Ajax wil contract De Boer verlengen

GH, 22-12-2012 om 09:11, 10250 views, Telegraaf | Ben je al Ajax-vakantie-proof?
DE NIEUWE FERGUSON? - Ajax heeft het voornemen om het contract van Frank de Boer, dat tot 2014 doorloopt, te verlengen. 'We hebben de intentie om met elkaar door te gaan. En daar komen we altijd uit', aldus Marc Overmars. Volgens Overmars zou ook Spartak Moskou geïnteresseerd zijn in de diensten van De Boer. 'Een aantal clubs zag per komende zomer de ideale trainer in hem. Maar hij heeft helemaal geen interesse.'

'Frank is hét gezicht, het uithangbord van de nieuwe structuur en filosofie van Ajax. De prestaties laten bovendien helemaal niets te wensen over. Een verblijf van Frank is het beste wat Ajax kan overkomen.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
suske
Ik ben al wat ouder en ken Ajax al van voor de Michels tijd. Maar dat is toch niet belangrijk. De Boer doet het geweldig goed. En er staat dank zij Cruijff . Nu weer een prima organisatie. de club ademt weer voetbal op alle gebied. Dus wat wil je nog meer.
0 0
4xEC1
Daar was ik ook wel blij mee maar het grote verschil met toen is dat er nu een goede organisatie erachter staat met mensen die het écht menen met Ajax en die ook aan de lange termijn denken zodat er steeds minder zakkenvullers/ passanten bij onze club zitten........
0 0
DaHool
Weet niet hoe oud de meesten hier zijn, maar ik was destijds ook wel erg blij met Olsen en Koeman! Ja ook met Koeman, kampioen en kwartfinale CL! Met Olsen in "98 de dubbel!
0 0
NickRedder
Mooi.. niks meer niks minder
0 0
Cello
Ik mag aannemen, dat Overmars namens Ajax de onderhandelingen doet toch?. Dan is het wel een mooi signaal als je dan als Overmars het goede voorbeeld geeft en zelf ook je wat langer aan de club verbind. Dan kan Frank dat goede voorbeeld volgen.

Ik verwacht ook 'gewoon' dat beide gaan verlengen. In een ander topic wordt eigenlijk al gemeld dat Overmars ook 'gewoon' gaat verlengen.
0 0
Frankey78
Ik vind Frank de Boer absoluut de beste trainer voor de komende jaren!
Allereerst is het hem 2x gelukt wat een andere trainer in geen 8 jaar voor elkaar kreeg, namelijk Ajax weer kampioen maken. Daar komt bij dat ie zelf heeft aangegeven dat ie wel 10 jaar trainer wil zijn en niet kiest voor het grote geld in Engeland of waar dan ook!
Dat siert zeker zijn karakter en is weer mooi voorbeeld van clubliefde!
Ik hoop dat ie bijtekend en er nog mooie jaren staan te wachten bij ons aller Ajax..!
0 0
elpresidente
Frank is geweldig. Ook wat hij nu weer doet met het team allemaal jonge spelers weinig echte sterren en het team lijkt nu alweer goed te staan en is bijna niet te verslaan in de Eredivisie. Ook in Europa laat hij leuke dingen zien. Trainers met een zogenaamde houdbaarheidsdatum is ook niet van toepassing gezien het grote verloop van spelers elk jaar.

Contract voor het leven geven !
0 0
Darkbird
Frank is het beste wat Ajax kon overkomen, een echte Ajacied!
0 0
3*stars*3
Inderdaad en hij is nog jong maar is echt geen toeval dat Ajax 2 jaar achter elkaar kampioen is geworden.
Natuurlijk heeft hij zijn mindere kant maar dat heeft iedereen.
Spelers zoals;Siem en Eriksen spelen vaak shit maar Boer blijft ze maar opstellen en wisselt ze nooit(ok behalve Siem eergister).

Koppige maar een goede trainer en coach, hij gaat alleen maar beter worden!
0 0
AFCA19
Frank heb ik het liefst zo lang mogelijk bij Ajax.
0 0
Indoorajaxzoon
Wat ik echt zo mooi vind van onze Frank is dat hij het voetballend en cobinerend systeem heeft terug gebracht. Het mooiste is dat hij heel goed zelf ervaren heeft hoe dit spel in '94/'95 mooie prijzen en kampioenschappen heeft opgeleverd. Hij brengt bij deze jongens die zelfde inspiratie en winnaars mentaliteit over die hij toen geleerd heeft. Verder vind ik Frank wel erg nuchter en down to earth en dat siert hem ook als Trainer/Coach. Ik ben daarom niet alleen blij geweest met zijn komst maar ook dat hij wilt blijven werken bij ons Aller Ajax.

