Ajax koopt Duitse spits Höner (19)

SamVR, 24-06-2013 om 17:36, 52623 views, Ajax |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

WEER SPITS - Ajax heeft Marvin Höner overgenomen van Arminia Bielefeld. De negentienjarige spits heeft een contract voor twee jaar getekend bij de kampioen van Nederland. Höner is een jeugdinternational van Duitsland (twee optredens in Duitsland onder 19) en zal dinsdag direct aansluiten bij de selectie van Ajax. De aanvaller is tweebenig en doorliep in totaal vijf stages bij Ajax. De laatste daarvan vond onlangs plaats bij de A1, tijdens de Copa Amsterdam.

'Ik kijk ernaar uit om bij Ajax te beginnen. Ik heb komend seizoen twee doelen: doelpunten maken en Nederlands leren', reageert Höner op de site van Ajax. Over de hoogte van de transfersom hebben de clubs geen uitspraken gedaan.

Ajax is de laatste tijd druk in de weer geweest met het halen van jonge spitsen. Maandag werd eerder op de dag reeds bekend dat de achttienjarige Sam Hendriks van De Graafschap over werd genomen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
steefjuhhhh
Sympathiekste Duitser die ik ken, goed gedaan Marc!
0 0
T to the M
Sigthorsson, Hoesen, Höner en Hendriks..

Sigthorsson en Hoesen voor Ajax 1, en Höner en Hendriks voor Jong Ajax in de JL?
0 0
Leon_AFCA
Honer is 19, zal best kunnen dat hij na aankomende seizoen een kans krijgt in 1e!!!
0 0
Cleo9
1 ding is dus nu wel duidelijk. In de jeugdopleiding zit geen centrumspits van het niveau Ajax 1.
0 0
Centario
Der neue Rudi, wat kan er in 25 jaar veel veranderen. Viel glück
0 0
pizzapunt
En nu Emanuelson terughalen! Kost geen drol meer met een eenjarig contract en een duizendpoot met ervaring is nooit weg met zo jonge ploeg!

Anders gaat hij voor 1,5 miljoen naar Torino...
0 0
Gregorclegane
Emanuelson?? No way. Ajax moet spelers hebben die international zijn of op zeker gaan worden. Emanuelson was overschat, is overschat en zal altijd overschat blijven. Lekker naar Torino laten gaan.
0 0
BobHaarms86
Het contract van Maher loopt nog 2 jaar door. Verder ben ik het helemaal met je eens!
0 0
V12
Hendriks, Höner en we hebben nog Van Kessel. Hoessen en Sigthorson zijn ook niet verkeerd. Het lijkt erop dat Ajax het volgende beleid volgt.
Zorg voor een eerste elftal waarin de posities dubbel bezet zijn. Zet daarachter een Jong Ajax met inderdaad jonge spelers die ervoor kunnen zorgen dat je elk jaar een basisspeler kunt verkopen (of zelfs meerdere). Jeugd uit eigen opleiding kan de stap maken vanuit de A's. Mocht dit niet lukken dan krijgen ze wellicht nog een plaats in Jong Ajax als men denkt dat ze fysiek nog kunnen groeien. Hiervoor volgt dan een speciaal programma zoals bijv. bij Hoessen en Sana. Jong Ajax kan geen kampioen worden en het hoeft ook niet. Men gaat hier puur voor ontwikkeling van talent. Ieder jaar verkopen we 2 spelers en ieder jaar is daar back up vanuit Jong Ajax en in de mooiste gevallen vanuit de A1.
De spitsen die bijvoorbeeld de komende jaren verkocht gaan worden zijn 1. Sigthorsson. 2 jaar later Hoessen vervolgens speelt Hendriks, Van Kessel of Höner of een talent uit de A1. Jong Ajax wordt vervolgens weer aangevuld vanuit de A1 of door aankopen. We hoeven op deze manier maar weinig grote uitgaven te doen. Ajax gaat ervan uit dat we een jong talent na een goede opleiding beter kunnen laten renderen als een aankoop uit de subtop van NL. Uiteraard uitzonderingen daargelaten.
Ook op het middenveld volgt men deze strategie. Sorrero, Fischer, Andersen, Klaassen en Bocarra kunnen doorgroeien. Siem blijft nog een jaar. Deze worden aangevuld met spelers als Schöne en Duarte, betaalbaar, technisch goed en geen vedette neigingen. Spelers als Maher zijn volgens Ajax te duur. 8 miljoen plus belasting, renteverlies en salaris kan nooit meer uit. Maher tekent voor 3 jaar en heeft na 2 jaar nog maar een beperkte opbrengst. Laten we zeggen 15 miljoen (is al heel veel voor een speler met 1 jaar contract, zeker gezien de afnemende trend van megabedragen welke de komende jaren door zal zetten). Maher eist met Lens een gedeelte van die opbrengst. Laten we zeggen 2 miljoen. AZ wil nog een deel bijv. 1 miljoen. Dan levert Maher je 12 miljoen op. Daarover betaal je dan belasting. Aangezien je over de 8 miljoen ook belasting moet betalen blijft er nog nauwelijks iets over. Dan heb ik nog geen renteverlies meegenomen en ook geen salaris. Verkoop je Maher voor minder als 15 miljoen (zeer wel mogelijk) dan leidt je dus verlies op deze speler. Maher kun je alleen kopen als je ervan bent overtuigt dat je hem voor 25 miljoen of meer verkoopt. Hij moet dan wel een 4 of 5 jarig contract tekenen en dat wil hij niet.
Ajax is Supergoed bezig. Mijn complimenten.
0 0
Chachiboy
Blaaaaaaaaaaaaa, tjongejonge wat een gebakken lucht. Speculeer anders nog een paar jaar vooruit als je wilt.

