een beetje vd gekken.
0 0
Rbrt92
Laten we ons eerst fftjes vermaken in de tweede helft;)
0 0
l0l
Nu komt misschien Daddy Moses er in, maar heb geen idee hoe ie er precies uitziet. Normaal hebben we geluid ;)
0 0
stinsel
Siem op de bank......??? uhhhhhh.......
0 0
flierefluiter
Met tegenzin, maar op dit moment wel. Al mag hij er ook in voor Bojan hoor, zit ik totaal niet mee.

We hebben komend seizoen gewoon een on-Nederlands brede selectie.
0 0
CrazyDJ
Rust, dramatisch dat je 0 uitgespeelde kansen hebt gehad.
Pffff, Frank zal flink tekeer gaan denk ik want dit kon echt niet, erg zwak spel. (ik hoop overigens wel dat er nog geluid komt...)
0 0
erismaar1club
gelukkig naar rkc ajax geweest en niet deze saaie pot
0 0
foshoquz
Pfoe saai potje zeg, hopelijk de tweede helft wat meer frivoliteit. Verdedigend staat het iig wel goed.
0 0
RobertoStrife
Veelzeggend: Na het (op de stream onhoorbare) fluitsignaal stormt De Boer de catacomben in.

Alles wat tegen RKC goed ging (snel rond spelen, diepte, vooruit spelen, kort doordekken), ging deze eerste helft fout.

Van jongens als Moisander, Van Rhijn, Blind, Schöne, De Jong, Sightorsson en Fischer mag je toch meer verwachten.
0 0
ajaccied4life
Hoesen scoorde weliswaar niet, maar is een beweeglijk spitsje die lekker kan kaatsen, houdt verdedigers toch bezig.
0 0
l0l
Vind Hoessen technischer als Goalbeinn. Maar toch vind ik Goalbeinn verder als Hoessen. Maar het is wel lekker dat we een 2e op komende goalgetter hebben.
0 0
forajax
Ben blij dat we net hendriks opgehaald hebben want zo te lezen hadden we anders nu al 1-0 achter gestaan;)
0 0
omisom
Jammer dat sommige zich liever bezig houden met elkaar af te zeiken in plaats van bezig te zijn met de club, triest als je jezelf Ajacied noemt.
0 0
l0l
Rust vrij saaie pot. Niks gebeurd jammer, mist toch echt Eriksen.
0 0
RobertoStrife
En Boilesen/Ligeon op links en rechts was toch ook een stuk leuker. Die 2 creatieve backs schelen een slok op een borrel!
0 0
Bky
Ja, maar het is voor Blind/van Rhijn toch wel weer belangrijk dat ze wedstrijden spelen. Ook al spelen ze nog minder dan Boilesen en Ligeon.
0 0
RobertoStrife
Sigthorsson heeft de hele eerste helft geen bespeelbare bal gehad en gaat de bal dus maar op het middenveld ophalen.
0 0
Bky
Ach, Frankie gooit er zo wel een donderspeech in, concentratie is 0 % op dit moment. Balletjes op 5 meter die verkeerd gaan.
0 0
Bky
Pff, dat werd net even heel amateuristisch verdedigd. 2 vs 3. Allemaal bij de aanvaller bij de bal en niemand die ingrijpt. Bleven maar achteruit lopen.
0 0
RobertoStrife
Komt er eindelijk een beetje snelheid in de opbouw van Ajax, stapt De Jong achteruit als hij vooruit moet stappen, meteen een gevaarlijke counter en bijna een tegengoal, slecht gedaan van onze aanvoerder, die het team niet op sleeptouw neemt.
0 0
l0l
En Veltman wordt weer kinderachtig onderuit gelopen. Die jongen moet snellere keuzes maken. Leek wel weer zo Vitesse momentje. Voor de rest is opbouwend aardig goed, maar hij zet zich te makkelijk weg. Misschien zijn lengte toch of zijn fysieke?
0 0
RobertoStrife
Eerste mooie aanval van Ajax, goed gedaan van Fischer en Blind.
0 0
RobertoStrife
Veltman (waar ik normaal fan van ben) speelt ook niet goed trouwens, neemt veel teveel tijd met de bal en zorgt er zo voor dat De Graafschap alle tijd heeft om goed te staan. Dat deden Denswil en Toby + Vd Hoorn en Gravenberch toch een stuk beter.

