Ajax wint gemakkelijk in Waalwijk

JipVR, 13-07-2013 om 14:00, 123961 views, Ajax Showtime | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
HATTRICK BOERRIGTER - Ajax heeft zaterdagmiddag met een gemixt elftal gemakkelijk gewonnen van RKC Waalwijk. De Amsterdammers hadden geen moeite met de laagvlieger van de Eredivisie. Derk Boerrigter (3x), Ruben Ligeon en Boban Lazic zorgden voor een 1-5 eindstand. Samenvatting:

In een goedgevuld Mandemakers stadion begon Ajax aan de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De thuisploeg liet al snel blijken niet zomaar over zich heen te laten lopen, waardoor de equipe van Frank de Boer niet aan zijn positiespel toekwam. Tot echte goed kansen voor RKC leidde dit felle spel echter niet.

Na een kwartier te hebben gespeeld leek RKC met de krachten te hebben gesmeten. Ajax kreeg het betere van het spel en dit resulteerde al direct tot een kopkans van Danny Hoesen en een schot van Ligeon. Niet veel later wist Boerrigter de score te openen tegen zijn oude ploeg. De buitenspeler liet RKC-doelman Arjan Van Dijk kansloos doordat zijn inzet van richting veranderd werd, 0-1.

Nog geen minuut later wist Robert Braber, na een mooi opgezette aanval, de thuisploeg op gelijke hoogte te brengen door een voorzet hard tegen de touwen de schieten. Maar Ajax wist binnen een oogwenk zijn voorsprong te herpakken. Na een mooie pass van Christian Eriksen, die Boerrigter één op één met de goalie zette, scoorde de buitenspeler zijn tweede treffer.

Boerrigter maakte even later een mooie loopactie door het midden en wist de RKC-goalie, die geen bijster goede indruk maakte, voor de derde keer te verschalken, 1-3. Ajax bleef aandringen en zodoende wist Ligeon na een mooie kapbeweging de vierde treffer namens de Amsterdammers voor zijn rekening te nemen.

Tijdens de rust maakte Davy Klaassen en Toby Alderweireld plaats voor Riechedly Bazoer en debutant Mike Van der Hoorn. De wedstrijd leek na rust lang niet op de aantrekkelijke pot van voor de thee. Op een goede kopkans van Christian Poulsen na gebeurde er de eerste periode na rust weinig noemenswaardigs.

Na zestig minuten gespeeld te hebben werd de rest van de selectie die aan de aftrap stond vervangen. Bojan Krkic maakte, onder luid applaus, zijn officieuze debuut voor Ajax. De nieuwe equipe bestond voor het grootste deel uit het beoogd Jong Ajax.

De ingevallen spelers van Ajax wisten het spel van de tweede helft geen andere impuls te geven. De Amsterdammers hadden meer balbezit maar deden daar vooralsnog te weinig mee. Krkic kreeg in de 75ste minuut nog de kans om een vrije trap binnen te schieten, maar zijn inzet zeilde hoog over.

Gelukkig voor de Amsterdamse toeschouwers werd de score toch verder uitgebouwd in de tweede helft. Buitenspeler Boban Lazic wist het net te doen bollen met een prachtig geplaatst afstandschot, 1-5.

Opstelling Ajax:
Eerste 60 minuten: Vermeer; Ligeon, Alderweireld(45' Van der Hoorn), Denswil, Boilesen; Poulsen, Klaassen(45' Bazoer), Eriksen; Sana, Hoesen, Boerrigter.

Na 60 minuten: Vermeer, Sporkslede, Vd Hoorn, Gravenberch, Kuipers, Bazoer, Lobotka, El Hasnaoui, Lukoki, Bojan, Lazic.