Overigens ben ik het wel met de strekking van het verhaal eens: Ajax voert een top beleid. Flikker op met alle undercoverlampen/undercoverkakkerlakken die op deze site proberen een negatieve lading aan het Ajax beleid te geven (wat een levenloze gasten eigenlijk). Dat geldt ook trouwens voor de "echte" Ajax supporters die zitten te zeiken op Overmars omdat ze korte termijn aankopen willen zien zoals een zwaar overgewaardeerde Maher. Fantastische speler hoor daar niet van, maar als Ajax geen 8 miljoen voor dat mannetje neer wil leggen zeg ik: CHAPEAU. Dan sta je als organisatie pas echt sterk in je schoenen.

Vond hem trouwens bij Jong Oranje ook enigszins door de mand vallen, als je dat zo mag noemen. Werd overschaduwd door Van Ginkel en was totaal niet dominant. Dat wil niet zeggen dat hij geen goeie speler kan worden, maar dat wil wel zeggen dat hij nu absoluut nog geen 8 miljoen waard is gegeven dat zijn contract nog maar een jaar doorloopt. Nogmaals: CHAPEAU helden van AJAX
0 0
Bobo het Konijn
Lijkt een speler voor Ajax 2 daar moet natuurlijk ook een team staan. En wie weet.
0 0
gusanito
Een Duitser bij Ajax, hoe lang geleden is dat? De titel spits is eigenlijk niet helemaal de goede omschrijving voor Höner. Hij zegt ook dat hij als speler het meest op Reus lijkt.
0 0
De_Meer
Honer en Hendriks lijken beiden voor Jong Ajax gehaald, Sigthorsson en Hoesen blijven waarschijnlijk de spitsen voor de basis komend seizoen. Hendriks zal wel als vaste spits beginnen in Jong Ajax met Honer op de bank. Bij blessures, schorsingen, enz. van Sigthorsson of Hoesen komt 1 van die nieuwe jongens pas in beeld voor het eerste voorlopig. De regel van de Jupiler League is dat een speler alleen nog bij het eerste kan uitkomen na een bepaald aantal wedstrijden in de Jupiler League. Dus ze zullen als ze aan die limiet zitten kijken of ze die jongens bij het eerste nodig hebben. Castillion zal niet in de Jupiler League willen spelen + lijkt onwaarschijnlijk dat de Boer hem bij het eerste haalt.
0 0
Mike24-7
Een aantal hier hebben het alsmaar over Marc Overmars, maar Frank de Boer is de trainer, hij weet heus wel waar die mee bezig is.
0 0
Frank e
Nog nooit gehoord van deze mof.. Ik vind dat de mannen in het bestuur het overigens prima doen. Maar wat betreft het aankoopbeleid vraag ik me echt af wat ze verstaan onder 'buitencategorie' ... Iemand voorbeelden ?
0 0
Bobo het Konijn
Maher.
0 0
ajax2004
Haha, Eriksen is buitencategorie, heel misschien kan Maher het ooit worden maar ik denk het niet.