Komt ook een beetje doordat Poulsen, Boilesen, Ligeon en Eriksen er nu niet staan om alle ballen op te eisen.
0 0
boeriiee
Leuk 2x 3 euro betaald en dan nog zeggen dat ik geen abonnement heb.
0 0
Champy37
Is het jou al gelukt? Ik blijf hetzelfde abonnementenscherm krijgen steeds ondanks dat ik 3 euro betaald heb
0 0
Vincentajax
Ik heb precies hetzelfde.....
0 0
boeriiee
Het is je firewal denk ik even uitzetten nu doet die het wel
0 0
Champy37
Ik heb ook hetzelfde probleem. Heb 3 euro betaald maar als ik op de live wedstrijd klik dan moet ik weer inloggen en wordt er gemeld dat het exclusief voor leden van Ajax Exclusive is. Beetje vreemd allemaal
0 0
larzoboy
Had ik eerst ook, check je e-mail daarin staat namelijk een activeer link als dit dan nog niet werkt start dan je pc opnieuw op misschien helpt dat..
0 0
larzoboy
Had ik eerst ook, check je e-mail daarin staat namelijk een activeer link als dit dan nog niet werkt start dan je pc opnieuw op misschien helpt dat..
0 0
larzoboy
Had ik eerst ook, check je e-mail daarin staat namelijk een activeer link als dit dan nog niet werkt start dan je pc opnieuw op misschien helpt dat..
0 0
larzoboy
Had ik eerst ook, check je e-mail daarin staat namelijk een activeer link als dit dan nog niet werkt start dan je pc opnieuw op misschien helpt dat..
0 0
larzoboy
Had ik eerst ook, check je e-mail daarin staat namelijk een activeer link als dit dan nog niet werkt start dan je pc opnieuw op misschien helpt dat..
0 0
larzoboy
Had ik eerst ook, check je e-mail daarin staat namelijk een activeer link als dit dan nog niet werkt start dan je pc opnieuw op misschien helpt dat..
0 0
boeriiee
het is dat je een onveilig script hebt, die even goed keuren en kijken maar
0 0
j0rdiii
Dat dus
0 0
Vincentajax
Ik heb precies hetzelfde.....
0 0
Vincentajax
Ik heb precies hetzelfde.....
0 0
Van Reenen
Op de site foxsports. nl krijg je na afloop van de wedstrijd een samenvatting. Voor degene die de 1e wedstrijd niet gezien heeft, kan je nu de samenvatting bekijken van RKC - Ajax 1-5 met hattrick van Derrek.
0 0
Bky
Spelen nog niet bijzonder inderdaad, maar komt wel goed, straks Daddy erin en die legt de Graafschap wel even over de knie.

En dat Blind en van Rhijn nog niet top spelen is wel te begrijpen, zijn ook nog maar net terug van vakantie..
0 0
Jajijdaar
Heeft er al iemand geluid?
0 0
RobertoStrife
De Jong heb ik nog niet aan de bal gezien trouwens in het kwartier dat ik kijk. Speelt hij mee?

Edit: Ah, daar is hij dan!
0 0
RobertoStrife
Het middenveld met Eriksen en Poulsen was vele malen sterker, ook leek de verdediging in de eerste wedstrijd opbouwend een stuk beter. Blind loopt zoals z'n naam doet vermoeden naar voren, terwijl hij soms beter achter kan blijven en Van Rhijn speelt helemaal verstoppertje.