  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
arigold
De dode spelsituaties met vd Hoorn erbij...die worden nog dodelijker! Mits Chris en Siem blijven natuurlijk!
0 0
grotesmurf
ROOIE SOKKEN!?
0 0
hansblokker
Raar die reacties op Klaassen, die jongen heeft er 1 jaar uitgelegde en heeft nu weer 3 helftjes gespeeld. Je ziet dat die jongen wedstrijdritme mist. Hij komt er wel, hij heeft hele goede loopacties.
0 0
hansblokker
Raar die reacties op Klaassen, die jongen heeft er 1 jaar uitgelegde en heeft nu weer 3 helftjes gespeeld. Je ziet dat die jongen wedstrijdritme mist. Hij komt er wel, hij heeft hele goede loopacties.
0 0
NieuweAjax
Vond Boilesen erg goed spelen,het is te hopen dat hij niet geblesseerd raakt.Echt een genot om hem te zien spelen.
0 0
forajax
Ff offtopic: fer naar norwich, psv heeft arias schaars en bruma gekocht
0 0
steefjuhhhh
Maar mensen.. Toby heeft toch niet gezegd dat hij niet gaat bijtekenen? Wat is het probleem dan?
0 0
l0l
Inderdaad, hij wilt best bij tekenen als het eenmaal zo ver is, alleen hij doet zo open naar over alles met nieuwe clubs dat stoort ons.
0 0
AFCADD
PSG?
0 0
Centario
Niet verkeerd, zeker de eerste helft niet. Boerigter duidelijk alleen als linksbuiten gebruiken, deed het goed. Boilesen ook goed, hopelijk krijgt hij geregeld kansen. Sana, Klaassen en Lukuku niet echt meevallen. Eriksen please blijf!
0 0
oudzuid2
ik dacht dat Bazoer een verdediger was maar vandaag speelde ie op de plek van De Jong/Klaassen?
0 0
RobertoStrife
Ze willen hem volgens mij als verdedigende mid gebruiken, maar vandaag speelde hij inderdaad op de positie van De Jong (Rechts aanvallend mid)
0 0
Synzo
ALDERWEIRELD HELD.... "ik ga Ajax zo maar niet verlaten!!!"
0 0
l0l
Pure onzin wat ie zegt, niet lullig bedoeld hoor. Maar als volgende week Liverpool of Newcastle zich meldt is ie weg.
0 0
3*stars*3
Inderdaad als Hannover of Aston Villa zich meld, vertrekt hij want hij ging zelfs twijfelen door aanbod van Norwich.
0 0
Cello
Ik maak me er eigenlijk niet druk om. Ik ga er gewoon van uit dat ie echt vertrekt......en als dat laatste uitblijft en het is 2 september, nou dan hebben we een extra verdediger, die dan al dan niet gaat bijtekenen, immers zo zei hij ook vandaag, dan moetenw e eerst weer om de tafel. En dat laatste is logisch als je gaat verlengen.

En verlengt ie niet?. Dan heeft Jong Ajax iig een goede centrale verdediger, want dan kan je er vergif op innemen (zeker als Van der Hoorn het goed doet), dat Van der Hoorn de voorkeur krijgt en Alderweireld het restant van zijn contract mag uitdienen bij de Beloften.

Maar ik maak me niet druk voor wat het effect is op de club. Alderweireld doet maar wat ie denkt dat goed is....2 september zien we wel wat het is geworden.
0 0
AjaxPros
Precies
0 0
oudzuid2
hij lijkt erop te wijzen dat ie 2 september evt. wel bij zou willen tekenen, dan is het idd een held
0 0
RobertoStrife
Wat hebben we dan een selectie man, ik zweer het je, als iedereen blijft, gaan we gewoon door in de CL.
0 0
l0l
Precies, maak dat is iedereen is wijs. Ik weet zeker dat Eriksen en Siem 100% willen blijven. Of er moet een club komen die zowel op vlakte beter is als Ajax. Maar wat mij betreft moet Toby is ophouden met dat gedoe, ik zie wel kijk wel. Ik vind het niet erg dat hij weg wilt, maar Toby komt tot zo ver naar mij over. Dat we gewoon beter Hoorn maar een basisplek kunnen geven.
0 0
RobertoStrife
Tja, ik moet zeggen dat Toby wel heel erg arrogant lijkt op het moment, zijn attitude lijkt een beetje van: Tja, ik ben zo goed dat die 1-jaar contractregel niet voor mij geldt.

Ben er bang voor dat hij blijft en z'n contract niet verlengt, dan zitten we met een dure speler op de tribune.
0 0
3*stars*3
Kan mij herinneren dat hij paar maanden geleden zei dat hij veel aan Ajax te danken heeft en Ajax niet transfervrij wilt verlaten.

