Verhoeven dolt met Ajax-aanhang

Ajax Showtime, 23-12-2012 om 10:30, 12542 views, Ajax Showtime | Gratis verzending in de Ajaxshop
KLASSE - Jeroen Verhoeven heeft voor aanvang van FC Utrecht - Ajax gedold met de aanwezige Ajax-supporters. De doelman speelde tussen 2009 en 2012 drie seizoenen voor Ajax. Verhoeven staat sinds het begin van het huidige seizoen onder contract bij FC Utrecht. Zondagmiddag liep de keeper voor aanvang van de wedstrijd naar het uitvak vol Ajacieden. 'Kom op dan!', gebaarde Verhoeven naar de supporters. Het uitvak riep volmondig: 'Pizza!'. De Ajax-supporters en Verhoeven konden er allen om lachen, waarna de doelman op een applaus werd getrakteerd.
  • Laatste headlines
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lol! +1
0 0
Ajaciedforevere
Haha best goed bedacht zo n actie
0 0
ELPISTOLERO
Jaja, Jeroentje had zich voorbereid vandaag. Topper.
0 0
AjaxChampion77
haha is het gefilmd?
0 0
Koenniiee
Verhoeven, Man of the Match!
0 0
DRAMA... DRAMA.... DRAMA!!!!
0 0
Dit vind ik nou weer jammer... Waarom gelijk Horeca? Dit is typisch weer iets om z'n (dikkere) verleden boven te halen... Deze man kan prima keeperstrainer bij de jeugd worden.
0 0
3*stars*3
Ach man dont worry about a thing...
0 0
RoodWit
Hahahah, leuke gast die Jeroen.
0 0
Verhoeven is een echte baas. Na zijn carriere vind ik dat Ajax ook een plek voor hem moet inruimen als Horeca-manager van de Arena.
0 0
B_02097
Geef hem ook een eigen bar in het stadion
0 0
Zo kan het ook... Beter dan die ADO-supporters die Immers verrot schelden na benutten van een penalty
0 0
Precies, was leuk Verhoeven en de Ajax fans. net zoals janssen die nog een applaus kreeg van Ajax supporters. De ado supporters zijn van het ergste soort en Janssen zit nu tussen ernumse tokkies, die niet eens naar het stadion willen komen en die wel willen komen kijken naar vitesse, trakteren hem op fluitconcerten . Hebben de Ajax supporters wel ff wat meer stijl!!!
0 0
nou meer stijl wil ik ook weer niet zeggen hoor. Kan me ook nog wel wat gevalletjes herinneren: seedorf, blind, colin (wat al voor de wedstrijd begon met zijn naam oplezen) en dan hebben we ook nog de fluitconcerten als het even niet loopt op het veld.
0 0
Blijft een geweldige vent, zo kan je ook met je oude club concurreren.
0 0
leazi
Geweldige vent die Verhoeven!
0 0
forajax
Haha
0 0