Alleen Fischer en De Sa spelen een redelijke wedstrijd, de rest speelt matig.
0 0
omisom
De leider ontbreekt dus ?
0 0
Van Reenen
Ik vond Ruben Ligeon de eerste wedstrijd sterk spelen, maar dat lag wellicht ook aan een slechte linksbuiten bij RKC.
0 0
l0l
Fischer vind ik ook slecht, Boerrigter is technischer vele malen minder. Maar Boerrigter sprint wel 2 man er uit en gooit de bal in de 16.
0 0
flierefluiter
Ik wil Fischer wel eens zien als Boilesen achter hem staat als hij speelt zoals vanmiddag. Wat mij betreft is hij op dit moment met afstand de beste op het veld.

Daley speelt in ieder geval niet goed tot nu toe, en Nicolai was vanmiddag heel erg goed.
0 0
RobertoStrife
Er komt tenminste nog een beetje actie uit, echt goed is hij niet, maar de rest van het team lijkt wel te slapen. Vooral het middenveld met Serero, Schöne en De Jong is zorgwekkend.

Het is te hopen dat Eriksen blijft!
0 0
l0l
Kunnen niet eens normaal de bal vast houden en even paar minuten Graafschap weg tiken.
0 0
ObjectoJood
Arme jongen, je hele avond verpest
0 0
l0l
Jij bent de meest trieste gast die ik ken op Ajaxshowtime. Ik reageer er op wat er op dit moment hoe er wordt gespeeld. Als jij mij niet interesseert reager aub niet meer.
0 0
Jajijdaar
Vind die ObjectoJood ook een sulletje, gewoon negeren, hij kan bijna nooit eens normaal reageren of een goed onderbouwde reactie geven.
0 0
l0l
Ben ik het helemaal met je eens. Ik reageer vanaf nu ook niet meer op hem. Je kan hem ook amper serieus nemen. Hij is zo ongeloofwaardig als wat. Ik wil hier lekker over voetbal praten, hij wilt dat kennelijk niet ook goed. Maar ga alsjeblieft niet iemand uit maken of zijn wel of niet is verpest. Dat is ie van mij nooit in oefen wedstrijd.
0 0
ObjectoJood
Ook volkomen wederzijds, ook jij hebt domme kritiek over van alles en nog wat.
0 0
ObjectoJood
Dat is volkomen wederzijds, niks anders dan kotsen over Ajax doe je.

En leer spellen, er zit gvd een spellingscontrole op deze site :')
0 0
l0l
Verdediging bakt er niks van, doordat de opbouw achterin slecht is kan het middenveld en de aanval niet goed worden anagespeeld.
0 0
steefjuhhhh
Wel toppers de gene die de hoogtepunten hier vertellen! Go ahead!
0 0
flierefluiter
tip: als je beeld hebt (maar geen geluid), probeer absoluut NIET de pagina te refreshen! dat bespaart je een hoop ellende