Hij lijkt opeens niet meer te willen verlengen....Hopelijk meld een ander club voor Toby zodat Ajax wat aan hem kan verdienen.

We hebben Hoorn en veel mensen zeggen dat hij niet kan voetballen maar Overmars, Stam en Boer hebben beter overzicht op zijn kwaliteiten.

Als we het hebben over verdedigers die niet kunnen voetballen, denk ik aan Wisgerhof, Zanka en Marcelo.
0 0
Sjaakvaak
Eriksen heeft dat gezegd!
0 0
Centario
Stam was ook een gemiddelde voetballer, maar wel een top mandekker. Mss valt vd Hoorn in de eredivisie niet altijd mee, maar Europees heb je zo een sterke jongen wel nodig. Is een beetje het nadeel van de zwakke competitie
0 0
RobertoStrife
Tja, is alleen maar belangrijk als hij verlengt. Als hij niet verlengt, komt hij op de bank komend jaar.
0 0
AjaxPros
Wat moet ie anders zeggen?
0 0
Synzo
feit blijft toch ook dat ie een mega zak met geld op dit moment laat schieten....
0 0
Synzo
en Vd Hoor?..... redelijk goed gedaan??? Liep soms wat in de weg...
0 0
l0l
Die speelde tot zo ver een foutloze wedstrijd. We kunnen hem nog niet beoordelen, maar ik vond hem wel beter als Toby vandaag.
0 0
RobertoStrife
Enige wat je kunt zeggen is dat hij opbouwend aardig was en verdedigend niet echt in de problemen is gekomen.
0 0
gvvsvw
Rkc matige ploeg , al kregen ze ook nog wel wat kansen . ajax lekker rustig gespeeld . druk op de juiste momenten .
0 0
Moses Daddy
Leuke 1ste helft, boerrigter speelde bijzonder sterk!
0 0
oudzuid2
die interviewer weet wel wat nieuws uit De Boer te halen: Ajax in principe klaar op de transfermarkt, Duarte komt voorlopig niet.
0 0
Cello
En logisch, want De Boer vertelde er gelijk bij, dat ie nu al 8(!) middenvelders heeft.... Met andere woorden, want daar kwam het wel op neer, waarom middenvelder nummer 9 halen?.

Dat begrijp ik wel.
0 0
RobertoStrife
Klopt idd, en blij toe, want we hebben nu al een selectie waar je u tegen kunt zeggen. Ik ga er vanuit dat Toby nog wel weggaat, maar zelfs dan heb je gewoon 3 potentiële vervangers nu.

Hopelijk blijven Eriksen en De Jong wel, dan wordt het een ontzettend mooi seizoen.
0 0
RobertoStrife
Goede eerste helft, heb echt genoten. Tweede helft werd de wedstrijd (zoals je wel vaker ziet) een beetje doodgewisseld, maar Gravenberch viel wel op. Verbaasde me hoe goed hij speelde.
0 0
steefjuhhhh
Jungschläger vs Bojan... is toch geweldig dat dat kan :p
0 0
YaKuZa
Lobotka lijkt me op een paar verbeterpunten na een hele goeie! Mja het is een oefenwedstrijd en hij speelt maar een halfuur dus zegt niks.
0 0
Cello
Ja, heb idd Lobotka wel leuke dingen zien doen....en de openening vooral op links naar Lukoki was gewoon heel goed. Belooft dus wel wat, maar blijft natuurlijk afwachten hoe dat verder gaat.

