Ajax had Büttner bijna binnen

SamVR, 18-02-2013 om 16:58, 20634 views, Ajax Showtime | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
EXCLUSIEF - Het scheelde afgelopen zomer weinig of Alexander Büttner was van Vitesse naar Ajax verkast, zo weet Ajax Showtime. De linksback, die onlangs zijn 24ste verjaardag vierde, koos op het laatste moment voor de stap naar Manchester United. Met de transfer waren enkele miljoenen gemoeid. 'Ajax meldde zich afgelopen zomer bij ons om over een transfer te praten', liet zaakwaarnemer Aleksander Bursac maandag weten aan Ajax Showtime. 'Die transfer was echt dichtbij. De clubs waren er ook al uit. Toen kwam Manchester United echter langs en die club kreeg de voorkeur.'

De toenmalige interesse van Ajax in Büttner mag pikant genoemd worden, aangezien er uit afgeleid kan worden dat het Technisch Hart destijds geen toekomst zag in Daley Blind. In het huidige seizoen ontwikkelt Blind zich echter goed en binnenkort zit hij met Ajax om de tafel om over een nieuw contract te praten.

Sam van Raalte
www.twitter.com/SamRaalte
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Jammer, wij hadden hem gisterenavond goed kunnen gebruiken. Trouwens ook in de competitie had hij niet misstaan bij Ajax links achterin.
0 0
Daantje Makkes
Doet het niet onaardig bij Man Utd, leuk voor hem
0 0
PietBon
Nou, hij speelt nogal veel in het eerste. Ik denk dat Buttner zichzelf nog wel eens achter z'n oren zal krabben. Bij ons was ie zeker basisspeler geweest.
0 0
Wayout
We hadden hem bijna....pff so what. We hebben hem niet, dus. En is dat zo een ramp? Op de linksbackpositie hebben we meerdere opties, Blind Dijks, Boilesen is terug en dan kom je nu met dat nieuws? Ik vind hem overigens wel een geweldige linksback. Agressie snelheid heeft hij genoeg en kwaliteit ook in aanvallend opzicht en verdedigend opzicht. Maar hier hebben we niks aan
0 0
AjaxCEC
anders had die nu basis bij ajax en het Nederlands elftal gestaan.
0 0
Jowen
ben blij dat Blind het nu zo goed doet... had ook niet verwacht dat Buttner nog in de basis zou staan. ManU is natuurlijk een mega club.
0 0
oudzuid2
wel opmerkelijk. met Blind, Boilesen én Dijks achter de hand lijkt me een linksback nou niet echt prioriteit hebben.....
0 0
Intec
ik heb op kleintjes kamp gewerkt.
en wis dit al.
0 0
CrazyDJ
O wat een domme keuze dan voor je carrière zeg, ongelofelijk.
Hij zal er meer verdienen etc. maar zijn carrière is eigenlijk al voor de helft weggegooid nu.
Zonde...
0 0
Melvin01
Met alle respect, maar als deze club voorbij komt ga je niet nadenken!! Natuurlijk was hij bij ajax basis speler, maar met de oude evra voor hem en dat dit een mooie club is snap ik zijn keuze wel! deze interesse had niemand verwacht toch haha, hijzelf ook niet denk ik.. Ik vind het een gok waard. Bij koopclubs real of city krijg je geen kans, bij united denk ik wel.
En nu kan Boilesen en dijks de concurrentie met elkaar aangaan op die positie.
0 0
AfcaOss
Die gozer krijgt gewoon de tijd denk ik bij united. Heeft ook wel laten zien dat hij vera kan vervangen.
0 0
Synzo
Wie is er verantwoordelijk voor deze site??? Fischer tekent bij! Dat moet je dik afdrukken in grote letters. Niet dit bericht dat er totaal niet toe doet!!! Waarom die stemmingmakerij????
0 0
Raikkonen94
Zo vreemd is dat niet, deze technische staf heeft weinig vertrouwen in Blind. Dat je met een kersverse international en de laatste weken de beste man bij Ajax niet direct aan tafel gaat zitten is een teken aan de wand. En als Boilesen terug is zal hij waarschijnlijk (terecht) de voorkeur boven Blind krijgen.
0 0
RobertoStrife
Lijkt me een bijzaak. Bijna is niet helemaal.
0 0
De_Meer
Dan had je nu 4 spelers voor die positie in huis gehad.
0 0
C.Eriksen10
Domme keuze, maar een club als United weigeren is in mijn ogen ook weer onmogelijk. Nu hoor je alweer dat ze bezig zijn met het halen van Lucas Digne groot talent uit Frankrijk. Denk dat Buttner volgend seizoen verhuurd wordt aan een andere club in de PL omzich te ontwikkelen.
0 0
BigDaddy84
Geen verrassing. Het is allang duidelijk dat het vertrouwen in Blind laag was in die periode (anders was het contract allang verlengt). Daarnaast had je dan met Boilesen en Büttner 2 erg sterke linksbacks gehad en had je Dijks kunnen verhuren.
0 0
Figo
Boilesen? Hoeveel wedstrijden heeft die gespeeld voor Ajax 1? Gelukkig hebben we Blind nog want ook Dijks komt nog tekort.
0 0
3*stars*3
Dijks komt misschien nog te kort maar zit nu voor 1e x bij selectie, vanaf voorbereiding.
Weet je hoelang Blind nodig had om eindelijk voldoendes te scoren?