In me hart en ziel voel ik me Ajax en ben trots op onze club!

Wij zijn Ajax en Wij zijn de beste!!!!!
0 0
Ardoe
Dit is een toonbeeld van succes. Het is geen toeval dat zo'n vent op elk gebied succesvol is, dat heeft te maken met z'n winnaarsmentaliteit. Je ziet dat aan zijn reacties bij goeie wedstrijden. Dan nog is hij kritisch en wil hij het spel perfectioneren. Net als in '95. Dat wil hij overbrengen op de jongens van deze generatie, zodat zij in elk geval met dezelfde mentaliteit als destijds spelen. Dat is in mijn ogen al een enorme winst t.o.v. de mentaliteit van het afgelopen decennium en staat natuurlijk in schril contrast met Jollebol :)
0 0
Indoorajaxzoon
Amen! En zo is het precies!
0 0
Robinjo1988
Ik denk dat iedereen hier heel blij mee is. Ik hoop dat Frank nog 10 jaar blijft!

Wat een geweldige trainer!
0 0
heinp
Nou Stapleton , zou Ajax dat wel moeten doen ?
Jij was en bent altijd kritische echte Ajax supporter die alles beter weet ,dus geef je commentaar nog maar eens ?
Ik ben als JC aanhanger van de keiharde revolutie helemaal positief over de huidige koers en maar ja ik ben dan ook een blinde die met de massa mee loopt he ?
0 0
suske
Als Frank en Marc verlengen kan dat een singaal werking hebben naar spelers toe ( Eriksen Fischer de Jong Alderweireld ). Prima tog
0 0
YochananAFCA
Wellicht wat voorbarig van me maar ik vind Frank de Boer één van de beste trainers bij Ajax sinds tijden
0 0
oud-west
Beste trainer die we hebben gehad sinds Louis van Gaal?
0 0
heinp
Maar ook beter dan Louis hoor ,dan bedoel ik vooral zijn objectiviteit naar buiten en pers toe .
Maar ik denk dat hij ook als mens een betere trainer is
0 0
AFCAMM
Nog niet, denk ik. Maar als hij daadwerkelijk nog enkele jaren blijft, heb ik er geen twijfels over dat hij dat wel wordt. Hij groeit steeds meer in z'n rol.
0 0
Bapinho
Hoop dat ie echt nog 10 jaar blijft _O_

Frank de boer

Wie kent hem niet..

Frank de boer Frank de boer is een ECHTE AJACIEDFRAAAAAAAAAAAN DE BOOOOOOOOEEEERRRRR
0 0
omisom
Een goed streven, vervolgens de selectiespelers nog voor enige jaren vastleggen dan zie ik ons Ajax weer terugkeren aan de Europese top.
0 0
ajax1989
Beste trainer die we ons kunnen wensen! Hopelijk nog vele jaren bij ons aan het roer! Echte ajacied!
0 0
paultje94
met zo'n mensen kan je iets bereiken. Niet het geld waar je voor kiest, maar je hart waarvoor je kiest. Door helden als Frank kunnen we weer terug naar de top van Europa!
0 0
AlexIbarra
Laten we toch maar Mancini halen voor 12 mln per jaar.. ;)
0 0
Raikkonen94
Helemaal terecht, echt de beste trainer die we ons kunnen wensen. Een echte Ajacied, draagt de filosofie uit en ziet Ajax ook écht als zijn droomclub om te werken. Heeft Liverpool, Spartak en vast nog wat andere kapitaalkrachtige clubs afgeslagen, geld is absoluut niet leidend voor hem. Nu hoop ik ook dat wanneer het (onvermijdelijk) een keer minder gaat of we een reeks puntverlies doormaken, dat we eens niet roepen dat De Boer weg moet. Wat een fantastische trainer is dit, ongeacht elke positie op de ranglijst voor mij.
0 0
T to the M
Beste trainer van de afgelopen jaren bij Ajax, als hij blijft en groeit als trainer hebben we een van de beste trainers van Europa.
0 0
Wimmel
Ajacied in hart en nieren waar hij ook heen gaat maar hopelijk nog lang bij ons in Amsterdam.
0 0
Vinc-ajacied
Alsjeblieft, beste trainer van deze eeuw bij Ajax. Blijft altijd rustig en wordt alsnog kampioen en overwintert in de groep des doods met een veel mindere selectie dan die 10 voorgangers.

Hij haalt écht alles eruit.
0 0
afct
Wat een super trainer zeg wie had dit 3 jaar terug durven dromen nu doorbouwen met heel de organisatie en heel europa word weer van ons
0 0