Vond ook Boban Lazic wel aardig, toch mooi bal controleren en zeker goed uithalen bij die goal. Goed schot vanuit de tweede lijn.
0 0
omisom
Ik zeg potentie genoeg nu komt het op de samenstelling van het team aan
0 0
Sjaakvaak
Het artikel moet nog even aangepast worden, tot dusver krijgt Leeuwenburg geen kans..
0 0
oudzuid2
speelt Kuipers als verdedigende middenvelder?
0 0
Sjaakvaak
Nee linksback, Lobotka staat als CVM
0 0
RobertoStrife
Ajax exclusive loopt vandaag ook goed trouwens, heb geen last gehad en de beeldkwaliteit is goed.
0 0
steefjuhhhh
Kan je daarmee ook gewoon wedsrtrijden kijken? Voor die 15 euro per seizoen?
0 0
RobertoStrife
Alleen oefenwedstrijden en sommige jeugdwedstrijden.
0 0
ajax18-03-00
zie ik het verkeerd of speelt gravenberch stukken sterker dan denswil in deze wedstrijd
0 0
RobertoStrife
Gravenberch valt op idd, speelt goed.
0 0
3*stars*3
Heeft die Lazic eigenlijk wel potentie, om aan te haken in 1e team.
0 0
unis
waarom niet? Lukoki loopt er toch ook en die is imo echt niet beter!
0 0
omisom
Mooie goal
0 0
RobertoStrife
Hoppa, Lazic, lekker hoor, mooie pass van Gravenberch en lekkere uithaal!
0 0
robert R.
Lazic 1-5 mooi schot!
0 0
RobertoStrife
Haha, wat doet die Kuipers nou?
0 0
Robinjo1988
Mensen die na een kwartier al conclusies gaan trekken over bepaalde spelers zijn echt niet goed bij hun paasei!

0 0
gusanito
En mensen die je voor deze opmerking een thumbs down geven ook niet. Je hebt helemaal gelijk!
0 0
Robinjo1988
Dat zijn waarschijnlijk die mensen waar ik op doel. ;-)
0 0
robert R.
Haha Gravenberch gaat dr vol in. Mooi om te zien
0 0
Vincentajax
Ik heb net een account gemaakt op Ajax exlusive en een abonnement gekocht maar er staat dat ik geen voldoende rechten heb om de wedstrijd te bekijken. Ik heb mijn account al bevestigd . Iemand enig idee om dit probleem te verhelpen?
0 0
gusanito
Ik vind het echt heerlijk om te zien hoeveel potentie er nu op het veld loopt.
0 0
robert R.
goed werk van gravenberch en lobotka
0 0
LimboAjax
Bojan valt wel erg tegen:):)
0 0
Dennizzz
Haha, gravenberg heeft wel wat weg van Kuffour
0 0
oudzuid2
die Lobotka was zo'n beetje het grootste talent van de groep die gekomen is he?
0 0
Intec
Nee hoor dat is bay.
0 0
Dennizzz
Haha, gravenberg heeft wel wat weg van Kuffour
0 0
RobertoStrife
Lobotka zie ik al na 2 balcontacten, dat gaat hem echt niet worden.
0 0
scheer54
Ik vind hem niet verkeerd voor een 18 jarige nieuwe jongen die pas een paar weken bij Ajax speelt. Hij speelt heel beheerst en houdt goed het overzicht.
0 0
RobertoStrife
Ik denk dat balcontrole in dit Ajax heel belangrijk is, snel de bal doorspelen, dat lijkt hij nog niet te beheersen.

Maar hé, wie weet, misschien is hij gewoon wat zenuwachtig, is zijn eerste wedstrijd in het buitenland natuurlijk.
0 0
flierefluiter
grappig, ik zag net bij die hoge steekbal op lukoki namelijk de nieuwe van der vaart
0 0
3*stars*3
Meen je dat?
Chivu pakte in zijn 1e duels voor Ajax gelijk rode kaarten en Zlatan werd na paar wedstrijden al gezien als miskoop, ff geduld...
0 0
RobertoStrife
Naja, als ik z'n aanname zie, dan is er veel werk te doen, Bakircioglu had een betere aanname.