Waar komt die kreet "buitencategorie" eigenlijk vandaan, spaan??
0 0
Bobo het Konijn
Ik denk dat Maher een bijzonder talent is, jong, mooie actie, inzicht, mooie trap, draagt toch uiteindelijk dit jaar AZ mee, dat vind ik knap. Met een prijs. Geloof ook echt dat Ajax heel graag Maher zou willen hebben, kan het niet anders bedenken. En voor Maher zou het ook niet gek zijn. Ik kan me ook voorstellen dat Ajax geen zin in gedoe heeft, AZ, Lens, je kan wel aan de bak. Met PSV erbij. Het verhaal zal nog wel komen.
0 0
ajax2004
Wat een domme lul ben jij zeg!!
Het woord mof gebruiken vind ik überhaupt al slecht, al kan ik het tijdens een wedstrijd tegen b.v. BVB nog begrijpen, maar als je het voor een speler van Ajax gebruikt klopt er echt iets niet met je.
0 0
ajaxbrian
Hoe staat het eigenlijk met de nieuwe jeugdtalenten Moses Daddy Simon en de Ijslandse Karlsson? In de media schijnt dat ze bij ajax getekend hebben, maar ajax bevestigd niets officieel! Weet iemand hier meer van?
0 0
Troetelbeertje
Schijnt dat Marc ze per boot laat overkomen, is goedkoper maar duurdt wat langer.
0 0
Centario
OFF: Iets voor Ajax?
http://www.rendement.nl/thema/eindheffing/id10448-gratis-modelbrief-voor-bezwaar-crisisheffing.html
0 0
De_Realist
Even iets compleet anders, weet iemand hoeveel belasting een voetbalclub moet betalen wanneer ze een speler verkopen? Hoe zit dit precies?
0 0
Centario
Wie ben je aan het verkopen dan?
Geen idee, maar betalen ze over verkopen (bij winst) niet gewoon Vennootschapsbelasting?
0 0
De_Realist
Ik heb echt geen idee hoe dit nou zit bij voetbal clubs, zou wel mooi zijn als PSV zomaar ik zeg maar iets 20% moet betalen over het transfer geld dat ze ontvangen voor Mertens hehe maar zo zit het niet in elkaar.
0 0
laurens24
De voetbalclubs betalen gewoon vennootschapsbelasting over de winst die in 1 boekjaar is behaald. Dit tarief is 25%.
0 0
Centario
Ik zou zeggen, leef je uit ;-)
http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/sportclubs_belastingen_en_sociale_verzekeringen_on9911z10fd.pdf
0 0
UncleJun
Het 3x kampioen geworden is natuurlijk helemaal top, maar ik zie dat het nog veel beter kan want in de Mickey mouse competitie kampioen worden is geen prestatie. Knap meer niet, we moeten vooruit gaan en niet denken dat we er al zijn omdat we toch elk jaar kampioen worden. We willen toch weer is wat betekenen in Europa? En het beleid wat Overmars PROBEERT uit te voeren is ook wel goed want Ajax heeft wel degelijk met Djuricic,Vginkel en Maher gepraat alleen lukt het hem x op x niet om een speler van deze categorie aan te trekken. Narsingh had ook een goede rechtsbuiten bij ons geweets ook niet gelukt. en @ centario ik vind dat er een goede middenvelder bij moet komen Djuricic of Maher het liefst de 1 is al mislukt en de andere kun je ophalen voor 7 a 8 miljoen. Zeker GEEN vd hoorn halen schuif het liefst Denswil door en haal een goede rechtsbuiten (laat ik aan de scouting over) Mij lijkt El Ghanassy een goede rechtsbuiten, paar mijoen en je hebt een topselectie
0 0
eros
Ik zie Cuenca nog wel komen,... helaas zal deze pas rond oktober fit zijn,...
Daarnaast gaan Sana, Andersen en Serrero dit jaar denk ik positief verrassen.
0 0
l0l
Beetje wat aankopen en wat goalgetters voorin en je wordt kampioen. We hebben te vaak zo kinderachtig punten laten liggen. ADO, Roda, Utrecht, Vitesse en nog wat. Moet je nagaan was je al rond september kampioen of oktober. Beetje overdreven maar toch.
0 0
Centario
Klinkt in ieder geval wat relaxter.
Rechtsbuiten ben ik het wel met je eens en die gaat er ook komen. Voor de rest heb ik gewoon veel vertrouwen in het huidige TH en ben het er wel mee eens dat er geen mega bedragen betaald worden. Niks mooier dan nieuwe talenten die doorbreken.
0 0
UncleJun
Ben ik helemaal met je eens Centario, maar ik leef als elke andere Ajacied erg mee met mn cluppie en als ik Maher dan naar een schijt club als PSV zie vertrekken zit ik mn eigen op te vreten en worden we weer zoet gehouden met een kleine kut aankoop voor de breedte
0 0
unis
Waar komt toch al die frustratie vandaan??? Het zijn nu eenmaal kleine stappen, maar accepteer t lekker ipv te lopen janken om niks!
0 0
Centario
Als Duarte al komt en hij speelt als een drol terwijl Maher de sterren van de hemel speelt, dan prima. Maar het seizoen is nog niet eens begonnen. Welke spelers moet volgens jou Ajax dan allemaal halen en tegen welke bedragen?
