Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Spartak ontkent interesse in De Boer

sv, 25-12-2012 om 14:10, 5515 views, Sovsport | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Interim-trainer Valeri Karpin ontkent dat Spartak Moskou contact zou hebben gehad met Frank de Boer. Volgens De Telegraaf had de trainer van Ajax een aanbieding van zes miljoen euro per jaar afgewezen. 'Onlangs heb ik in de media met verbazing kennis genomen dat ik als voormalig algemeen directeur De Boer benaderde. Er werd op internet zelfs een som genoemd. Ik kon niet anders dan sarcastisch lachen op dit nieuws', zegt Karpin.

Hij denkt dat het komt doordat sommige media vermoedt dat tussenpersonen namens Spartak handelen. 'Laten we hierover duidelijk zijn: we hebben niet met Frank de Boer gesproken. Aan de vooravond van het nieuwe jaar en de opening van de winterse transfermarkt zou ik willen wensen dat onze collega's van Ajax en andere clubs selectief zullen zijn tijdens het onderhandelen met mensen. Dat het duidelijk voor hen is met wie zij te maken hebben en zullen ontdekken of deze persoon de bevoegdheid heeft om namens een andere club te onderhandelen. Het zou mij niet verbazen, wanneer Ole Gunnar Solskjaer en Federico Fazio met ons in verband gebracht worden in de media.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeSananas
Kan mij niet voorstellen dat iemand 6 miljoen per jaar laat schieten voor het begrip 'clubliefde'. Verzonnen om alleen een statement te maken naar spelers.
0 0
Raikkonen94
Haha waarschijnlijk dachten die Russen met een grote som geld even onze succescoach weg te kopen, maar omdat hij zonder echt gesproken te hebben al 'nee' zei zijn ze daar in Rusland waarschijnlijk op hun pik getrapt.
0 0
Pettersson1963
De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Met alle respect voor FdB, maar Frank is nog lang niet de succesvolle Coach met aansprekende Europese Titels waar je als Club jaarlijks 6 miljoen ¤ netto voor gaat betalen! Ik ben bang dat Derk Sauer achter dit gerucht zit. Cruijff en Vrienden willen een voetbalschool beginnen in Rusland en zowel FdB en Spartak Moskou zijn het slachtoffer van speculaties in de Russische media, was het niet Derk Sauer die begon over een Ajax Academy in Rusland? Lekker stel bij elkaar, Jaap en Johan met hun wekelijkse column in de Telegraaf krijgen nu ook de nodige feedback van de voormalige hoofdredacteur van de Nieuwe Revu!
0 0
ObjectoJood
Beter gaan ze zelf eens wat opleiden. In zo'n groot land moet toch een goede voetballer en/of trainer te vinden zijn?

Niet zo laagdunkend doen over mijn club aub, dat zijn jullie niet waard met die zielige prijzenkast
0 0
AFCA19
omdat spartak gedist is
0 0
ajax19
Zegt de interim-trainer, haha. Nou en?
0 0
Jajijdaar
Hahaha ontkennen dat ze een blauwtje op hebben gelopen, zielige kut russen.
0 0
AjaxD1986
Het is ook gewoon een schande als je word afgewezen terwijl je denkt dat met geld alles te koop is! Helemaal als je weet dat de Boer een tiende verdient van wat je bied en dan alsnog nee zegt! Slechte reclame natuurlijk voor die Russische koopclub!
0 0
Robinjo1988
Ja tuurlijk! Ik geloof eerder Frankie dan een of andere gekke rus van zo'n maffia club
0 0
tommiej94
Kan hard aankomen, als je niks bereikt terwijl je zoveel geld hebt.
0 0
IamLegend
Of het waar is of niet, toch mooi om te lezen hoe de boer reageert.

0 0