Als Dijks/Boilesen vertrouwen krijgen die Blind heeft gekregen, kunnen ze ook gewoon verder ontwikkelen.

In mijn ogen kan Daley gewoon niet zoveel beter als wat hij nu laat zien en dat heeft voor een groot deel te maken met gebrek aan snelheid...
0 0
BigDaddy84
Het feit dat Ajax verlengt met Boilesen terwijl hij geblesseerd is en niet verlengt met Blind terwijl die topfit is zegt toch genoeg? Boilesen heeft in die paar wedstrijden blijkbaar meer indruk gemaakt op het technisch hart. En om heel eerlijk te zijn heeft hij in die paar wedstrijden ook meer indruk gemaakt op mij in vergelijking met Blind.
0 0
Obnoxious
Boilesen heeft internationaal meer naam. Staat te boek als toptalent. Nu hij geblesseerd was, konden ze hem tegen een relatief klein bedrag vastleggen.
0 0
jo1
Tja Boilesen de nieuwe man van glas, het beeld staat nog op mijn netvlies de sprint met lens die hij verloor en als een stervende zwaan naar de grond ging. Hmm Boilesen heeft wellicht kwaliteiten, maar een topper zal het niet worden
0 0
ObjectoJood
Mag lijen dat jij je spier scheurt kneus, dan gil je half Nederland bij elkaar.
0 0
suske
Boilesen is gewoon wereld top. Dat hij die sprint verloor daar klopt geen hout van. Hij scheurde zijn hamstring das een zware blessurre. Wat jij baselt over de man van glas is grote onzin!!!!
0 0
jo1
Nouja volgens mij is die spierscheuring inmiddels 2 jaar geleden.
0 0
suske
Nee hoor. en daar bij heeft men bij hem een niet goed functionerende spier ondekt. Die men via therapie weer zover heeft gekregen dat die spier weer normaal functioneerd. Van daar dat het langer duurde dat heeft hij in een artikel zelf uitgelegt. Na lang en geduldig opbouwen maakt hij nu stappen en speelt hij vanavond 45,minuten.
0 0
jo1
Het is te hopen dat het goed gaat. Wie er op linksback staat maakt me niks uit , als de beste er maar staat ...
0 0
suske
Inderdaat de beste. En dat is Boilesen.
0 0
jo1
We zullen zien, Blind heeft zich aardig teruggevochten
0 0
BigDaddy84
Iedereen mag denken wat hij/zij wil. Maar het feit dat Ajax verlengt met deze jongen geeft voor mij aan dat hij niet de nieuwe man van glas is. Als hij dat was had Ajax veel voorzichtiger geweest. Misschien stom van mij om zo positief te zijn, maar net zoals ik positief was over Siggie ben ik nu ook positief over Boilesen. Liever zo positief, dan negatief denken.
0 0