Maarja, die pass op Lukoki was wel weer aardig. Wie weet!
0 0
Robinjo1988
Oke meneer de opportunist!
0 0
RobertoStrife
Nu is het gewoon Jong Ajax + Vd Hoorn, Bojan en Vermeer dat speelt.
0 0
Robinjo1988
Effe wisselen! hahaha
0 0
oudzuid2
Bojan erin in ieder geval
0 0
RobertoStrife
Debuutje Bojan!
0 0
robert R.
goeie tackle van vd Hoorn
0 0
idefixion
ik hoop wel dat blind centraal gaat spelen als alderweireld weggaat. zonde als boilesen weer een seizoen niet in de basis staat.
0 0
RobertoStrife
Weet iemand de wissels? Vd Hoorn voor Alderweireld, Bazoer voor Klaassen, maar verder?
0 0
robert R.
volgens mij komt de rest van de wissels pas over 10 minuten
0 0
l0l
Dat is het tot nu toe ;)
0 0
l0l
Hoorn, is die spits wel te baas.
0 0
Obnoxious
Leuke wedstrijd om te kijken, veel jonge jongens die toch best redelijk mee doen. Klaassen, Boilesen, Ligeon en Hoesen vallen me positief op. Maarja, wat heb je er eigenlijk aan? We zien wat we al wisten; de 2e keuzes zijn goed, maar nog net niet daar.
0 0
gewoondre
boilesen is toch ook toppie hoor ben benieuwd ..... blind kan ook op andere posities
0 0
idefixion
achtste finales moet zeker haalbaar zijn, daarna verder kijken.
0 0
johanvanvv
Ligt het aan mij dat de stream op ajax tv niet vloeiend loopt?
0 0
RobertoStrife
Bij mij loopt hij goed nu, veel beter dan vorige keer.
0 0
3*stars*3
Erg jammer dat de wedstrijd tegen Graafschap niet word uitgezonden want heb zin in meer Ajax.

0ff-topic-Ik hoorde Groenendijk net in rust vol passie praten over Ajax, het gaat echt goed met onze club (financieel/sportief)!
Vond het ook mooi hoe hij sprak over jong Ajax en hij noemde het niet zijn team maar van hem en Bosman, sympathieke kerel.
0 0
robert R.
Kijk die goals effe terug. Maar die keeper kan er helemaal niets van! Haha
0 0
RobertoStrife
Die v Dijk is idd een prutser, zoals de commentator al zei: Ik snap dat ze nog een keeper zoeken.
0 0
jm93
Heeft ie mazzel dat vi nog niet is begonnen, anders hoefde hij zich helemaal niet meer op het veld te laten zien.
0 0
oud-west
Als Boilesen fit blijft is er geen twijfel over mogelijk dat hij Blind uit de basis gaat spelen. Hij is echt een kleerkast geworden maar is z'n snelheid niet kwijt. Heerlijk om te zien.
0 0
martijnf007
bijzonderheden: van dijk (keeper rkc) speelt een prima wedstrijd die hij voor altijd zal herinneren als zijn beste wedstrijd uit zijn carriere
0 0
gewoondre
verdediging wel zwak hoor
0 0
l0l
Maar verdedigend moet het beter.
0 0
3*stars*3
True maar ontbreken 3 verdedigers van ons "echte" team en dat zijn;Blind, Moisander en Rhijn.
Deze spelers die er nu staan moeten nog aan elkaar wennen.
0 0
RobertoStrife
Ik denk dat Boilesen beter is dan Blind eigenlijk..
0 0
3*stars*3
Vond ik altijd al, Blind is kwa techniek en overzicht wel verder maar mensen vergeten dat Boilesen maar +/-14 wedstrijden heeft gespeeld in Ajax 1, hij word echt top als hij veel minuten maakt bij ons.
0 0
RobertoStrife
Hopelijk blijft hij een seizoen lang fit nu!
0 0
Vincentajax
Ik heb net een Ajax exlusive account aangemaakt en een maandabonnement gekocht, dit was tijdens de wedstrijd. Nu wil ik de wedstrijd kijken maar hij blijft maar laden... Iemand enig idee hoe dit opgelost kan worden?
0 0
RobertoStrife
bevestig je mailadres, start de browser opnieuw en log in.

Bij mij werkt het vandaag uitstekend.
0 0
Vincentajax
Ik heb net een Ajax exlusive account aangemaakt en een maandabonnement gekocht, dit was tijdens de wedstrijd. Nu wil ik de wedstrijd kijken maar hij blijft maar laden... Iemand enig idee hoe dit opgelost kan worden?
0 0
Koenniiee
(+) Eriksen, Boerrigter, Boilesen, Poulsen en Ligeon
(-) Denswil (verdedigend), Sana en Klaassen
0 0
RoodWit
Wat een verademing die Boilessen, wat heb ik dat gemist, frivoliteit , speelse manier van spelen , durf en flair, dat zijn spelers die ik graag zie bij Ajax.
0 0
afca4eva
+ Boilesen, Eriksen, Denswil (opbouwend), Boerrigter en Hoesen

- Sana, Alderweireld en Klaassen.


