Ajax sprak informeel over Chadli

EXCLUSIEF - Ajax sprak reeds informeel met het management van Nacer Chadli, zo weet Ajax Showtime. Tijdens die gesprekken peilde Ajax of er interesse was van de speler in een transfer naar de landskampioen. Over de financiële aspecten werd nog niet onderhandeld. Chadli ligt nog slechts tot medio 2014 vast bij FC Twente en de smaakmaker aast op een transfer. De buitenspeler zelf wil zo snel mogelijk verkassen, aangezien hij de voorbereiding van zijn nieuwe werkgever volledig mee wil maken. FC Twente heeft geen haast om de international te verkopen, maar weet dat de transfersommen in juni een stuk hoger liggen dan in augustus, wanneer het einde van de transferperiode nadert.

De kans dat Chadli naar Ajax gaat verkassen is overigens zeer klein, zoals zijn zaakwaarnemer Daniël Evrard eerder al aangaf in gesprek met Ajax Showtime. De 23-jarige Belg kan ook verkassen naar verschillende clubs uit de grotere Europese competities. 'Na België - Servië (7 juni red.) zal er vaart in de zaak komen', aldus Evrard.

Sam van Raalte
Twitter: @SamRaalte
S.vanraalte@ajaxshowtime.com
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gusanito
Overschat en onhaalbaar. Zelden fit of in topvorm.
0 0
RobertoStrife
Onhaalbaar, goede speler, maar ze zullen echt wel 10 miljoen voor hem vragen, dat gaat Ajax niet betalen.
0 0
elpresidente
10miljoen is toch niet realistisch. al zie ik Ajax ook geen 6 betalen. Twente kan wel doen alsof ze een topclub zijn ze zijn er pas net bij en de laatste 2 jaar was het dramatisch. Ook zijn al hun dure transfers naar het buitenland allemaal mislukt. Elia , arnautovic, Ruiz en Luuk de Jong.
0 0
RobertoStrife
Twente is nooit realistisch geweest, dus dat zullen ze nu ook niet zijn als Ajax komt.
0 0
elpresidente
de tropenjaren lijken me wel voorbij in Twente. Ze hebben dure aankopen gedaan en niks gepresteerd. ze hebben Douglas uit zijn contract laten lopen. Er is al gezegd dat aankopen zoals Tadic niet meer mogelijk zijn. Oftewel ze zullen ook wat realistischer moeten worden of ze zullen zichzelf in de vingers snijden.
0 0
AFCAMM
Niet alleen topclubs vragen veel geld voor hun speler..
De pretenties van Twente hebben weinig te maken met de waarde van Chadli. Vooral als er meerdere geinteresseerden zijn.
0 0
elpresidente
Dat snap ik, maar het heeft wel degelijk invloed op de vraagprijs. Want spelen bij een topclub, dan is een speler gewend aan de druk van het moeten winnen.

Resultaten uit het verleden geven geen garantie op de toekomst, maar er word wel op af gerekend, hoe een bedrijf heeft gepresteerd. en als al je verkochte spelers hopeloze transfers waren dan is dat toch iets om als koper over na te denken. Lijkt mij.
0 0
Mike24-7
Ik zie Chadli niet komen naar Ajax, Twente vraagt veel te veel en grotere kans dat die naar het buitenland gaat. Ook is het een soort Robben geval, veel te gauw geblesseerd.
0 0
anrejane
Doe dit nou toch alsjeblieft niet! Hij is blessuregevoelig, mentaal zwak, verdedigt niet of nauwelijks mee en wisselt goede wedstrijden af met uiterst zwakke. Trouwens, alleen Belgische verdedigers doen het goed bij Ajax (Vermaelen, Vertonghen, Alderweireld). Belgische aanvallers of middenvelders vallen altijd tegen of redden het gewoon niet (Soetaers, De Mul, Sonck, Delorge). Dat is geen toeval: het aanvallende aspect van het voetbal van Ajax en de eisen die dat aan spelers stelt, passen nou eenmaal niet bij Belgische voetballers. Het Ajax-systeem zit niet in hun genen! Ik heb 1000 maal liever Nederlandse versterking, met name Maher en/of Toornstra. Voor de aanval is er ongetwijfeld iets (veel) beters te vinden dan Chadniet.
0 0
Randy428
Chadli komt niet naar Ajax. Muntenman vraagt er vast een belachelijk bedrag voor, dat Ajax niet gaat betalen. En terecht ook.
0 0
3*stars*3
Chadli konden we na die beker wedstrijd paar jaar geleden tegen AGOVV ophalen.
Die dag won Ajax pas in slotfase en 1 jaar later vertrok Chadli voor 4ton naar Twente....
Zelfde fout maakte Ajax met;Douglas, Sulejmani en Maher.
Tuurlijk ontwikkelen sommige spelers zich pas later stormachtig maar er is altijd een mogelijkheud om die spelers te kopen en verhuren aan een middenmoter.

