Als er geen bod komt verlengt Eriksen

DJ, 19-05-2013 om 09:03, 22047 views, The Mirror |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

KLASSE - De kans is groot dat Christian Eriksen zijn contract zal verlengen als er niet spoedig een goed bod voor hem op tafel komt. De middenvelder van Ajax ligt nog vast tot medio 2014. De Deen wil binnen een maand duidelijkheid hebben van Liverpool, maar als die club niet op tijd is, zal Eriksen waarschijnlijk zijn contract verlengen. Dat meldt het Engelse dagblad The Mirror. Liverpool zou Eriksen graag binnenhalen deze zomerstop. De club doet er goed aan om snel een knoop door te hakken, want het lijkt er op dat Eriksen geen zin heeft om lang te moeten wachten. Bovendien zou de Duitse Champions League-finalist Borussia Dortmund de middenvelder ook op het oog hebben.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
Eriksen MOET het volgend seizoen echt laten zien! Of hij nou bij ajax blijft of bij een andere club gaat ballen.
0 0
anrejane
Ik hoop dat er snel een bod komt en dat Ajax dan zo slim is om snel toe te happen. En dan snel Maher halen!
0 0
Van Reenen
Ik gun Christian zijn transfer, maar niet voor een Albert Cuyp-prijs zoals de Duitsers en Engelsen waarschijnlijk willen. Dan maar het contract verlengen met minimaal 1 jaar. Dit is beter dan Maher halen en goedkoper. Voor Ajax en haar supporters zou dit het beste zijn. Kunnen Serero en Andersen zich optimaal ontwikkelen.
Afwachten maar. Ik begrijp alleen nog steeds niet goed of het een onzin verhaal is dat Liverpool 30 miljoen euro wilde bieden op Christian en Toby samen! Lijkt mij een fantastisch bod!
0 0
Professor
De Klassieker, Stapleton, Zwart en sport 1 (Chelsea-Everton en Ferreira-Porto) bedankt voor deze vulling van een Pinksterzondag. Denk dat jullie er nooit uitkomen maar dat geeft niet ieder zijn mening.
Om even aan Cruijff te refereren alles moet beter dus stadion zal ook aan bod komen, neem aan dat je de voor en nadelen redelijk kan becijferen en dan een goede afweging kan maken. Dit geldt ook voor het afstoten van Ajax Capetown. Levert totaal niets op. En het verhaal van vd Aat vind ik helemaal opmerkelijk. Als hij echt zoveel fouten maakt als er in het verhaal van Zwart staan dan zal het toch niet echt moeilijk zijn om hem te lozen zonder dat het een hoop geld kost.

Even een vraagje aan Stapleton waarom heb je 'Stapleton ' als nickname gekozen. Was je fan van hem of wil je hiermee aangeven dat ook Cruijff fouten kan maken.
kKan me nog herinneren dat hij zijn eerste wedstrijd in de Meer kwam voetballen. Na zijn eerste sprint werd hij door het publiek uitgelachen (ja meneer de Boer toen werd je niet alleen uitgefloten maar ook uitgelachen) Oke in Engeland was hij een fenomeen maar bij Ajax kon hij echt niet mee en dat lag niet alleen aan een zwakke rug.

