Verhoeven dolt met Ajax-aanhang

Ajax Showtime, 23-12-2012 om 10:30, 13117 views, Ajax Showtime | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
KLASSE - Jeroen Verhoeven heeft voor aanvang van FC Utrecht - Ajax gedold met de aanwezige Ajax-supporters. De doelman speelde tussen 2009 en 2012 drie seizoenen voor Ajax. Verhoeven staat sinds het begin van het huidige seizoen onder contract bij FC Utrecht. Zondagmiddag liep de keeper voor aanvang van de wedstrijd naar het uitvak vol Ajacieden. 'Kom op dan!', gebaarde Verhoeven naar de supporters. Het uitvak riep volmondig: 'Pizza!'. De Ajax-supporters en Verhoeven konden er allen om lachen, waarna de doelman op een applaus werd getrakteerd.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jowen
lol! +1
0 0
Ajaciedforevere
Haha best goed bedacht zo n actie
0 0
ELPISTOLERO
Jaja, Jeroentje had zich voorbereid vandaag. Topper.
0 0
AjaxChampion77
haha is het gefilmd?
0 0
Koenniiee
Verhoeven, Man of the Match!
0 0
kjeld
DRAMA... DRAMA.... DRAMA!!!!
0 0
RoodWit
Hahahah, leuke gast die Jeroen.
0 0
Rockslide
Verhoeven is een echte baas. Na zijn carriere vind ik dat Ajax ook een plek voor hem moet inruimen als Horeca-manager van de Arena.
0 0
MarkvanVelzen
Zo kan het ook... Beter dan die ADO-supporters die Immers verrot schelden na benutten van een penalty
0 0
Wayout
Precies, was leuk Verhoeven en de Ajax fans. net zoals janssen die nog een applaus kreeg van Ajax supporters. De ado supporters zijn van het ergste soort en Janssen zit nu tussen ernumse tokkies, die niet eens naar het stadion willen komen en die wel willen komen kijken naar vitesse, trakteren hem op fluitconcerten . Hebben de Ajax supporters wel ff wat meer stijl!!!
0 0
bobos
nou meer stijl wil ik ook weer niet zeggen hoor. Kan me ook nog wel wat gevalletjes herinneren: seedorf, blind, colin (wat al voor de wedstrijd begon met zijn naam oplezen) en dan hebben we ook nog de fluitconcerten als het even niet loopt op het veld.
0 0
leazi
Geweldige vent die Verhoeven!
0 0
forajax
Haha
0 0