0 0
UncleJun
Hoezo rellen centario, ik ben het zat met dit beleid. Zie geen enkele verbetering met Overmars aan het roer. Ik zeg waar het op staat en andere clubs zijn veel slagvaardiger met aankopen. Het is toch schandalig dat we na VD Meyde geen fatsoenlijke rechtsbuiten hebben gehad??? Goed gedaan Overmars , Narsingh mislukt en 1 of andere zweedse dwerg die in het begin alleeneen opleving had en net zo slecht als rechtsbuiten speelde als Ebecilio die gelijk zn koffers kon pakken
0 0
Centario
Het niet met het beleid eens zijn is iets anders dan volledig gefrustreerd de boel lopen afbranden. De transferperiode is net begonnen en volgens mij is men ook druk met een rechtsbuiten bezig. Dus een beetje relaxed mag wel...
0 0
UncleJun
Rustig aan he meneer chuckie, En ik zeg ook niet dat heel het elftal opgekocht moet worden. Lezen schijnt moeilijk te zijn. Maar als Eriksen en Siem vertrekken moet er gewoon een speler uit de buitencategorie bij. Bijv Serero of Klaassen kunnen de plek van Siem innemen maar moeten zich nog maar bewijzen en moet er dus een klasse speler ala Maher bij. Dit is een buitenkansje en Marc zit ons glashard voor te liegen en voor de rechtsbuiten positie in willen kopen maar wel op Ginkel bieden (weer eens mislukt) en Duarte willen halen. Kan hij Duarte wel weer als toptransfer gaan betitelen maar het is niets meer dan een waterdrager ala Schone. Wanneer lukt een x wat bij hem??? De waslijst met mislukte transfers groeit en groeit en wij hebben straks een middenveld lopen met Duarte Schone en Klaassen. Ik vrees met grote vrezen
0 0
Centario
Heb je nu vandaag even snel een accountje aangemaakt om hier lekker te gaan rellen? Flikker toch op gast met je geblaat
0 0
dennisindoor
Das al de tweede aankoop voor Jong Ajax. Allemaal leuk en aardig voor Jong Ajax in de Jupiler league, maar ik dacht dat Jong Ajax de jeugd zou helpen doorstromen.
0 0
UncleJun
@lucas en masterrr, hier maakt men dus de fout. We moeten verder kijken dan de Mickey mouse competitie. Want zeg nou eerlijk zijn wij nou zo goed of de rest zo slecht? Juist ja, wij moeten beter worden om een x de kwartfinale CL of een halve finale of zelfs de Europa League winnen daar moeten we heen!!!!!!!!! Dus moet er een speler uit de buitencategorie gehaald worden en geen ja knikkers/ja knikkers. Eriksen en Siem vertrekken en daar moeten gewoon Djuricic/Vgingel en Maher staan. Voorin moeten Fischer Hoesen/Sigh en een aankoop zoals Chadli staan dan gaan we vooruit!!! Niet met een jozefzoon op rechts en een waterdragertje als een Duarte
0 0
UncleJun
Ben het helemaal zat met dit beleid, volgens mijn denkt overmars dat hij nog bij GAE zit???? Assaidi,Narsingh,Djuricic,VGinkel,Maher,Chadli een hele waslijst van mislukte transfers en de lijst wordt alsmaar groter meneer Marc NETTO. Als klap op de vuurpijl wil meneer vdHoorn en Jozefzoon hebben?! Heb er hartkloppingen van dat blinde gescout en zijn zin doordrijven van middelmatige spelers. Kom is van dat geld af man. Heb al jaren een seizoenkaart en wij worden zoet gemaakt met spelers als Schone,Poulsen, Sana en Duarte??????? Ik ben er doodziek van
0 0
amthree
Gast dan word je toch lekker fan van de lampen stad als je het niet leuk vind,? maar dan moet je ook niet aan het eind van het seizoen leuk mee gaan feesten als we weer kampioen zijn!
0 0
Leo252
Als jij denkt dat er een volwaardig elftal bij elkaar gekocht moet worden dan word je maar fan van FC Lampestad. Niets geleerd van het verleden. Overmars is verstandig bezig met het oog op de toekomst van Ajax. Als er hoegenaamd niemand vertrekt hebben we weer een kampioenswaardig elftal wat zeker ook kan overwinteren in de CL.
0 0
Hillie99
Kans dat er 1 a 2 dragend spelers gaan vertrekken is groot. Iedereen wacht op iedereen qua transfers. Tegen het einde van de transferperiode komt het meeste geld los. Ze hebben nog niet bijgetekend gaan ze wat mij betreft ook niet doen.
Ik heb wel vertrouwen in deze visie en we moeten niet kopen om het kopen maar 1 speler van de buitencategorie zou niet verkeerd zijn.
0 0
masterrr
Schone en Poulsen hebben buiten het salaris om niets gekost en hebben beiden een groot aandeel gehad in de 3e landstitel op rij. Wat is precies je probleem?