Volgens mij heeft de linkerflank niet de hoogste prioriteit maar rechterflank en positie van Eriksen...
0 0
steefjuhhhh
Je hebt helemaal gelijk, maar er zijn tientallen aankopen van Ajax geweest, waarin ze wel toppers in wording voor een prikkie ophaalden. Voorbeeld; Hoesen. Die stond op het punt om naar VVV te gaan, maar ging op het laatst naar Ajax. Anders was ie daar topscoorder geworden, en zou Ajax er misschien wel 2 milj . voor moeten betalen..
0 0
geronimo
Svp geen miljoenen aan twente twente spelers spenderen
0 0
l0l
Kunnen we niet betalen. Wanneer gaan we is, een rechtsbuiten aantrekken? Dat is een positie die zeer belangrijk ingevuld moet worden.
0 0
Dip
Chadli is ook geen rechtsbuiten. Iig, hij speelt bij Twente niet zijn beste wedstrijden op rechts.

Heb zelf veel liever dat Maher gehaald wordt, zal niet duurder zijn dan Chadli en heeft veel meer potentie.
0 0
insectenverdelg
Moses Daddy en El Ghazi kunnen er beide uit de veoten voglens mij...
0 0
l0l
Ja over een paar jaar ja. Ik heb die Moses zien voetballen tegen Belgie en vond hem niet zo heel erg spectaculair. Misschien over een jaar of zo. Maar die beide jongens zijn nog niet klaar voor het 1e.
0 0
insectenverdelg

Dat moeten we aafwachten Zijn beide 18, dus als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg. HEb nog te weinig van deze jongens gezien mo daar over te kunnen oordelen. En dat is 1 samenvatting van Belgie tegen Nigeria volgens mij ook...
0 0
3star
Hadden we niet de nieuwe Chadli al in huis??
0 0
Gregorclegane
Wie.
0 0
insectenverdelg
El Ghazi Dus. En Moses Dadda was de niewe Ronaldo. :)
0 0
Gregorclegane
Die gastjes zijn 17 / 18. Waar hebben mensen het over. We willen meedoen in de CL en dat gaat niet met veredeld jeugdteam.

We moeten een paar goeie spelers halen om het niveau bij te benen, wanneer alderweireld eriksen dejong vertrekken.
0 0
insectenverdelg
Kluivert maakte de winnende op zn 18e in de CL. Seedorf en Davids waren oo kniet zoveel ouder..

Ook bij Eriksen en Fischer was er geen enkel probleem. Ik zeg niet dat dit bij deze jnogens ook gebeurt, maar het uitsluiten doe ik ook niet.
0 0
Gregorclegane
Dat was ca 18 jaar geleden, er is veel veranderd in die tijd. Kijk maar eens na hoeveel goede ploegen uit Engeland toendertijd in de CL mee deden. Ploegen heh, niet clubs. Bovendien waren de De Boertjes Blind Rijkaard Litmanen niet piepjong maar wel topspelers. De Boertjes gingen pas op hun ca 27e weg bij Ajax. Zou nu ondenkbaar zijn.

Wees niet naief maar reeel.
0 0
CrazyDJ
Nogal logisch natuurlijk.
Als een speler zelf al niet zou willen heeft het weinig zin om een bod neer te leggen bij een club etc.
Maar goed, ik verwacht niet dat hij komt, even afwachten wat er nog gaat gebeuren.
0 0