Maar nu even naar de kop van het nieuws, Eriksen verlengt als Liverpool geen goed bod doet.
Is toch mooi wat ze schrijven eerst wil Eriksen naar Dortmund (denk ook dat dat zijn club wordt) en daarna zou hij eisen aan Liverpool stellen. Komop zeg de kranten moeten vol. Hoop overigens dat hij blijft want vind hem met afstand de beste. Maar ik zie een addertje onder her gras dat wanneer er geen goed bod komt van een goede club dat hij dan bijtekent. Ik bedoel te zeggen stel dat Dortmund 9 miljoen biedt voor Eriksen en Ajax zegt nee alleen bijv. voor 14 miljoen. Dortmund valt daarna af want die hebben dezelfde strikte regels als Ajax, zij bepalen wat een speler waard is en verder gaan ze niet. Zou toch kunnen!!!! Dan zou Eriksen toch kunnen zeggen ik vond dit een mooi bod en jullie maken winst op mij. Ik ga voor die 9 miljoen naar Dortmund en anders teken ik niet bij.
Ik weet het ik ben een zwartkijker maar kan toch. Spelers die roepen dat ze alles voor de club over hebben kunnen door geld en mooie club zomaar veranderen. Zeg niet dat Eriksen zo is maar alles kan.
0 0
Bergkamp10
Ik denk niet dat Ajax daar genoegen mee neemt. Dat weet ik wel zeker. Stel dat je in zo'n patstelling terecht komt tussen speler en club...de speler bepaalt niet en dat komt wel naar voren in hoe jij het neerzet. Uiteindelijk zijn het de clubs die onderhandelen over de prijs van een speler. Dortmund wil niet betalen wat Ajax vraagt. Eriksen blijft dan bij Ajax, tot op de laatste dag van de transfer deadline ligt er een contract klaar voor hem. Als hij niet tekent, dan weet ie: ik beland op de bank. Hij weet ook, als ik niet teken en ik beland op de bank dan ben ik volgend jaar transfervrij en kan ik naar iedere club die ik wil. Maar welke club wil mij als ik een jaar niet speel? Dat is nu juist de stelling die Ajax heeft ingenomen. En dat is indirect ook de discussie tussen Stapleton en De Klassieker. Ik schaar me achter Stapleton want hij begrijpt het. Het beleid wat Ajax heeft uitgestippeld is geld halen uit de spelers en niet de Arena opkopen en geld halen uit de veel langere termijn. Maar De Klassieker wil graag de slimmerik uithangen. Misschien dat Ajax zoiets over een jaar of 10 overweegt. Voorlopig nog niet. Het snelle geld zit nu in de in- en verkoop van de spelers. Kapitaal op het veld dus en daar hoort de stelregel bij: contract wat over 1 jaar afloopt, verlengen of verkopen. Heel slim van Ajax.
0 0
Professor
Natuurlijk heb je gelijk dat Ajax daar geen genoegen mee neemt maar ik ben bang dat Eriksen (zaakwaarnemers) zich dan niet goed behandeld voelt. Hij zal refereren dat de transfersom oneven redelijk hoog is hij veel aan Ajax gegeven heeft en dat ze hem zowel financieel als sportief in de weg zitten. En dat er dan een onwerkbare situatie komt. En zeg nou zelf Eriksen een jaar op de bank is voor hem niet goed maar ook voor Ajax niet er zal extern geen nieuwe speler voor zijn positie gehaald worden en dus zal de kwaliteit minder worden. Natuurlijk hoop ik dat het niet zover komt maar ik ben nou eenmaal erg wantrouwig.
Overigens zit ik ook meer op de lijn Stapleton dan van De klassieker. Voor beide evenveel respect trouwens maar soms moet ik wel lachen en dan bedenk ik dat De nickname De Klassieker voor Overmars staat. grapje hoor!!
0 0
DeKlassieker
Marc Netto hier;)

Maar volgens mij is iedereen het wel eens over Eriksen. Liever nog jaartje blijven, zolang hij maar verlengd. Gaat hij weg dan Maher halen. De discussies komen alleen op gang over de manier waarop dit moet gebeuren en waarom hij dan moet komen. Het huidige beleid is hier heel duidelijk in en dat ondersteun ik volledig en dus kan er wel eens een discussie ontstaan als iemand ;) zegt dat het kapitaal op het veld hoort te staan. Vermaak me er wel mee!
0 0
Bergkamp10
haha oke en wat wil je nu precies zeggen om je punten ervoor te verdedigen? We moeten die Arena helemaal niet kopen. En je hoeft me niet te overtuigen dat je meer weet over wat er bedrijfseconomisch bij komt kijken. Ik zeg bij voorhand al dat je er waarschijnlijk meer van weet dan ik. Ik weet alleen dat zoiets mogelijk is als je een groot Eigen Vermogen hebt, meer dan Ajax nu heeft. Het is pas lucratief als je er weinig rente over hoeft te betalen. En Ajax heeft nu niet de middelen om weinig rente te hoeven betalen omdat het weinig EV heeft (behalve als ze van de beurs af willen). Eerst Reserves opbouwen en dan kun je pas denken aan de Arena kopen, maar dat is een 10/20 jaren plan. En Reserves maak je pas als je langer dan 1/2 jaar winst maakt en geen winst uitkeert aan de aandeelhouders....dat doet Ajax niet, dus die Arena is lange termijn praat.
0 0
lekebusch
Stapleton en Klassieker, ik zal wel de enige zijn: Heb met veel plezier deze discussie gelezen! Dus heb waarschijnlijk zonder Ajax ook niet genoeg te doen deze zondag ;-(
0 0
elpresidente
Interessant de Arena kopen maar wat moet die betonnen bak kosten dan ?