Ik zie Eriksen en De Jong niet vertrekken, hoogstens Alderweireld maar die is op te vangen. Met wat breedte-aankopen en talenten die een jaartje ouder zijn, kunnen we een mooi jaar tegemoet gaan. Afgelopen jaar waren we al te sterk voor City en wonnen we in eigen land. Het gaat toch prima? Waarom dan die schreeuw om aankopen? Snap het niet zo.
0 0
AFCA98
volgens mij zijn we de afgelopen 3 jaar toch kampioen geworden
0 0
UncleJun
Heb hem zien spelen op dat toernooi, word hier niet zo vrolijk van... Overmars trek je knip is open en ga voor maher. Duarte Schone Siem word je uitgelachen in Europa!!
0 0
mickey2602
Heb je Gijp afgelopen seizoen gehoord over Sana in de CL wedstrijden?
Uitgelachen worden we misschien toch wel,aan ons om met dit beleid door te gaan en met deze spelers te verrassen,ook net als afgelopen seizoen...En de transferperiode is nog niet gesloten,zowel voor vertrekkende als binnenkomende spelers...
Bovendien lijkt het mij logisch dat deze 2 spitsen die vandaag zijn gekocht niet voor het eerste zijn,althans niet direct.Voor de JL moet ook een team neergezet worden dus denk ik dat Siggy en Hoessen bij het eerste blijven en deze 2 jongens bij Jong Ajax komen.
En wat betreft Maher,ik vermoed dat iig Siem blijft,Eriksen misschien blijft en Toby weggaat.Dan zal Maher niet gekocht worden.
Tsjonge,na een paar weken van tientallen topics en duizenden reacties over Maher en na het bericht dat Ajax afziet van verdere onderhandelingen gaan we nog door met roepen om Maher.
Die staat al met 1 been in Eindhoven en kunnen wij nu wel uit ons hoofd zetten,beetje vertrouwen in de club die 3x achter elkaar kampioen is geworden ondanks alles.
0 0
robert R.
Video doet het niet
0 0
Obnoxious
Ik krijg ook een hernia montage te zien/horen.
0 0
Troetelbeertje
Mwah ben hier niet echt blij mee. Lijkt wel of de prioriteiten waar Overmars het eerder deze week over had bij jong Ajax ligt.
Deze aankopen hebben alles van doen met jong Ajax en de Jupiler League. Je kan mij niet vertellen dat deze twee heren in aanmerking komen voor het 1ste elftal dit seizoen.
0 0
Obnoxious
Lijkt me logisch dat eerst het elftal dat in de Jupiler League wordt aangepakt. Daar moet het meeste aan gebeuren en kost relatief weinig geld..

