Ajax handelde juist bij transfer Walian

BvdPloeg, 25-03-2013 om 17:48, 22152 views, Ajax Showtime |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

EXCLUSIEF - Ajax heeft juist gehandeld rondom de transfer van Ezra Walian naar Ajax. Dat laat de topscorer van de B1 weten in een uitgebreid interview met Ajax Showtime. Walian verruilde afgelopen zomer AZ voor Amsterdam en daar waren de Alkmaarders verbolgen over. 'Dat is niet netjes gegaan’, zei technisch directeur Earnest Stewart in de zomer tegenover De Volkskrant. Volgens hem benaderde Ajax eerst de speler, om daarna pas bij AZ aan te kloppen. ‘Ik heb nog geprobeerd hem te behouden, maar dat had geen zin meer.'

Ajax blijkt echter eerst bij AZ te hebben aangeklopt, voordat het aanschoof bij Walian, zo laat de aanvaller weten aan Ajax Showtime. 'Ik was bij Ajax een wedstrijd aan het kijken bij de C1. Toen heeft Ajax mij gevraagd ‘als we jou zouden vragen, sta je dan open voor een gesprek?’. Ik heb ‘ja’ geantwoord, maar mijn vader heeft wel duidelijk gezegd dat de club eerst contact moest opnemen met AZ. Dat hebben ze ook gedaan en daarna zijn ze pas bij ons thuis gekomen.'

Lees morgenvroeg het hele verhaal over Ezra Walian op Ajax Showtime. De aanvaller praat onder meer over zijn overgang, zijn droomclub en een tragisch verlies in zijn privékring. (foto: Ezra Walian)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
suske
Het valt wel op dat AZ vaak word gecorrigeerd na uitspraken over Ajax. Nu deze jongen weer!!.
0 0
RoodWit
Pure rancune, kan er niet meer van maken.

De haat jegens Ajax gaat dwars door de hele structuur van bepaalde clubs, ik ben zelfs geneigd te geloven dat de haat jegens Ajax voor sommigen groter is dan hun eigen clubliefde.

Dit is natuurlijk diep triest.
0 0
Champy95
Heerlijk al die interviews bij jeugdspelers. Medewerkers van AS, chapeau! Gebeuren deze interviews trouwens via de perschef?
0 0
MarcAFCA
Kan me nog herinneren dat ik een wedstrijd tegen hem speelde. Hartstikke snel en kan geweldig afronden.
Groot talent.
0 0
IamLegend
verrassend,..
0 0