Volgens mij praat je dan over bedragen richting de 100miljoen. Ik weet niet waar we die vandaan moeten halen.
0 0
DeKlassieker
Dat bedrag moet je al betalen voor de aandelen, daarnaast moet de club een hypotheek opnemen waardoor het ook qua vastgoed van de club wordt. Nu is hypotheek afsluiten in deze tijden niet het fijnste om te doen, maar de aandelen opkopen is een realiteit wanneer het eigen vermogen groot genoeg is. Hoeveel de hypotheek gaat worden is niet bekend, omdat de waarde van de Arena niet meer is vastgesteld na de bouw. Het gaat waarschijnlijk over een schrikbarend hoog bedrag dat gaat vallen onder langlopende schulden. Net zoals PSV dit had, maar die hebben het financieel zo verkracht dat ze deze leningen moesten veranderen omdat ze het niet meer konden aflossen vandaar de enorme herfinanciering. Ajax kan dit alleen maar doen wanneer het gezond is en gezond blijft.
0 0
De_Meer
Gaat toch over of Eriksen wel of niet bij Ajax bijtekent?
Ze moeten overigens verder gaan met het stadion te verbouwen, zodat aan alle 4 zijden de tribunes dicht op het veld komen.
0 0
Mike24-7
Natuurlijk komt er een bod, en gaat die weg voor zo'n 15 miljoen, wat voor een beetje buitenlandse club een koopje is. terwijl het beter voor hem en Ajax zou zijn als die bij tekent. en die dan voor het dubbele vertrekt.
0 0
De_Meer
De huidige Technische leiding bij Ajax gaat op de eerste plaats van de eigen kracht uit en geeft de eigen spelers veel meer vertrouwen dan voorheen. Er wordt op het moment echt alles aan gedaan om de jongens die je in huis hebt goed te begeleiden en beter te maken. Het is dan ook opvallend hoe verschillende spelers zijn doorgebroken, beter zijn geworden en met meer vertrouwen spelen dan voorheen.. Dat straalt ook af naar de jongere talenten, die zichzelf daardoor automatisch grotere kansen toedichten. Als je dat bijvoorbeeld met de periode Jol vergelijkt, die liep altijd om nieuwe spelers te zeiken.
Zou perfect zijn als Eriksen blijft, maar mocht hij komen te vertrekken dan heb je verschillende spelers in huis die voor zijn plek in aanmerking komen. Onderschat Schone niet. Hij heeft dit seizoen al laten zien wat hij in huis heeft, goede techniek, mooie traptechniek, goed schot, sterk, teamspeler + keihard werken en er bovenop bij balverlies. Zit een boel gif in dat mannetje. Plus hij heeft dit seizoen laten zien dat hij onder druk kan presteren. Daarnaast heb je Andersen en Meleg gehaald, 2 talenten waar veel belangstelling voorr bestond in Europa. Onduidelijk hoe ver ze al zijn, maar het zijn jongens, die voor het eerste zijn gehaald.
Dan heb je Serero, kijken of ze hem erbij houden + Davy Klaassen die normaal gesproken komend seizoen fit is. Allemaal creatieve spelers voor op het middenveld.
Verdedigende middenvelders heb je Poulsen, Boccara, Sporkslede + Schone, Blind en Dijks zouden ook op die positie kunnen spelen.
Als er een speler gehaald wordt moet die wel iets toevoegen wat je niet al in huis hebt of tot de 'bovenkwaliteit' behoort.
Ajax komt lengte tekort in het team. Je hebt een paar lange jongens nodig om goed kopduels in te kunnen gaan. Anders blijf je met name kwetsbaar achterin, bij hoge voorzetten + het kan ook een wapen zijn voorin bij corners, etc.