op fischer na speelt Ajax wat slapjes tot nu toe, serero valt me vooral tegen.
0 0
steefjuhhhh
Wel toppers de gene die de hoogtepunten hier vertellen! Go ahead!
0 0
l0l
Slecht spel van Ajax, ze kunnen niet de bovenliggende partij zijn bij de Graafschap. Het andere Ajax tegen RKC was velen malen leuker en creatiever.
0 0
RobertoStrife
Eriksen wordt erg gemist lijkt het.
0 0
l0l
Zeer gemist, Eriksen kan ook 3 man bezig houden. Klinkt raar maar hij is gewoon heel erg creatief. Je mist op dit moment creativiteit in het spel.
0 0
3*stars*3
Waarom klinkt het raar dat Eriksen creatief is want dat is toch zo?
0 0
RobertoStrife
De Ajax-defensie laat zich makkelijk onder druk zetten, Blind en Van Rhijn moeten gaan oppassen, want Ligeon en Boilesen waren vandaag een klasse beter.
0 0
Bky
Fischer mooie actie, neemt de bal mee van links tussen twee tegenstanders naar de achterlijn, maar een derde verdediger gooit zich ervoor.
0 0
l0l
Niemand heeft gescoort tot nu toe.
0 0
RobertoStrife
Fischer met een mooie actie erlangs, maar doordat hij nonchalant is, kan er een tackle ingezet worden, corner.
0 0
stefanr
Ik zie helaas helemaal niets, alleen zwart beeld. Afstandsschot van De Sa?
0 0
Vincentajax
Weet iemand of de Nigeriaanse CR7 ook nog gaat spelen?
0 0
j0rdiii
Nee, dat weten we als de wissels gaan komen. Ik denk het wel, Lukoki viel al in bij de andere wedstrijd.
0 0
l0l
Boerrigter zie ik meer gevaar in als Fischer op dit moment.
0 0
RobertoStrife
Was ook onzin. Heb het verwijderd.
0 0
RobertoStrife
Tot nu toe is Ajax niet indrukwekkend, de verdedigers spelen de bal een beetje rond, maar zodra de bal op het middenveld komt, raken ze meteen de bal kwijt, de enige die een beetje actie onderneemt, is De Sa.
0 0
l0l
Tot nu toe weinig creativiteit. Leuk getik maar je mist iemand die even een man passeert, even gevaarlijk doet en waarvan er actie ontstaat. Eriksen wat is die toch belangrijk, blijf aub.
0 0
l0l
Van Rhijn moet uit kijken, Ligeon zit achter je te hijgen.
0 0
l0l
Komt er ook nog een fluwele revolutie door de Ajax.nl heen?
0 0
forajax
Iemand ff een verslagje???
0 0
RobertoStrife
Ik zal proberen iedereen een beetje op de hoogte te houden.
0 0
RobertoStrife
Jongens, de enige livestream is op Ajax Exclusive en is op dit moment zonder geluid. Vragen om livestreams is dus niet nuttig en wordt verwijderd.
0 0
3*stars*3
Kan iemand ff update geven over spel van Ajax?
0 0
Pinaki1985
Ja betaal 3 euro en je weet het!!!
0 0
3*stars*3
Hahah, 3¤ betalen terwijl iedereen klaagt, no thanks ik blijf maar bij FOX en wacht maar op updates van mannen als Roberto...
0 0
Pinaki1985
Dan kan je het dus niet zien hhahah. Wat maakt die 3 euro nou uit. En ja beeld is niet top, pech gehad.

Pak lijk me allebij, want als echt supporter wil je zoveel mogelijk kunnen zien, alsje niet in de mogelijkheid bent om in het stadion te zijn,,
0 0
Shadirrasda
Ik heb 3 euro betaald en geen idee want die kut stream werkt niet
0 0
Bky
Jezus, lees de reacties eens, de meesten hebben geen beeld, daarbij is de stream drama nu, je hebt meer stilstaand beeld dan lopend beeld.
0 0
3*stars*3
Ach die bitch is ongesteld...
0 0
Pinaki1985
Wat is je moeder ongesteld. Dacht dat ze in overgang was.

Ik geef je alleen maar antwoord op je vraag.
0 0
3*stars*3
Nee die van jou Pinaki, gedraag je naar je leeftijd meid.
Get a life want die van jou is echt op en vooral als je in 1985 bent geboren...
0 0
Pinaki1985
Wat is je moeder ongesteld. Dacht dat ze in overgang was.

Ik geef je alleen maar antwoord op je vraag.
0 0
j0rdiii
Beeld is perfect hoor.
0 0
RobertoStrife
De Sa heeft in de paar minuten dat ik kijk al 3 goede acties gehad. Voor de rest leunt Ajax erg achterover, tegen RKC was het indrukwekkender.
0 0
Vincentajax
Weet iemand of de Nigeriaanse CR7 ook nog gaat spelen?
0 0
Moses Daddy
Ik verwacht hem in de 2e helft
0 0
NieuweAjax
ach jaa...dan kijk ik gewoon naar wk finale onder 20 tussen frankrijk en uruguay....of straks om 20:30 Olympique Marseille tegen FC Porto :)


0 0
Bky
Pff, loopt mijn browser vast, weg stream haha.
0 0
RobertoStrife
Zo, nu eindelijk ook beeld (zonder geluid), er staat alleen geen stand in de hoek, staat het nog 0-0?