Pas als er iemand verkocht wordt worden er misschien nieuwe aankopen gedaan, tot die tijd zullen het denk ik voornamelijk jonge jongens zijn die vast gelegd worden.
0 0
Hillie99
Wie kan mij bijpraten over deze spits?
Sterke punten? Zwakke punten? Lengte , fysiek? Klein behendig?
Kan weinig over hem vinden namelijk. Weet iemand transferbedrag?
0 0
Davedinho
Het enigste wat mijn in copa opviel was dat hij korte tijd nodig heeft en uitstand goed kan schieten(drukken)
0 0
RobinhoV410
Nog even nagegaan: Bieleveld speelde afgelopen jaar in de 3. Bundesliga en deze jongen heeft zelfs daar als negentienjarige geen minuut gespeeld in het eerste.
0 0
Jajijdaar
Heeft duidelijk toch veel indruk op Ajax gemaakt. Denk dat de scouting het wel beter weet/ Die zien wel wat in deze jongen.
0 0
De_Meer
Verrassend, twee spitsen erbij en je hebt ook Castillion nog, die wel zal vertrekken..
Zullen samen met Hoesen onderling in de seizoensvoorbereiding moeten gaan uit maken wie er bij de selectie zitten komend seizoen en wie er in de Jupiler League starten.
0 0
TUFACADEMY
Quizvraag: welke spits van Ajax 1 of jong Ajax is niet van een andere club gekocht?
0 0
BvZ<3FdB
Geoffrey Castillion ;)
0 0
TUFACADEMY
Wow veel centrumspitsen voor jong ajax zeg.......
0 0
denny
volgens mijn zitten de scouts van ajax gewoon te slapen bij het scouten, die hebben totaal geen verstand van talent.
0 0
steefjuhhhh
On; Ik denk dat Höner, Van Kessel en Hendriks nu gaan strijden om een plek in Ajax 1. En dan de twee overgebleven gaan in de kick-off voor een basisplaats in Jong Ajax. Laatst overgebleven gewoon 2e spits. Lijkt net X factor, maar zou best kunnen toch?
0 0
steefjuhhhh
Xander Houtkoop en Antonia van GAE, Djeremy Zandvliet van Zwolle, Rangelo Janga van Excelsior, zijn bij mij bij Ajax ook geslaagd bij FM13.. Ik weet het; zegt niet veel, maar wel wat, dus Mark, als je dit leest........ dan ben ik al tevreden want dat is gewoon cool.
0 0
denny
waar is Overmars in hemelsnaam mee bezig, alleen maar rotzooi aanschaffen en nog geen fatsoenlijke speler erbij.
focus je aub op het middenveld ivm vertrek Eriksen en ook bezig houden met de vleugels. want daar op die positie missen we kwaliteit.
Stop aub met het aanschaffen van rommel en koop is een keer kwaliteit.
0 0
steefjuhhhh
Kwaliteit in de jeugd, en kwaliteit in het 1e is iets anders. Heb je meegekregen dat er een nieuw beleid is? Deze spelers hebben ze misschien voor 100 000 euro met een patatje zonder mayo gehaald... en als ze lukken is iedereen blij, als ze niet lukken is het niet erg want hij heeft niets gekost... Niet geschoten is altijd mis toch? En de staf heeft echt wel in de gaten dat er misschien gaten komen in het basiself, en als het nodig is, wordt dat opgevuld met versterkingen (kwaliteit?) of door eigen jeugd, en volgens mij snappen Frank de Boer, Mark Overmars, Dennis Bergkamp, Edwin van der Sar en de rest, het spelletje wel, dus komt wel goed hoor!
0 0
denny
oke 10 spelers aanschaffen van een 2 ton en maar hopen dat er 1 slaagt of een speler kopen voor 2 miljoen waar je zeker van weet dat hij slaagt.
0 0
OKP-AFCA
Godverdomme wat een debiele reactie zeg :')