0 0
robtjeajax
haha en mensen geloven dit?
ik dnek dat de boer eriksen niet zomaar wissel kan zetten.
en hij krijgt sowieos wel paar aanbiedingen
0 0
AmsterdamFM
Liverpool speelt niet mee voor de titel. Ajax gaat volgend jaar voor de vierde op rij. Liverpool speelt geen Champions League. Ajax is voor het vierde jaar op rij present in de groepsfase. Sportieve ambities? Geschiedenis schrijven met Ajax door 4x op rij kampioen te worden en ver(der) te komen in de Champions League lijken mij ook prima sportieve ambities. Je bent pas 21, het grote geld ga je toch wel verdienen. En hij zal in Amsterdam ook niet op een houtje hoeven bijten. Mocht Dortmund niet komen dan zou ik zeggen: blijf nog een jaartje onder Frank de Boer en vertrek volgend seizoen voor 30 miljoen als de grote vedette.
0 0
ajax1981
Goed om het contrast te zien met die toivonen. Toivonen wil weg of anders transfervrij weg.
0 0
AfcaYid
Tja een klein beetje hoop moet je houden, maar reëel is het niet op dit moment. Mocht hij daadwerkelijk verlengen en dan minimaal met 2 jaar dan zou hij volgend jaar zomaar eens de duurste Ajax speler ooit kunnen worden.
0 0
De_Meer
Zou perfect zijn als Eriksen nog minimaal 1 tot 2 seizoenen blijft. Bij Ajax speel je weer om de landstitel en Champions League en kan je je goed verder ontwikkelen. Kom op Eriksen, snel bijtekenen. Bij Liverpool wordt je het knechtje van Steven Gerard, bij Ajax ben je de belangrijkste speler! Ajax is een veel mooiere club om bij te spelen dan Liverpool. Als je met Ajax nog een paar prijzen pakt kom je overal in Europa als een grote meneer binnen.
0 0
Raikkonen94
Dit was allang duidelijk toch? Al is de kans 90% dat hij vertrekt lijkt me, maar ik zie hem liever bij Dortmund spelen dan bij Liverpool (waar hij ook geen Europees voetbal speelt). Eriksen heeft tenminste wel liefde voor onze club, hij is toe aan een stap hogerop maar wil niet dat hij hier transfervrij wegloopt. Als je ziet hoe Toivonen dat nu bij PSV doet..
0 0
3*stars*3
Ik dacht precies het zelfde.
Eriksen heeft al lang aan gegeven dat hij Ajax wat terug wilt geven en zeker niet gratis wilt vertrekken.
Maar ik snap ook niet waarom hij zo graag wilt vertrekken.
Hij kan gewoon minimaal een jaar blijven en een goed WK spelen (als Den zich kwalificeert) en dan kiezen voor de clubs.

Hij neemt risico want bij Ajax is hij verzekerd van een basis en bij zijn volgende club niet en zo kan hij een mogelijk WK missen..
0 0
Aias433
die maand is wel nieuw, hoor.. verder inderdaad oud nieuws.
voor de rest helemaal met je eens. ik zie die Toivonen ook niet zo snel bij psv vertrekken trouwens..
0 0
Robinjo1988
Goed bezig Chris! Hoop echt dat ie nog ff blijft.
0 0
Pinaki1985
Zou mooi zijn als hij bijtekend. Maar kijkend naar het verleden met dit soort uit spraken. Zal hij gewoon een mooie transfer maken. Is ook beter voor ons aller Ajax als we snel duidelijkeheid hebben. Dan kunnen we teminsten hier op anticiperen.

Ik acht de kans dan wel erg klein dat dit gat wordt opgevuld met Adam Maher. Aangezien de prijs niet veel zal dalen is onze enige kans in dit verhaal een arbitragezaak van de kant van Maher naar AZ toe.