Gelijk 2 mooie voorzetten van De Sa trouwens!
0 0
l0l
Ja wel klote geen geluid, je mist het toch wel.
0 0
ajax18-03-00
Babel op volle toeren bij Kasimpasa binnen 3 minuten maakte hij de 1-0 tegen een romeense club en in de 44ste minuut de 3-2
0 0
l0l
Zonder geluid zwaar irritant.
0 0
Robinjo1988
ajax.nl doet het niet eens tjongejonge
0 0
NieuweAjax
ach jaa...dan kijk ik gewoon naar wk finale onder 20 tussen frankrijk en uruguay....of straks om 20:30 Olympique Marseille tegen FC Porto :)


0 0
Jajijdaar
Kan me allemaal geen reet schelen, ik wil Ajax zien.
0 0
Jajijdaar
Kan me allemaal geen reet schelen, ik wil Ajax zien.
0 0
Aadje kenner
Dit verbaast mij dus helemaal niks, heb ze vanochtend al gemaild. Graag iedereen mailen en klagen, misschien dat ze dan eens inzien dat dit echt niet kan.
0 0
l0l
Ajax wordt gewoon weggetikt door de Graafschap een minuut of 3 lang.
0 0
Moses Daddy
iemand live stream??
0 0
RobertoStrife
Bij mij nog steeds niks hoor.
0 0
steefjuhhhh
Het enige wat ik nu hoor is een verhaal over ene Damian... #radio1
0 0
johanvanvv
Ik heb nu gelukkig beeld, kwaliteit was tijdens Ajax/RKC gewoon goed en het beeld ook wat ik nu heb. Site ligt er soms nog uit, maar stream blijft draaien :)
0 0
forajax
Crashhhhhhhhhh!!!!!
0 0
steefjuhhhh
Het enige wat ik nu hoor is een verhaal over ene Damian... #radio1
0 0
forajax
Crashhhhhhhhhh!!!!!
0 0
l0l
Zonder commentaar, jesus wat een prutsers daar zeg
.
0 0
Jajijdaar
Ik heb helemaal geen geluid... wat een amateurs.
0 0
Bky
Mijne doet het nog steeds niet. :(
0 0
l0l
Doet het nog steeds niet bedankt.
0 0
foshoquz
Heuj ik heb beeld, alleen het geluid doet het niet. Bij jullie ook?
0 0
johanvanvv
BEEELDDDD
0 0
johanvanvv
BEEELDDDD
0 0
SereroT
AjaxTV is weer online!
0 0
forajax
Allemaal mailen jongens
0 0
CrazyDJ
Hij doet het, het is een wonder!
Geen geluid maar wel beeld en nog goede kwaliteit ook! :)
0 0
l0l
Bedankt Ajax.nl prutsers.
0 0
Eriksen95
Luister wel via radio1, hopelijk komt het daar voor..
0 0
foshoquz
Ik zag bij AjaxTV iig De Graafschap - Ajax als livestream staan, als die website het nou een keer blijft doen...
0 0
dmb
Iemand streampje?
0 0
Jajijdaar
Wat een amateurs zijn dat toch ook he, diegene die de website bijhoud en die achterlijke clowns die aan het filmen zijn. Schandalig... Helemaal als je ervoor betaald. Echt schandalig, wanneer gaan ze er iets tegen doen? Zijn er al formeel klachten ingediend?
0 0
TikkieTerugJaap
Echt iedereen moet een klacht indienen tegen deze klootzakken, elke x weer iedereen z'n geld gelijk pakken maar dr geen ene KUT voor terug geven. Gvd wat kan ik hier pissig om worden zeg, beter regelen ze dat we die hele wedstrijd kunnen terug kijken.

IEDEREEN EEN KLACHTBRIEF MAILEN ANDERS VERANDERT DIT NOOIT!
0 0
Joduh_Jonguh
Er zijn geloof ik geen stream omdat het op geen 1 zender word uitgezonden, alleen via dat ajax tv ofzo
0 0
Bky
AFC Ajax ‏@AFCAjax 26s

Momenteel hebben we technische problemen op Ajax.nl. We vragen even jullie geduld, ook wbt de live-uitzending van De Graafschap-Ajax.

