Overmars gaat zijn contract verlengen

GH, 22-12-2012 om 09:22, 7009 views, Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
ÉÉNJARIG CONTRACT - Marc Overmars en Ajax hebben de intentie om langer met elkaar door te gaan. Overmars heeft nog een contract voor vijf maanden. 'Het liefst zou ik één jaar bijtekenen. Ik ben een voorstander van korte contracten, waarmee Riemer van der Velde en Foppe de Haan ook altijd bij SC Heerenveen werkten. Gaat het goed, dan ga je door. Bevalt het niet meer, dan stop je. De eerste keer was ik er met (president-commissaris) Hans Wijers binnen twee minuten uit. Dat hoeft wat mij betreft nu niet langer te duren.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
blueberry
volgens mij is Overmars wel te vervangen bijv door Wim Jonk, en dan Jari Litmannen als opvolger van Jonk in het technisch hart
0 0
Frankey78
Het zou uiteraard een goede zaak voor Ajax zijn als ook Overmars bijtekend. Sinds Cruijff (en niet iedereen hoeft dat met me eens te zijn) met zijn vuist op tafel heeft geslagen is er een nieuwe wind gaan waaien met oud voetballers die de cultuur en Ajaxschool kennen en bewaken!

Mochten Overmars en uiteraard Frank de Boer hun contracten verlengen, zou het mooi zijn als er meer volgen ( Jonk,Bergkamp, Etc...) met Cruijff als adviseur of wat dan ook op de achtergrond.
Dan kan er hopelijk,ondanks dat een hoop spelers zullen vertrekken mischien, weer gebouwd worden aan een nieuwe gouden Ajaxgeneratie.
0 0
Jst
Heel leuk enzo, maar Marc leg alsjeblieft een normale stropdas. Je lijkt echt een medewerker van de mac met zo'n kort stropdasje.
0 0
AFCA19
goed nieuws...heerlijk die vastigheid waar we nu al bijna 3 jaar van mogen genieten.
0 0
Indoorajaxzoon
Vind het zelfs prachtig nieuws! Want niet alleen managment begint een Team van het succes te worden van onze Ajax '94'95 (De Boer/Overmars/Van der Sar"Bergkamp") Maar ook in de selectie zie je door het aantal Denen dat er ook ons Ajax 1 een soort van een team in een team aan het vormen is. Voordeel is dat je mensen met elkaar verbind en een harde kern maakt die niet snel uit elkaar wilt gaan. Alleen in het buitenland is ook maar alleen, en hier zijn die jongens allemaal samen. Dus ik hoop dat we deze harde kern in het managment en team mogen behouden. En dat geld van rijke clubs nu eens niet het aller belangrijkste hoeft te zijn voor een carriere maar dat plezier en saamhorigheid en voetballen voor de mooiste club in Nederland boven aan mag staan op het verlanglijstje van de makelaars en andere....
0 0
Cello
Het mooie is ook wel, dat ookal hebbend e Denen natuurlijk veel aan elkaar binnen de selectie, dat het niet tegelijk betekent, dat daardoor het team in 2 kampen uiteen valt....want als je oplet zie je ook dat ze het vaak zeer goed kunnen vinden met de anderen binnen het team..... en dan komt het weer, dan is het toch wel heel goed dat vooral de Scandinaviers vrij snel de Nederlandse taal machtig zijn....dat helpt wel degelijk heel veel. Kijk bijvoorbeeld naar Fischer, die is nu iets van 16-17 maanden bij Ajax èn praat eigenlijk al vloeiend Nederlands. Eriksen hoeft geen betoog, dat weet iedereen wel en Schöne heeft zelfs verklaard, dat ie nauwelijks nog Deens praat (ja af en toe met teamgenoten), want die is al zo lang in Nederland, heeft Nederlandse vrouw en zijn kinderen gaan logisch natuurlijk hier op school, dus thuis spreekt ie ook alleen Nederlands.

Het is dus een hecht team, waar je echt niet kan spreken dat het verdeeld is in 'kampen'.
0 0
glob
kijk daar wordt Ajax nu beter van. gewoon 1 jaar verlengen. wanneer 1 van beide wat anders wil stop je dan dat jaar. je wilt toch niet door met elkaar wanneer 1 van de partijen wil stoppen en je gaat met elkaar door wanneer je dat beide wilt. Bij spelers kan dat niet maar in deze functie is het prima. we hoeven echt niet bang te zijn dat Marc wordt weggekocht door PSV of zo. Dat geldt net zo voor Frank.
0 0
Ardoe
Jaaa lekker hoor, daar doen we het voor. Mannen, we hebben lang geduld moeten hebben, maar nu lijkt in elk geval de mentaliteit weer terug bij de club.

Zou me trouwens niet verbazen als ze al bezig zijn met Litmanen, die gaf laatst aan best naar Ajax te willen. Maar nu las ik trouwens ook weer dat ie nog wel een jaartje wil spelen. Moet ie niet meer doen, ik zou dan lekker als assistent naar Ajax gaan of als specifieke coach. Kluivert zal uiteindelijk wel willen volgens, maar vraag me af of Ajax hem als jeugdcoach wil. Zou hem dan op Hoessen zetten :)
0 0
Leon_AFCA
Ja tuurlijk gaat hij verlengen.
Net als Pep Guardiola heeft gedaan,ieder jaar erbij.
0 0
Robinjo1988
Mooi om te horen! En als hij elk jaar 1 jaar bijtekent is het ook goed. Als hij maar blijft!
0 0
heinp
Ben benieuwd of Zorro en zijn handlangers nu definitief het forum zijn gaan verlaten bij al deze zeer negatieve ontwikkelingen ? Als echte Ajax aanhangers zal dit hun allemaal erg veel pijn doen he ?
Ik ben trots op de nieuwe koers die er nu eindelijk gevaren wordt ,met dank aan JC en Co
0 0
themaboh
Marc, wel je dasje fatsoenlijk strikken. Dit kan echt niet!
0 0
oud-west
Ik vind Overmars echt een topper. Maar om een constante lijn binnen de club te blijven houden zou het toch fijn zijn als hij met minimaal 2-jarige contracten gaat werken.
0 0
Daantje Makkes
Zeer goed nieuws
0 0
jollie18
Heerlijk nieuws en zelfs de Boer gaat binnenkort ook bijtekenen het ziet er goed uit voor Ajax.
0 0
Thommy1234
Marcie, Marcie, Marcie Overmars! Marcie, Marcie, Marcie Overmars! Marcieeeeeeeee Overmarssssssss!!

Echte Ajacied deze man blij dat ie bijtekent goed nieuws voor de club!
0 0
Wimmel
Lekker bezig Marc, ik geniet echt weer van Ajax op alle fronten.
0 0