Denk dat we anders dit gat kunnen opvullen met Andersen,Sereo en zie Fisher ook nog wel op die plek spelen.
0 0
Randy428
Deze jongen gaat wel vertrekken. Jammer, want ik had ook graag nog lang van hem genoten. Het is niet anders. Hopelijk komt er snel een goed bod, en kunnen wij ook verder. Dat gemuit tot richting het eind van de transferwindows is echt hatelijk
0 0
Centario
Zou echt geweldig zijn. Eriksen is ook pas 21, dus waarom niet nog 2 jaar blijven en dan voor 15 mln vertrekken? Hopelijk denkt ook Alderweireld er zo over. Gewoon de (basis) groep bij elkaar houden, een nieuwe rechtsbuiten en we kunnen echt mee met de Europese subtop.
0 0
l0l
Of laat hem bij tekenen en we zetten een vast bedrag in zijn contract. Bedoel leuk hoor Maher, maar heb toch liever Siem en Chris en paar jaartjes of in ieder geval dit jaar samen. We moeten dit team echt houden. Wel opmerkelijk dat Toby geen contract verlenging heeft gehad dit jaar. Ze zijn echt geil op die veltman zeg.
0 0
DeKlassieker
Je snapt hopelijk toch wel dat zowel Eriksen en Alderweireld een contract kunnen tekenen als ze dat zouden willen? Die twee hebben in de winterstop en vorig jaar waarschijnlijk al laten weten dat ze hopen op een buitenlandse transfer. Vandaar dat het voor beide nu ook duidelijk is dat ze moeten verlengen als ze niet weggaan. De spelers hebben nog steeds alle macht in handen en dat ze niet verlengen is niet omdat Ajax geen aanbiedingen doet, maar is omdat ze gewoon wachten op een buitenlandse club. Mochten ze niet weggaan dan moet je er echt rekening mee gaan houden dat de spelers slechts met 1 seizoen willen bijtekenen. Niet dat de club niet zou willen dat ze langer tekenen, maar omdat de spelers hier meestal voor kiezen.
0 0
l0l
Nee want, Alderweireld gaf nog aan in het Ajax Blad 1900. Dat hij er boos om werd, als mensen over het contract beginnen. Hij heeft van Ajax nog helemaal geen aanbieding gehad alleen Eriksen waarschijnlijk.

Daarom heb ik het gevoel dat ze liever willen dat Toby een transfer maakt zo lijkt het er op.
0 0
DeKlassieker
Ik heb de derde editie van 1900 niet in mijn bezit, maar als jij het woordje "waarschijnlijk" gebruikt dan ga ik er vanuit dat dit jou beredenering is. Dan ga ik uit van de woorden van Frank de Boer en Overmars die beide vorig jaar in de media al te kennen hebben gegeven dat ze Alderweireld proberen te laten verlengen. Daarbij heeft Alderweireld al laten weten dat hij de situatie begrijpt aangaande het verkopen of verlengen hoofdstuk en hij heeft in de media uitgesproken dat hij naar een grotere competitie wil gaan. Maargoed voor de rest heb ik nog nooit gelezen dat Alderweireld boos zou worden als mensen over het contract beginnen, behalve dat hij het gevoel heeft dat hij Ajax geholpen heeft bij het verlengen van zijn contract. Niet dat de Belg weinig ging verdienen, maar ik vergelijking met El Hamdaoui en Aisatti (en nog een paar) was het inderdaad minder en daar heeft Ajax vaker problemen meegehad vandaar dat nieuwe spelers niet meer het bedrag krijgen die zij wensen, maar die Ajax ervoor over heeft.

Jij hebt het gevoel dar ze liever willen dat Alderweireld weggaat en daar heb je helemaal gelijk in. Hij moet gewoon verkocht worden en Alderweireld geeft zelf aan weg te willen. Maar mocht er geen club komen voor hem, dan ligt er bij Ajax gewoon een contract klaar, maar de speler bepaald uiteindelijk zijn eigen toekomst.
0 0
l0l
Zal mooi wezen, maar op zich terecht precies over een maand gaat de competitie en de voorbereiding weer beginnen. Er kan veel in een maand gebeuren. Na de cl finale zie ik Dortmund wel happen. Maar ik zal als Eriksen niet naar Liverpool gaan. Een club van niks, geen cl, geen kampioenskandidaat. Beter blijft Chris en Siem ook.
0 0