Woow, ze communiceren, een wonder.
0 0
oudzuid2
als iemand nog een alternatief streampje weet mogen ze mij ook pm'en :)
0 0
foshoquz
Ajax Twitter: Momenteel hebben we technische problemen op Ajax.nl. We vragen even jullie geduld, ook wbt de live-uitzending van De Graafschap-Ajax.
0 0
henkieheineken
wat een k zooi ik wil gvd kijken
0 0
l0l
Allemaal ze mailen en klagen rot op, hier voor koop ik het.
0 0
henkieheineken
wat een k zooi ik wil gvd kijken
0 0
ObjectoJood
Iemand een stream? Gaarne even in mn lege inbox, bij voorbaat dank
0 0
RobertoStrife
Het wordt alleen op Ajax Exclusive uitgezonden en dat ligt plat, dus hoe wil je aan een stream komen?

Het wordt nergens uitgezonden.
0 0
ObjectoJood
Was maar een vraag malle jongen
0 0
l0l
Domme vraag zeg jesus.
0 0
ObjectoJood
Ik ga dus niet betalen voor Ajax exclusive, vandaar m'n vraag
0 0
Bky
Is er ook een live radio link?
0 0
kevinsuave
Stream bekend? :)
0 0
Bky
Ach, ik log wel uit, dit komt toch niet meer goed.

Hopelijk is dit het toppunt en worden de verantwoordelijke mensen hiervoor eindelijk ontslagen.
0 0
Knakie14
Je kan de wedstrijd niet los via ajax.nl kopen? Moet je een jaarabonnement afnemen?
0 0
RobertoStrife
normaal kun je ook een maandabo nemen, maar de website ligt eruit.
0 0
l0l
Wat een kut ***** site dat Ajax tv ligt ie gvd uit.
0 0
erismaar1club
kut site net 3 euro betaald doet die site het niet, regel dit is want dit is altijd zo
0 0
johanvanvv
Mensen met stream mogen mij ook pm'en
0 0
henkieheineken
wat een k zooi ik wil gvd kijken
0 0
RobertoStrife
Wat een amateurs zijn het toch ook zeg.. Betaal je voor een seizoen Ajax Exclusive, kan je de helft van de wedstrijden niet volgen..
0 0
Bky
Ik vind niet zo erg, bedoel, verder is het altijd goed ja, dus een foutje moet kunnen.

*was sarcasme btw.
0 0
CrazyDJ
Ajax moet eens een voorbeeld gaan nemen aan Fox Sports.
HD, problemen worden vaak snel opgelost etc.
Als je als profclub zijnde gewoon eens een paar duizend euro daarin investeert, krijg je er meer voor terug en de supporters zijn blij.
0 0
Sjaakvaak
Fox Sports is net zo slecht. Wedstrijd tegen Dynamo was niet online beschikbaar en vanmiddag heb ik de hele eerste helft ook geen beeld gehad.
0 0
Bky
Het is nog steeds Eredivisie live.. Vanaf Augustus pas Fox sports.
0 0
Superjood94
Iemand een stream? Zou fijn zijn als je wilt pmen!
0 0
RobertoStrife
De enige plaats dat het uitgezonden zou worden was Ajax Exclusive en dat is gecrashed. Dus het is nergens te bekijken en is onmogelijk om een stream te vinden.
0 0
TikkieTerugJaap
Kan mij gvd de 2e helft boeien dan, ik wil de hele wedstrijd zien. Stelletje mongolen die verantwoordelijk zijn voor de Ajax site. Dit is echt balen zeg bestel gvd net dat account en kan er helemaal NIKS mee.
0 0
Link09
ze moeten echt is wat aan die site gaan doen pfff.
kutzooiiiii
0 0
l0l
Jesus
0 0
amthree
Lekker de wedstrijd begint over 2 minuten en licht de ajax site er uit!
0 0
Toon meer reacties