Ajax plant nog een dubbele oefendag

BvdPloeg, 28-06-2013 om 11:47, 12837 views, Twitter |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

WERDER EN OSASUNA - Ajax zal naast de oefendag tegen De Graafschap en RKC Waalwijk, ook op vrijdag 19 juli aantreden tegen Werder Bremen én Osasuna. De oefenwedstrijd tegen de Duitsers stond al op het programma en daar komt nu een ontmoeting met Osasuna bij. Wim Beekman, algemeen directeur van FC Emmen, laat via Twitter weten dat Ajax op 19 juli in het stadion van Emmen tegen Osasuna speelt. De wedstrijd tegen de Spanjaarden zal beginnen om 14.30 uur. Daarna reist de selectie van Ajax af naar Meppen in Duitsland voor een ontmoeting tegen Werder Bremen om 20.15 uur.

De twee dagen met dubbele wedstrijden is nieuw en blijft opmerkelijk. Hoogstwaarschijnlijk zal op beide dagen twee keer een verschillend team binnen de lijnen verschijnen zodat iedereen aan spelen toe komt.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Goalbeinn_Sigi9
Alleen jammer voor de supporters die naar de wedstrijd Ajax - Osasuna gaan, want die zullen dan spelers zoals Lukoki en De Sa zien spelen. Precies hetzelfde als de supporters die naar De Graafschap - Ajax gaan.
0 0
RobertoStrife
Ongebruikelijk, maar het zullen leuke dagen worden!
0 0
Obnoxious
Geweldig plan. Dit is niet heel gebruikelijk, maar het aantal talenten dat getest moet worden is wel uitzonderlijk hoog dit jaar. Zo kan iedereen een tijdje aan spelen toe komen en kun je in één dag bijvoorbeeld ook alle keepers aan de slag zien.

Ikzelf kijk hier ook echt naar uit, ben benieuwd hoe die nieuwe jongens zijn en ben niet in staat om trainingen te gaan bekijken. Dit is ideaal.
0 0
Lewis Hamilton
Goed idee en ik vind het echt een grote stap vooruit dat Jong Ajax JL speelt. Het was toch een team dat er altijd bij hing, nu kunnen ze echt getest worden. Ik kijk er naar uit.
0 0
Jood1983
Die de Boer blijft me verbazen! Zeker een slim idee!
0 0
T to the M
Heel goed initiatief!
0 0
vdvaart23
slim idee. ik heb trouwens nog veel vragen over het tweede elftal. wat zijn nou de regels mbt revaliderende eerste elftal spelers? stel siggyman valt van een klimrek en wil na een maand weer terug keren. waar doet hij dan ritme op? dat kan niet meer in het tweede neem ik aan.
0 0
BvdPloeg
Dat kan heel goed. In één speelronde mag een speler niet voor beide elftallen spelen, maar wel voor Jong of Ajax, met een maximum van vijftien wedstrijden. Siggy kan dus prima twee speelrondes meedoen met Jong en dan weer aansluiten bij Ajax 1. Echter, als een spelers 15 wedstrijden in het eerste heeft gespeeld, dan is ie niet meer speelgerechtigd voor Jong.
0 0
ajaxbrian
Hoe zit dat dan met de wissels die niet spelen, mogen die dan een dag erna wel meedoen met Jong? Want als dat niet mag, zullen we elke week wel een andere bank krijgen want bijvoorbeeld Denswil zal niet de hele tijd op de bank willen zitten en niet mogen mee doen met Jupiler league
0 0
flasher93
denk het niet. Per week mag je geselecteerd worden voor 1 van de 2 teams. Maar als ze niet invallen, wordt er dus geen wedstrijd bij Ajax 1 bijgeschreven.
0 0
insectenverdelg
Dus als ie in de 2e helft van het seizoen 5 weken geblesseerd is geraakt, kan hij niet meer revalideren bij Jong Ajax.

En verder. als je 15 wedstrijden voor Jong Ajax hebt gespeeld, mag je dan wel meedoen met gewoon Ajax?
0 0
glob
Ja he he, je mag altijd hogerop.
0 0
insectenverdelg

Dat vraag ik me ook af idd. Misschien bij de zaterdag amateurs?

Blijven imo nadelen kleven aan de Jupiler league
0 0
glob
Let op, volgend jaar doen PSV en Feyeneoord dat ook.
0 0
Ajaciedbrad
Mooi, veel oefenwedstrijden. Dan kun je jezelf al direct meten en kijken hoe fit iedereen is!
0 0
Misc1990
Goed bedacht aangezien Jong Ajax jupiler League gaat spelen. Ze zullen de voorbereiding wel samen trainen...

Morgen tegen Putten zal iedereen wel een helft spelen, en tegen Dresden ook aangezien nog niet iedereen erbij is. En na dat trainingskamp kunnen ze mooi 2 teams opstellen tegen RKC en De Graafschap en een week later tegen Werder en Osasuna, kunnen spelers teminste langer als een helft spelen. En de week erna begint voor Ajax 1 de JCS, ik verwacht dat dat weekend Jong Ajax nog wel een oefenwedstrijd zal spelen... Misschien een mooie tegenstander in de ArenA laten komen... Jong Ajax tegen Ajax CT ofzo in de ArenA :)
0 0
Figo
Ons talententeam Jong Ajax zal ook wel willen oefenen, dus zoiets zal het wel worden.
0 0
insectenverdelg
Er zal idd een mix komen an basisspelers oo keen voordeel is dat je niet na een helft, je hele team wisselt, dus maken ze op deze manier ook nog echt wat minuten.

0 0