Ben benieuwd naar de 2e helft met de nieuwe jongens!
0 0
l0l
Aanvallen, combineren gaat goed. Maar mee verdedigen en het verdedigen zelf moet veel beter.
0 0
omisom
oké conclusie:
Verdedigend is deze opstelling heel zwak
middenveld doet het goed
aanval doet het ook goed
0 0
Robinjo1988
Verdedigend is het allemaal niet geweldig. Maar ja het is ook maar een oefenpotje
0 0
zburg1983
Achterin rammelt het nog aan alle kanten
0 0
SiemdeJongfan
Die keeper heet Arjan Van Dijk, En ik heb eens ff zijn voetbalcarrière lijst erbij gepakt en die prutser is 26 jaar en hij heeft pas 30 wedstrijden in 't profvoetbal gespeeld ( Bij Excelsior in zijn 1e seizoen ) en zelfs daar bakte hij er HELEMAAL niks van
0 0
RobertoStrife
Cillessen/Vermeer/Vd Hart
Van Rhijn/Ligeon/Tete, Alderweireld/Vd Hoorn/Veltman, Moisander/Denswil, Blind/Boilesen/Koppers

Poulsen/Schöne/Sporkslede
De Jong/Klaasen, Eriksen/Serero

Bojan/Sana/Meleg, Sigthorsson/Hoesen, Fischer/Boerrigter/Andersen


En dan zijn er ongetwijfeld nog spelers die ik vergeet, wat een klasse-selectie hebben we nu. Zelfs de wissels zouden Europees voetbal halen.
0 0
3*stars*3
Al die jaren Aax1 heeft Toby wel veel ballen van de lijn gehaald en das ook een kwaliteit.
0 0
champion
eriksen weer slecht verdedigd hier hoor
0 0
l0l
Met een beetje kwaliteit stond het, 3-4.
0 0
omisom
verdedigend alweer een rommeltje hopelijk met de competitie wat beter
0 0
l0l
Wat een gedoe achterin tegen een RKC.
0 0
Synzo
Bojan maakt zich weinig zorgen voor zijn basisplek... Sana gaat hem zo niet worden...
0 0
jollie18
Het is misschien wel een oefenpotje maar Boerrigter lijkt weer in zijn vorm te komen. Goede voorzet en mooie schoten gezien van hem. Hij moet ook gewoon op links staan.
0 0
PietBon
We hoeven natuurlijk niet de kampioen van de voorbereiding te worden maar ik zie interessante dingen bij ons aller Ajax. Alleen Toby zag er niet goed uit bij de goal van RKC. Daarnaast is dit niet het elftal waar we de competitie mee ingaan. Derk doet het nu goed op links maar daar kan Viktor ook goed uit de voeten. Hoessen doet ook goede dingen, je ziet echt dat ie sterker is geworden.
0 0
robert R.
Was in slaap gevallen tijden tour de france. Heb dus ook niet de 1ste helft gezien. Maar zo te zien heet Derk het weer op zijn heupen!

Zijn er verder nog spelers die positief opvallen?
0 0
RobertoStrife
Boerrigter, Hoesen, Boilesen, Eriksen en Ligeon spelen erg sterk.

Eigenlijk niemand die zwak speelt.
0 0
ST
Dan heb je Sana en Denswil zeker niet gezien.
0 0
RobertoStrife
Denswil speelde opbouwend best sterk, verdedigend 2 fouten, maar echt zwak zou ik hem niet noemen.

Sana was idd niet geweldig, 5,5je.
0 0
Danishdynamite
ja mee eens, vind ook dat poulsen een fitte indruk maakt
0 0
RobertoStrife
Poulsen had 2 foute passjes, vandaag dat ik hem niet noemde, maar verder speelde hij wel erg sterk, pakte veel ballen en speelde een aantal ballen erg goed in.