Misschien moet je jou reactie nog eens nalezen... dan sla je jezelf misschien ook voor je kop.

Sinds wanneer weet je van tevoren of een speler slaagt, of je er nou 1 ton of 20 miljoen voor betaald een speler kan altijd falen.
0 0
denny
ik heb het ook niet over 20 miljoen slaperd
0 0
OKP-AFCA
Jij bent gewoon echt dom. Die mensen zijn er ook.

Je kan schijnbaar niet nadenken en schijnbaar niet begrijpend lezen.

Maar speciaal voor jou, een voor de domme versie van mijn reactie.

Het komt er op neer dat ik je reactie debiel vind en dat een speler altijd kan falen of je er nou 1 ton EN ALLES DAAR TUSSEN IN, MAAR SPECIAAL VOOR JOU, 2 MILJOEN voor betaald.
0 0
steefjuhhhh
Ja wat is slagen? Een speler als Blind of Schöne, een goede basisspeler, meer ook niet? Of een speler als Vertonghen of Eriksen? Daar ligt een verschil in... Ik denk dat als je vb1 neemt dat er misschien wel 5/10 slagen.. of 2,5/5 (afgerond 3;) hoe je het maar wil noemen...

Maar als Marc een speler van 2 miljoen vind die zeker weten gaat slagen vind ik dat heel knap van hem! Want als je een beetje 'kwaliteit' wil halen, moet je tegenwoordig minimaal 5 miljoen betalen voor een aanvaller.. Anders kom je bij spelertjes als Overtoom en Wildschut.. die zijn 2 miljoen (!) waard...
0 0
denny
precies wildschut had echt wel gekennen, goede snelle speler voor de vleugels. en ja ik hoop dat er wat doorbreekt anders is het in mijn ogen gewoon weggegooid geld!!
0 0
steefjuhhhh
Ik ben van mening dat je met Wildschut niet gaat overwinteren in de CL... Dan heb je Sana en Lukoki, die zijn niet minder dan hem... En daarom kopen ze dus nu met het nieuwe beleid veel van die talentjes, want die breken door en kosten weinig geld.. en als ze niet doorbreken, jammer! Ik hoop idd zelf ook nog op een directe versterking hoor... Babel is toch wel weg, en de opties op rechts worden steeds kleiner (nu ook Lukoki in aanmerking komt voor verhuring)...
0 0
TUFACADEMY
Hoe zeker ben je dat die van 2 miljoen slaagt en hoe zeker ben je ervan dat 1 van die 10 slaagt?
0 0
denny
zie jij spelers rondlopen op dit moment bij de jeugd die het 1ste aankennen??? ikke niet
0 0
steefjuhhhh
THATS THE POINT! Daarom halen we deze kereltjes!
0 0
De_Realist
We hebben Sigthorsson, we hebben afgelopen zomer Hoesen gekocht, we hebben net Hendriks en nu ook nog Höner.

Wat moeten wij er allemaal mee aan?
0 0
robert R.
Hoessen en Siggie voor het 1ste. en Hendriks en Honer voor jong Ajax
0 0
RobinhoV410
We hebben daarnaast ook nog die knaap van AZ overgenomen die dit jaar in Jong Ajax speelde en deels werd uitgeleend. Dan zit ook nog die Walian (16) eraan te komen. Waar slaat dit in godsnaam op? Het zijn allemaal geen enorme talenten. Anders hadden ze echt wel meer wedstrijden bij de Graafschap of Bieleveld meegedaan. Aankoopbeleid wordt nu wel echt moeilijk te volgen hoor
0 0
TUFACADEMY
Esra is wat je zegt 16 deze mannen zijn 2-3 jaar ouder....
0 0
Raikkonen94
Lijkt wat van Arsenal weg te hebben. Die pakken ook veel jeugdspelers op en hopen dat van die grote groep er 1 of 2 succesvol zijn voor het eerste elftal. Niets mis mee, zeker omdat ze weinig kosten en ze alleen maar beter kunnen worden.
0 0
steefjuhhhh
Als we straks maar niet een spitsenprobleem hebben!
0 0
Remiamsterdam
hehe .heerlijk om de 3 reacties onder mij te lezen,eindelijk weer is een beetje positiviteit
0 0
N-ajax
Een contract van 2 jaar zegt eigenlijk al genoeg lijkt mij, elke andere jeugdspeler had minstens 3 jaar gekregen.
0 0
Remiamsterdam
dat betekent dat zijn zaakwaarnemer ervan overtuigd is dat hij volgend jaar in de belangstelling zal staan,dus of hogerop of nieuw contract
0 0
AFCAvak410
haha nee daar spreekt gewoon niet ontzettend veel vertrouwen uit...verschil met die Hendriks die meteen een 4 jarig contract krijgt.

Is ook niet zo heel gek, deze jongen blonk nou niet bepaald uit tijdens de Copa. Daarentegen wel 2 benig en basis techniek leek wel voor elkaar...gewoon een gokje!

word het wat zou dat super zijn, zo niet ook prima, proberen waard!
0 0
MankeNelis
Prijspakker, niet geschoten is altijd mis. Vroeger pikte andere clubs dit soort spelers in. Nu is het gezond verstand en logisch inkopen. Ik vind dit beleid prachtig. Straks weer spelers waar niemand van gehoord heeft, die ineens los gaan.
0 0
robert R.
Hendriks gaat in jong Ajax spelen. Honer maakte geen geweldige indruk op mij, maar hij is wel tweebenig.