Wat ik fijn vind om te zien vandaag, ze spelen allemaal de ballen goed naar voren, dus net voor de medespelers, zo kun je lekker doorvoetballen, echt bij vlagen klasse!
0 0
HeavenlyDivine
Hoesen, Boilesen, Eriksen gaan wel lekker
0 0
champion
eriksen alleen aanvallend hoor, verdedigend is het een zoutzak
0 0
l0l
Eerste volledig aan Eriksen te danken.
0 0
Synzo
Ik zeg het nog een keer wat speelt die Boilesen lekker zeg!!!
0 0
jollie18
Laten we hopen dat het bij elkaar blijft. Maar er gaat echt nog wel het een en ander veranderen.
0 0
jm93
Mooi dit, een jaar lang is Boerrigter hier bestempelt als een kreupele die niet kan voetballen en nu die een leuke helft speelt tegen een RKC is het de nieuwe Cruijff als ik de meeste hier moet geloven..

0 0
tomphy
Hahaha ik wou ook zoiets zeggen.
0 0
champion
je bent zo goed als je laatste wedstrijd zeggen ze dan...

met zijn aflopende contract moet hij het nog wel bewijzen. maar nu speelt hij wel lekker, hoewel hij natuurlijk gelukt heeft met de keeper want als daar cillessen stond was het ook heel anders
0 0
l0l
Verdediging slaapt weer.
0 0
idefixion
kan vermeer niet wisselen met van dijk? is zien of er dan ook gescoord word
0 0
l0l
Wat een keeper joh.
0 0
jollie18
Die schoten zijn idd krachtiger.
0 0
Gabri411
je kan allemaal die keeper afkraken... maar die verdeiging van rkc is ook van het niveau psv.....
0 0
RobertoStrife
Als er niks verandert, hebben we volgend jaar gewoon op de bank:

Boerrigter of Sana, Schöne of Poulsen, Denswil, Vd Hoorn of Veltman, Blind of Boilesen, Hoesen of Sigthorsson, Klaasen of Serero, Ligeon.

Welke Nederlandse club kan nou zeggen dat ze zulke reserves hebben? Als we niemand verkopen, dan worden we met 2 vingers in de neus kampioen!
0 0
3*stars*3
Ligt het aan mij of lijken de schoten van Eriksen krachtiger als voorheen?
0 0
TikkieTerugJaap
Ja klopt, valt mij ook op. Vind Klaassen wel echt tegen vallen en Boilesen speelt heerlijk.
0 0
mvdk
Ajax is lekker in slachtvorm.
0 0
eros
Boerigter in vorm is f*cking snel!! Daarnaast loopt hij nog vaak slim ook. Dat kan ook een belangrijk wapen zijn!
0 0
champion
heeft nu ook leuke acties hoor! die voorzet bij de afgekeurde goal was ook niet slecht
0 0
Justin4195
Like!
0 0
toniajax
Derk gaat lekker, maar oh oh oh, wat is die keeper slecht.
0 0
MartijnMIC
Knappe goal Ligeon!
0 0
gusanito
Ik weet niet wat er in het eten heeft gezeten bij onze jongens, maar ze hebben er zin in..:)
0 0
idefixion
lekker ligeon! kan van rhijn nog van leren...
0 0
l0l
Moet zeggen Ligeon is goed. Niet op basis van deze goal, maar ook zijn andere momenten.
0 0
RobertoStrife
Ligeon speelt vandaag echt heel knap, verdiende goal!
0 0
omisom
zo dat gaat makkelijk 1-4
0 0
MartijnMIC
Knappe goal Ligeon!
0 0
rodolfo
iedereen is goed bezig behalve sana die zie ik niet boilesen speelt heel sterk echt knap na zon lange blessure
0 0
omisom
verdedigend zijn we nog niet zo heel sterk moet ik zeggen
0 0
kevinsuave
De commentator begon voor de wedstrijd over die nieuwe spits van RKC te praten, en blijft de hele wedstrijd over hem doorlullen alsof het de 'next big thing' is. Heb ik iets gemist?
0 0
Toon meer reacties