Ik denk dat de dagen van V. Kessel bij Ajax inmiddels wel geteld zijn.
0 0
Mark11
De laatste aankopen van Ajax zijn toch vooral aanvallers, positief... Nu spitsen voor Jong Ajax en later hopelijk voor Ajax 1 (of evt. eerder vanwege een blessure). Hopelijk ontwikkelen ze zich goed om voor een goede doorstroom te zorgen! Ben nu nog benieuwd of er nog iemand voor de rechtsbuitenpositie wordt gehaald.
0 0
AFCAvak410
deze jongen is me tijdens de Copa niet opgevallen...een 19-jarige speler die bij Arminia nog niet gedebuteerd heeft, niet heel hoopgevend maar Marc & co zullen het uiteraard beter kunnen beoordelen.

Welkom bij de mooiste club van de wereld!
0 0
joodtotmendood
Ik denk dat deze aankopen toch wel inherent zullen zijn aan het feit dat we komend seizoen een Eerste Divisie waardige ploeg willen hebben. Want Siggy, Hoesen, Hendriks en Honer zullen niet alle 4 speeltijd kunnen krijgen in Ajax 1. Sterker nog, ik denk dat er alleen speeltijd weggelegd is voor Siggy en Hoesen.

Hendriks en Honer zullen dus waarschijnlijk in Jong Ajax moeten uitvechten wie er in het seizoen 2014/2015 een kans verdient.
0 0
Misc1990
Siggy en Hoesen bij Ajax 1

Hendriks en Honer bij Jong Ajax

Van Kessel zal in Jong Ajax eerder gebruikt worden op rechtsbuiten.
0 0
Obnoxious
Precies! Die jonge spitsen zullen waarschijnlijk allemaal moeten laten zien wat ze kunnen in de Jupiler League bij Jong Ajax en eventueel Almere City.

Dan kan er over 2 jaar wellicht één van deze jongens de nieuwe spits worden voor Ajax 1.
0 0
Lewis Hamilton
Zo, Marc heeft de turbo aangezet.
0 0
3*stars*3
Snap Marc aan de ene kant wel.
Liever spelers transfervrij of 4 aankopen voor +/-3mil, ipv 1 speler voor 8mil.

Voor korte termijn is het misschien niet goed genoeg voor CL maar eredivisie wel en over 2/3 jaar kunnen ze goed cashen als de goedkope aankopen worden verkocht.

Als Eriksen, Siem en Toby blijven , zie ik Ajax dit seizoen wel ver komen in CL (als UEFA normale "lotingen" trekt), want team is al goed ingespeeld op elkaar en Fischer is ook een jaar verder.

0ff-topic--@ AS redactie, ik vraag mij af waarom mijn naam er staat ipv 3*stars*3?

0 0
Obnoxious
Voor jouw off-topic: Ja dat had ik ook. Ik heb nu maar mn naam veranderd.. Maar heel vreemd dat dat ineens gebeurd is.
0 0
seandebom
:0
0 0
RobertoStrife
Ben benieuwd, concurrentie met Hendriks, of misschien gaat 1 vd 2 op een andere positie spelen.
0 0
3*stars*3
Lees net op ajax.nl dat deze Höner ook is aangetrokken maar kan iemand iets meer vertellen over hem?
Ken hem net als Hendriks ook niet en zie ook niks op youtube....maar over spitsen heeft Ajax nu niet te klagen met;Sigthor, Hoessen, Hendriks en Höner.

Lijkt nu wel case closed voor Van Kessel, na 1 seizoen....
0 0
Professor
kwantiteit wel maar kwaliteit is nog even afwachten!!!!
ik weet wel het "nieuwe beleid"maar als supporter van ajax mag je toch ook wel een speler verwachten die er gelijk staat met een absolute meerwaarde.
Hoop echt dat een van de drie H's gaat verrassen en Sigthorsson voorbijstreeft want dit is nou ook niet een echt een waardige ajax spits.
0 0
3*stars*3
Nou ik heb wel alle vertrouwen in Sigthor hoor, hij had pech met blessures maar is belangrijk voor het team en werkt altijd keihard!
Als hij fit blijft scoort hij er minimaal 20 in 1 seizoen.

Sigthor was afgelopen seizoen ook belangrijk in eindfase met openingsgoals tegen;NAC uit, P$V uit, Willem II thuis en mindere mate Groningen uit.

Altijd leuk om de 5/6-0 te maken (zoals Driesje) maar de toppers maken de belangrijke openingsgoals of de beslissende....
0 0